- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
taze anne adayları sizinde bayramınız mübarek olsun ne güzel ilk bayramları ellerinizi öptüler mi
heee para vermeyin şimdiden alışmasınlar ama bize gelip el öpünce teyzsi veriri onlara
inşlh kurban bayramında da bizim göbişlerimiz dolu olsun dua edin kızlar tamm mı
inşlh cnm hepimiz tek tek hamiş haberleri versek keşke burdanayyyyyyy canım benim nekadar çok sevinirim senden öyle bir haber alsam burada tanıdığım tanımadığım hiç kimse çoçuksuz kalmasın biz çok acılar yaşadık başkaları yaşamasın .inş sırasıyla hepinizden güzel haberler gelecek sabırlı kardeşlerim benim ....teyzesi bayram harçlığımı verecekmiş ben onları veren ALLAHA kurban olurum .bizde teyzesinin bebişlerinin haberini bi alalım dünyalar bizim olacak
inşlhhhhhhhhhh güzelim benimmmcanımm benim inşallah sende eylülde tedaviye başlayacak diğer kızlarda inşallah kurban bayramına göbüşleriniz dolu girersiniz.:26:
seneye el öpmeye getiririm bizizm miniği teyzesiiii o zaman
akraba ziyaretlerini diye birşey kalmamıştı bizde hep bahaneler buluyordum ama onlarda anlıyordu eminin olsun bakalım bu günlere şükürler olsun.canım iyi olamanıza sevindim 3 gün sonra gideceksin onu görmeye ha maşallah hayırlı haberlerle gel canım .benim 20 ağustosta randevu var .bizde ozaman görecez belki ayrıntılyada o zaman alır .sen haftaya falan girersin ayrıntılyaEvt cnmm çok şükür rabbimee bugünleride gördük .:26:
akraba ziyaretlerinde herkes çocuklarıyla bebekleriyle dolaşırken sen eşinle teksin çokk zor gerçekten.
ama bu sene göbüşümüzdeler seneyede inşallah kucağımızda olucaklar Allahın izniyle
ben iyiyim cnm bebişimde iyidir inş teyzesi 3 gün kaldı görmeyebakalım neler yapıyo içerde
Geçmiş olsun cnmm tansiyonun düşmüştür yada şekerin benimde arada olur genelde evde olduğum için dışarıda çıkınca hemen
fenalaşıyorum giddiğim yerdeeaman dikkat et cnmm .iştahın nasıll kilo alımın
senin kontrol ne zaman yiğenlerimden ne zaman haber vericeksinnnnn
cemrem canım benim olacak Allahın izniyle benim eşimde neler neler dediler doktorlar ayrıca birde bende sorun çıktı mı 2 dert birden Canım benim anladım ki Allah sabredersen her dertten sıkıntıdan kurtarıyor .Allahın izniyle seninde olacak zamanını bekliyor ...ben kırılan kırılsın üzülen üzülsün gitmiyordum gidince bende daha çok üzülüyordum çünkü mutlaka bir dengesiz çıkıyordu ...bilmiyorum ya ben çok fakaya takıyordum belki fakat daha soğuk kanlı olmak lazımmış aslında şimdi kendime kızıyorum .doya doya bayramını yaşa canım herkesi boşver ne güzel çıkışlar başladı eşinde maşallahinşlh cnm hepimiz tek tek hamiş haberleri versek keşke burdan
inan ki bazen zor oluyo helede böle bayramlarda gitmesen olmuyo gidince de olmuyo inşlh bizlerde bu günleri atlatırız :26:
hayram harçlığı ne demek güzelim kurban oluyum ben onları yaratana geldiği yerde bizim bebeişlerimizde vardır inşlh cnm
rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günü göstersin güzelim bakalım 1 kız 1 erkek mı olacak artık sizinde cinsiyetiniz belli olur herhalde...:18:
inşlh zaten biraz kendimi çıktı diye avutuyorum bundan 5 ay önce hiç bişey yoktu 00 elde 0 dı ama şimdi hiç değilse çıkış oldu öle yada böle inşlh tedaviye başlarım bende eşim ameliyat olduğunda yumurtalarım toplanmamıştı inşlh o opu işlemini görürü transfer heyecanını da yaşarım ben ve burdaki diğer arkadaşlarımda...cemrem canım benim olacak Allahın izniyle benim eşimde neler neler dediler doktorlar ayrıca birde bende sorun çıktı mı 2 dert birden Canım benim anladım ki Allah sabredersen her dertten sıkıntıdan kurtarıyor .Allahın izniyle seninde olacak zamanını bekliyor ...ben kırılan kırılsın üzülen üzülsün gitmiyordum gidince bende daha çok üzülüyordum çünkü mutlaka bir dengesiz çıkıyordu ...bilmiyorum ya ben çok fakaya takıyordum belki fakat daha soğuk kanlı olmak lazımmış aslında şimdi kendime kızıyorum .doya doya bayramını yaşa canım herkesi boşver ne güzel çıkışlar başladı eşinde maşallah
allahım razı olsun sizlerden cnm benim ağzından bal damlıyo benim için düşündüğün herşeyin katbe katını yaradanım sana da en kısa zaman da nasip etsin bayramdan sonra hepimiz birbirimizin halaylarını çekeriz inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhCanım ben cemrem kardeşimiz için besmeleyi okudum.
