- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
sağol cnm ii geçti çokkk güzeldi ben gittiğim de nasıl kalabalıktı anlamadımmm
cami sokağının 2 sokak aşağısına anca kuyruğa girebildim ama sıra gelipte hırka_ı şerifi görünce nasıl duygu patlaması oluyo anlatamam salavatla girip bide o heybetli hırkayı görünce ister istemez gözündeki yaşalar akıppp gidiyo
herkeslere dualar ettim kaç kere kaç kere söledim hamişlere hayırlı doğum bizlere hayırlı spermler salih saliha evlatlar nasip etsin dedim inşlh yaradan katında kabul eder..
besmeleye başlıyoruz hayırlısylainşş hepimizin duası kabul olur
merhaba canım öncelıkle bebeğin hayırlı olsun cok sevındım.merak ettığıim bbır kaç soru var.cahıllığimi bağışla bu celaleddın ve emre bey tam olarak kımler soyısımlerı falan .ben tanımıyorum çok fazla.cok duydum ama hıc arştırmadım.bırde bu doktorlar acaba sadece azo spermlılerlemi ılgılenıyor yoksa tüm hastalara bakıyormu.bu kullandığınız destek kürleri macunları doktor emre beymı hazırlıyor.biz azospermlı değiliz fakat değerlerimiz düşük.birde acaba bu kalıtelı spermler kullandıklarınızdan kaynaklımı çıkıyor yoksa ilk çıkışlarındamı kalıtelı çıkıyormuş.yanı kalıtesız olan spermler kalıtelı hale getirilebiliyormu?birde acaba siz normal hamıle kalırken değerleriniz ne durumdaydı.çok soru ordum kusura bakma. benı bu konuda aydınlatırsan çok sevınırım.
çok şükür RABBİM e evladını göndermişş
çok sevindimmm 50 tane spermle bebişin geldi demek RABBİM ol deyince gerisi teferrüat
inşallah CANIMM rabbim BÜYÜK BİZİMDE MUCİZELERİMİZ GELİVERİR.
arkadaşlar kabede dualanacaklar bugün teslim edeceğim okuduğunuz sayıları bildirirmisiniz
ekledim canım.
canım bugün akşama liste yayınlarım sayıyı. listedeki arkadaşların sırasını yazarsın.sayıeşit ve hep aynı olur muhtemelen.
olmazsa bile sana sabit sayı yazarım hep aynı sayıda sıradaki arkadaşa okursun.
okurum memlekette dersen okudu yazarım canım.
dualardan eksik kalma tatlım inş. dualarımız kurtacacak inş bizleri.üzme canını sen ayarlarız inş..
bu arada nasılsın ? neler yapıyorsun?
canım 1 aya kalmaz seninki biter zaten.
bitmezse ozaman öne alırız tatlım
kalabalığız sayı az düşer okuyacağımız günü kısa tutarız .
çünkü besmele nekadar kısa zamanda biterse tesiri okadar çokmuş....[/QUOTE
yiyim tatlım ALLAH RAZI OLSUN. DEDİGİN GİBİ YAPALIM TATLIM SABİT SAYIM OLSUN ONU OKUYUM BEN .BENDE AYNIYIM CANIM RAMAZANIN İLK GÜNÜ EMRE BEYE GİTTİK MİKROTESE OLACAK ESİM EYLÜL VEYA EKİMDE EMRE BEYİ HANGİ AY BULURSAK İZİN KULLANACAKMIŞ.doktor PEK UMUTLU KONUŞMADI BULUNACAGINA DAİR NASİP KISMET .BİZ KENDİMİZİ ALLAHA EMANET ETTİK. BU ARA NASİPSE ÖNLİSANS DİPLOMAMU ALACAM VE DERSANEYE BASLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BENDEN BU KADAR SEN NASILSIN TATLIM SENDE DURUMLAR NASIL
yok canım ben 400 bin spermle hamile kaldım diye biliyorum50 sperm eşimin bahsini ettiği bir başkasıydı
ne olsun canımcım.
liste için girdim topik bağımlılık yapıyor çıkamadım
ne ne yaptın ?
eşin ikna oldu mu?
yer belli oldumu?
soru yağmuru.....
canım kaça kadar vaktimiz var hemen mi yazmalıyız :26:
canım ben birazdan listeyi vereceğim nekadar okuyabileceğini yazarsan sen yarına kadar okuyabilirsin
merhaba canım öncelıkle bebeğin hayırlı olsun cok sevındım.merak ettığıim bbır kaç soru var.cahıllığimi bağışla bu celaleddın ve emre bey tam olarak kımler soyısımlerı falan .
ben tanımıyorum çok fazla.cok duydum ama hıc arştırmadım.
canım Emre beye sadece internet yolu ile eşim birkaç kere tahlil sonuçlarını göndermişti o kadar.
