Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bebişimmm kızzzzzzz
herşey yolundaymışşşşşşşş..çok şükürrrrrrrr
umut tüp bebekten yazıyorummmmmmmmm.
iyi bakın kendinize öpüyorummmmmmmmm

filizim canım benim maşallah RABBİM inş minnacık kızını hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
bende bu ay ulun beyin yanına uğrycm tedaviye başlamak için darısı tüm isteyenlerle birlikte bizede inş
tatlı hamiş seni seniiiii

ayyyyyyyyyyy yerim ben onu be.kızlarıma arkadaş mı gelecekmiş.artık pembiş pembiş alırız kız.ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

Canım ben denizbulutun besmelelerini bitirdim.ALLAHın izniyle eşinin sonuçları güzel çıkar da hep hayırlı haberler alırlar.

Vaayyyy süper bir haber.
Şükür herşey yolundaymış.
Tam tahmin ettiğim gibi.
Kız annesi olmanın tadını çıkar.
Rengarenk elbiseler tokalar al emiii

Ayrıca hayırlı yolculuklar kendine dikkat et.
Fazla özletme kendini arada gir buraya da halaylarımıza ortak ol.

Cnmmmm masallahhhhhhh desene senin kiz artik kendini gosterdi
Rabbim saglikli kucagina aldirsin
Oyyy gelsin tokalar cicili bicili elbiseler
Hayirli yolculuklarrrrrrrrrr a.e.olun

arkadaşlar mrb ...biz de azosperm ile yeni tanıştık dipsiz bir kuyudayım sanki sürekli düşüyorum... Allahım güç versin diye dua ediyorum . yönlendirmenize çok ihtiyacım var

canım hg aramıza.
aynı duyguları hepimiz yaşadık.
önce nefesin kesilir ,çaresizlik başlar ..canım Allah yardımcın olsun ve tez zamanda kurtulanlardan olun inş.
canım öncelikle hemen telaşa kapılıp mikrotese falan olmayın.
biz ve buradaki birçok arkadaşımız aynı hatayı yaptık.
hemen tese olduk ve sonuçları acı oldu.
hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama buradaki arkadaşların çoğu ve biz dr.celalettin peru da tedavideyiz.
şükür ki birçoğumuzun eşinde imkansız denilen durumlarda hücre çıkışları hatta tek tük sperm çıkışı başladı.
doğru tedaviyle başlayın işe.
biz buradayız kafana takılanları rahatlıkla sorabilirsin.
buradaki herkes sana yardımcı olacaktır.
Allah yar ve yardımcınız olsun...amin.

amin canım aminnnn.
nasılsın canım? tatil dönüşü iş yorucu olmuştur?

kızlar lütfen bana yardımcı olun eşim 5 yaşındayken çift taraflı inmemi testis ameliyatı geçirmiş ... yakalaşık bir ay öncesine kadar hiç birşeyden habersiz bebişimiz olsun diye bekliyorduk , sonra dr a gidince eşimden istenen sperm testiyle azospermle tanışmış olduk ben de şimdilik bi şey çıkmadı sizin yazılarınızı okuyarak umut tüp bebek dr Emre beye gittik. mikrotese dedi öncesinde genetik test ve ultrason istedi, bu arada orda da semen testi versi 2 milyon yuvarlak hücre çıktı bu nedir hiç bir bilgim yok genetik testi verdik sonuçlanması 3 hafta sürermiş bu testi neden istedi lütfen yardımcı olun

aynen canım bende bişey anlamadım.memleketteyiz henüz dönmedik evimize.
koşturmaca sorma. ayrıca nem sıcak .

süpeeerrrrrrrr amanda aman ...... gelsin cicilerrrrr....pembişlerrrrr
canım Allah var hep kız geçiyordu içimden.
RAbbim tamamına erdirsin inş. sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.......amin.....

