Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok sevindim ya inş. herşey yolunda gider sana özelden şimdi yazdım uzun uzun ama ulaşmadı tekrar deneyeceğim.

Kızlar bebişimmm kızzzzzzz
herşey yolundaymışşşşşşşş..çok şükürrrrrrrr
umut tüp bebekten yazıyorummmmmmmmm.
iyi bakın kendinize öpüyorummmmmmmmm
canım gözün aydın olsun kızışın geliyor maşallah .cinsiyetini öğrendin ne güzel .benim de içimden senin ve baharın kızı olcakmış gibi geliyordu hep.
şimdi sıra bizde 8 gün sonra gidecez doktora bakalım bu sefer göstereceklermi yaramazalar kendilerini.

maşallah çok güzel bir haber bu bir aya kalmaz kıpır kıpır olanlarıda çıkar gibi.gözün aydın canım hayırlı evlatlara dönüşür inşallah onlarda.

😃 inşallah bu sefer testte hamiş olduğunu görürsün canım.

cnm aramıza hoşgeldin inşlh bebeişlilerden olursun yazını okudum cnm ne güzel yuvarlak hücre çıkımış sakın ameliyat olmayın çünki o hücreler tedavi ile sperme dönüşür allahın izniyle güzelim
hemen dr. celallettin beye gidin zaten perşembe günü gidicekmişsin inşl güzel sonuçlar alırsın cnm sakın üzme kendini yolun başında hücre görmüşsün hemecik inşlh spermleride göreceksin

tedavin hayırlı olsun inşlh sonu bebbişli olsun mübarek günde başlamışsın hadi bundan sonra güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzz
cnm bende seni merak ediyordum inan ki :18:
nee 4 tane kuyruklu mu baksennnnn başlamışlar allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hadi devamı hareketlenmesineeeeeeee kız sevinsene
halay çekilir buna benceeeeeeeeeeeeeeeeee

spermleri görmek nasip olur inşallah.

tulay,cemrem,denizbulut arkadaşlarım besmelerinizi okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri kabul eylesin
inşallah bayram sonu üçünüzden de hayırlı haberler bekliyoruz Rabbım evlatlarınızı nasıp eylesınn

cemrem29 çok teşekkür ederim .. inşallah Allahım hepimize o mucize duyguyu yaşamayı nasip eder. Yuvarlak hücreler için Emre beye sormuş eşim kayda değer bişey değil demiş İnşallah sizin dediğiniz gibi olurr..

inşallah canım benim ya bilmiyorum ki bi tuhafım sanki sevinince hayal kırıklığına uğrayacakmışım gibi geliyor sanırım saçmalıyorum...hayırlısı bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz canım benim....sizin test ne zaman???

çok sevindim inşallah devamı da çabuk çabuk gelir...sizin probleminiz neydi sıfırken ilaçlarlamı bu aşamaya geldiniz? çok sordum kusura bakma biz de celalettin hocaya gidicez de çok heyecanlıyım..

inşallah canım..bizim ilk testtimiz sıfırdı sonra 1-2 2-3 3-4 hareketsiz sperm çıkıyor hep... 3 ay önce 1 milyon immatür germ hücre vardı şimdi 5 milyon ilaçlarla artış oldu Allah'ın izniyle....tedaviye devam ediyoruz bakalım canım Rabbim bu zorlu yolda yardımcınız olsun.....

cnm ne demek o duyguyu hepimiz yaşarız inşlhhhhh
evet emre beyi bilirim eşim onda amliyat olmuştu ona göre sperm çıkmadan gerisi hikaye
ama inan ki bizim için ölü bile çokk büyük bi başarı
bak bizdede 1 milyon yuvarlar hücre çıkmıştı ardından celallettin beyde tedavi sürecimiz 3 ay daha dolduktan sonra
6 tane sperm çıkışı oldu şimdi bu hafta içi tekrar test verecek eşim bakalım spermler çıktımı kaldı mı:18:
evet cnm iz sperm çıkınca bile tuhaf duygular içindeydik normaldir ama bu gelişmeler umut verici sizin için en kısa zamanda hareketli kaliteli spermlerin gelmesi yakındır
tatlım nerde yaptırdınız testti tedai süreci aynı mı yani iğneler falan :26:

cnmm ben de sana uzun uzun yazdım gelişmeleri,ama baktım msj kutum da dolu değil,msjın neden gelmedi anlamadım... sen benimkini aldın mı ?
canım ben senin mesajını okudum,recai hocadan memnunmusun biraz sinirlidir falan ama işinin ehlidir .rahim filmi çektirmişsin benimde çok canım yanmıştı ama seni korkutmak istemedim şükür atlatmışsın bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz .eşin teseden korkmasın canım opu günü önce eşini alacak tese yapacak olmazsa kesecek ,eşim sadece bir iğne acısı duydum dedi bir şırıngayla bir miktar meni almışlar ona baktılar 12 milyon sperm çıktı işükürler olsun inş.sizin de öyle olur bizim teseyi centrumda müfit hoca yaptı çok tecrübeli ve işinin ehli bir doktor ,eşin korkmasın yani .herşey bir ay demeden sonuçlanır ve inş.sonucuda güzel olur sende şimdiden beslenmene dikkat et ne kabız olacaksın nede ishal ,bol meyve sebze incir ananas falan ve kimseye sinirlenme moralini yüksek tut .maddi manevi Alla zafer nasip etsin inş.yine özeldende yazarım canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende çok heyecanlıyım klinikte karşılaşırız belki

çok sevindimm.. Allahım kolaylığını da veriri inşallahh..

içini ferah tut güzelim bak celallettin beye gidince anlıcaksın bizde bu hafta gidicez celallettin beye tanışmak nasip olur belki:26:
olsun da tüp olsun sağlıklı kucaklarımıza gelsin de
evet cnm kısmetse umut tüp bebekte yapıcam tüp bebeği eğer o kadar çok ve kaliteli sperm çıkarsa...
sen kaç senelik evlisin yaşın kaç kendinden bahset biraz ist. mı oturuyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…