saolasın cnm allah razı olsun
inşlh sizlerin dualarıyla şifa bulacaz
bende sizin durumunuzu hep takip ediyorum
inşlh tüp bebek denemende başarılı olursunuz
emekleriniz yer bulur siz maaşallah kısa sürede tedsvii
ile spermleri gördünüz
darısıda bizlere olsun inşlh...
evt cnm çok şükür ciddi bişey değilmiş
inşlh cnm inşlh hepimizin emeklri yer bulsun hepimiz bu dertten kurtulalım inşlh
cicekciğim hoş geldin sen nerlerdesin tatlım ya ,eşinde çıkış başlamıştı inş.iyice çoğalmıştır ahyırlı haberlerini bekliyoruz....Ay canim benim masalllah cok sevindim ne guzel biri kiz biri oglan yerim ben onlari ya
Demek abilik yapmaya baslamis .. Cokta yapmasin kiyamam ben kizimiza soyle muhammed e tekmelemesin meryemi
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim benim
cnm ben kütahyalıyım
sen neresindensin ben kütahya altıntaş
sizin azo sebebi bellimi
cnmcımmm benim kütahyalı olduğumu unuttun heralde memleketime gidiyosunda haber etmiyosun ha
aşkolsun
günaydın kızlar dün mustafa bahçeci ile görüşmeye gittik görüşmemiz ilk 10 dk iyi geçti sonra ben muayane oldum
veee şok yaşadım meğerse bende doğuştan polikistik over varmış
ben ağlamaklı bir halde hocanın yanında geldimneden daha önceki doktorum bunu bana söylemedi dedim o da haklı olarak kendi doktorunu bir parça da olsa savundu sorun birken artık iki oldu kızzlaaarr
gerçi Rabbim verdikten sonra herşey boşş.
kimseyi etkilemek istemem tabiki ama ben 2011 ve 2012 de 2 tüp bebek denedim nasıl fark edilmedi hayret ediyorum
mustafa hoca daha muayane odasında ultrasano girdiğimde anladı ve önce beni tedavi edeceğini söyledi kurban bayramından önce
seni başlatamayız dedi Allah biliyor bende içimden hep kurbandan sonra diye geçiriyodum.
şimdi benden ve eşimden bazı testler istedi kromozom analizi yaptıracağız birde eşim spermiogram yaptıracak hafta içinde.
birde doktor kesinlikle akşam 7'den sonra hiçbirşey yemiyosun dedi saat 10:30 da bir bardak süt içeceksin haftada 3 gün yürüyüş
önerdi bunlar pko için gerekli şeylermiş birde şimdiden folikasit ve evicap omega3 hapları almaya başladım doktor önerisiyle
vücudumu hamileliğe hazırlamak için
Rabbime sonsuz şükür olsun kii en azından sorunlarımız ortaya çıktı ve mustafa hoca gerçekten işinin ehli bir doktormuş
keşke en başından oraya gitseydim ama halen çok üzgünümve halen çok kızgınım diğer doktoruma
cnm geçmiş olsun bak sen diğer dr.lar görmemiş o zaman :44:günaydın kızlar dün mustafa bahçeci ile görüşmeye gittik görüşmemiz ilk 10 dk iyi geçti sonra ben muayane oldum
ben ağlamaklı bir halde hocanın yanında geldimneden daha önceki doktorum bunu bana söylemedi dedim o da haklı olarak kendi doktorunu bir parça da olsa savundu sorun birken artık iki oldu kızzlaaarr
kimseyi etkilemek istemem tabiki ama ben 2011 ve 2012 de 2 tüp bebek denedim nasıl fark edilmedi hayret ediyorum
mustafa hoca daha muayane odasında ultrasano girdiğimde anladı ve önce beni tedavi edeceğini söyledi kurban bayramından önce
seni başlatamayız dedi Allah biliyor bende içimden hep kurbandan sonra diye geçiriyodum.
