günaydınnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeee bu arefe günündennnnnnnnn
ramazı şerifi de bitirdik inş seneye gene sağlıklı,sıhhatli çıkmamızı nasip etsin mevlam..
günaydınnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeee bu arefe günündennnnnnnnn
ramazı şerifi de bitirdik inş seneye gene sağlıklı,sıhhatli çıkmamızı nasip etsin mevlam..
evet cnm bende diyordum gelcek ramazan kaç gün kaldı diye diye bitirdik allahın izniyleGünaydın tatlışım.
Evet ya acaba tutabilecekmiyiz,nasıl geçecek derken bir bakmışız ki bayram gelmiş.
Hamdolsun bu günlere kavuşturana.Rabbim tekrarlarını nasip etsin inşallah.
Veeeeee seneye inşallah ramazanı bebişlerimizle geçiririz.Bu sene olmadı ama gelecek seneden ümidim var benim.
aminnn güzelim demek köye gidiyorsun oh ne güzel inşlh çok mutlu geçirirsin bayramı senin işe başlama zamanın belli değil dimi cnm ya yazmışsındır da ben gene unuttum da...günaydınn canımmmm
ramazan şerifin bugün son günüü RABBİM bu günleri görmek tekrar nasip etsin İNŞALLAH
ben bugün köye gideceğim ALLAHIN izniylee bayramı orda geçireceğimmm bi aksilik çıkmassa
köyü özledim 1 senedir gitmiyordumm anneannem babaannem köydeler onları çok özledim hasret gidereceğimm
evet cnm bende diyordum gelcek ramazan kaç gün kaldı diye diye bitirdik allahın izniyle
inşllhhhhhhhhhh seneye bebişimiz de bizlerle olur
cnm ümidimiz bazen gitsede hemencik gene geliyo
kucağımıza lana dek duaya isteğe devam inşlh olur kaderimizde vardır
cnm sen nasılsın bayramdan ne zaman sonra yolculuk var size kısmetse belki gene tesadüfen görüşürüzzz
aminnn güzelim demek köye gidiyorsun oh ne güzel inşlh çok mutlu geçirirsin bayramı senin işe başlama zamanın belli değil dimi cnm ya yazmışsındır da ben gene unuttum da...
anadım cnm inş en kısa zamanda belli olur sende işine başlarsın işinde kolaylık ve başarılar sana güzelimaminn İNŞALLAH çok güzel geçer canımmm
yok daha belli değil bekliyorumm ne zaman belli olur bilmiyorum :18:
evet cnm bende diyordum gelcek ramazan kaç gün kaldı diye diye bitirdik allahın izniyle
inşllhhhhhhhhhh seneye bebişimiz de bizlerle olur
cnm ümidimiz bazen gitsede hemencik gene geliyo
kucağımıza lana dek duaya isteğe devam inşlh olur kaderimizde vardır
cnm sen nasılsın bayramdan ne zaman sonra yolculuk var size kısmetse belki gene tesadüfen görüşürüzzz
aminnn güzelim demek köye gidiyorsun oh ne güzel inşlh çok mutlu geçirirsin bayramı senin işe başlama zamanın belli değil dimi cnm ya yazmışsındır da ben gene unuttum da...
anadım cnm inş en kısa zamanda belli olur sende işine başlarsın işinde kolaylık ve başarılar sana güzelim
kızlar ben çıkıyorum gene girerim a.e.o
06 ağustos Salı saat 21.00 a kadar
PITIRCIK_43 için besmele okuyoruz.
NİYETİ: bayram sonu eşimin kontrolu var .sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2500 .=okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2500 .. = okudu
3-- tülay20 2500 .=okudu
4cemrem29 2500 =okudu
5denizbulutu 2500 =okudu
6zambak06 . 2500
7aruna 2500 =okudu
8alev99 . 2500
9bahar85 .. 2500
10ecrin23 . 2500 .=okudu
11bengusuu . 2500 .=okudu
12cicek00 . 2500 ..=okudu
13balım1905 . 2500 .=okudu
14ervae . 2500 ..=okudu
15ese44 ... 2500 ..=okudu
16esma 2500
17hasretim01 .. 2500
18her şeygüzelolcak 2500 =okudu
19huzuryolu 2500
20ilkbahar_ilkbahar .. 2500 .=okudu
21kader60 2500 =okudu
22lamyay 2500
23mavimenekşe .. 2500 ..=okudu
24seval0817 2500 =okudu
25papatyainci .. 2500 .=okudu
26pembe85 .. 2500 .=okudu
27umut99 . 2500
28yeşil034 2500 .=okudu
ayyyyyyy nursenim canım benim nasıl olsun ya biraz zor bazı yerlerim çok ağrıyor baskı yapıyorlar hala kalbim ağzımda birşey olacak diye korkuyorum .evet ya teyzesi isimleri hazır aslında cinsiyetleri belli değil o benim hallenmemnasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik
bebişlerinin biri kız biri erkek galiba
isimleri bile hazır :)
Allahım doğumlarını da göstersin inşallah.
ayyyyyyy nursenim canım benim nasıl olsun ya biraz zor bazı yerlerim çok ağrıyor baskı yapıyorlar hala kalbim ağzımda birşey olacak diye korkuyorum .evet ya teyzesi isimleri hazır aslında cinsiyetleri belli değil o benim hallenmem
sen nasılsın ayrıntılıya girdinmi oğluşun nasıl yolu yarılandın demi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?