Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bilen yok mu çatlayacağım meraktan yarın olmaz şimdi bana

y kromozomu delesyonu yokmuş işte,yani normal çıkmış bence.doktorlar sitesi var internette ona gir hemen Türkiye de istediğin prof doktora sorabilirsin canım.hemende cevaplarlar eğer internetteyse o an.

kardeşim gözün aydın olsun hayırlı uğurlu olsun hamileliğin Rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir aile daha kurtuldu şükürler olsun.

canım inanılmaz sevindim sağlıkla kucağına aldığın günü de yazarsın inşallah.. hangi doktora gittiniz?????*

Amin arkadaşım negüzel dua etmişsin Rabbim benim de sizler için ettiğim duaları kabul etsin.Her zaman HZ. İbrahim in Hz.Zekeriyya as ın Hz. Yunus as ın Hz. Adem in ve EFENDİMİZİN dualarını edelim Allahım Onların hürmetine hepimize herkese nasip etsin

y kromozomu delesyonu yokmuş işte,yani normal çıkmış bence.doktorlar sitesi var internette ona gir hemen Türkiye de istediğin prof doktora sorabilirsin canım.hemende cevaplarlar eğer internetteyse o an.

sağol canım hemen giriyorum o siteye

😷 hayırlı uğurlu olsun canım.bebişlerle bize dua etmeyi unutmayın sonrada olurmu

canım tebrik ederim inşallah kucağına almak da nasip olur
bizleri dualarında unutma[/QUOTE]

ALLAH razı olsun kardeşim hepinize dua ediyorum inşallah .

MAŞALLAH SUPHANALLAH..cnm çok sevindimm Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip tsin inşallah.. bize isimlerimizle dua edermisin cnm senin duaların makbuldür şimdii..ohh bize de umut oldunn

Amin dualarınızı eksik etmeyin bizim dualarımızda sizinle, 11 sene bekledik Rabbim sonunda nasip etti bu günleri
sabırla dua edin inşallah Rabbim herbirinize tattırsın

cnm cemrem 29 a yazmışsın ya ben hamiş değilim kızzzzzzz
ama rabbim yazdırdı herhalde inşlh banada ansip olur o hamileyim yazısını yazmak

canım inanılmaz sevindim sağlıkla kucağına aldığın günü de yazarsın inşallah.. hangi doktora gittiniz?????*
serapcığım çok teşekkürler canım benim Allah razı olsun inş.rabbim hepimize o günleri göstersin biz ankarada centrum klinikte RECAİ PAPUCCUYA gittik,eşimdede bendede sorun vardı çok doktorngezdik ama şükürler olsun recai hoca vesile oldu Rabbim nasip etti.
 hayırlı uğurlu olsun canım.bebişlerle bize dua etmeyi unutmayın sonrada olurmu
aycan canım ya çok teşekkürler inş. hepinizden sırasıyla böyle haberler alırız şu günler topikte biraz moraller bozuk ama Allahın izniyle hepiniz atlatacaksınız bu zor günleri .herzaman dualarımdasınız ama gercek ismini özelden yaz gerçek isminle dua edeyim inş.

ayyyy maşallahhhhhhhhh maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bi MUHAMMED Bİ MERYEM GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
RABBİM NE BÜYÜK KULUNU SEVİNDİRDİ HEMDE KATMERLİİİİİİİİİİİİİİ

CNM İNAN Kİ AĞLADIM GÖZLERİM YAŞARDI
NE GÜZEL DARISI BİZLERE OLSUN İNŞ....:26:
HALAYINI ÇEKELİM BEEEEEEEE Bİ HANIMEFENDİİİİİİİİİ Bİ PAŞAAAAAAAAAAAAAA GELİYOOOOOOOOOOOOO

DUALARINDA BİZ HEPPP OLALLIM OLUR MUUUUUUUUUUUUU

AMİNNNNNNNNN

ALLAHIM hepinize lütfeder inşallah bizede hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

ayyyyyyyyyyyyy canımsın sen ya gerçek kardeşim gibisiniz hepinizde. canı gönülden istiyorum sizlerinde bunları yaşamanızı ALLAH ŞAHİT.
bir gece çok ağladım yine bi dengesiz canımı sıkmıştı ağlaya ağlaya uyumuşum rüyamda bir kız bir erkek doğuracaksın dendi ve o günden sonra hep bi kızım bi oğlum olacak diyordum.inş.MUHAMMED VE MERYEM olacak teyzesi.göreceksiniz sizlerde bu zor günleri atlatacaksınız Allahın izniyle

Arkadaşım gözünaydın olsun,ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin,sağlıklı sıhhatli ,annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah,

HEPİMİZ BURDA GERÇEK KARDEŞTEN ÖTE OLDUK DESEK YALAN OLMAZ
alalh razı olsun cnm inşlh o günler bizede gelecek bizde göreceğiz
ayy yaradan sana çönce göstermiş malum etmiş bak nasip oldu sağlıkla kucağına aldın mı tmmm mis kokusunu içine çekersin
ismiyle yaşasınlarrrr sağlık sıhhat ve imanla birlikte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…