bugün mü girdin yaaa ay ne güzel maşallah maşallah maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.renkli renkli gördün ha ,sezeryan mı olacak doktor birşey dedimi inş.kazasız hayırlısı ile doğumlar olur .canım ya senin bi de 2 tane daha zordur Allah yardım etsin
benim de ağrım oluyo arada ama bir yere toplandığında oluyo hemen anlıyorum
bi bakıyorum karnıma bi yanı şişmiş :)
biri kızdı ama zaten demi
ben de iyiyim canım bugün girdim ayrıntılıya renkli renkli gördüm oğluşumu
çok farklı ya Allahım her bi yerini gördüm çok şükür herşey yolunda
yarıyı geçtik canım Allahın izniyle 5 aylık olduk
Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
buradaki ve tanımadığım bütün mümin kardeşlerime nasip etsin Rabbim bu güzellikleri.
ben çıkıyorum canım Allaha emanet ol.
sanada hayırlı bayramlar Rabbim daha beterinden korusun acil şifalar versin minik kuzucuğuna dua edicem meleğin için bu arada yeni yaşıda hayırlı olsun Rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın inşallahHerkese ii bayramlar diliyorum..Bizim için çok zor bir bayram olacak..Minik kuzum ayağını kırdı..Alçılar içinde yavrum...Çok zor günler geçiriyorum..Bayramın ikinci günü doğumgünü yavrumun...Böyle girmek varmış iki yaşına..Rabbim beterinden korusun..Dualarınızda bize de yer verin..Çabuk geçsin bu günler..Rabbim sabır versin yavruma
canı s.a sen nasılsın kuzum eşin nasıl tayin işleri nasıl oldu,bayramdan sonra sizden çok umutluyum
sana da ii bayramlar cnmHerkese ii bayramlar diliyorum..Bizim için çok zor bir bayram olacak..Minik kuzum ayağını kırdı..Alçılar içinde yavrum...Çok zor günler geçiriyorum..Bayramın ikinci günü doğumgünü yavrumun...Böyle girmek varmış iki yaşına..Rabbim beterinden korusun..Dualarınızda bize de yer verin..Çabuk geçsin bu günler..Rabbim sabır versin yavruma
Herkese ii bayramlar diliyorum..Bizim için çok zor bir bayram olacak..Minik kuzum ayağını kırdı..Alçılar içinde yavrum...Çok zor günler geçiriyorum..Bayramın ikinci günü doğumgünü yavrumun...Böyle girmek varmış iki yaşına..Rabbim beterinden korusun..Dualarınızda bize de yer verin..Çabuk geçsin bu günler..Rabbim sabır versin yavruma
iyi olmana sevindim canım ,ev sahibiniz hiç dürüst değil miş size birsürü şey yaşattı hayırlısı olsun inş.eşinle aynı çatı altında ev nasip etsin Rabbim ...canım evet sizin tedavinizden umutluyum Allahın izniyle herşey yolunda gider.tatilinizde güzel geçer inş.kedinede sevdiklerinede zehir olmaz .Herşey gönlünce olsun hayırlısı ile gidin gelinİyim elhamdülillah.
Daha köyde ikamet ediyoruz.
Bu ay münhal alım yoktu.Ramazan dolayısyla herhalde.Müracat edemedik.
Ev sahibine para verince birden 180 derece döndü.
7 aylık kira verdik.1000 tl.aylık 150 tl den.
Adamın amacı paraymış zaten.
Ay canım gerçekten mi.İnşallah dediğin gibi olur.
İstanbul dönüşü eşimle ve ablamlarla beraber küçük bir tatil ayarladık.
İnşallah tatili zeyir etmem aileme ve morali bozuk olarak geçirmem.
Bende o kadar çok istiyorum ki güzel sonuçlar almayı.