canım sakın hemen mikrotese olmayın.
yuvarlak hücre çıkması süper.
spermin öncüsü canım yuvarlak hücre.
demekki içerde üretim var ......
canım dr. celalettin peru var istanbul bezmi alemde...
bizlerin çoğu celalettin hocada tedavideyiz.
gitmenizi öneririm..

arkadaşlar biz de en sonunda 3.tedavimize başladık Allah'ın izniyle...centrum'da recai beyle...bugün iğnemin 5.günü,daha önümüzde birçok işlem var.dua edin benim için de mübarek bir ayda ve çok mübarek bir günde ,kadir gününde adım attık,ilk iğnemi de bayramın 1.günü başladık.inşallah sonu da hayırlı ve güzel olur.sadece ön görüşme için gitmiştik.2.gidişimizde recai bey "hazırsınız siz,başlayalım" dedi.hiç beklemiyoduk,birden oldu.önümüzde meşakatli bir yol var,microtese,embriyo genetik testi,transfer dah neler neler....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlarım....beni de artık tabloya ekleyebilirsiniz,hangi bilgiler gerekiyo,ilgili arkadaşım bana yazsın...öptüm hepinizi.

çok teşekkür ederim pıtırcık istanbuldayız çok şükür Allah uzakta olanların daha çok yardımcısı olsun , iyiki bu forum var biz emre beyle görüştüğümüzde bayram sonrası izinli olacağını ama genetik test sonuçlanınca bizim vaktimiz olmadığı için ameliyatı eylülde yapabilecğini söyledi . hemen yaptıracaktık. sonra yazıları okuyunca dr. celalettin peru hakkında yazdıklarınızı okudum ve dün gece randevu aldım perşembe gideceğiz inşallah. birde bende dua grubunuza katılmak istiyorum ne yapmam lazım?

hayyy yarabbim maşallah
ne güzel bir haber bu minik süslümü süslü bir yeğen gelecek bizlere
inşallah sağsalim doğar ve yavrucağını alırsın kuacağına tebrikler

canım hiç telaş etme bizde ilk Emre Bey'e gittik görüşmelere eşim azosperm olduğunu öğrendikten 1 yıl sonra
ameliyat oldu ve bizim de sorunumuz inmemiş testis yüzündendi üstelik benim eşim baya geç bir yaşta ameliyatı olmuş
çok şükür sperm bulundu ameliyatta ama arkadaşlar doğru söylüyor hemen ameliyat olmayın celalletin peru'ya gidin
bitkisel tedavilere başlayın doğal yolla sperm çıkmazsa zaten ameliyat olur eşin

canım senin tulay,cemrem,denizbulut arkadaşlarımın besmelerinizi okudum allahım kabul etsin hepinize hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin ikiz ikiz insallah

selam canım,denizbulutun besmelerini okudum inşallah allah emeklerini boşa çıkafrmaz,test sonuçları istedikleri gibi çıkar ve allah onlara hayırlı evlatlar nasip eder

Canım denizbulut kardeşimiz için duamı okudum.
Rabbim yapılacak olan sperm testinde kaliteli kıpır kıpır Süpermenleri görmek nasip eder inşallah.
Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.

Spermiogram yaptirdik bugun 5 milyon immatur germ hucre 4 adet kuyruklu fakat hareketsiz sperm bulundu hoca ile gorustum süper dedi ersel bey ilde gorusmus sonucu celalettin hoca bas ve kuyruğu gelistirmek icin ilac hazirlayacak hakkimizda hayirlisi artik

teşekkür ederim cnm , eşimin bir testisi çok küçükmüş yok gibi diğeri de normalden küçükmüş bir de şu geneteik teste kafam takıldı neden istedi çok tedirginim.. inşallah hamilesindir ya da bebeğin olmuştur...

çok sevindim inşallah devamı da çabuk çabuk gelir...sizin probleminiz neydi sıfırken ilaçlarlamı bu aşamaya geldiniz? çok sordum kusura bakma biz de celalettin hocaya gidicez de çok heyecanlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…