Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kusura bakma gec oldu
canim senin besmelelerinii okudum,rabbim herseyi gonlune gore versin insallah
Topige girmeye calisicam ama
ben bazen nete giremiyorum,giremzsem tesbihleri cekicem siz beni cekti sayin

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeee bu arefe günündennnnnnnnn
ramazı şerifi de bitirdik inş seneye gene sağlıklı,sıhhatli çıkmamızı nasip etsin mevlam..

ramazı şerifi de bitirdik inş seneye gene sağlıklı,sıhhatli çıkmamızı nasip etsin mevlam..

Günaydın tatlışım.
Evet ya acaba tutabilecekmiyiz,nasıl geçecek derken bir bakmışız ki bayram gelmiş.
Hamdolsun bu günlere kavuşturana.Rabbim tekrarlarını nasip etsin inşallah.
Veeeeee seneye inşallah ramazanı bebişlerimizle geçiririz.Bu sene olmadı ama gelecek seneden ümidim var benim.

günaydınn canımmmm
ramazan şerifin bugün son günüü RABBİM bu günleri görmek tekrar nasip etsin İNŞALLAH
ben bugün köye gideceğim ALLAHIN izniylee bayramı orda geçireceğimmm bi aksilik çıkmassa
köyü özledim 1 senedir gitmiyordumm anneannem babaannem köydeler onları çok özledim hasret gidereceğimm

evet cnm bende diyordum gelcek ramazan kaç gün kaldı diye diye bitirdik allahın izniyle
inşllhhhhhhhhhh seneye bebişimiz de bizlerle olur
cnm ümidimiz bazen gitsede hemencik gene geliyo
kucağımıza lana dek duaya isteğe devam inşlh olur kaderimizde vardır
cnm sen nasılsın bayramdan ne zaman sonra yolculuk var size kısmetse belki gene tesadüfen görüşürüzzz
aminnn güzelim demek köye gidiyorsun oh ne güzel inşlh çok mutlu geçirirsin bayramı senin işe başlama zamanın belli değil dimi cnm ya yazmışsındır da ben gene unuttum da...

aminn İNŞALLAH çok güzel geçer canımmm
yok daha belli değil bekliyorumm ne zaman belli olur bilmiyorum :18:

aminn İNŞALLAH çok güzel geçer canımmm
yok daha belli değil bekliyorumm ne zaman belli olur bilmiyorum :18:
anadım cnm inş en kısa zamanda belli olur sende işine başlarsın işinde kolaylık ve başarılar sana güzelim

kızlar ben çıkıyorum gene girerim a.e.o

Son düzenleme:

Tarih daha belli değil.İşlerimizi ayarlayamadık daha.19 ağustos gibi düşünüyorduk ama hoca izinliymiş ozaman.
İnşallah görüşürüz yine.niye olmasın ki.bu sefer eşlerimizi de tanıştırırz hem.

anadım cnm inş en kısa zamanda belli olur sende işine başlarsın işinde kolaylık ve başarılar sana güzelim

kızlar ben çıkıyorum gene girerim a.e.o

Bende saat 1 e kadar burdayım.ondan sonra eve gideceğim.Evde de iş bitmiyor ki anacım.
Ütü ve yemek hazırlığı beni bekler.
Ondan sonra başlasın 4 günlük tatiilllllllllllllll

Günaydınnnnnn canlarımmmmmmm

PITIRCIK,CANSUNİDA,ESMA,SEVALL İYİ YOLCULUKLAR KIZLAR.

