Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bizdede aynı riskten ultrason çektirdiler ve sonrasında emar. Hamdolsun bişey çıkmadı ama 6 ayda bir ultrason çektirmen gerekiyor dedi. İnmemiş testis te genelde tümör riski varmış. Normaldekilerden %20 mi %30 mu hatırlamıyorum daha fazla risk var dedi. İnş. sorun yoktur bir an önce çektirseniz iyi olur.

pembe10 çook sağol cnm..moral oluyosunuz hep bana...inşş.olur bu kez.çünkü maddi manevi mahvolduk diyebilirim...3 tane konuldu...

hayırlı olsun.12 gün sonunda kocaman pozitivi görün İNŞALLAH.canım hiç korkma ben transferden hemen sonra odaya alındığım gibi ihtiyacımı gördüm.yani hiiiç bişey olmaz.

pembecıımm..bilmiyorum cvp yazmış mıydım sana,bazen karıştırıyorum da...çook sağol cnm...gerçekten wc konusuna çok takıldım.....10 dk arayla kalktım 2-3 kez hem de öyle böyle sıkışmamışım...ama çoook dikkat ettim yaparken de inş...benimledirler.gerçekten sen de mi hemen girdin cnm?

cnm dr tv programından takip ediyordum zaten tüp bebeği ilk yapanlardan bence çok iyi bir dr ben umuttayım ankarada olsam senin dr giderdim kendi dr beğeniyorum dr gerek duymuyor çünkü bende pgt yetersiz ismini tam bilmiyorum cpt gibi o gerekiyor teksen çamlıbel yapıyormuş pgt en fazla 9 kromozona bakılıyor diğerinde 46 kromozonada bakılıyormuş cnm sizde tedbir amaçlı yapılmış bizde genetik rahatsızlık var bence iy kide yapılmış dualarım seninle cnm

cnm genetik testinin temiz çıkması çok güzel bir haber pıhtılaşma konusu dr söylemiştir önemli ama tüp tedavisinde hiç önemi yok çünkü bize verilen hormonlarda kan sulandırıcı var transferden sonra iğne verecekler şimdiden mutlaka folikasit ve aspirin al bende de yoğun çıktı pıhtı dr verdi

cemrem cnm mutlaka genetik testini yaptır eşinde zeynep kamil çapadan kolay ikisinede gittim eşinin sperm sonucunu göster beyaz yalan tüp denedik olmadı dersen 4 test yapıyorlar 20 günde çıkıyor

evet canım ama ben çok sıkışmıştım.bir saat gibi belkide daha fazlaydı hatırlamıyorum dinlendikten sonra da ben ve transferi benimle beraber olan bayan kalktık giyindik.o çok dikkat etti hatta hiç eğilmedi.o bana göre tecrübeliydi ama be eğildim giyinirken dikkat etmedim.onun tutmadı.onun adına çok üzüldüm.yani hiç böyle şeyleri kafana takıpta stres yapma.rahat ol.ALLAH isteyince oluyor.canım ben test gününe kadar hergün bilmem kaç kere HZ.Zekeriyanın duasını okudum.bence sende gönülden oku.

Cnm dün mesajını görmedim cıkmam gerekti de dr ilac tedavisi demis drlar tüp bebek diyo ama benimki yanasmıyo kendi kendine olsun diyo ne yapsam ikna olmuyo yeniden tedaviye baslıcaz mecbur bende de yumurta tembelligi var zaten

cnm ben okudum Allah kabul etsinn inşallah tez zamanda bebeğine kavuşsun

Sukurler olsyn canim genetik temiz cikti esimin sorunu zaten genetik iyiki bende sorun cikmadi evet pihtilasmada onemli en azindan tedavisi var.canim ben pek takip edemedim senin sonuclar ciktimi.insallah sende daha fazla aramadan melegine kavusursun

kızlarr nasılsınız iş başladı da yoğun bi şekilde bir hafta toplantılar sürecek o yüzden ancak akşamları yazabilcem, buraya katılalı çok olmadı ama aklım hep burda iki gündür kötüyüm yine muayen günüm yaklaşınca kötü oluyorum Allahım sabır versin hepimize geleceğe umutla bakamamak çok kötü ya olmazsa ya sperm bulunumazsa olabilecek en ağır kısırlık durumu bu tutunacak dalımız var mı yok mu belli değil başkaları için tüp bebek son çare bizim içinse mucize tek çare, elbet vardır Rabbimin bir bildiği ama bazen de kalbime sözüm geçmiyo

cnm sizin probleminiz neydi ? senden neden genetik test istediler, bi de bu test çok zor değil sanırım neden her tüp bebek denemesinden önce kadınlara da yapmıyolar bilgin var mı cnm

cnm sizin probleminiz neydi ? senden neden genetik test istediler, bi de bu test çok zor değil sanırım neden her tüp bebek denemesinden önce kadınlara da yapmıyolar bilgin var mı cnm

Canim esimde genetik sorun var.yani azosperm sebebbi genetik47xxy.evet cok kolay bir test kandan bakiliyor.fakat perosdur geregi 3 dudugun olmasi lazim ben tupbebek oncesi yaptirmak istedim fakat yapmadilar.ama istersen ozelde yaptirabilirsin geneyik test yaklasik1500tl mthfr faktor5 ve faktor2 yaklasik850tl tedavi oncesi isteye bagli yaptirabilirsin

offf canım ne kadar pahalıymış öyle ben yaptırdım o testleri eşim azosperm dedim tüp bebek öncesi yaptırmak istiyorum dedim yaptılar o şekilde ödüyormuş sgk bir sıkıntı çıkmadı...

Sukurler olsyn canim genetik temiz cikti esimin sorunu zaten genetik iyiki bende sorun cikmadi evet pihtilasmada onemli en azindan tedavisi var.canim ben pek takip edemedim senin sonuclar ciktimi.insallah sende daha fazla aramadan melegine kavusursun

cnm benimde genetik temiz ciddi pıhtılaşma eşimin 3 dna kırılması var akraba evliliğinden dolayı şansımızı azaltıyor ama Mevlam ol dedikten sonra kim durabilir inşallah hepimiz hayırlısıyla anne olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…