merhabalar ben bursadan yasemin yenı kayıt oldum biz 2.denememize yaklaşık 15 gün sonra başlıycaz 1.ciyide jinemed te yapmıştık 2.de orda düşünüyoruz jinemedde başka tedavi olan varmı?
kizlar yarin son gun gecen hafta gogusumden gitmisdim doktora yarin sonuclari belli olacak 1 haftadir yerdemi gezdim gokdemi bilmiyorum cok korkuyorum insallah kotu bir sey cikmaz bana dua edin kizlarr
slm cicekcigim yurt disindaki doktorlar baskasinin veridig ilaci yazmiyor bizdede ayni sorun oldu turkiyeden getirdik biz sizde oyle bi sans yokmu tr den getirtseniz
slm cicekcigim yurt disindaki doktorlar baskasinin veridig ilaci yazmiyor bizdede ayni sorun oldu turkiyeden getirdik biz sizde oyle bi sans yokmu tr den getirtseniz
arkadasim korkma sonuc insallah iyi cikar dualarim seninle
evet yazmadi ev doktoru
giden gelen yokkki birde bu sorunu kimse bilmiyor
bilmiyorm bakalim hastanedeki doktora soyleyecez o ne diyecek pek umudum yok yazmazda biz genede bir diyelim
kizlar yarin son gun gecen hafta gogusumden gitmisdim doktora yarin sonuclari belli olacak 1 haftadir yerdemi gezdim gokdemi bilmiyorum cok korkuyorum insallah kotu bir sey cikmaz bana dua edin kizlarr
hayırlı cumalarınız olsun bacılar
kaderciğim üzülme bak yarın sonuçlar temiz çıkıcak inşallah
ya buarada ne çok yurtdışında yaşıyan var dikkatimi çekti zor dava ilaçıydı druydu kendi memleketin gibisi yok