Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım hemen sizde de çıkmaya başlar bu narin şeyler ama bulunması her şey bitti anlamına gelmiyor.tüp bebek tedavisi esnasında kadının canını çıkarıyorlar geri takıyorlar.bide her şey boşa gidiyor tutmazsa.bizimki dünki testte yine bulunamadı.sağlık olsun napalım canımızın sağlığı önemli olan.

arkadaşlar y kromozomu testimiz normal çıktı ancak doktor izindeymiş bekliyoruz da şimdi anlamadığım başka testler mi yapılıyor kromozomlarla ilgili kaan hocaya mesaj gönderdim tese yapalım diyor ama benim kafam karıştı önce sorunun ne olduğunun bulunması gerekmiyor mu

cicekciğim hoş geldin sen nerlerdesin tatlım ya ,eşinde çıkış başlamıştı inş.iyice çoğalmıştır ahyırlı haberlerini bekliyoruz....
evet öyle yapıyor teyzesi Allahım en yakın zamanda sizlerde nasip etsin böyle heyecanlar hep birlikte sevinelim

cnm ben kütahyalıyım
sen neresindensin ben kütahya altıntaş
sizin azo sebebi bellimi

cnmcımmm benim kütahyalı olduğumu unuttun heralde memleketime gidiyosunda haber etmiyosun ha
aşkolsun

slm cnm bende kütahya tavşanlıdanım azo nedenimiz belli değil rabbim hepimize yardım etsin

Maşşallllah yavrularına..Çok sevindim,biri kız biri erkek:)) Ne tatlı olur onlar...Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşalllahh

günaydın kızlar dün mustafa bahçeci ile görüşmeye gittik görüşmemiz ilk 10 dk iyi geçti sonra ben muayane oldum
veee şok yaşadım meğerse bende doğuştan polikistik over varmış
ben ağlamaklı bir halde hocanın yanında geldim neden daha önceki doktorum bunu bana söylemedi dedim o da haklı olarak kendi doktorunu bir parça da olsa savundu sorun birken artık iki oldu kızzlaaarr
gerçi Rabbim verdikten sonra herşey boşş.
kimseyi etkilemek istemem tabiki ama ben 2011 ve 2012 de 2 tüp bebek denedim nasıl fark edilmedi hayret ediyorum
mustafa hoca daha muayane odasında ultrasano girdiğimde anladı ve önce beni tedavi edeceğini söyledi kurban bayramından önce
seni başlatamayız dedi Allah biliyor bende içimden hep kurbandan sonra diye geçiriyodum.
şimdi benden ve eşimden bazı testler istedi kromozom analizi yaptıracağız birde eşim spermiogram yaptıracak hafta içinde.
birde doktor kesinlikle akşam 7'den sonra hiçbirşey yemiyosun dedi saat 10:30 da bir bardak süt içeceksin haftada 3 gün yürüyüş
önerdi bunlar pko için gerekli şeylermiş birde şimdiden folikasit ve evicap omega3 hapları almaya başladım doktor önerisiyle
vücudumu hamileliğe hazırlamak için
Rabbime sonsuz şükür olsun kii en azından sorunlarımız ortaya çıktı ve mustafa hoca gerçekten işinin ehli bir doktormuş
keşke en başından oraya gitseydim ama halen çok üzgünüm ve halen çok kızgınım diğer doktoruma

Allah yardımcın olsun canım. En azından bi deneme daha yapılmadan ortaya çıkmış. Tedavin güzel sonuçlanır inş.

