Teşekkürler. Ege'de ürolog istemişti zaten ultrason çekilmesini ama günü Ocak 2014'e verdiler. Özelde çektirmesi gerekiyor ama bizimki 1 aydır erteliyor. Biz doktorun ultrasonu tümör riski olup olmadığını görmek için istediğini düşündük, eşim de korktu heralde kötü sonuç çıkmasından bir türlü gidemedi.
Transferin hayırlı olsun. İnşallah güzel neticeler alırsın. Olumlu düşün artık geçmişi düşünme oldu bitti. Allah nasip edecekse o bebeğin bu dünyada rızkı varsa hiç bir şey engel olamaz merak etme. Hep içinden olacak olacak bebeğim bana tutunacak de karnını okşa bebeğini sev, ayaklarını uzat ve ne yapmaktan zevk alıyorsan onu yap. Kendini yorma. Bide kan testi gününü bekle. Ben dayanamayıp şu ucuz idrar testinden aldım negatif çıktı ağla ağla canım çıkmıştı. Ama sonra kan testinde pozitifi gördük çok şükür. Bu arada kaç tane embriyo konuldu?
sağol cnm...inşallah olur bu kez.2 negatif sonuç alınca doktorumuz istedi pgt'yi.bi arkadaş da yaptırmak istemşti.ona gerek görmemiş.direk transfer yapmış.neden bize yapıp ona gerek yok demiş bilmiyorum.onların soruu ne onu da blmiyorum ...belki azo olduğu için mi istedi bizden bilmem...biz ankara centrumda.recai pabuçcu'da yaptırdık.siz nerde yaptırıyosunuz arunacım ?
Canim arkadasim memnum kalmana cok sevindim cok fazla hasret gideremedik ama bunada sukur insallah bundan sonra daha fazla gorusebiliriz bende bugun sonuclarimi aldim pek ic acici degil ama sukur tedabisi olan bir durum burdaki bircpk arkadasta ayni sorun var ama keske tedavi oncesi durumdam haberimiz olsaydi cok daha iyi olurdu artik bundan sonrasi icin rabbim hakkimizda hayirlisini versin
hayırlı olsun.12 gün sonunda kocaman pozitivi görün İNŞALLAH.canım hiç korkma ben transferden hemen sonra odaya alındığım gibi ihtiyacımı gördüm.yani hiiiç bişey olmaz.
pembecıımm..bilmiyorum cvp yazmış mıydım sana,bazen karıştırıyorum da...çook sağol cnm...gerçekten wc konusuna çok takıldım.....10 dk arayla kalktım 2-3 kez hem de öyle böyle sıkışmamışım...ama çoook dikkat ettim yaparken de inş...benimledirler.gerçekten sen de mi hemen girdin cnm?
cnm dr tv programından takip ediyordum zaten tüp bebeği ilk yapanlardan bence çok iyi bir dr ben umuttayım ankarada olsam senin dr giderdim kendi dr beğeniyorum dr gerek duymuyor çünkü bende pgt yetersiz ismini tam bilmiyorum cpt gibi o gerekiyor teksen çamlıbel yapıyormuş pgt en fazla 9 kromozona bakılıyor diğerinde 46 kromozonada bakılıyormuş cnm sizde tedbir amaçlı yapılmış bizde genetik rahatsızlık var bence iy kide yapılmış dualarım seninle cnm[/QU
sağol arunacım..benim de dualarmdasınız.
anladım cnm ama bazen spermler çoğalırken bazen de azalabiliyormuş aslında sık sık test yapıp gidişata bakmak lazım
o yüzden eşin çok fazla beklemeden testleri yinelemeli
cnm dr. tedaviye başlayalım derken ilaç tedavisimi yoksa tüp bebeğe mi başlayalım dedi inşlhh bol bol çoğalır her ay spermleriniz ama ne güzel çıkışlar varya bu bile sevinçli bi haber bizler için
peki siz ne düşünüyorsunuz tüp bebeğe mi başlıcanız hemen yoksa biraz tedavi mi olucaksınız
cnm ben okudum Allah kabul etsinn inşallah tez zamanda bebeğine kavuşsunÇİCEK00 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
25 ağustos pazar dan ---------- 27 ağustos salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2120
2--- pıtırcık_43 .. 2160 =okudu
3-- tülay20 2120 ..=okudu
4cemrem29 2120 ..=okudu
5denizbulutu 2120 ..=okudu
6zambak06 . 2120 .=okudu
7aruna 2120 =okudu
8alev99 . 2120 =okudu
9ecrin23 . .. 2120 ..=okudu
10cicek00 . 2120 =okudu
11balım1905 . 2120 =okudu
12ervae . 2120 =okudu
13ese44 ... 2120 ..=okudu
14bengusuu . 2120 ..=okudu
15esma 2120
16hasretim01 .. 2120 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2120 =okudu
18huzuryolu 2120
19ilkbahar_ilkbahar .. 2120
20kader60 2120
21lamyay 2120
22mavimenekşe .. 2120 ..=okudu
23seval0817 2120 ...=okudu
24papatyainci .. 2120
25pembe85 .. 2120
26yeşil034 2120
27-- ecrin_bebek .. 2120
28eda09 2120
29derya06 .. 2120
30doğadandeva . 2120 =okudu
31edebal 2120 =okudu
32sağanak . 2113
33esmerimyarim 2120 ..=okudu
cnm genetik testinin temiz çıkması çok güzel bir haber pıhtılaşma konusu dr söylemiştir önemli ama tüp tedavisinde hiç önemi yok çünkü bize verilen hormonlarda kan sulandırıcı var transferden sonra iğne verecekler şimdiden mutlaka folikasit ve aspirin al bende de yoğun çıktı pıhtı dr verdi
cnm sizin probleminiz neydi ? senden neden genetik test istediler, bi de bu test çok zor değil sanırım neden her tüp bebek denemesinden önce kadınlara da yapmıyolar bilgin var mı cnm
İnşallah güzel neticeler alırsınız. Olumlu düşünün olumlu olsun. Dualarımız seninle.
Canim esimde genetik sorun var.yani azosperm sebebbi genetik47xxy.evet cok kolay bir test kandan bakiliyor.fakat perosdur geregi 3 dudugun olmasi lazim ben tupbebek oncesi yaptirmak istedim fakat yapmadilar.ama istersen ozelde yaptirabilirsin geneyik test yaklasik1500tl mthfr faktor5 ve faktor2 yaklasik850tl tedavi oncesi isteye bagli yaptirabilirsin
Sukurler olsyn canim genetik temiz cikti esimin sorunu zaten genetik iyiki bende sorun cikmadi evet pihtilasmada onemli en azindan tedavisi var.canim ben pek takip edemedim senin sonuclar ciktimi.insallah sende daha fazla aramadan melegine kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?