Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
8 ağustos perşembeden -------10 ağustos cumartesi saat 21.00 e kadar

CEMREM29 için besmele okuyoruz.
NİYETİ: bayram sonu eşinin kontrolu var .sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi

1--- sonsuz ……………………………. 2500
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2500 …….=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2500…….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2500
5—denizbulutu …………………………… 2500
6—zambak06 ……………………………. 2500 ……..=okudu
7—aruna …………………………… 2500
8—alev99 ……………………………. 2500
9—ecrin23 ……………………………. ..2500
10—bahar85 …………………………….. 2500
11—bengusuu ……………………………. 2500
12—cicek00 ……………………………. 2500
13—balım1905 ……………………………. 2500
14—ervae ……………………………. 2500 ……=okudu
15—ese44 ……………………………... 2500
16—esma ……………………………… 2500 …..=okudu
17—hasretim01 ………………………….. 2500 ……. =okudu
18—her şeygüzelolcak …………………… 2500
19—huzuryolu …………………………… 2500
20—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2500
21—kader60 ……………………………… 2500
22—lamyay ……………………………… 2500
23—mavimenekşe ……………………….. 2500
24—seval0817 …………………………… 2500
25—papatyainci ………………………….. 2500
26—pembe85 …………………………….. 2500
27—umut99 ………………………………. 2500
28—yeşil034 ……………………………… 2500

BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE

Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

cnm ben okudum tülay arkadaşımıneşinin inşallah sağlıklı bol bol sperm çıkışı olur
cnm benim niyetim belki geç oldu ama eşimim sağlıklı spermleri olması ve hayırlı salih evlatlara kavuşmak

canlarım hepinizin Ramazan Bayramını kutlarım inşallah bir daha ki bayramda hepimiz iki canlı olalım bayramda sorulan sıkıcı sorulardan kurtulalım eşimin kuzeni tüp bebek tedavisi ile ikiz bebek dünyaya getirdi 5 yıl önce ne yazık ki biri vefat etti diğerinde de öğrenme güçlüğü var Rabbim çok büyük iki yıl sonra kapalı tüplere rağmen doğal yoldan dünyalar güzeli bir kız çocuğu nasip etti bu süreçleri yaşamış biri olarak bilmesine rağmen ay sende neden çocuk yapmıyorsun demez mi herkesin içinde :47inanamadım

canım ben okudum cemrem arkadaşımın eşinin inşallah bol bol sperm çıkışı olur

cnm çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın kuzucuğu benim için öp

PITIRCIK canım ben cemrem arkadaşımızın besmelelerini okudum Allah kabul etsin inşallah,Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin.GÖZDEMMM canım çok çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Herkesin bayramı mübarek olsun.bi daha ki ramazan bayramına yetişmeden bu kurban bayramına kadar hepinizin teker teker Haberini alırız inşallah.çifte bayram yaşarsınız da artık doğuma hep beraber gün sayarız.

cemremin besmelelerini okudum.ALLAH IN iznıyle eşiyle hep süper sonuçlar alırlar da sağlıklı salıh ve saliha evlatları olur.

Icim bi buruk bu gece arkadaslar uyuyamadim daha
Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin cok zormus
Iki gun sonra 6 yil dolacak cok zoruma gidiyor
Elden gelen bisey yok buda bizim imtihanimiz mis biliyorum
Hepimizin yasadigi duggular ayni .. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Bu sinavdan arnimizin akiyla cikmayi nasip etsin hepmize