şimdi benden ve eşimden bazı testler istedi kromozom analizi yaptıracağız birde eşim spermiogram yaptıracak hafta içinde.
birde doktor kesinlikle akşam 7'den sonra hiçbirşey yemiyosun dedi saat 10:30 da bir bardak süt içeceksin haftada 3 gün yürüyüş
önerdi bunlar pko için gerekli şeylermiş birde şimdiden folikasit ve evicap omega3 hapları almaya başladım doktor önerisiyle
Rabbime sonsuz şükür olsun kii en azından sorunlarımız ortaya çıktı ve mustafa hoca gerçekten işinin ehli bir doktormuş
keşke en başından oraya gitseydim ama halen çok üzgünümve halen çok kızgınım diğer doktoruma
hoşgeldin güzelimgünaydın canlar
dün döndük evimize son haberleri vereyim dedim...
eşimin kontrolü iyi geçmiş dru amerikadan gelen ilacı istetmemiş...
1 ay sonra 1 tomografi daha çektir tüm sonuçların karşılaştırmasını yaptır gel demiş...
tüm sonuçlarla tekrar girecek heyete...
nodülün ne olduğunu saptamadan bi adım atmak istemiyormuş...
bakalım 1 ay daha bekliycez inş sonunda eşim için en hayırlısı olur...
dün kontrolümüz vardı 11+6 günlüktü meleğim
drumuz uzun uzun inceledi bebişimi ölçümleri yapıldı herşey yolunda gelişimi çok güzel dedi...
bebişimin boyu 54,03 mm olmuş
öğrendiğimden beri hergün kalçamdan progynex iğne oluyordum onu artık kullanmayacakmışım...
kontrolümüz akşam olduğu için kan testlerimizi yaptıramadık onuda bugün gidip yaptırıcam inş onlarda temiz çıkar
ona göre ilaçlarımı haplarımı düzenleyecekmiş dr...
buarada bizim minnak öyle rahat yatıyordu ki kızlar görmelisiniz keyfi yerinde hiç kıpırdamadan yatıyor
bacaklarını kaldırmış ohhh
dr ben sormadan cinsiyet daha belli değil dedi 1 ay sonra belli olur inş...
ama kıyamam eşim çok heyecanlanıyor dün allah korusun bi problem varsa diye kontrolde bayılacaktı az daha...
nefes alışverişleri değişti korktum o an...
sonra çıkınca konuştuk elimde değil korkuyorum heyecanlanıyorum diyor...
allah bebişimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin tüm üzüntüler arkamızda kalsın inş
rabbim sizlerede en kısa zamanda çifter çifter nasip etsin meleklerinizi dualarımdasınız canlarım
geçmiş baya var ben daha sonra okur yazarım hepinize...
filizim canım benim maşallah RABBİM inş minnacık kızını hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
bende bu ay ulun beyin yanına uğrycm tedaviye başlamak için darısı tüm isteyenlerle birlikte bizede inş
tatlı hamiş seni seniiiii
ayyyyyyyyyyy yerim ben onube.kızlarıma arkadaş mı gelecekmiş .artık pembiş pembiş alırız kız.ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Vaayyyy süper bir haber.
Şükür herşey yolundaymış.
Tam tahmin ettiğim gibi.
Kız annesi olmanın tadını çıkar.
Rengarenk elbiseler tokalar al emiii
Ayrıca hayırlı yolculuklar kendine dikkat et.
Fazla özletme kendini arada gir buraya da halaylarımıza ortak ol.
Cnmmmm masallahhhhhhhdesene senin kiz artik kendini gosterdi
Rabbim saglikli kucagina aldirsin
Oyyy gelsin tokalar cicili bicili elbiseler
Hayirli yolculuklarrrrrrrrrr a.e.olun
aynen canım bende bişey anlamadım.memleketteyiz henüz dönmedik evimize.
koşturmaca sorma. ayrıca nem sıcak .
süpeeerrrrrrrramanda aman ...... gelsin cicilerrrrr....pembişlerrrrr
canım Allah var hep kız geçiyordu içimden.
RAbbim tamamına erdirsin inş. sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.......amin.....
