- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
Herkese ii bayramlar diliyorum..Bizim için çok zor bir bayram olacak..Minik kuzum ayağını kırdı..Alçılar içinde yavrum...Çok zor günler geçiriyorum..Bayramın ikinci günü doğumgünü yavrumun...Böyle girmek varmış iki yaşına..Rabbim beterinden korusun..Dualarınızda bize de yer verin..Çabuk geçsin bu günler..Rabbim sabır versin yavruma
Amin canım amin:)inan insanı zorla kötü olmaya bencil olmaya zorluyorlar:) zorla nefret ettiriyorlar kendilerinden ama Allah büyüktür. Diyorumya ben ki eşime onun oğluna 2 yıldır senin çocuğun olmuyor demeyen insan (200 den dazla iğneyi 2 kez tedaviyi yeterki çocugumuz olsun diye kabul edip stresten kafayı yememe ragmen)okadar çıldırttı ve zorladıki beni, eşime git annene kimin çocuğu olmuyor dedirtti ben üzüldüm vicdan yaptım canım yandı annesinin yanmadı! Yüzüne öğrendinmi kimin çocugu olmadığını dedim ben öyle demedim ki dedi! Salla canım valla araya mesafe koydum görmek duymak istemiyorum dedim kendisinede eşimede ben bunları asla unutmuycam dedim.bir sonraki sefere bana yine bunu yapamacaklarını ve asla yaptırtmayacağımı belirtip 3. De hepinizi silerim hayatımdan ben olmazsam siz olmuşsunuz ne yazar oğlunuzuda boşarım deyip konuyu kapattıp! İster anlar ister anlamaz ama tanıyorlar beni eşimde aileside! Kimse bulunmaz hint kumaşı değil canım kimse senden kıymetli değil bizim yaşadıklarımız bizim eşlerimiz için yaptıklarımızı inan anne dedikleri kişiler evlatları için yapmıyor ee o zaman :) sen bebeğini düşün ve seni üzerek ona zarar vermesine izin verme sakın! Yarın onun torunu olcak valla yeri geldi devam mı ediyor laf sokmaya torununu görmek isteyip istemediğini sor eğer görmek istiyorsa kapasın çenesini! Anladıkları dilden konuş:) dikkat et ve kafaya asla takma :)canım eşimin halası normal yolla olmazsa tüp bebek yaparlar ne olacak demiş.o da başkasının çocuğu olur o demiş düşünebiliyor musundemekki normal yolla olmayıp tüp bebekle olsa bu kadın bana başka gözle bakacaktı
Allah hepimizin yardımcısı olsun.anne güya.nasıl anne bu yaa.sadece üzmeyi biliyorlaruzak duruyorum zaten.iki gün bulantılarımdan odadan çıkmadım.geldi birkaç kere.onda da yüzüne bakmadım.hiç inanmıyorum samimiyetine.uzak dursun benden de öylesinin sevgisine muhtaç etmesin Rabbim.
Canim ben cemremin besmelelerini okudum...Ama 5 tane fazla okumusum cemremin besmelelerini tamamlamayan arkadaslar 5 eksik okuyverin ne olur benim icin
Cemremcigim allahim kucagini doldurur insallah en kisa zamanda canim
Birdaki teste bol bol cikar insallah su nazli spermler..
Günaydınnnnnnn herkese..
nasılsınız umarım herkes iyidir.güzel haberler alıcağımız bi hafta olur inş.
bayram sonrası hareketlenir burası biraz sessiz kalmıştı
Bugün kontrolümüz var bizimde meleğimizi görüceğiz inşaALLAH
hastane çıkışında kayınvalidemlerle 15 günlüğüne sakaryaya gidiceğiz inş.
hepinizin güzel haberlerini telden öğrenirim artık
öpüyorum meleğimleee hast. çıkışı haber verimeye çalışıcam sizeeee
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Tatil bitti iş başladı.
Rabbim bu günlerde test yaptıran kader arkadaşlarıma yardım etsin inşallah.
Çok güzel sonuçlar almayı nasip etsin İnşallah.
Veee halaylarımız hiç bitmesin inşallah.
slm tatlım..
hayırlı bayramlar....
nereye kayboldun?
şimdi burdaydın?
nasıl geçti bayrammmm....?
DENİZBULUTU için besmele okuyoruz.
NİYETİ: bayram sonu eşinin kontrolu var .sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
10 ağustos Cumartesi den -------12 ağustos pazartesi saat 21.00 e kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2500
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2500 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2500
4—cemrem29 …………………………… 2500 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2500
6—zambak06 ……………………………. 2500 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2500 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2500
9—ecrin23 ……………………………. ..2500
10—bahar85 …………………………….. 2500
11—bengusuu ……………………………. 2500
12—cicek00 ……………………………. 2500
13—balım1905 ……………………………. 2500 ……=okudu
14—ervae ……………………………. 2500 ……..=okudu
15—ese44 ……………………………... 2500
16—esma ……………………………… 2500 …….=okudu
17—hasretim01 ………………………….. 2500
18—her şeygüzelolcak …………………… 2500
19—huzuryolu …………………………… 2500
20—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2500
21—kader60 ……………………………… 2500
22—lamyay ……………………………… 2500
23—mavimenekşe ……………………….. 2500
24—seval0817 …………………………… 2500
25—papatyainci ………………………….. 2500 …….=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2500
27—umut99 ………………………………. 2500
28—yeşil034 ……………………………… 2500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?