Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah kabul etsin canım benim
çok sağol.

arkadaşlar kabede dualanacaklar bugün teslim edeceğim okuduğunuz sayıları bildirirmisiniz

MİKALEZE ARKADAŞIM özel mesaj kutun dolu oldugu için mesaj atamıyorum.sana ondan dolayı burdan mesaj attım cevap verısen cok sevınırım .teşk.

yok canım ben 400 bin spermle hamile kaldım diye biliyorum 50 sperm eşimin bahsini ettiği bir başkasıydı

merhaba canım öncelıkle bebeğin hayırlı olsun cok sevındım.merak ettığıim bbır kaç soru var.cahıllığimi bağışla bu celaleddın ve emre bey tam olarak kımler soyısımlerı falan .ben tanımıyorum çok fazla.cok duydum ama hıc arştırmadım.bırde bu doktorlar acaba sadece azo spermlılerlemi ılgılenıyor yoksa tüm hastalara bakıyormu.bu kullandığınız destek kürleri macunları doktor emre beymı hazırlıyor.biz azospermlı değiliz fakat değerlerimiz düşük.birde acaba bu kalıtelı spermler kullandıklarınızdan kaynaklımı çıkıyor yoksa ilk çıkışlarındamı kalıtelı çıkıyormuş.yanı kalıtesız olan spermler kalıtelı hale getirilebiliyormu?birde acaba siz normal hamıle kalırken değerleriniz ne durumdaydı.çok soru ordum kusura bakma. benı bu konuda aydınlatırsan çok sevınırım.
MİKALEZE ARKADAŞIM özel mesaj kutun dolu oldugu için mesaj atamıyorum.sana ondan dolayı burdan mesaj attım cevap verısen cok sevınırım .teşk.

merhaba canım öncelıkle bebeğin hayırlı olsun cok sevındım.merak ettığıim bbır kaç soru var.cahıllığimi bağışla bu celaleddın ve emre bey tam olarak kımler soyısımlerı falan .ben tanımıyorum çok fazla.cok duydum ama hıc arştırmadım.bırde bu doktorlar acaba sadece azo spermlılerlemi ılgılenıyor yoksa tüm hastalara bakıyormu.bu kullandığınız destek kürleri macunları doktor emre beymı hazırlıyor.biz azospermlı değiliz fakat değerlerimiz düşük.birde acaba bu kalıtelı spermler kullandıklarınızdan kaynaklımı çıkıyor yoksa ilk çıkışlarındamı kalıtelı çıkıyormuş.yanı kalıtesız olan spermler kalıtelı hale getirilebiliyormu?birde acaba siz normal hamıle kalırken değerleriniz ne durumdaydı.çok soru ordum kusura bakma. benı bu konuda aydınlatırsan çok sevınırım.

Son düzenleme:
yok canım ben 400 bin spermle hamile kaldım diye biliyorum 50 sperm eşimin bahsini ettiği bir başkasıydı

ne olsun canımcım.
liste için girdim topik bağımlılık yapıyor çıkamadım

ne ne yaptın ?
eşin ikna oldu mu?
yer belli oldumu?
soru yağmuru.....

liste bitmiş okumaya başlıyoruz bügün demi eline sağlık ALLAHIM emeğini kat be kat sana döndürsün İNŞALLAH
bende iyiyim canım ne yapayım kocişle uğraşırım
bilmiyorum ne dediği belli değil en son merkez olur merak etme dedi ama bakalım sonuçlar açıklanmadan belli olmaz
yer belli değil canım daha bekliyoruz
bakalım ne zaman belli olacak

canım ben birazdan listeyi vereceğim nekadar okuyabileceğini yazarsan sen yarına kadar okuyabilirsin

ohhh içim rahatladı kayınvalidem olduğu için okuyamamıştım ben...
ben şimdi sana özelden yazarım bilgilerimi ve kaç tane okuyacağımı...
yarın gece duayı bağışlayacaklar değil mi canım yarın akşama kadar okumak için sürem var değil mi

Son düzenleme:

inşallah her şey çok güzel olacak.inanmakta önemli canım

Son düzenleme:
Canım hoca bu sperm fısh testini ne için istiyor acaba.
Merak ettim şimdi :26:

cnm çıkan germ hücrelerin yapısı inceleniyormuş
hangi aşamada sperm olacak germ hücreler varmı o germ hücreler hangi aşamada renkli ışıkmı dedi dalgamı dedi onlar verilerek inceleniyormuş
bunların genetiği vs. gibi....

cnm allah c.c dualarını kabul etsin
ne güzel ne mutlu hırka_ı şerifi görebildin
inşlh bir gün bizlerde nasip olur..
evt cemremciğim malesef kök hücre tedavisi
tam bir bilmece ve çok zorlu bir süreç inşlh kök hücre tedavisine başlayanlar olumlu güzel sonuçlar alırlar..

canlarım ikinizide tebrik ederim kendi çabalarınızla çok güzel başarılara imza atmışsınız
bundan sonrasıda inşlh gönlünüzce olur isteyince insanın yapamayacağı şey yokmuş demekki

Canım benim Allah dualarını kabul eder inş.okurken bile çok duygulandımm..

selam bacılar nasılsınız
ben çok şükür çok mutluyum yıllar sonra evladıma bir adım daha yaklaştım sıramızı öğrendik çok şükür sıramız çok güzel kızım kışa doğru gelir diye düşünüyorum çok heyecanlıyım çokkkkk

canlarım ikinizide tebrik ederim kendi çabalarınızla çok güzel başarılara imza atmışsınız
bundan sonrasıda inşlh gönlünüzce olur isteyince insanın yapamayacağı şey yokmuş demekki

Teşekkürler tatlım.
Burada eşlerin birbirine desteği çok önemli.
Zamanı geldi bulaşıkları eşim yıkadı.
Zamanı geldi eve ben baktım.
Çok şükür istediğimiz seviyeye geldik.
Bir de çocuk olsa tam olacak da kader işte.
İnsanın nasibinde varsa olur hepside

Canım senden bir şey öğrenmek istiyordum.
Bizde Celalettin Hoca da tedavideyiz.
Şu anda 5 ay oldu.Henüz sperm çıkışı yok ama 890 000 germ hücremiz var.
Sizin tedaviye başladıktan kaç ay sonra sperm çıkışı oldu.
Yani Pregnil ve Menagonu kullanmaya başladıktan ne kadar sonra çıkış başladı.
Cevaplarsan sevinirim gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…