arkadaşlar bilen yok mu çatlayacağım meraktan yarın olmaz şimdi bana
kardeşim gözün aydın olsun hayırlı uğurlu olsun hamileliğin Rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir aile daha kurtuldu şükürler olsun.
canımm gözün aydınnnn tebrik ederimmm
oleyyyy bi hamişimiz daha olduuuuuuuuu çokkk sevindimmmm
ALLAHIm tamamına erdirsin 9 ay göbüşündesonrada bir ömür yanında sana huzur mutluluk versin evladınn
hayırlı sağlıklı nesiller nasip etsin MEVLAMMMM
halay zamanııııııııııııı
y kromozomu delesyonu yokmuş işte,yani normal çıkmış bence.doktorlar sitesi var internette ona gir hemen Türkiye de istediğin prof doktora sorabilirsin canım.hemende cevaplarlar eğer internetteyse o an.
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
sağol canım hemen giriyorum o siteye
Arkadaşım bizde kromozom testinde delesyon saptanmamıştır çıkmıştı doktor bu güzel haber demişdi ama testlerimiz aynı mı bilmiyorum Allah yardımcımız olsunarkadaşlar bilen yok mu çatlayacağım meraktan yarın olmaz şimdi bana
kardeşim gözün aydın olsun hayırlı uğurlu olsun hamileliğin Rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir aile daha kurtuldu şükürler olsun.
MAŞALLAH SUPHANALLAH..cnm çok sevindimm Allahım sağlıcaklakucağına almayı nasip tsin inşallah.. bize isimlerimizle dua edermisin cnm senin duaların makbuldür şimdii..ohh bize de umut oldunn
cnm cemrem 29 a yazmışsın ya ben hamiş değilim kızzzzzzzcnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ohhhhhhhh o olmaz diyenlere inat rabbim nasip etti sağlıkla kucağına alman d,leğiyleeeeeeeee
Sağol arkadaşım gerçekten olmaz dediler hayalini bile kurmaya korkuyordum ama Rabbim hiçbirimizi çaresiz bırakmasın yalnız bırakmasın merhametiyle lütfetsin Allahım inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin sizlere de en kısa zamanda lütfetsin
serapcığım çok teşekkürler canım benim Allah razı olsun inş.rabbim hepimize o günleri göstersin biz ankarada centrum klinikte RECAİ PAPUCCUYA gittik,eşimdede bendede sorun vardı çok doktorngezdik ama şükürler olsun recai hoca vesile oldu Rabbim nasip etti.canım inanılmaz sevindim sağlıkla kucağına aldığın günü de yazarsın inşallah.. hangi doktora gittiniz?????*
aycan canım ya çok teşekkürler inş. hepinizden sırasıyla böyle haberler alırız şu günler topikte biraz moraller bozuk ama Allahın izniyle hepiniz atlatacaksınız bu zor günleri .herzaman dualarımdasınız ama gercek ismini özelden yaz gerçek isminle dua edeyim inş. hayırlı uğurlu olsun canım.bebişlerle bize dua etmeyi unutmayın sonrada olurmu
ayyyy maşallahhhhhhhhh maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhAllahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
çok yakında inş.cnm cemrem 29 a yazmışsın ya ben hamiş değilim kızzzzzzz
ama rabbim yazdırdı herhalde inşlh banada ansip olur o hamileyim yazısını yazmak
AMİNNNNNNNNN
canım gözün aydınnnnnnnnnnnn
allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin
11 yıllık bekleyişinin sonunda rabbim yüzünüzü güldürdü...
inş mutluluğunuz daim olur
canım buarada bilgilerini yazarsan tabloya eklerim arkadaşlara umut olur durumunuz...
isim: Redlion
yaş-eşin yaşı: 34 (ben) - 34 (eşim)
evlilik süresi: 11 yıl
azosperm nedeni: klinefelter sendromu
tedavi süreci: durumumuzu öğrenince zaten 4-5 yıl doktora gidemedik çok olumsuz şeyler söylendi bizim için, çevremizin ısrarı ile vede tavsiye üzerine Umut Tüp Bebek merkezi ile tanıştık. Emre Bakırcıoğlu eşimin doktoru Mikrotese ameliyatına gerek kalmadan elhamdülillah canlı hücreler (motil sperm) bulundu, bu durumda olan arkadaşlar hemen Mikrotese ameliyatını kabullenmesinler, Emre Bakırcıoğlu nu tavsiye ederim bu konuda bizi çok aydınlattı.ilk tüp bebek denemesinden 3 yıl sonra dondurulmuş embriyolarla 2.ci denemeye karar verdik ve çok şükür sonuç pozitif ALLAH cc tamamını erdirsin inşallah
geçirdiği ameliyatlar: yok
sonuçları: yok
tüp bebek deneme sayısı: 2 deneme
deneme yaptığı merkez: umut tüp bebek merkezi
son durum: çok şükür şuan hamile
halayımıda çekeyim darısı diğer canlarımın başınaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyy canımsın sen ya gerçek kardeşim gibisiniz hepinizde. canı gönülden istiyorum sizlerinde bunları yaşamanızı ALLAH ŞAHİT.ayyyy maşallahhhhhhhhh maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bi MUHAMMED Bİ MERYEM GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
RABBİM NE BÜYÜK KULUNU SEVİNDİRDİ HEMDE KATMERLİİİİİİİİİİİİİİ
CNM İNAN Kİ AĞLADIM GÖZLERİM YAŞARDI
NE GÜZEL DARISI BİZLERE OLSUN İNŞ....:26:
HALAYINI ÇEKELİM BEEEEEEEE Bİ HANIMEFENDİİİİİİİİİ Bİ PAŞAAAAAAAAAAAAAA GELİYOOOOOOOOOOOOO
DUALARINDA BİZ HEPPP OLALLIM OLUR MUUUUUUUUUUUUU
HEPİMİZ BURDA GERÇEK KARDEŞTEN ÖTE OLDUK DESEK YALAN OLMAZayyyyyyyyyyyyy canımsın sen ya gerçek kardeşim gibisiniz hepinizde. canı gönülden istiyorum sizlerinde bunları yaşamanızı ALLAH ŞAHİT.
bir gece çok ağladım yine bi dengesiz canımı sıkmıştı ağlaya ağlaya uyumuşum rüyamda bir kız bir erkek doğuracaksın dendi ve o günden sonra hep bi kızım bi oğlum olacak diyordum.inş.MUHAMMED VE MERYEM olacak teyzesi.göreceksiniz sizlerde bu zor günleri atlatacaksınız Allahın izniyle
cnm cemrem 29 a yazmışsın ya ben hamiş değilim kızzzzzzz
ama rabbim yazdırdı herhalde inşlh banada ansip olur o hamileyim yazısını yazmak
arkadaşım gözünaydın olsun,allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin,sağlıklı sıhhatli ,annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?