canım çok sevindim ya inş. herşey yolunda gider sana özelden şimdi yazdım uzun uzun ama ulaşmadı tekrar deneyeceğim.arkadaşlar biz de en sonunda 3.tedavimize başladık Allah'ın izniyle...centrum'da recai beyle...bugün iğnemin 5.günü,daha önümüzde birçok işlem var.dua edin benim için de mübarek bir ayda ve çok mübarek bir günde ,kadir gününde adım attık,ilk iğnemi de bayramın 1.günü başladık.inşallah sonu da hayırlı ve güzel olur.sadece ön görüşme için gitmiştik.2.gidişimizde recai bey "hazırsınız siz,başlayalım" dedi.hiç beklemiyoduk,birden oldu.önümüzde meşakatli bir yol var,microtese,embriyo genetik testi,transfer dah neler neler....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlarım....beni de artık tabloya ekleyebilirsiniz,hangi bilgiler gerekiyo,ilgili arkadaşım bana yazsın...öptüm hepinizi.
canım gözün aydın olsun kızışın geliyor maşallah .cinsiyetini öğrendin ne güzel .benim de içimden senin ve baharın kızı olcakmış gibi geliyordu hep.Kızlar bebişimmm kızzzzzzz
herşey yolundaymışşşşşşşş..çok şükürrrrrrrr
umut tüp bebekten yazıyorummmmmmmmm.
iyi bakın kendinize öpüyorummmmmmmmm
Spermiogram yaptirdik bugun 5 milyon immatur germ hucre 4 adet kuyruklu fakat hareketsiz sperm bulundu hoca ile gorustum süper dedi ersel bey ilde gorusmus sonucu celalettin hoca bas ve kuyruğu gelistirmek icin ilac hazirlayacak hakkimizda hayirlisi artik
arkadaşlar biz de en sonunda 3.tedavimize başladık Allah'ın izniyle...centrum'da recai beyle...bugün iğnemin 5.günü,daha önümüzde birçok işlem var.dua edin benim için de mübarek bir ayda ve çok mübarek bir günde ,kadir gününde adım attık,ilk iğnemi de bayramın 1.günü başladık.inşallah sonu da hayırlı ve güzel olur.sadece ön görüşme için gitmiştik.2.gidişimizde recai bey "hazırsınız siz,başlayalım" dedi.hiç beklemiyoduk,birden oldu.önümüzde meşakatli bir yol var,microtese,embriyo genetik testi,transfer dah neler neler....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlarım....beni de artık tabloya ekleyebilirsiniz,hangi bilgiler gerekiyo,ilgili arkadaşım bana yazsın...öptüm hepinizi.
Kızlar bebişimmm kızzzzzzz
herşey yolundaymışşşşşşşş..çok şükürrrrrrrr
umut tüp bebekten yazıyorummmmmmmmm.
iyi bakın kendinize öpüyorummmmmmmmm
cnm aramıza hoşgeldin inşlh bebeişlilerden olursun yazını okudum cnm ne güzel yuvarlak hücre çıkımış sakın ameliyat olmayın çünki o hücreler tedavi ile sperme dönüşür allahın izniyle güzelimkızlar lütfen bana yardımcı oluneşim 5 yaşındayken çift taraflı inmemi testis ameliyatı geçirmiş ... yakalaşık bir ay öncesine kadar hiç birşeyden habersiz bebişimiz olsun diye bekliyorduk , sonra dr a gidince eşimden istenen sperm testiyle azospermle tanışmış olduk ben de şimdilik bi şey çıkmadı sizin yazılarınızı okuyarak umut tüp bebek dr Emre beye gittik. mikrotese dedi öncesinde genetik test ve ultrason istedi, bu arada orda da semen testi versi 2 milyon yuvarlak hücre çıktı bu nedir hiç bir bilgim yok genetik testi verdik sonuçlanması 3 hafta sürermiş bu testi neden istedi lütfen yardımcı olun
tedavin hayırlı olsun inşlh sonu bebbişli olsun mübarek günde başlamışsın hadi bundan sonra güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzarkadaşlar biz de en sonunda 3.tedavimize başladık Allah'ın izniyle...centrum'da recai beyle...bugün iğnemin 5.günü,daha önümüzde birçok işlem var.dua edin benim için de mübarek bir ayda ve çok mübarek bir günde ,kadir gününde adım attık,ilk iğnemi de bayramın 1.günü başladık.inşallah sonu da hayırlı ve güzel olur.sadece ön görüşme için gitmiştik.2.gidişimizde recai bey "hazırsınız siz,başlayalım" dedi.hiç beklemiyoduk,birden oldu.önümüzde meşakatli bir yol var,microtese,embriyo genetik testi,transfer dah neler neler....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlarım....beni de artık tabloya ekleyebilirsiniz,hangi bilgiler gerekiyo,ilgili arkadaşım bana yazsın...öptüm hepinizi.