görüşmek üzereeeeee

pıtırcık Allah cc güzel sonuçlarla karşılaştırsın seni, hepimizi. listeye beni de eklermisn bende besmeleni okuyorum. hayırlı bayramlar canm

ptırcık canımm ben arkadaşların besmelerini okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

merhaba kızlar hayırlı bayramlar
ben şimdi yola çıkıyorum kütahyada ailemin yanında geçireceğim bayramı
hepinizin bayramı mubarek olsun hepinize iyi bayramlar bayram sonu spermlerin çıkışla hepimiz çifte bayram yaparız inşlh
hepinizi öpüyorum aeo

selamun aleyküm canlarım .bir ramazan ayının daha sonuna geldik Rabbim oruçlarımızı okuduğumuz kuranlarımızı ve yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin bizi birdahaki ramazanı şerife ulaştırsın mevlam. kucağımızda yada göbişimizde bebişlerimizle girelim inşallah seneye ramazan ayına amin ecmain.arkadaşlar biliyorsunuz bugün arefe günü bugün 1001 ihlası şerifeyi besmeleyle okumak çok faziletliymiş ben söyliyeyim belki okumak isteyenler olur.şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum Rabbim hepimize çifte bayramlar yaşamayı nasip etsin inşallah

arkadşlar mutsuzum bayram bole gecsın ıstemezdım ama allahın takdırı ne gelır elden esım azospermı ıdı mıcrotese oldu sperm bulunamadı hayaller yarım kaldı doktor tek care kok hucreyı beklemek dedı napcam bundan sonra bılmyrm

selamün aleyküm canlarım nasılsınız herkes iyidir inşallah
ben de iyiyim Rabbime şükürler olsun
yarın Allah nasip ederse bayram
hepinizin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun
Rabbim evlatlarımızla takrarını yaşamamızı nasip etsin inşallah
hepiniz Allaha emanet olun hayırlı bayramlar.

nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik
bebişlerinin biri kız biri erkek galiba
isimleri bile hazır :)
Allahım doğumlarını da göstersin inşallah.

Allahın selamı üzerinize olsun,Allah tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul etsin Rabbimin şifası üzerinize olsun.bir dahaki bayramlara çoçuklarınızla girmeyi nasip etsin Allahın ikramı ihsanı üzerinze olsun....canlarım şimdiden bayramınız mübaraket olsun.geçen sene ramazanda çok ağlamış çok yalvarmıştım şükürler olsun Rabbime bana bu günleri gösterdi inş.sizlerdede çok güzel gelişmeler olur içimizdeki burukluk biter hep birlikte seviniriz her zaman dualarımdasınız inş şimdide şu arife günü yapılan dualar geri dönmezmiş hepiniz için tek tek dua edeceğim.Hepinizi tek tek kucaklıyor bayramınızı tekrar kutluyorum .hiç kimseyi önemsemeyin bayramınızı burnunuzdan getirmesine izin vermeyin ,7 yıldır bayramlarda hemen hemen hiç kimseye gitmedim eşimin işini bahane ettim evde saklandım kimsenin lafını çekemem dedim şimdide istesemde gidemiyorum ama o günlere üzülüyorum herkesin lafına karşılık verseydim gencecik yaşımda kendimi eve niye hapsettim diye ,geçen günlerimi kimse bana geri veremez Allah herkesin gönlüne göre versin .Doya doya bayramlarınızı geçirin Allaha emanet olun

nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik
bebişlerinin biri kız biri erkek galiba
isimleri bile hazır :)
Allahım doğumlarını da göstersin inşallah.
ayyyyyyy nursenim canım benim nasıl olsun ya biraz zor bazı yerlerim çok ağrıyor baskı yapıyorlar hala kalbim ağzımda birşey olacak diye korkuyorum .evet ya teyzesi isimleri hazır aslında cinsiyetleri belli değil o benim hallenmem
sen nasılsın ayrıntılıya girdinmi oğluşun nasıl yolu yarılandın demi :18:

canım ya senin bi de 2 tane daha zordur Allah yardım etsin
benim de ağrım oluyo arada ama bir yere toplandığında oluyo hemen anlıyorum
bi bakıyorum karnıma bi yanı şişmiş :)
biri kızdı ama zaten demi
ben de iyiyim canım bugün girdim ayrıntılıya renkli renkli gördüm oğluşumu
çok farklı ya Allahım her bi yerini gördüm çok şükür herşey yolunda
yarıyı geçtik canım Allahın izniyle 5 aylık olduk
Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
buradaki ve tanımadığım bütün mümin kardeşlerime nasip etsin Rabbim bu güzellikleri.
ben çıkıyorum canım Allaha emanet ol.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…