Hayırlı olsun çok sevindim
hayyy yarabbim maşallah
ne güzel bir haber buminik süslümü süslü bir yeğen gelecek bizlere
inşallah sağsalim doğar ve yavrucağını alırsın kuacağına tebrikler
canım hiç telaş etme bizde ilk Emre Bey'e gittik görüşmelere eşim azosperm olduğunu öğrendikten 1 yıl sonra
ameliyat oldu ve bizim de sorunumuz inmemiş testis yüzündendi üstelik benim eşim baya geç bir yaşta ameliyatı olmuş
çok şükür sperm bulundu ameliyatta ama arkadaşlar doğru söylüyor hemen ameliyat olmayın celalletin peru'ya gidin
bitkisel tedavilere başlayın doğal yolla sperm çıkmazsa zaten ameliyat olur eşin
annesi gibi güzel bir kızımız geliyor demek
canım gözün aydın olsun kızışın geliyor maşallah .cinsiyetini öğrendin ne güzel .benim de içimden senin ve baharın kızı olcakmış gibi geliyordu hep.
şimdi sıra bizde 8 gün sonra gidecez doktora bakalım bu sefer göstereceklermi yaramazalar kendilerini.
güle güle büyütürsün inşallah
Allah yardımcın olsun canım. En azından bi deneme daha yapılmadan ortaya çıkmış. Tedavin güzel sonuçlanır inş.
Günaydınnnnnnnnnn herkeseeee
güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyleeeee
günaydın kızlar dün mustafa bahçeci ile görüşmeye gittik görüşmemiz ilk 10 dk iyi geçti sonra ben muayane oldum
mustafa beyin soyadını hangi şehir ve hastane olduğunu yazarmısın canım
günaydın canlar
dün döndük evimize son haberleri vereyim dedim...
eşimin kontrolü iyi geçmiş dru amerikadan gelen ilacı istetmemiş...
1 ay sonra 1 tomografi daha çektir tüm sonuçların karşılaştırmasını yaptır gel demiş...
tüm sonuçlarla tekrar girecek heyete...
nodülün ne olduğunu saptamadan bi adım atmak istemiyormuş...
bakalım 1 ay daha bekliycez inş sonunda eşim için en hayırlısı olur...
dün kontrolümüz vardı 11+6 günlüktü meleğim
drumuz uzun uzun inceledi bebişimi ölçümleri yapıldı herşey yolunda gelişimi çok güzel dedi...
bebişimin boyu 54,03 mm olmuş
öğrendiğimden beri hergün kalçamdan progynex iğne oluyordum onu artık kullanmayacakmışım...
kontrolümüz akşam olduğu için kan testlerimizi yaptıramadık onuda bugün gidip yaptırıcam inş onlarda temiz çıkar
ona göre ilaçlarımı haplarımı düzenleyecekmiş dr...
buarada bizim minnak öyle rahat yatıyordu ki kızlar görmelisiniz keyfi yerinde hiç kıpırdamadan yatıyor
bacaklarını kaldırmış ohhh
dr ben sormadan cinsiyet daha belli değil dedi 1 ay sonra belli olur inş...
ama kıyamam eşim çok heyecanlanıyor dün allah korusun bi problem varsa diye kontrolde bayılacaktı az daha...
nefes alışverişleri değişti korktum o an...
sonra çıkınca konuştuk elimde değil korkuyorum heyecanlanıyorum diyor...
allah bebişimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin tüm üzüntüler arkamızda kalsın inş
rabbim sizlerede en kısa zamanda çifter çifter nasip etsin meleklerinizi dualarımdasınız canlarım
geçmiş baya var ben daha sonra okur yazarım hepinize...
benim miniklerimin teyzeleri hepinizin yazdıklarını okudum çok duygulandımsiz benim sevincime ortak oldunuz inş.bende sizlerin sevincine ortak olurum burada halaylar çekeriz .en yakın zamanda hepinizin yüzü gülsün Allahım tedavilerinizde maddi manevi yanınızda olsun.
bugün ayrıntılı ultrasyona girdik ve kzışımda nihayet kendini gösterdi teyzelri ama oğlan üstte kızı sürekli tekmeliyor heryeri kendisi istiyor kızım sıkışmış kalmış şimdiden abilik yapıyor muhammed meryeme kızışımı eziyor teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?