cnm bende seni merak ediyordum inan ki :18:Spermiogram yaptirdik bugun 5 milyon immatur germ hucre 4 adet kuyruklu fakat hareketsiz sperm bulundu hoca ile gorustum süper dedi ersel bey ilde gorusmus sonucu celalettin hoca bas ve kuyruğu gelistirmek icin ilac hazirlayacak hakkimizda hayirlisi artik
Spermiogram yaptirdik bugun 5 milyon immatur germ hucre 4 adet kuyruklu fakat hareketsiz sperm bulundu hoca ile gorustum süper dedi ersel bey ilde gorusmus sonucu celalettin hoca bas ve kuyruğu gelistirmek icin ilac hazirlayacak hakkimizda hayirlisi artik
 inşallah bu sefer testte hamiş olduğunu görürsün canım.
canım çok sevindim ya inş. herşey yolunda gider sana özelden şimdi yazdım uzun uzun ama ulaşmadı tekrar deneyeceğim.
çok sevindim inşallah devamı da çabuk çabuk gelir...sizin probleminiz neydi sıfırken ilaçlarlamı bu aşamaya geldiniz? çok sordum kusura bakma biz de celalettin hocaya gidicez de çok heyecanlıyım..
cnm ne demek o duyguyu hepimiz yaşarız inşlhhhhhcemrem29 çok teşekkür ederim .. inşallah Allahım hepimize o mucize duyguyu yaşamayı nasip eder. Yuvarlak hücreler için Emre beye sormuş eşim kayda değer bişey değil demişİnşallah sizin dediğiniz gibi olurr..
evet cnm iz sperm çıkınca bile tuhaf duygular içindeydik normaldir ama bu gelişmeler umut verici sizin için en kısa zamanda hareketli kaliteli spermlerin gelmesi yakındırinşallah canım benim ya bilmiyorum ki bi tuhafım sanki sevinince hayal kırıklığına uğrayacakmışım gibi geliyor sanırım saçmalıyorum...hayırlısı bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz canım benim....sizin test ne zaman???
canım ben senin mesajını okudum,recai hocadan memnunmusun biraz sinirlidir falan ama işinin ehlidir .rahim filmi çektirmişsin benimde çok canım yanmıştı ama seni korkutmak istemedim şükür atlatmışsın bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz .eşin teseden korkmasın canım opu günü önce eşini alacak tese yapacak olmazsa kesecek ,eşim sadece bir iğne acısı duydum dedi bir şırıngayla bir miktar meni almışlar ona baktılar 12 milyon sperm çıktı işükürler olsun inş.sizin de öyle olur bizim teseyi centrumda müfit hoca yaptı çok tecrübeli ve işinin ehli bir doktor ,eşin korkmasın yani .herşey bir ay demeden sonuçlanır ve inş.sonucuda güzel olur sende şimdiden beslenmene dikkat et ne kabız olacaksın nede ishal ,bol meyve sebze incir ananas falan ve kimseye sinirlenme moralini yüksek tut .maddi manevi Alla zafer nasip etsin inş.yine özeldende yazarım canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende çok heyecanlıyım klinikte karşılaşırız belkicnmm ben de sana uzun uzun yazdım gelişmeleri,ama baktım msj kutum da dolu değil,msjın neden gelmedi anlamadım... sen benimkini aldın mı ?
inşallah canım..bizim ilk testtimiz sıfırdı sonra 1-2 2-3 3-4 hareketsiz sperm çıkıyor hep... 3 ay önce 1 milyon immatür germ hücre vardı şimdi 5 milyon ilaçlarla artış oldu Allah'ın izniyle....tedaviye devam ediyoruz bakalım canım Rabbim bu zorlu yolda yardımcınız olsun.....
cnm ne demek o duyguyu hepimiz yaşarız inşlhhhhh
evet emre beyi bilirim eşim onda amliyat olmuştu ona göre sperm çıkmadan gerisi hikaye
ama inan ki bizim için ölü bile çokk büyük bi başarı
bak bizdede 1 milyon yuvarlar hücre çıkmıştı ardından celallettin beyde tedavi sürecimiz 3 ay daha dolduktan sonra
6 tane sperm çıkışı olduşimdi bu hafta içi tekrar test verecek eşim bakalım spermler çıktımı kaldı mı:18:
çok çok teşekkür ederim yazdıkların bana huzur verdi günlerdir kendimi yiyorumm.Sürecin sonu yine tüp bebek sanırım hangi merkeze gidiyorsunuz ben umut u düşünüyorum ama memorial da aklımda kararsızım yani:44:
içini ferah tut güzelim bak celallettin beye gidince anlıcaksın bizde bu hafta gidicez celallettin beye tanışmak nasip olur belki:26:çok çok teşekkür ederim yazdıkların bana huzur verdi günlerdir kendimi yiyorumm.Sürecin sonu yine tüp bebek sanırım hangi merkeze gidiyorsunuz ben umut u düşünüyorum ama memorial da aklımda kararsızım yani:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?