evet kilolar gitikçe moralim de düzelcek inşlhohhh gitsin kiloloarrrrkilo verince insan sadece bedenen değil ruhen de rahatlıyor... Cemrem bişey soracağım cahilliğime ver bizim yarın randevumuz varya Celelettin hocayla özel mi demi bu hastahane muayene ve ultrason ve semen testi ücretlerini yazarmısın?
tabi biliyorsan ...
evet güzelim hoca hemen tüp bebeği önermiyo bizede bekleyin bolca çıksın normal yolla olsun dedi de insanız işte beklemek zor geliyo bunca yıl bekledik daha beklemeyelim diyoruzkızlar tetslerınız cok guzel cıkıor ınsallah bızımde guzel haberlerımız gelır.. aklıma takılan bıseyı sorucam çıkış basladığında celalettın hocamız mı tüp bebeğe yonlendırıo_? sanırım o hemen tüp bebek ıstemıordu_? bızede enaz 2 yıl beklıcez eger cıkıs baslayıp doğal yoldan gelmezse tüp bebege yönlenırız demıstı_?
nasıl ama bizim 14.40 ta randevumuz var
Dur eşim gelsin bi daha soruyum..Yazarım sana...Ama demin birliktelerdi,öyle demiş yanlış anlamadıysam...Asistanı bakıyo böyle bi durumda, o da sizin işinize yaramaz...
Şanslısın canım...3 e kadar ordaymış..3 ten sonra 10 günlük izne çıkıyo...
nasıl yanı cuma gunu yokmu hoca
canım gözün aydın inşallah canlı sperm sayısı artar. tabii seni en iyi anlayanlar olarak beklentilerini ve üzüntünü anlıyorum. Ben çıkmayacağını bildiğim halde doktorun çok ümitlendirmesi karşısında hiç sperm çıkmadığını duyduğum zaman sağlık olsun demiştim ama eve geldiğim zaman ne kadar üzüldüğümü anladım. Neyse bu günlerde geçecek inşallah biz de ersel beyin karışımlarını kullanıyoruz, bugün eşim spermiogram verdi bakalım ne çıkacak ? Ben tabii daha çok büyük beklentilerim yok. Hani iğnelere başlayınca ancak belki mikro tese ile falan olur diye düşünüyordum.Ama burda yazılanları okuyunca da acaba bizde de doğal yolla çıkış olur mu diye düşünmeye başladım. Bakalım hepimizin hakkında Allah hayırlısını versin.
canım gözün aydın inşallah canlı sperm sayısı artar. tabii seni en iyi anlayanlar olarak beklentilerini ve üzüntünü anlıyorum. Ben çıkmayacağını bildiğim halde doktorun çok ümitlendirmesi karşısında hiç sperm çıkmadığını duyduğum zaman sağlık olsun demiştim ama eve geldiğim zaman ne kadar üzüldüğümü anladım. Neyse bu günlerde geçecek inşallah biz de ersel beyin karışımlarını kullanıyoruz, bugün eşim spermiogram verdi bakalım ne çıkacak ? Ben tabii daha çok büyük beklentilerim yok. Hani iğnelere başlayınca ancak belki mikro tese ile falan olur diye düşünüyordum.Ama burda yazılanları okuyunca da acaba bizde de doğal yolla çıkış olur mu diye düşünmeye başladım. Bakalım hepimizin hakkında Allah hayırlısını versin.
canım merhabalar eşin yeni tahlil yaptırmış ,üretim devam ediyormuş lütfen moralini bozma bunlarda güzel gelişmler hayırlısı ile devamıda gelecek inş.bir önceki tahlilde daha mı fazlaydı sperm 7 diye hatırlıyorum sanki .Rabbim hayırlı kişileri vesile kılsın hayırlı güzel gelişmeler olsun inş.hep dualrımdasınızkızlar ben geldimmmmmm
umut tüp bebekte eşim sperm testti verdi ve sonuç biraz önce çıktı
3 tane sperm bulundu ama yerinde hareketli olduğu için dondurmadılar
5 milyon yuvarlak hücre 1 milyon lokosit çıktı
ne yapalım eylül de tüp bebek yapmak hayal oldu inşlhh kurban bayramından sonra tekrar test yapıcak eşim bari o zaman hareketlnir sayısı çoğalır da .... bakalım kısmetten ötesi olmuyo ne yapalım
inşlh sırada ki arkadaşlardan güzel haberler alırızzzz:26:
esmacığım tekrar hayırlı uğurlu olsun evine yuvana hayırlar getirsin inş.iyi bir iş ortamın iyi huylu iş arkadaşların olurkızlarr yerim belli olsun konya selçukluu merkezdeyimmmmmmm
çokkk mutluyumm yeni öğrendimm RABBİM hep böyle güzel haberler vermek nasip etsinnnnnn
ayyy cnmmmm hayırlı olsun yerinnnnn işinnnnnnnnnnnnnnnnkızlarr yerim belli olsun konya selçukluu merkezdeyimmmmmmm
çokkk mutluyumm yeni öğrendimm RABBİM hep böyle güzel haberler vermek nasip etsinnnnnn
evet güzelim test yaptık bende heveslenmiştim eylülde tüp bebek yaparım diye kısmet olmadıcanım merhabalar eşin yeni tahlil yaptırmış ,üretim devam ediyormuş lütfen moralini bozma bunlarda güzel gelişmler hayırlısı ile devamıda gelecek inş.bir önceki tahlilde daha mı fazlaydı sperm 7 diye hatırlıyorum sanki .Rabbim hayırlı kişileri vesile kılsın hayırlı güzel gelişmeler olsun inş.hep dualrımdasınız
esmacığım tekrar hayırlı uğurlu olsun evine yuvana hayırlar getirsin inş.iyi bir iş ortamın iyi huylu iş arkadaşların olur
ayyy cnmmmm hayırlı olsun yerinnnnn işinnnnnnnnnnnnnnnnne güzelll inşlh hayırlı kolay işlerin olsun cnm bak mükafatını aldın mezun oldun iş sahibi bile oldun arkadaşım benimm
ohhh artık iş başııııııııı
evet güzelim test yaptık bende heveslenmiştim eylülde tüp bebek yaparım diye kısmet olmadı
doğru hatırlıyorsun diğer testte 6 tane çıkmıştı şimdi 3 tane yerinde hareketli çıktı güzelim:26:
inşlh sizlerin desteği duası ile bizde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?