Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Konyada yaptirdik canim once immaturleri saymıyoruz dedilerdi ozellikle rica ettim saydilar igneler ayni canim tozlar bitmisti zaten ersel bey yeni sivi karisim gondercekmis onu kullancaz bakalim

Konyada yaptirdik canim once immaturleri saymıyoruz dedilerdi ozellikle rica ettim saydilar igneler ayni canim tozlar bitmisti zaten ersel bey yeni sivi karisim gondercekmis onu kullancaz bakalim
anladım cnm demekki isteseler bakıyorlarmış.
hadi inşlh bundan sonra ki testte o spermler hareketlenir sizde tüp bebek yapabilecek kadar sperm çıkar güzelim
yeni ilaçlarınız şifa getirsin

cnm tam 4 yıllık evliyiz:) 28 yaşındayım ,istanbulda oturuyoruz. Bir yıldır bebek istiyoruz olmayınca öğrendik sonucu öyle işte .. Sen?:26: tabi cnm bnm olsun da önemli değil nasıl olduğu ...

sağol cnm yaaa...evet kötüydü rahim filminin 2.yarısı,sanki 2 kez çektirmiş gibi oldum ben.recai beyden memnunum,adam prof daha ne olsun:)...en azından kendimi kesinlikle emin ellerde hissediyorum ege faciasından sonra...evet biraz sinirli .belli ediyo zaten..inş.bizde de tese yaparsa çıkar da ameliyata gerek kalmaz cnm ya...inşallah Allah'ım nasip eder bana ve isteyen herkese...evet belki de karşılaşırız cnm.inşallah,zaten adını falan duyarsam senin hemen bilirim ki sensin... öpüyorum sevgiyle kal...

Son düzenleme:

Hadi hayırlı olsun bence sevinmelisin.
Çünkü en azından sperm var sizde.
Bizde o bile yok.
Merak etme canlanır onlar.

günaydın kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okuyorumda eski günlerim aklıma geliyor bende sizler gibiydim hangi doktor kim ne kullanmışta sperm bulunmuş sperm çıkışı olmuş gecem gündüzüme karışmıştı ama eşimde hiç bir tepki yoktu hiç bişey yediremedim içiremedim adama.kızlar ne olur üzülmeyin hayatınızı karartmayın herşey olacağına varır bende sizler gibi hep umutsuzdum eşim teseye girdi çıkmaycağından o kadar emindim ki bana ikinizde nazrkozlu olacaksınız yanınızda bir yakınınız olsun demişlerdi ama ben o kadar emindim ki opuya alınamayacağımdan annemi bile götürmedim ki eşya bile almadım kendime hiç.ama rabbime karşı çok büyük yanlış yapmışım asla umudunuzu yitirmeyin ben inanıyorum ki burada herkes anne olacak..ben bu kadar umutsuzken çok şükür hamileyim sizlerde burada hamileyim diye yazacaksınız bende olduğu gibi sizlerin de hamilelik haberlerinizde halay çekicez inşallah..

merhaba günaydın canlarım
hepinizin geçmiş ramazan bayramı mubarek olsun sağlıklı bir şekilde rabbim yenisine eriştirsin..
kızlar bayram dolayısı ile topikten uzak kaldım varmı güzel gelişmeler
,celalettin hocadan mesaj geldi konyadan bi arkadaşdan olumlu sonuç alınmış
topikten birisimi sperm testi yaptıran arkadaşlar varmı
çok heycanlıyım inşlh hepimiz biran önce spermleri görebiliriz...

canım maşallah diyelim spermle çıkışa başlamış
inşallah daha sonrasında hem hareketli hem sağlıklı spermler oluşur ve en kısa amanda tüp bebek tedavisine başlarsın
Rabbim en kısa zamanda mutluluğu yaşatsın sana

canım hiç telaş etme bence için rahat olsun sen önce celalletin hocayla görüş biraz bitkisel tedaviler uygulayın.
benim eşim emre bakırcıoğlu ile görüşmeye gittiğinde bir testisi çok ufak olduğunu diğer testisinde normalden küçük olduğunu
söylemişti ve ameliyat olmadan önce genetik testleri istedi sadece önlem amaçlı genetik ile ilgili bişey varmı yok mu diye
istedi çok şükür herhangi bir problem çıkmadı.
malesef ki henüz gebelik oluşmadı bu eylül de kısmetse 3.tüp bebek tedavisine başlayacağım Rabbm inşallah bana da nasip eder bu sefer hamilelilk sevinci yaşamayı

sanada günydın canım;
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
sonsuz arkadaşımız da 4 adet sperm bulunmuş hareketsiz çok şükür ki çıkışlar başladı
darısı sana ve diğer arkadaşlara da olsun inşallah

Kızlar merakımı mzur görün , birkaç sorumvr cevaplayabilirmisiniz ;şuan çok umutsuzum , B'nde Pro var kızlar ,yaklaşık 18 aydır bebek olmuyor eşim şu sperm testınden yaptırdı %4morfoloji çıktı ,doktor buna normal bırşeye gerek yok dedı ama , bn araştırılaca düşük olduğunu ogrendım .. Bana verebılecek tavsıyelerınız varmı kızlar doğal yolla olurum bu durumda ... Cok ısıtıyorum .. Tatbiki zamanı vardır ama , sız B'nden daha tecrubelısınız, vede daha sabırlı ,

Yazdıklarınızı okudum okadarda duygulandımkı ... Rabbim size tez elde n ıkişer ikişer versin ....

gözünüz aydın inşallah devamı gelir

biz şuanda pregnyl ve menogona devam ediyoruz tozları kullanıyor eylül başı tahlili var celalettin hoca iğnelere devam etmenizi mi istedi
eşim haftada 2x5000 pregnyl ve 3 kez menegon vuruluyor

Kızlar yazabılecek yokmu

merhaba arkadaşlarhepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun rabbim birdahaki bayrama inşallah bebişlerle girmemizi nasip etsin
SONSUZ arkadaşım gözün adın rbbim hatırlı olsun darısı bizlerin de başına hepiniz allaha emanet olun

Gunaydin kizlarrEsim bana supriz yapti biz umut tup bebekteyizzzzBiraz once test verdi 3 saat sonra alicaz sonucu Cok korkuyorum kizlar bakalim ne cukacak dua edin ne olur Sonu size yazicam hemen

cnm demek sizde sperm bulundu
Cansızda olsa bu çok güzel bişey
darısı en kısa zamanda canlı kanlı spermlerin bulunmasına inşlh

Pitircik cnm
BEN ARUNA, ZAMBAK, ALEV99, ECRIN23, BAHAR85 IN BESMELELERINI OKUDUM HEPSINE HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN YARADN BAHARA DA HAYIRLI DOGUMLAR NASIP OLSUN

gunaydin kizlarresim bana supriz yapti biz umut tup bebekteyizzzzbiraz once test verdi 3 saat sonra alicaz sonucu cok korkuyorum kizlar bakalim ne cukacak dua edin ne olur sonu size yazicam hemen

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee demek eşin süpriz yaptı ay ne güzel
Inşlallah bugün de spermlerin halayını çekecez
Korkma cnm allahım yardımcınız olsun zorlu olan bu yoldan biran önce yüz akı ile kurtulup
evlatlarınıza kavuşursunuz inşlh

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrEsim bana supriz yapti biz umut tup bebekteyizzzzBiraz once test verdi 3 saat sonra alicaz sonucu Cok korkuyorum kizlar bakalim ne cukacak dua edin ne olur Sonu size yazicam hemen

Ay hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Kız dur fazla heyecanlanma
Bol bol spermler çıkacak merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…