Celalettin Bey.Tam adı Celalettin Peru
bırde bu doktorlar acaba sadece azo spermlılerlemi ılgılenıyor yoksa tüm hastalara bakıyormu.
canım Celalettin Peru ile ilgili olana cevap vereyim.Kendisi Bezmialem Üniversite Hastanesinde Dahiliye uzmanı.Ve kendisi de azopermi geçmişi olduğu için bu konuda da kendisini çok geliştirmiş.Ve kendisinin de daha sonra 2 tane çocuğu olmuş.Azospermlinin halinden anlayan birisi.Başa gelmeyen bilemez.Direk adını duyup gelenlere de yardımcı oluyor ya da dahili ile alakalı randevulu bir erkek hastanın yüzüne bakıp azospermiden şüphelenelip bununla ilgili de sorular sorup yardımcı olmaya da çalışan birisi.Azospermi olanları yüzüne bakınca anlıyormuş,eşim öyle demişti :44:
bu kullandığınız destek kürleri macunları doktor emre beymı hazırlıyor.
Celalettin Perunun beyinsel kaynaklı azospermi ve testis kaynaklı azospermi hastaları için iki ayrı aktarda farklı karışımlar hazırlatmış.o aktarlara yönlendiriyor.
biz azospermlı değiliz fakat değerlerimiz düşük.birde acaba bu kalıtelı spermler kullandıklarınızdan kaynaklımı çıkıyor yoksa ilk çıkışlarındamı kalıtelı çıkıyormuş.yanı kalıtesız olan spermler kalıtelı hale getirilebiliyormu?
canım sizinkisi farklı.değerleriniz düşükmüş.eşimin değerlerini de düşüktü spermi de yoktu.illaki kullandıklarımızın faydası bunlar.hatta eşim daha önce eşim farklı bir doktorun tavsiyesi ile menagom haftada 3 kere 150 ünite ; 2 kere de pregly 1500 kullanıyordu.Celalettin bey preglyi çok az buldu 5000 e çıkardı.ve bitkisel karışımlar da önemli tabi.tarihte de var sonuçta macunlar.ve her bitkinin neye deva olduğu.ilaçlar ve bitkisel karışımla zaten spermler çıkarken firesiz kaliteli çıkıyorlar.Çünkü direk sperm çıksın diye yapılıyor bu tedavi.
birde acaba siz normal hamıle kalırken değerleriniz ne durumdaydı.çok soru ordum kusura bakma. benı bu konuda aydınlatırsan çok sevınırım.
kendi değerlerimi mi sordun canım.hangi değerleri merak ettin?
MİKALEZE ARKADAŞIM özel mesaj kutun dolu oldugu için mesaj atamıyorum.sana ondan dolayı burdan mesaj attım cevap verısen cok sevınırım .teşk.
Canım hoca bu sperm fısh testini ne için istiyor acaba.
Merak ettim şimdi :26:
cami sokağının 2 sokak aşağısına anca kuyruğa girebildim ama sıra gelipte hırka_ı şerifi görünce nasıl duygu patlaması oluyo anlatamam salavatla girip bide o heybetli hırkayı görünce ister istemez gözündeki yaşalar akıppp gidiyo
herkeslere dualar ettim kaç kere kaç kere söledim hamişlere hayırlı doğum bizlere hayırlı spermler salih saliha evlatlar nasip etsin dedim inşlh yaradan katında kabul eder..
inşallah her şey çok güzel olacak.inanmakta önemli canım
canlarım ikinizide tebrik ederim kendi çabalarınızla çok güzel başarılara imza atmışsınız
bundan sonrasıda inşlh gönlünüzce olur isteyince insanın yapamayacağı şey yokmuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?