Bahar85 in besmelelerini okudum canım. Allah Sağlık Sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

günaydın canlar
dün döndük evimize son haberleri vereyim dedim...
eşimin kontrolü iyi geçmiş dru amerikadan gelen ilacı istetmemiş...
1 ay sonra 1 tomografi daha çektir tüm sonuçların karşılaştırmasını yaptır gel demiş...
tüm sonuçlarla tekrar girecek heyete...
nodülün ne olduğunu saptamadan bi adım atmak istemiyormuş...
bakalım 1 ay daha bekliycez inş sonunda eşim için en hayırlısı olur...
dün kontrolümüz vardı 11+6 günlüktü meleğim
drumuz uzun uzun inceledi bebişimi ölçümleri yapıldı herşey yolunda gelişimi çok güzel dedi...
bebişimin boyu 54,03 mm olmuş
öğrendiğimden beri hergün kalçamdan progynex iğne oluyordum onu artık kullanmayacakmışım...
kontrolümüz akşam olduğu için kan testlerimizi yaptıramadık onuda bugün gidip yaptırıcam inş onlarda temiz çıkar
ona göre ilaçlarımı haplarımı düzenleyecekmiş dr...
buarada bizim minnak öyle rahat yatıyordu ki kızlar görmelisiniz keyfi yerinde hiç kıpırdamadan yatıyor
bacaklarını kaldırmış ohhh
dr ben sormadan cinsiyet daha belli değil dedi 1 ay sonra belli olur inş...
ama kıyamam eşim çok heyecanlanıyor dün allah korusun bi problem varsa diye kontrolde bayılacaktı az daha...
nefes alışverişleri değişti korktum o an...
sonra çıkınca konuştuk elimde değil korkuyorum heyecanlanıyorum diyor...
allah bebişimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin tüm üzüntüler arkamızda kalsın inş
rabbim sizlerede en kısa zamanda çifter çifter nasip etsin meleklerinizi dualarımdasınız canlarım
geçmiş baya var ben daha sonra okur yazarım hepinize...

cnm geçmiş olsun bak sen diğer dr.lar görmemiş o zaman :44:
olsun cnm bak gene mevlam senin içinden geçen zamanı nasip etti
bundan sonra adımlarınızı emin aıcaksınız düşün bu sefer bebişin sana sağlıklı ve daha temkinli gelicek ve annesinde 9 ay kalıcak güzelim bundan sonraki sürecin hep kolay geçsin tatlım belki bende bayramdan sonraya tüp bebek denerim gene zamanlarımız aynı olur kızzzzzzzz
hoşgeldin güzelim
oh eşine demekki dr. ihtiyaç görmedi amerikada ki ilaçları
cnm inşlh diğer tetkikler de sorunsuz çıkar bayramlarınız hiççç bitmezzzzzzz
oyyy minnakkımız büyümüzzzhareketli hee
cnm babası nın hali doğal kız adam ne yapsın alalh korusun aklına kötü şeylerde gelir ister istemez
ama alalhın izniyle kucağınıza alınca bütün korkularınız kalmayacak inşlhhh

Aminnnn canım inşallah.:26:
git cnm tabii inşallah hayırlısyla başlarsın tedavine ve bu defa rabbim nasip eder sanada hamiş olmayı

ayyyyyyyyyyy yerim ben onu be.kızlarıma arkadaş mı gelecekmiş.artık pembiş pembiş alırız kız.ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

Evt kızlarına arkadaşşşşşş geliyooooo kızlarrrrrr çoğalıyoooooo
Amin cnmmmmm sağlıklı bi şekilde alalım inş yavruları.:26:

sağol cnmmmm sendemi kız tahmin ediyodunnnn

Cnmmmm masallahhhhhhh desene senin kiz artik kendini gosterdi
Rabbim saglikli kucagina aldirsin
Oyyy gelsin tokalar cicili bicili elbiseler
Hayirli yolculuklarrrrrrrrrr a.e.olun

Gösterdiiiii gösterdi teyzesi bekletti bizi ama
öğrendikkkkkk sonunda belliydi aslında kız olduğu bu kadar kendini belli etmediğine göre
amin cnm inş gelsin kuzum sağsağlim.
ahh seninde bi kızın olursa senide düşünemiyorum sende süslüsün ne tokalar takarsın süslersin inşallahhhhh rabbim nasip eder.:26:

Sağol canımmm inşallahhhhhh..
seninde içinden kız geçiyodu demekkkkkkk

Hayırlı olsun çok sevindim

sağol cnm darısı sizlerin başına .sizlerinde böyle güel haberlerinizi alırız inş.

inşallah cnm benimmm çok sağollllll
bu tedavindede senden minik bi yavru bekliyoruz inşallah.:26:
polikistikoveride bence takma kafana çoğu kişi var ..halledilemiycek bişey değil.
normal yolla bile hamile kalınıyo bahardada vardı bak o normal yoldan hamile kaldı.

annesi gibi güzel bir kızımız geliyor demek

ayyyyyy teşekkür ederimmmmm canım benimmmmmmm

sağol canımmmm.ikimizinde kızı olacak gibi geliyor demek bakalım benim kız baharında kız olursa burası prenseslerle dolucak.
pembeninde 2 kız, sadeciğin kız, benim kız ,seninde 1 tanesi kızzzzzz
hayırlısı olsun artık.ikisinede muhtacız.yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar.:26:
senindeee gözün aydınnnnn yavruların cinsiyeti belli olmuş sağolsun ben sakaryadayken cemrem haber vermişti.

güle güle büyütürsün inşallah

sağol cnm inş.

mustafa beyin soyadını hangi şehir ve hastane olduğunu yazarmısın canım

bende çok kızıyorum bu vurdumduymazlara ya.biz ne hayallerle gidiyoruz hastaneye,onlar sadece parayı alıp sepetlemeyi düşünüyor vicdansızlık bu.neyse zararın neresinden dönülse kardır boş yere hem masraf etmekten hem de acı çekmekten kurtuldun canım.tedavini olup hemen yavruna kavuşacaksın inşallah.canını sıkma bence zaman kazandın böylece bir ay denemek için geçecekti 3 ay üzerinden geçsin diye bekleyecektin devam edip gidecekti belki.bizim durumda olan bir arkadaşın kendinde böyle bir sorun varmış 7.tedavisinde Mustafa bahçeli bulmuş tedavi etmiş sonra tüp bebek denemiş hemen tutmuş canım.

baharımmm çok güzel haberlerle geldin
çok sevindimm
eşine belkide ilaca gerek kalmıyacakk
kötü günler geride kaldıı umutların tükendiği anda minnakınla umutların tekrar yeşerdi
ALLAHIMA çok şükür
ohhh keyfi yerinde seninkinin tabii annesinin göbüşü rahatt keyif yapıyor
kocişin yine heyecan yapmışş normal canımm baba olmak kolaymıı
benimkinin daha çok evham yapacağına eminim hamiş olursam banada rahat yokk
aminnn aminnnn aminnnnn İNŞALLAH bizede nasip eder RABBİM

canımmmmmm yaaaa ne tatlılar muhammed meryeme rahat vermiyor öylemi
ah bu erkekler ah ordada gösteriyorlar erkekliklerini
oyyyy kuzumm kıyamam sıkışmış kalmışş
yavrumm şimdiden kardeşinin eziyetinde desene doğuncada çok çektirir muhammed meryeme

canımm yeni tedaviniz hayırlı olsunn
iyi bir yerde başlaman çok iyi olmuşş
genetikleride stemiş detaylı incelemeleri çok iyi olurr
canımm pko çok kötü bişey değil tüp bebekte avantaj çok fazla yumurta oluşuyor
baharda pkoydu ondada çok embriyo oluştu hatta ohs olduu transferi 1 ay sonra gerçekleştii
şimdide normal yoldan hamiş olduu
canım sende de 27 yumurta oluşmuş sendede pko olduğu belli ama sana niye kimse bişey söylememiş
geçmişi boşver canım yaa önüne bakk şimdi seni çok güzel günler bekliyor bayramdan sonra evlatlarına kavuşacaksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…