Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hosbuldummmm cnm esim bir sene önce varikosel ameliyatı oldu ameliyattan sonraki üc ay yok denecek kadar azaldı tüp bile zor dediler altı ay sonunda baya yükseldi dört aydır test yapmamıstık gecen gün yapmıs esim dr cok düsük tekrar tedaviye baslamamız lazım demis neden böyle birden düstü bilmiyorum :44::44:

Allah cc yardımcın olsun canım İş aşkına kapılıpta kendini fazla yorma boşver işler hiç bitmezzzz

anladım cnm ama bazen spermler çoğalırken bazen de azalabiliyormuş aslında sık sık test yapıp gidişata bakmak lazım
o yüzden eşin çok fazla beklemeden testleri yinelemeli
cnm dr. tedaviye başlayalım derken ilaç tedavisimi yoksa tüp bebeğe mi başlayalım dedi inşlhh bol bol çoğalır her ay spermleriniz ama ne güzel çıkışlar varya bu bile sevinçli bi haber bizler için
peki siz ne düşünüyorsunuz tüp bebeğe mi başlıcanız hemen yoksa biraz tedavi mi olucaksınız

venividi de yaptırıyoruz araştırdık bize en yakın ve pembe85 in güzel sonuç aldığı önerdiği yer.azospermi hastalarının mikrotesesindede başarılıymış burası.

hangi ildesin canım ben bursadayım. sıkıntılarım çok. kafama göre sipariş ettim. bursa aktar ersel beyden bitkiseller kullanıyoruz. Ama eşim çok asabileşti. Benden daha çok uzaklaştı cinsel iktidarsızlık düzelecek derken daha da benden uzaklaştı git yanımdan diyor acaba bu bitkiseller bizim için kötü mü oldu Bırakmayı düşünüyorum korkuyom daha da kötüye gider. kobay gibi ne bulduysam içirdim bize zarar verecek sanırım. Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen. Allahım cc hepimize yardım etsin inşAllah:18::18::18:

çiçek için okudum ancak 7 tane fazla okumuşum Allah kabul etsin
Rabbim eşiyle birlikte hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

merhaba canım üzülme inşallah herşey yoluna girecek bence bir müddet bırakın bitkiselleri her bitkisel ürünler faydalı olmuyor malesef
zaten bazı bitkisel ürünleri bir arada kullanmak yanlış etkiler yapabiliyormuş Allaha emanet olun

Cnm merhaba hoşgeldin nasılsın
işine devam ediyormusun nasıl biraz durumunuzu düzeltebildinizmi
siz celalettin hocayla tedaviye başlamışmıydınız
tedavide hangi aşamadasınız cnm varmı bir gelişme

Merhaba,
Varikosel tetkiki için ne yapılıyor? Biz ürologa gittiğimizde varikosel olasılığından bahsetmediler. Ben tüm tetkikler yapılmadan hemen ameliyat olunması taraftarı değilim o nedenle sizlere sorayım dedim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

canım burada çoğunuz dr.celalettin peruda tedavideyiz.
birçoğumuz da oldukça olumlu değişiklikler oldu.
sizde detaylı tedavi olun derim. inş Allah tez zamanda şifa bulursunuz....[/QUOTE]

emre bakırcıoğlundan daha mı iyi?
biz şimdilik üsküdar devlette tedavi oluyoruz.
dualarına amin amin..

Keciboynuzunun kürünü icmiyo benim esim zar zor pekmezini iciriyorum cnm nohut ve caksır otununasıl kullanıyorsunuz
nohut kürü fsh yi yükseltiyor bildiğim kadarıyla siz yapmayın.çakşır otu kökü de aktardan erkek olan kökü diye belirtilip alınacak,dişiside varmış östrojeni yükseltiyormuş oda.sivasın bir yaylasında koyunların keçilerin hep çifter yavrusu oluyormuş Amerikalı bilim adamlarıda oraya geldiklerinde duymuş ve araştırmışlar ki bu koyunlar orada yetişen bu otu yiyormuş hep onun etkisiyle ikiz yavruları oluyormuş.inşallah şifa olur canım.

amin canım inşallah olursa ayağımı iyice sürüyeceğim hemen arkamızdan sizde gelin.tüp bebek günü yapıp bebişlerimizi de tanıştırıp arkadaş yaparız inşallah.

