cnm ne demek o duyguyu hepimiz yaşarız inşlhhhhh
evet emre beyi bilirim eşim onda amliyat olmuştu ona göre sperm çıkmadan gerisi hikaye
ama inan ki bizim için ölü bile çokk büyük bi başarı
bak bizdede 1 milyon yuvarlar hücre çıkmıştı ardından celallettin beyde tedavi sürecimiz 3 ay daha dolduktan sonra
6 tane sperm çıkışı olduşimdi bu hafta içi tekrar test verecek eşim bakalım spermler çıktımı kaldı mı:18:
evet cnm iz sperm çıkınca bile tuhaf duygular içindeydik normaldir ama bu gelişmeler umut verici sizin için en kısa zamanda hareketli kaliteli spermlerin gelmesi yakındır
tatlım nerde yaptırdınız testti tedai süreci aynı mı yani iğneler falan :26:
anladım cnm demekki isteseler bakıyorlarmış.Konyada yaptirdik canim once immaturleri saymıyoruz dedilerdi ozellikle rica ettim saydilar igneler ayni canim tozlar bitmisti zaten ersel bey yeni sivi karisim gondercekmis onu kullancaz bakalim
içini ferah tut güzelim bak celallettin beye gidince anlıcaksın bizde bu hafta gidicez celallettin beye tanışmak nasip olur belki:26:
olsun da tüp olsun sağlıklı kucaklarımıza gelsin de
evet cnm kısmetse umut tüp bebekte yapıcam tüp bebeği eğer o kadar çok ve kaliteli sperm çıkarsa...
sen kaç senelik evlisin yaşın kaç kendinden bahset biraz ist. mı oturuyorsun..
canım ben senin mesajını okudum,recai hocadan memnunmusun biraz sinirlidir falan ama işinin ehlidir .rahim filmi çektirmişsin benimde çok canım yanmıştı ama seni korkutmak istemedim şükür atlatmışsın bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz .eşin teseden korkmasın canım opu günü önce eşini alacak tese yapacak olmazsa kesecek ,eşim sadece bir iğne acısı duydum dedi bir şırıngayla bir miktar meni almışlar ona baktılar 12 milyon sperm çıktı işükürler olsun inş.sizin de öyle olur bizim teseyi centrumda müfit hoca yaptı çok tecrübeli ve işinin ehli bir doktor ,eşin korkmasın yani .herşey bir ay demeden sonuçlanır ve inş.sonucuda güzel olur sende şimdiden beslenmene dikkat et ne kabız olacaksın nede ishal ,bol meyve sebze incir ananas falan ve kimseye sinirlenme moralini yüksek tut .maddi manevi Alla zafer nasip etsin inş.yine özeldende yazarım canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende çok heyecanlıyım klinikte karşılaşırız belki
Spermiogram yaptirdik bugun 5 milyon immatur germ hucre 4 adet kuyruklu fakat hareketsiz sperm bulundu hoca ile gorustum süper dedi ersel bey ilde gorusmus sonucu celalettin hoca bas ve kuyruğu gelistirmek icin ilac hazirlayacak hakkimizda hayirlisi artik
Spermiogram yaptirdik bugun 5 milyon immatur germ hucre 4 adet kuyruklu fakat hareketsiz sperm bulundu hoca ile gorustum süper dedi ersel bey ilde gorusmus sonucu celalettin hoca bas ve kuyruğu gelistirmek icin ilac hazirlayacak hakkimizda hayirlisi artik
teşekkür ederim cnm , eşimin bir testisi çok küçükmüş yok gibi diğeri de normalden küçükmüşbir de şu geneteik teste kafam takıldı neden istedi çok tedirginim.. inşallah hamilesindir ya da bebeğin olmuştur...
merhaba günaydın canlarım
hepinizin geçmiş ramazan bayramı mubarek olsun sağlıklı bir şekilde rabbim yenisine eriştirsin..
kızlar bayram dolayısı ile topikten uzak kaldım varmı güzel gelişmeler
,celalettin hocadan mesaj geldi konyadan bi arkadaşdan olumlu sonuç alınmış
topikten birisimi sperm testi yaptıran arkadaşlar varmı
çok heycanlıyım inşlh hepimiz biran önce spermleri görebiliriz...
Konyada yaptirdik canim once immaturleri saymıyoruz dedilerdi ozellikle rica ettim saydilar igneler ayni canim tozlar bitmisti zaten ersel bey yeni sivi karisim gondercekmis onu kullancaz bakalim
Kızlar merakımı mzur görün , birkaç sorumvr cevaplayabilirmisiniz ;şuan çok umutsuzum , B'nde Pro var kızlar ,yaklaşık 18 aydır bebek olmuyor eşim şu sperm testınden yaptırdı %4morfoloji çıktı ,doktor buna normal bırşeye gerek yok dedı ama , bn araştırılaca düşük olduğunu ogrendım .. Bana verebılecek tavsıyelerınız varmı kızlar doğal yolla olurum bu durumda ... Cok ısıtıyorum .. Tatbiki zamanı vardır ama , sız B'nden daha tecrubelısınız, vede daha sabırlı ,
spermiogram yaptirdik bugun 5 milyon immatur germ hucre 4 adet kuyruklu fakat hareketsiz sperm bulundu hoca ile gorustum süper dedi ersel bey ilde gorusmus sonucu celalettin hoca bas ve kuyruğu gelistirmek icin ilac hazirlayacak hakkimizda hayirlisi artik
gunaydin kizlarresim bana supriz yapti biz umut tup bebekteyizzzzbiraz once test verdi 3 saat sonra alicaz sonucu cok korkuyorum kizlar bakalim ne cukacak dua edin ne olur sonu size yazicam hemen
Gunaydin kizlarrEsim bana supriz yapti biz umut tup bebekteyizzzzBiraz once test verdi 3 saat sonra alicaz sonucu Cok korkuyorum kizlar bakalim ne cukacak dua edin ne olur Sonu size yazicam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?