Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ne güzel ifade etmişsin onlara son bize mucize diye heyecanlanmak ağlamak çok doğal sıkma kendini boşalt geçen yıl flaskcığım tesesinin sonucunu alırken sevinçten nasıl ağlamıştık aklıma geldi şimdi prensesi onunlaseninde öyle olacak

canım inşallah tedaviye başladığında hayırlı bir şekilde sonuçlanacak ben buna inanıyorum üzülme ne olur.
hepimiz bazen umut dolu oluyoruz bazen çok hassas ve kırılgan anne olmak bizlere bazen çok uzak görünse de Rabbim ol dedikten
sonra hiç birşey buna mani olamayacak

cemrem cnm mutlaka genetik testini yaptır eşinde zeynep kamil çapadan kolay ikisinede gittim eşinin sperm sonucunu göster beyaz yalan tüp denedik olmadı dersen 4 test yapıyorlar 20 günde çıkıyor

Cnm haklidin zaten beyaz yalan soylucem yoksa tup bebek ddnememde olmzzsa kafam takilir o yyzden deneme yapmadan bskilsin en iisi cnm ben kartal da yaptiricam:26:

merhaba
cicek in besmelerini okudum
Rabbim butun dualarini kabul etsin,katindan hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ona ins

Merhaba,
Sizin de azosperm nedeniniz inmemiş testis mi? şu an tedavide ne durumdasınız? Nerede tedavi oluyorsunuz?
Bize de yol gösterin. Benim eşim 12 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş. Biri tekrar kanallara kaçmış, diğeri yerinde. Ameliyatta sperm bulunup bulunmayacağı konusunda endişe ediyoruz. Allah inşallah hepimizin yardımcısı olur.

offf canım ne kadar pahalıymış öyle ben yaptırdım o testleri eşim azosperm dedim tüp bebek öncesi yaptırmak istiyorum dedim yaptılar o şekilde ödüyormuş sgk bir sıkıntı çıkmadı...

Canim evet pahalli ama iste devlet hastaneleri yapmiyor.ben bu durda bile 150tl rusvet verdim.yoksa defalarca hastaneye gidip gelmek zorunda kalacaktim.ama her hastane farkli ben capada yaptirdim.4testide ayni gunde yaptiramiyorsun fiyat asimi oluyormus.geneyigi tandevu alip yapyirdim diger testleri ayri ayri doktorlardan randevu alip onlardan yazmalarini isteyecektim.ama ben bu kadar sikintiya gelemedigim icin orda bir guvrnlik girevlisi bana yardim edecegini 150tl istedigini soyledi bende kabul ettim.ama bu sekilde bile 4 defa gittim sonuclar45gunde cikti.ama zeynep kamil hastanesinde cok kolay yapoliyormus 20gundede sonucu cikiyormus yaptiracaklarin haberi olsun

Seninde gozun aydin canim.esinin durumunada uzuldum.insallah sikinti yasamadan melegine kavusursun.Rabbim istesin yeterki saglikli evlatlarimiz olur insallah Rabbim bizi ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla sinamasin insallah.

ben alev99 için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

çok pahalıymış gerçekten , peki hangi dr.dan randevu almak gerekiyor bu tahlil için bir de sonucunda olumsuz ne çıkabilir çıkarsa tedavisi varmı cnm çok sordum ama kusura bakma cahilliğime ver:44:

inşallah hepimiz için öyle olur cnm bnm elimiz kolumuz bağlı hiç bir şey yapamıyoruz Rabbim dualarımızı duyar inşallah

bazen diyorum ki Allahım ne yapmam lazım olması için nolur yol göster bi yerde okumuştum tövbe etmek dua etmek bide sadaka vermek gerekiyormuş biliyosunuzdur belki .. haklısın canım bazen kendimi umut dolu hissediyorum olacak diyorum ama işte bazen de

cnm bizde de inmemiş testis var eşim 5 yaşında ameliyat olmuş dr. biri yok gibi diğeri de küçük dedibizden de istedi yarın öbür gün çektiricez ultrasonu bizde

merhaba kızlar
eşim haftaya tahlil verecek
spermiyogramı eylülün ikinci haftası yaptırsın istiyorum son tahlili haziranın son haftası yaptırmıştı
gaziantepte sanko tür bebek merkezinde yaptırıyoruz ancak ben pek baktıklarını düşünmüyorum yuvarlak hücre vs farklı şeylere bakmıyorlar
ama hep orada yaptırıyoruz
eurofertil muayene+ spermiyogram yaparız diyor oda çok pahalı ve ben güvenemiyorum
mersine gidecek o hafta mersin tür bebekte yaptırsın diye düşündüm ama olumlu yazan yok tür bebek merkezi forumlarında
şaştım kaldım :18::18::18::18::18:

çok pahalıymış gerçekten , peki hangi dr.dan randevu almak gerekiyor bu tahlil için bir de sonucunda olumsuz ne çıkabilir çıkarsa tedavisi varmı cnm çok sordum ama kusura bakma cahilliğime ver:44:

Canim zeynep kamilde yaptirirsan genetikten randevu al.ama capa cok zor.karyotip icin genetikten.faktor5icin . ic hastaliklarindan.faktor2icin cocuk hemotolojisinden mthfr icin infertilite bolumunden randevu alman lazim.tabiki alanilirsen ve bir gune bir randevu alabiliyorsun .ne tur sorun cikar dersen benim mthfr de 1gende pihtilasma cikti.bazilarinda daha fazla gende sorun olabiliyor.ama sukur tedavisi var.transferden sonra gebelik boyunca kan sulandirici igne kullaniyorsun.pihtilasmanin bebege ne zarari var dersen bazen kan pihtisi bebege uladiyor ve kac aylik gebe olursan ol bebegin kalbinin durmasina sebep oluyormus.genetik olarak bir cok sikinti olabilir ama oyle bir sikintili durum oluncada embriyoya pgt uygulaniyor2500eure fiyati var.boylelikle saglikli bebegi transfer ediyorlar tabiki her sikinti sonucu tedavi daha masrafli ve zor hale geliyor .

Arkadaslar bugun tupbebek merkezimi.aradim doktorumu degistirmek istedigmi soyledim kabul ettiler hic bir sorun olmaz dediler sonucta biz bir ekibiz dediler.cok memnun oldum.cumartesi gunu suleman beyden randevu aldim.insallah guzel haberlerle gelirim.suleyman bey miyomumu sorun gormez ve biran evvel tedavime baslarim dualarinizi eksik etmeyin

cnm bizde de inmemiş testis var eşim 5 yaşında ameliyat olmuş dr. biri yok gibi diğeri de küçük dedibizden de istedi yarın öbür gün çektiricez ultrasonu bizde

Seninle iletişim halinde olalım canım o halde, durumlarımız çok benzer. İnşallah Allah bize de bir bebek nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…