çiçieciğim lütfen üzülme bende senin yaşadığın duyguları sayısız yaşadım ağlaya ağlaya çok uyudum ama şimdi şükürler olsun
inş.sizdede tohumcuklar görünmeye başladı olacak bebeğin lütfen üzülme

cnm seni o kadar ii anlıyorum ki bayramın ilk günü görümcemin kızı oğlu ile geldi misafirliklere gittik herkes nasıl seviyo hep ondan konuşuyolar hep alah olmayana versin diyolar tabiii ben üstüme alıyorum hemen bu kelimeyio kadar kötü ki yani yıllardır sessiz kimsesiz gibi evde çoluk cocuk sesi olmaması
inşlh bizimde ellerimiz tombiş tombiş cennetten gelen bebişlerimizle dolarrr
onlara sımsıkı sarılıp hasretimizi dindiririzzz
inan ki bazen kollarım nasıl bi bebek arıyo bi bilsen sarıp sarmalamak için koklamak için canımın parçasını sevmek için inşlhhh olur hepimiz evlat sevgisi ana babalık nedir yaşayarak öğrenirizzzzzz
kız ağlattın beni zaten bugün çok duygusalım
bugün annemin öldüğü günnnrüyamda da gördüm anneciğimi
acılarda,sevinçlerde bizim için inşlh hepimizin acıları gelecek olan evlatlarımızın sevgisi iler azalırrrrr
herkese günaydınlar cemrem cemrem senin ve kızların resmini gördüm
günaydın ikiz annesi:13: naslsın
kız nerde gördün beni face de mi acaba :26:

Son düzenleme:

Uzulmemek insanin elinde degil canim ..en mutlu animda bile icim bi buruk bi yanim eksik hep
Allah bizede nasip eder insallah senin geldigin yerlere gelebilmeyi

Nasilsin ikizler nasil hamilelik nasil gidiyor opuyorum ucunuzude

Son düzenleme:
evet cnm insankendi üstüne alıyo
yok cnm üzmek nedemek zaten hüzünlüydüm yazını okuyunca daha da hüzünlendim ama geçti
anneme yasin okudum duamı ettim ( biraz da ağladım ) şimdi içimde bi huzur rahatlık var
evet şükür ki sizde de bizdede çıktı tek tük inşlh devamı gelicek ve sırada arkadaşlarımız var şimdi onlarda sperm çıkma sırası
bu topik inşlh hamişlerle dolup taşacakkkkkkkkk

evet orada gördüm flizciğim gösterdi sen tam tahmin ettiğim gibisin ,flz le bahar tahmin ettiğimden farklı ama maşallah hepinizden bribirinizden hoşsunuz ...canım annenin mekanı cennet olsun Rabbim sana hayırlı çoçuklar nasip etsin.acılar son bulsun
benimde en sinir olduğum laflardan biriydi Allah isteyene versin ,Allah olmayana versin bizim yeter artık ,sanki kendileri yapıyor
Uzulmemek insanin elinde degil canim ..en mutlu animda bile icim bi buruk bi yanim eksik hep
Allah bizede nasip eder insallah senin geldigin yerlere gelebilmeyi

Nasilsin ikizler nasil hamilelik nasil gidiyor opuyorum ucunuzude
canımmmmm benim tabiki olacak ne güzel spermler görülmeye başladı ,ayrıca hiç sperm mi olmayan insanların bile eşleri yıllar sonra normal yoldan hamile kalıyor bu Allahın taktiri .Allahın izniyle hepinizden hayırlı haberler alıcaz .bende gelinciğe hep derdim bende senin gibi ikiz istiyorum oda hep dua ederdi Allah razı olsun,sizlerde dilim döndükçe benim hep dualrımdasınzı ...canlarım sabırlı kardeşlerim benim Allahım mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin hepinizede.
ikizler içimde nasıl bilmiyorum ama ben çok zorlanıyorum ikiz gebelik sanki daha zor :18:

Canim ben cemremin besmelelerini okudum...Ama 5 tane fazla okumusum cemremin besmelelerini tamamlamayan arkadaslar 5 eksik okuyverin ne olur benim icin

Cemremcigim allahim kucagini doldurur insallah en kisa zamanda canim
Birdaki teste bol bol cikar insallah su nazli spermler..

Rabbim herkese nasip eder insallah canim once spermi sonra hamile kalmayi dogum yapmayi

Allah razi olsun canim biliyorum zaten dua ettigini sagol... Insallah rabbim nasip edecek bizede
Zorlugu vardir tabi canim allah kolaylik versin hamileligin tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…