slm canım nasılsın?
spermiyogramı ne zaman yaptıracaksınız? tarihini yazmışmıydın hatırlayamadım ama......
inş canlı canlı çıkıverir spermler....
maşallah ne erkenciymşsiniz bugün
uykusu kaçan topiğeeeee
nasılsınız ?
esmacığım naptın? bir gelişme varmı iş konusunda?
flzask sen nasılsın?
bebiş nasıl? bayram sonu kontrolün iyi geçer inş....
S.a arkadaslar ben suan hastanedeyim dualarinizi bekliyorum insallah... Hepinize simdiden tesekkur ederim...
geçmiş olsun cnm aman kırılmammış ya alaha şükür tatlım hadi bakalım 12 sinden sonra halayın başını çek devamında bizlerde gelelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSlm canim iyiyim demek isterdim ama dun bi kaza atlattim dustum ayak bilegim sisti basamiyorum işe gidemedim bugun ama buna şükür kirik filan yok burkuldu sadece...sen nasilsin canim? Canim 12sinde test insallah guzel yüz guldurecek sonuclar aluriz hep birlikte halaylarin sonu gelmesin emi...canim senin besmele-i seriflerini okudum Rabbim kabul etsin bol spermli kocaman gobuslu gunleriniz olsun canim benim....
cnm rabbim acil şifalar versin sana ve cümle hastalara.....S.a arkadaslar ben suan hastanedeyim dualarinizi bekliyorum insallah... Hepinize simdiden tesekkur ederim...
maşallah ne erkenciymşsiniz bugün
uykusu kaçan topiğeeeee
nasılsınız ?
esmacığım naptın? bir gelişme varmı iş konusunda?
flzask sen nasılsın?
bebiş nasıl? bayram sonu kontrolün iyi geçer inş....
ptırıcık canım senin için okudum Allah kabul etsin şifa olsun evin bebek sesleri ve kokusuyla dolsun inşallah..
Slm canim iyiyim demek isterdim ama dun bi kaza atlattim dustum ayak bilegim sisti basamiyorum işe gidemedim bugun ama buna şükür kirik filan yok burkuldu sadece...sen nasilsin canim? Canim 12sinde test insallah guzel yüz guldurecek sonuclar aluriz hep birlikte halaylarin sonu gelmesin emi...canim senin besmele-i seriflerini okudum Rabbim kabul etsin bol spermli kocaman gobuslu gunleriniz olsun canim benim....
S.a arkadaslar ben suan hastanedeyim dualarinizi bekliyorum insallah... Hepinize simdiden tesekkur ederim...
cnm senin için besmeleyi okudum .Allah gönlündekini tez zamanda nasip etsin inş.
cnm bu arada ben bir hafta boyunca giremeyeceğim.Listeye göre okumaya devam ederim beni okudu say cnm
herkese iyi bayramlar........
evett canımm çokkk erkenciyizz bugün öyle olduu ama ben acısını çıkardımm bu sefer öğlen uyudummm
iyiyim canımmm evde dolanıyorumm ne olsun işte vakit geçiriyoruz..yarın köye gidebilirimmkalkıp hazırlık yapmam lazımm
canımm beli değill daha bekliyorumm bakalım ne olacakk konyaya atamalar gelmiş diyorlar ama bize nezaman ulaşır bilmiyorumm:18:
sen nasılsınnn neler yapıyorsunn ?
Evt tatlımm erkenciyizzzzben erkenciyim genelde esmada bugün bana katıldıı
iyiyiz cnm .çok şükür evde geçiriyoruz vaktimizi.
bebişte iyi teyzesi sabırsızlıkta pazartesiyi bekliyorum.
inşallah bitanemmmm iyi geçerrrr kontrolümüz:26:
seni artık burda sık sık görmek ne güzellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?