Kızlar bebişimmm kızzzzzzz
herşey yolundaymışşşşşşşş..çok şükürrrrrrrr
umut tüp bebekten yazıyorummmmmmmmm.
iyi bakın kendinize öpüyorummmmmmmmm
arkadaşlar mrb ...biz de azosperm ile yeni tanıştıkdipsiz bir kuyudayım sanki sürekli düşüyorum... Allahım güç versin diye dua ediyorum . yönlendirmenize çok ihtiyacım var
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Tatil bitti iş başladı.
Rabbim bu günlerde test yaptıran kader arkadaşlarıma yardım etsin inşallah.
Çok güzel sonuçlar almayı nasip etsin İnşallah.
Veee halaylarımız hiç bitmesin inşallah.
as canımmmm hayırlı bayramlar
canımmm görmnedimmm yazınıı bende dün geldimmm köydenn gezdik bayram yaptıkkk grldikk çok yorulmuşumm geçmişe bi bakıyım deddimmmm baktımm çıkmıştımmm
iyiydiii pek bişey anlamadımmm işte geçtiiii senin nasıldıı bayramın canımmmm
kızlar lütfen bana yardımcı oluneşim 5 yaşındayken çift taraflı inmemi testis ameliyatı geçirmiş ... yakalaşık bir ay öncesine kadar hiç birşeyden habersiz bebişimiz olsun diye bekliyorduk , sonra dr a gidince eşimden istenen sperm testiyle azospermle tanışmış olduk ben de şimdilik bi şey çıkmadı sizin yazılarınızı okuyarak umut tüp bebek dr Emre beye gittik. mikrotese dedi öncesinde genetik test ve ultrason istedi, bu arada orda da semen testi versi 2 milyon yuvarlak hücre çıktı bu nedir hiç bir bilgim yok genetik testi verdik sonuçlanması 3 hafta sürermiş bu testi neden istedi lütfen yardımcı olun
canım sakın hemen mikrotese olmayın.
yuvarlak hücre çıkması süper.
spermin öncüsü canım yuvarlak hücre.
demekki içerde üretim var ......
canım dr. celalettin peru var istanbul bezmi alemde...
bizlerin çoğu celalettin hocada tedavideyiz.
gitmenizi öneririm..
kızlar lütfen bana yardımcı oluneşim 5 yaşındayken çift taraflı inmemi testis ameliyatı geçirmiş ... yakalaşık bir ay öncesine kadar hiç birşeyden habersiz bebişimiz olsun diye bekliyorduk , sonra dr a gidince eşimden istenen sperm testiyle azospermle tanışmış olduk ben de şimdilik bi şey çıkmadı sizin yazılarınızı okuyarak umut tüp bebek dr Emre beye gittik. mikrotese dedi öncesinde genetik test ve ultrason istedi, bu arada orda da semen testi versi 2 milyon yuvarlak hücre çıktı bu nedir hiç bir bilgim yok genetik testi verdik sonuçlanması 3 hafta sürermiş bu testi neden istedi lütfen yardımcı olun
hayyy yarabbim maşallah
ne güzel bir haber buminik süslümü süslü bir yeğen gelecek bizlere
inşallah sağsalim doğar ve yavrucağını alırsın kuacağına tebrikler
canım hiç telaş etme bizde ilk Emre Bey'e gittik görüşmelere eşim azosperm olduğunu öğrendikten 1 yıl sonra
ameliyat oldu ve bizim de sorunumuz inmemiş testis yüzündendi üstelik benim eşim baya geç bir yaşta ameliyatı olmuş
çok şükür sperm bulundu ameliyatta ama arkadaşlar doğru söylüyor hemen ameliyat olmayın celalletin peru'ya gidin
bitkisel tedavilere başlayın doğal yolla sperm çıkmazsa zaten ameliyat olur eşin
Spermiogram yaptirdik bugun 5 milyon immatur germ hucre 4 adet kuyruklu fakat hareketsiz sperm bulundu hoca ile gorustum süper dedi ersel bey ilde gorusmus sonucu celalettin hoca bas ve kuyruğu gelistirmek icin ilac hazirlayacak hakkimizda hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?