biz adanadayız,aktara eşimin hormon sonuçlarını ve spermiyogramdaki sıfırı gösterdik oda bal polen arı sütü çörek otu bişeyler karıştırdı verdi.ama benimki pek kullanmadı midem ağrıyor bulanıyor falan dedi yemedi,arada zorla Bi kaşık yedirmeye çalışıyorum.sende aktardan aldığın karışımı yedirmekten vazgeç canım.çakşır otu kökü cinsel isteğide artırır,bir iki gün içinde fark edilir Bi değişiklik oluyor.ama erkek kök olmalı çok dikkat etmen lazım.kraker gibi elinde parçalanabiliyor,tadıda çok acı olmayacak.dişisi acı zehir gibi oluyor.bir şeker kaşığı kadar bir bardağa atar kaynar suyla demlenmeye bırakırsın sabah,sonra ılınınca eşin içer. Sonra akşam bir daha yaparsın yine içirmeye çalışırsın.
ama tedavi için mutlaka Bi doktora gitmeniz lazım,eşini ikna edemizmisin?

biz adanadayız,aktara eşimin hormon sonuçlarını ve spermiyogramdaki sıfırı gösterdik oda bal polen arı sütü çörek otu bişeyler karıştırdı verdi.ama benimki pek kullanmadı midem ağrıyor bulanıyor falan dedi yemedi,arada zorla Bi kaşık yedirmeye çalışıyorum.sende aktardan aldığın karışımı yedirmekten vazgeç canım.çakşır otu kökü cinsel isteğide artırır,bir iki gün içinde fark edilir Bi değişiklik oluyor.ama erkek kök olmalı çok dikkat etmen lazım.kraker gibi elinde parçalanabiliyor,tadıda çok acı olmayacak.dişisi acı zehir gibi oluyor.bir şeker kaşığı kadar bir bardağa atar kaynar suyla demlenmeye bırakırsın sabah,sonra ılınınca eşin içer. Sonra akşam bir daha yaparsın yine içirmeye çalışırsın.
ama tedavi için mutlaka Bi doktora gitmeniz lazım,eşini ikna edemezmisin?

hg aramıza.
inş tez zamanda bu illetten kurtulanlarda olursun ..
sen bizlerden biraz daha şanslısın tatlım.
bizler 1 sperm için ne savaşlar veriyoruz. o yüzden iyi bir doktor kontrolünde kür ilaç kullanmanı öneriyorum.
çünkü her bitki her bünyede aynı etkiyi göstermiyor.
sperm üreteceği yerde azaltıyor. bu hormon dengesiyle alakalı tatlım.
biz çok değişik kürler otlar kullandık . fayda yerine zarar vermişiz . hormonlar alt üst olmuş.
o yüzden iyi bir doktora gidin . buradaki arkadaşların çoğu dr.celalettin peruda tedavideyiz.
tavsiye ederim.
Allah yar ve yardımcınız olsun..amin.

canım iyi bir doktora gitmenizi öneririm.
burada bizler sadece başımızdan geçenleri anlatabiliriz.
her vücudun dengesi ve hormon değerleri,tıkanıklık derecesi farklı canım.
Allah yar ve yardımcınız olsun.amin.

BAHAR85 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alması için

22 ağustos Perşembe ---------- 24 ağustos cumartesi saat 22.00 e kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000…..=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2500 …….=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. . 2000 ……=okudu
10—bahar85 ……………………………. 2000
11—bengusuu ……………………………. 2000 ……=okudu
12—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
13—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
14—ervae ……………………………. 2500 …….=okudu
15—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
16—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
17—hasretim01 ………………………….. 2000 …..=okudu
18—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …….=okudu
21—lamyay ……………………………… 2500 ……. =okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
23—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2000 …..=okudu
25—pembe85 …………………………….. 2000 ……=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
28—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
29—derya06……………………………….. 2000 ……=okudu
30—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
31—yasemensu……………………………. 2000 ……=okudu
32—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
33—sağanak………………………………. 2000
34—esmerimyarim ……………………….. 2000 …….=okudu

arkadaşlar sağanak arkadaşımıza özelden mesaj attım ama hala bir haber yok.
yarın akşama kadar bekleyelim. sonra bakarız çaresine.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…