Rabbim kabül etsin İnşallah.
Tatlım yapılacak olan teste kaliteli spermleri görürsünüz inşallah.
Sizlerde herkes gibi tüp bebeğe başlayanlardan olursunuz inşallah.
Ondan sonra gelsin bebişler.
inşlh zaten biraz kendimi çıktı diye avutuyorum bundan 5 ay önce hiç bişey yoktu 00 elde 0 dı ama şimdi hiç değilse çıkış oldu öle yada böle inşlh tedaviye başlarım bende eşim ameliyat olduğunda yumurtalarım toplanmamıştı inşlh o opu işlemini görürü transfer heyecanını da yaşarım ben ve burdaki diğer arkadaşlarımda...
yooo öle acımı çok belli eden biri değilim beni tanısan sanki hiçç sıkıntım derdim kederim yok zanneder dişıardan biri ama içimi hiççç sorma....inşlh bu günlerin mükafatı olacaktır HEPİMİZ İÇİN şu sözü çok severim
GÖRELİM MEVLAM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLERRR
kusura bakma gec oldu
canim senin besmelelerinii okudum,rabbim herseyi gonlune gore versin insallah
Topige girmeye calisicam ama
ben bazen nete giremiyorum,giremzsem tesbihleri cekicem siz beni cekti sayin
günaydınn canımmmm
ramazan şerifin bugün son günüü RABBİM bu günleri görmek tekrar nasip etsin İNŞALLAH
ben bugün köye gideceğim ALLAHIN izniylee bayramı orda geçireceğimmm bi aksilik çıkmassa
köyü özledim 1 senedir gitmiyordumm anneannem babaannem köydeler onları çok özledim hasret gidereceğimm
Günaydınnnnnn canlarımmmmmmm
PITIRCIK,CANSUNİDA,ESMA,SEVALL İYİ YOLCULUKLAR KIZLAR.
görüşmek üzereeeeee
pıtırcık Allah cc güzel sonuçlarla karşılaştırsın seni, hepimizi. listeye beni de eklermisn bende besmeleni okuyorum. hayırlı bayramlar canm
merhaba kızlar hayırlı bayramlar
ben şimdi yola çıkıyorum kütahyada ailemin yanında geçireceğim bayramı
hepinizin bayramı mubarek olsun hepinize iyi bayramlar bayram sonu spermlerin çıkışla hepimiz çifte bayram yaparız inşlh
hepinizi öpüyorum aeo
selamun aleyküm canlarım .bir ramazan ayının daha sonuna geldik Rabbim oruçlarımızı okuduğumuz kuranlarımızı ve yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin bizi birdahaki ramazanı şerife ulaştırsın mevlam. kucağımızda yada göbişimizde bebişlerimizle girelim inşallah seneye ramazan ayına amin ecmain.arkadaşlar biliyorsunuz bugün arefe günü bugün 1001 ihlası şerifeyi besmeleyle okumak çok faziletliymiş ben söyliyeyim belki okumak isteyenler olur.şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum Rabbim hepimize çifte bayramlar yaşamayı nasip etsin inşallah
arkadşlar mutsuzum bayram bole gecsın ıstemezdım ama allahın takdırı ne gelır elden esım azospermı ıdı mıcrotese oldu sperm bulunamadı hayaller yarım kaldı doktor tek care kok hucreyı beklemek dedı napcam bundan sonra bılmyrm
Bin damla serilsin yüreğinize, bin mutluluk dolsun gönlünüze, bütün hayelleriniz gerçek olsun, dualarıniz kabul olsun bu bayramda... Ramazan Bayramıniz mübarek olsun!
Pitircik canim sen beni hep okudu bil oldumu canim girekiyorum sik sik
Bide listede degisiklik okursa sana zahmet mesaj gönderirmisin gecmisi okuyamuyorum girmedimmi degisiklik olmadimida listede kim varsa onu okuyorum sirasiyla
Kusuruma bakmayin zor oluyor.
Kimse beni hor görmesin hele bahar bide filiz lütfen inanin ben kimsenin iyiligini unutmam ama yazmaya bile vakit bulamiyorum cep telefondanda girdinmi dahada zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?