aminnnnnnnnnnnnAMİN inşallah ALLAH sanada nasip eder inşallah kusura bakma bilgisayarla aram iyi değil
inş.balım inş benim de tek isteğim bu hiçbir kadın çoçuksuz kalmasın.en yakın zamanda sizlerede nasip etsin.umudunu hiç yitirme bizede doktor neler neler dedi ......yazsam sayfalar sürerAllahım bu ne büyük bir lütuf hem ikiz ,hem biri kız biri erkek,ne mutlu size,Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasib etsin canım, Allah ım bizlerede nasip etsin ,bu güzellikleri bizlerde yaşayalım inşallah.
sağol cnm hep duaarında olduğumuzu bilmek bile bize yeter eşime dedim şimdi o bile sevindi hayırlısıyla kucağına alsın inşlh diyoben kardeşlerime bile söyleyemediğimiz sizlere yazdım çünkü kardeşlerimin hepsinin çoçuğu vardı beni pek te anlayamazlardı.takıyorsun der geçerlerdi ama bunu yaşayan bilir ....sen ve diğer kardeşlerimin isimlerini ezberledim hep dualrımdasınız ve herzamn dualrımda olacaksınız.moder isim koy falan diyorlar ama benim içime bu isimler çok sindi sebeplerini az çok bilirsin.
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
Hayırlı olsun canım.sağsalim kucağına da alırsın İNŞALLAH.Amin arkadaşım negüzel dua etmişsin Rabbim benim de sizler için ettiğim duaları kabul etsin.Her zaman HZ. İbrahim in Hz.Zekeriyya as ın Hz. Yunus as ın Hz. Adem in ve EFENDİMİZİN dualarını edelim Allahım Onların hürmetine hepimize herkese nasip etsin
ALLAH O MİNİKLERİ SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN CANIM.ben de ne kadar şükretsem az diyorum. çok zor dedikleri halde hamilesin dediler.ben bi tane olsun diye dua ederken ikinci keseyi gördük.hep eşimle keşke bi kızımız olsa diye iç geçirirken RABBİM ikiAllahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
cnm 5.gün embriyosu tutmayınca istendi pgt embriyonu inceliyorlar kromzon açısından en sağlıklısı veriliyor artı 4 bin gibi ciddi bir rakam isteniyor genelde genetiği bakılan bayanların çoğunluğunda pıhtı sorunu oluyor genetik dr çok önemli önce iğnelerini al sonra tedavi ol dedi dr ise sadece aspirin yeterli dedi bahar flask arayacağım onlar kullanıyordu
cnm haklısınnn çünki zamanını kaç kere yazıyorsun eğer okuyamadınsa yazmaya çalışın çünki durunca hepsi duruyoZAMBAK 06 için besmele okuyoruz.
NİYETİ: bayram sonu eşinin kontrolu var .sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
12 ağustos pazartesi den 14 ağustos Çarşamba saat 21.oo a kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2500 =okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2500 =okudu
3-- tülay20 2500 =okudu
4cemrem29 2500 ..=okudu
5denizbulutu 2500 =okudu
6zambak06 . 2500 =okudu
7aruna 2500 =okudu
8alev99 . 2500 =okudu
9ecrin23 . ..2500 .=okudu
10bahar85 .. 2500 =okudu
11bengusuu . 2500 =okudu
12cicek00 . 2500 =okudu
13balım1905 . 2500 ..=okudu
14ervae . 2500 ..=okudu
15ese44 ... 2500 =okudu
16esma 2500 .=okudu
17hasretim01 .. 2500 .=okudu
18her şeygüzelolcak 2500 .=okudu
19huzuryolu 2500 ..........................................pıtırcık_43 okuyacak
20ilkbahar_ilkbahar .. 2500 .=okudu
21kader60 2500 .=okudu
22lamyay 2500 .=okudu
23mavimenekşe .. 2500 .=okudu
24seval0817 2500 =okudu
25papatyainci .. 2500 .=okudu
26pembe85 .. 2500 =okudu
27umut99 . 2500 ............................................ zambak06 okuyacak
28yeşil034 2500 .=okudu
ARKADAŞLAR ZAMBAK06 ARKADAŞIMIZIN BESMELESİ GECİKECEK
DEFALARCA ÖZELLERİNE MESAJ ATMAMA RAĞMEN ARKADAŞLARDAN HABER YOK.
UMUT99 DÜN TOPİĞE GİRDİ VE ÇIKTI AMA NE MESAJLARA CEVAP VERMİŞ NE TOPİĞE YAZMIŞ. GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN...
İNANIN HERKESİN DUADAN FAYDALANMASI ÇOK GÜZEL BİRŞEY AMA DİĞER ARKADAŞLARIN HAKLARINA GİREREK
SEVAP ALINAMAYACAĞI KANISINDAYIM.
UMARIM BANA KATILIRSINIZ.
HUZURYOLU HİÇ GİRMEDİ.
OKUYUP OKUMADIĞI MEÇHUL.
ŞİMDİLİK ÇIKARTALIM ARKADAŞLARI .
GECİKTİRMEDEN DE BESMELELERİ BİTİRELİM ARKADAŞLAR.
HUZURYOLUNUN okumadığı 2500 besmeleyi ben okuyacağım.
UMUT99 UN okumadığını da zambak06 yarın ararım söylerim kendisi okur.
Allah kabul etsin
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş. Hayırlı bi evlat olsun. Çok güzel bi haber. Sizin sorununuz neydi anlatırmısın bize özetle neler yaptınız.
cnm haklısınnn çünki zamanını kaç kere yazıyorsun eğer okuyamadınsa yazmaya çalışın çünki durunca hepsi duruyo
artık yeni listeye bakıcaz güzelim:26:
canımm nasılsınn ?
aminnnnnnnnnnnnYok kız ne kusuru olur normaldir
ama yazıyı görünce de bi hoş oldu içim valla kendimden şüphe ettim kızzzzzzzzzz
Bide yakışmıştı hani yazısı yaaaaa:26:adımaaaaa
inşlh cnm o günler bizlere de gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?