cnm aramıza hoşgeldinn
inşlh seninde bebeğin olur güzelim
tatlım 4 ay öncesi derken eşin ne ameliyatı olduktan sonra azaldı spermleriniz:26:
olsun genede sen şanslısın çoğu kişilerden arttırmak için genelde keçi boynuzu kullanılır en çok
yaaaa nasıl yoruluyorumm bennn tamda yerine düştümm iş de işş AllAHIMA şükür
çok istemiştimmm fazla fazla nasip etttiiipertimm çıktı resmennnnnn
gözlerimm ağrıyor şuann bilgisayar işletmeni olmak kolay değill hakkını veriyorumm:126:
anladım cnm ama bazen spermler çoğalırken bazen de azalabiliyormuş aslında sık sık test yapıp gidişata bakmak lazımHosbuldummmm cnm esim bir sene önce varikosel ameliyatı oldu ameliyattan sonraki üc ay yok denecek kadar azaldı tüp bile zor dediler altı ay sonunda baya yükseldi dört aydır test yapmamıstık gecen gün yapmıs esim dr cok düsük tekrar tedaviye baslamamız lazım demis neden böyle birden düstü bilmiyorum :44::44:
venividi de yaptırıyoruz araştırdık bize en yakın ve pembe85 in güzel sonuç aldığı önerdiği yer.azospermi hastalarının mikrotesesindede başarılıymış burası.
ÇİCEK00 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
25 ağustos pazar dan ---------- 27 ağustos salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2120
4—cemrem29 …………………………… 2120 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2120 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2120 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2120 ……=okudu
13—ese44 ……………………………... 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120 ……=okudu
18—huzuryolu …………………………… 2120
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
20—kader60 ……………………………… 2120
21—lamyay ……………………………… 2120
22—mavimenekşe ……………………….. 2120
23—seval0817 …………………………… 2120
24—papatyainci ………………………….. 2120
25—pembe85 …………………………….. 2120
26—yeşil034 ……………………………… 2120
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120
28—eda09 ………………………………… 2120
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2120 ……=okudu
32—sağanak ………………………………. 2120
33—esmerimyarim ………………………… 2120…..=okudu
hangi ildesin canım ben bursadayım. sıkıntılarım çok. kafama göre sipariş ettim. bursa aktar ersel beyden bitkiseller kullanıyoruz. Ama eşim çok asabileşti. Benden daha çok uzaklaştı cinsel iktidarsızlık düzelecek derken daha da benden uzaklaştı git yanımdan diyor acaba bu bitkiseller bizim için kötü mü olduBırakmayı düşünüyorum korkuyom daha da kötüye gider. kobay gibi ne bulduysam içirdim bize zarar verecek sanırım. Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen. Allahım cc hepimize yardım etsin inşAllah:18::18::18:
nohut kürü fsh yi yükseltiyor bildiğim kadarıyla siz yapmayın.çakşır otu kökü de aktardan erkek olan kökü diye belirtilip alınacak,dişiside varmış östrojeni yükseltiyormuş oda.sivasın bir yaylasında koyunların keçilerin hep çifter yavrusu oluyormuş Amerikalı bilim adamlarıda oraya geldiklerinde duymuş ve araştırmışlar ki bu koyunlar orada yetişen bu otu yiyormuş hep onun etkisiyle ikiz yavruları oluyormuş.inşallah şifa olur canım.Keciboynuzunun kürünü icmiyo benim esim zar zor pekmezini iciriyorum cnm nohut ve caksır otununasıl kullanıyorsunuz
cnm demek öğrendinnn sonuçları
aa bak benimde korktuğum bu ilk tedavide tutunamamasını bende ona bağlarım o yüzden bende öğrenmem lazım inşlh yaparlar bana da genetik testtini...:26:
ah cnm sende bendensin demek benimde yok eşim açtırmıyo
ama ben hepinizi yazıalrından hayal ediyorum
cnm evet hepimiz burda n egüzel dost olduk birbirimizi görmesekte gönlümüzle görüyoruzzzzzzzz
ne demek cnm menun kalmamak
evet biraz hasret gidermek olmadı ama olsun bundan sonra ben daha rahat olucam inşlhhhhhhhh:26:
olsun cnm tedavisi var olan şeylerin acısı hafif oluyo inşlh yeni başlıcan tedavinde bebişin gelir sanaaaaaaaaaaaaa
aycan cnm sen iğnelere başlamışsın güzelim okudum cvp veremedim ksuura bakam tatlım inşlhh sonu bebişli olacakkkkkkkkkkk
hangi ildesin canım ben bursadayım. sıkıntılarım çok. kafama göre sipariş ettim. bursa aktar ersel beyden bitkiseller kullanıyoruz. Ama eşim çok asabileşti. Benden daha çok uzaklaştı cinsel iktidarsızlık düzelecek derken daha da benden uzaklaştı git yanımdan diyor acaba bu bitkiseller bizim için kötü mü olduBırakmayı düşünüyorum korkuyom daha da kötüye gider. kobay gibi ne bulduysam içirdim bize zarar verecek sanırım. Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen. Allahım cc hepimize yardım etsin inşAllah:18::18::18:
Mrb arkadaslar benim esimde de azosprm var dört ay öncesine göre sürekli yükselen spermler son yaptıgımız testte yarı yarıya düsmüs ameliyattan sonra sürekli artıyordu neden böyle oldu anlamadım herhangi bir kür yada karısım kullanan var mı aranızda
Merhaba,
Varikosel tetkiki için ne yapılıyor? Biz ürologa gittiğimizde varikosel olasılığından bahsetmediler. Ben tüm tetkikler yapılmadan hemen ameliyat olunması taraftarı değilim o nedenle sizlere sorayım dedim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?