Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet kilolar gitikçe moralim de düzelcek inşlh
cnm özel hastane değil orası devlet hastanesi
cnm biz yarın sabah gidiyoruz cellalettin beye öğleden sonra yok benimde bildiğim ama sabah gitseniz yoğun mu olur acaba
cnm semen ve ultrasonlar başka yerde yapılıyo sadece hormonlara o hastanede bakılıyo
sabah olursa kısmetse görüşürüz tatlım
evet güzelim hoca hemen tüp bebeği önermiyo bizede bekleyin bolca çıksın normal yolla olsun dedi de insanız işte beklemek zor geliyo bunca yıl bekledik daha beklemeyelim diyoruz
ama kaliteli sağlıklı hareketli olursa ben başlamak isterim tabii ki tüp bebek tedavisine

Son düzenleme:
bızımde cuma ogleden sonra raandevumuz var ama hoca orda olur ınsallah olumsuz bırsey duymaktan cok korkuyrm sızın amelıyatınız olmus bulunmamıs yapacak bırsey yok derse naparız bılmem korkuyorum

Dur eşim gelsin bi daha soruyum..Yazarım sana...Ama demin birliktelerdi,öyle demiş yanlış anlamadıysam...Asistanı bakıyo böyle bi durumda, o da sizin işinize yaramaz...

Şanslısın canım...3 e kadar ordaymış..3 ten sonra 10 günlük izne çıkıyo...

cnm çok sevindim yukarda cemrem demişim sana kusura bakma ücretleri de yazarsan çok sevinirim

canım gözün aydın inşallah canlı sperm sayısı artar. tabii seni en iyi anlayanlar olarak beklentilerini ve üzüntünü anlıyorum. Ben çıkmayacağını bildiğim halde doktorun çok ümitlendirmesi karşısında hiç sperm çıkmadığını duyduğum zaman sağlık olsun demiştim ama eve geldiğim zaman ne kadar üzüldüğümü anladım. Neyse bu günlerde geçecek inşallah biz de ersel beyin karışımlarını kullanıyoruz, bugün eşim spermiogram verdi bakalım ne çıkacak ? Ben tabii daha çok büyük beklentilerim yok. Hani iğnelere başlayınca ancak belki mikro tese ile falan olur diye düşünüyordum.Ama burda yazılanları okuyunca da acaba bizde de doğal yolla çıkış olur mu diye düşünmeye başladım. Bakalım hepimizin hakkında Allah hayırlısını versin.

Geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin inşallah bir an önce iyileşir. Alçısı çıkınca dikkat edin yürümesine falan benim yiğenimin de bacağı alçıya alınmıştı, alçı çıkınca çocuk tekrar düşeceğim de bacağıma bi şey olacak diye korkudan normal yürüyüşünü değiştirdi, sizinki daha küçük ya farketmez belki siz dikkat edin ....

Inslh esinin testtinde hic degilse kipirdanmalar vardir cnm
Sagol evet fazla heveslenince sonrasi husran oluyo inslh hepimiz o bol bol spermleri gorucez

Canım hadi bakalım sizlerden de halaylık bir haber bekliyoruz
Umarım test sonuçları süper çıkar.

kızlarr yerim belli olsun konya selçukluu merkezdeyimmmmmmm
çokkk mutluyumm yeni öğrendimm RABBİM hep böyle güzel haberler vermek nasip etsinnnnnn

canım merhabalar eşin yeni tahlil yaptırmış ,üretim devam ediyormuş lütfen moralini bozma bunlarda güzel gelişmler hayırlısı ile devamıda gelecek inş.bir önceki tahlilde daha mı fazlaydı sperm 7 diye hatırlıyorum sanki .Rabbim hayırlı kişileri vesile kılsın hayırlı güzel gelişmeler olsun inş.hep dualrımdasınız

çokkk mutluyumm yeni öğrendimm RABBİM hep böyle güzel haberler vermek nasip etsinnnnnn
esmacığım tekrar hayırlı uğurlu olsun evine yuvana hayırlar getirsin inş.iyi bir iş ortamın iyi huylu iş arkadaşların olur

ayyy cnmmmm hayırlı olsun yerinnnnn işinnnnnnnnnnnnnnnn ne güzelll inşlh hayırlı kolay işlerin olsun cnm bak mükafatını aldın mezun oldun iş sahibi bile oldun arkadaşım benimm
ohhh artık iş başııııııııı
evet güzelim test yaptık bende heveslenmiştim eylülde tüp bebek yaparım diye kısmet olmadı
doğru hatırlıyorsun diğer testte 6 tane çıkmıştı şimdi 3 tane yerinde hareketli çıktı güzelim:26:
inşlh sizlerin desteği duası ile bizde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz kısmetse

esmacığım tekrar hayırlı uğurlu olsun evine yuvana hayırlar getirsin inş.iyi bir iş ortamın iyi huylu iş arkadaşların olur

çokk saol canımmmm İNŞALLAH hayırlı olurrr RABBİM çok büyükk bana öyle güzel şeyler nasip etti kii devamı gelir İNŞALLAH
bakalımm kimlerle çalışacağımmm yarın gitmeyi düşünüyorummm selçuklu biraz yoğunmuşş benii çok yoğun günler bekliyor:18:
nasıl yaparım bilmiyorumm hiç evden çıkmadımm şimdi ev işi çalışmak herşey üstüste geliyor

cemremmmmmm çokk saollll evet mükafatımı aldımmm darısı başınaaaaaaa
ne zor günler geçirdimm RABBİM bana bugünleride gösterdii hayallerim gerçek olduu ALLAHIMA binlerce şükür
hayatta istediğin şeylere inanman gerekiyor inanarak istersen olmazlar oluyor bakkk ben ne zorluklardan geçtimm ama hep inandımm
RABBİM dualarımı kabul etti şimdi sıra olmakta İNŞALLAH yakın zamanda oda olacakk ALLAHIN izniyleeee
hepimizz hayallerimize kavuşacağızzzzzzzzz hep birlikteee mutlu olacağızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…