Ama Rabbim hayırlısını versin ne yapalım.
filziciğim seninde bayramın kutlu olsun bende aynı senin gibi düşündüm bebeklerimizin ilk bayramı maşallah şükürler olsun Rabbime her bayram hep ağlardım Allahım bu günleride gösterdi ne kadar şükretsem azdır ....sen nasılsın bebeşin nasıl ben dün baya bi hasta oldum başım döndü heryer karardı bayalacakmış gibi oldum bi anda sanki gittim geldimGünaydınnnnnnn canlarımmmmm
Hepinizin bayramını kutluyorummmmm.
Sağlıklı,huzurlu,mutlu bi bayram geçirmenizi diliyorummmmm
Rabbim nice bayramları görmeyi nasip etsin sevdiklerimizle beraber..
geçen sene bu zamanlarda eşim yeni ameliyat olmuştuu..bebişim benimle değildi .
Ama şimdi bebeğimle ilk bayramım.
dilerim canlarım sizlerde seneye bebişlerinizle olursunuz..:26:
Günaydınnnnnnn canlarımmmmm
Hepinizin bayramını kutluyorummmmm.
Sağlıklı,huzurlu,mutlu bi bayram geçirmenizi diliyorummmmm
Rabbim nice bayramları görmeyi nasip etsin sevdiklerimizle beraber..
geçen sene bu zamanlarda eşim yeni ameliyat olmuştuu..bebişim benimle değildi .
Ama şimdi bebeğimle ilk bayramım.
dilerim canlarım sizlerde seneye bebişlerinizle olursunuz..:26:
taze anne adayları sizinde bayramınız mübarek olsun ne güzel ilk bayramları ellerinizi öptüler migünaydınlar güzel bayramlar ola ....eşim her bayram gibi yine görevde bende karnımda iki bebişimle evde dolanıp duruyorum ,yapacak çok iş var ama ne gücüm nede cesaretim var .gecen hafta 2 günlüğüne memlekete gittim kalbim ağzımda gittim geldim şimdide cesaret edemedim yolculuğa çıkmaya ...bebişlerimizn ilk bayramı Allahım sizlerde bu güzelliği nasip etsin bunu ok adar çok istiyorum ki anlatamam.herzaman dualarımdasınız Allaha emanet olun
iyi olmana sevindim canım ,ev sahibiniz hiç dürüst değil miş size birsürü şey yaşattı hayırlısı olsun inş.eşinle aynı çatı altında ev nasip etsin Rabbim ...canım evet sizin tedavinizden umutluyum Allahın izniyle herşey yolunda gider.tatilinizde güzel geçer inş.kedinede sevdiklerinede zehir olmaz .Herşey gönlünce olsun hayırlısı ile gidin gelin
filziciğim seninde bayramın kutlu olsun bende aynı senin gibi düşündüm bebeklerimizin ilk bayramı maşallah şükürler olsun Rabbime her bayram hep ağlardım Allahım bu günleride gösterdi ne kadar şükretsem azdır ....sen nasılsın bebeşin nasıl ben dün baya bi hasta oldum başım döndü heryer karardı bayalacakmış gibi oldum bi anda sanki gittim geldim
ayyyyyyy canım benim nekadar çok sevinirim senden öyle bir haber alsam burada tanıdığım tanımadığım hiç kimse çoçuksuz kalmasın biz çok acılar yaşadık başkaları yaşamasın .inş sırasıyla hepinizden güzel haberler gelecek sabırlı kardeşlerim benim ....teyzesi bayram harçlığımı verecekmiş ben onları veren ALLAHA kurban olurum .bizde teyzesinin bebişlerinin haberini bi alalım dünyalar bizim olacaktaze anne adayları sizinde bayramınız mübarek olsun ne güzel ilk bayramları ellerinizi öptüler mi
heee para vermeyin şimdiden alışmasınlar ama bize gelip el öpünce teyzsi veriri onlara
inşlh kurban bayramında da bizim göbişlerimiz dolu olsun dua edin kızlar tamm mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?