kızlarr nasılsınız iş başladı da yoğun bi şekilde bir hafta toplantılar sürecek o yüzden ancak akşamları yazabilcem, buraya katılalı çok olmadı ama aklım hep burdaiki gündür kötüyüm yine muayen günüm yaklaşınca kötü oluyorum Allahım sabır versin hepimize geleceğe umutla bakamamak çok kötü ya olmazsa ya sperm bulunumazsa olabilecek en ağır kısırlık durumu bu tutunacak dalımız var mı yok mu belli değil başkaları için tüp bebek son çare bizim içinse mucize tek çare, elbet vardır Rabbimin bir bildiği ama bazen de kalbime sözüm geçmiyo
güle güle büyüt oğluşunu pembecim,sünnetine bizide çağırırsın inşallah.
kızlarr nasılsınız iş başladı da yoğun bi şekilde bir hafta toplantılar sürecek o yüzden ancak akşamları yazabilcem, buraya katılalı çok olmadı ama aklım hep burdaiki gündür kötüyüm yine muayen günüm yaklaşınca kötü oluyorum Allahım sabır versin hepimize geleceğe umutla bakamamak çok kötü ya olmazsa ya sperm bulunumazsa olabilecek en ağır kısırlık durumu bu tutunacak dalımız var mı yok mu belli değil başkaları için tüp bebek son çare bizim içinse mucize tek çare, elbet vardır Rabbimin bir bildiği ama bazen de kalbime sözüm geçmiyo
cemrem cnm mutlaka genetik testini yaptır eşinde zeynep kamil çapadan kolay ikisinede gittim eşinin sperm sonucunu göster beyaz yalan tüp denedik olmadı dersen 4 test yapıyorlar 20 günde çıkıyor
Bizdede aynı riskten ultrason çektirdiler ve sonrasında emar. Hamdolsun bişey çıkmadı ama 6 ayda bir ultrason çektirmen gerekiyor dedi. İnmemiş testis te genelde tümör riski varmış. Normaldekilerden %20 mi %30 mu hatırlamıyorum daha fazla risk var dedi. İnş. sorun yoktur bir an önce çektirseniz iyi olur.
offf canım ne kadar pahalıymış öyle ben yaptırdım o testleri eşim azosperm dedim tüp bebek öncesi yaptırmak istiyorum dedim yaptılar o şekilde ödüyormuş sgk bir sıkıntı çıkmadı...
cnm benimde genetik temiz ciddi pıhtılaşma eşimin 3 dna kırılması var akraba evliliğinden dolayı şansımızı azaltıyor ama Mevlam ol dedikten sonra kim durabilir inşallah hepimiz hayırlısıyla anne olacağız
ALEV99 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
27 ağustos salı dan-------------------- 29 ağustos Perşembe saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2500 …… =okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2150
3-- tülay20 …………………………… 2050
4—cemrem29 …………………………… 2050
5—denizbulutu …………………………… 2050
6—zambak06 ……………………………. 2050
7—aruna …………………………… 2050
8—alev99 ……………………………. 2050
9—ecrin23 ……………………………. .. 2050
10—cicek00 ……………………………. 2050
11—balım1905 ……………………………. 2050
12—ervae ……………………………. 2500 …….=okudu
13—ese44 ……………………………... 2050
14—bengusuu ……………………………. 2050
15—esma ……………………………… 2050
16—hasretim01 ………………………….. 2050
17—her şeygüzelolcak …………………… 2500 ……=okudu
18—huzuryolu …………………………… 2050
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2050
20—kader60 ……………………………… 2050
21—lamyay ……………………………… 2500…..=okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2050
23—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2050
25—pembe85 …………………………….. 2050
26—yeşil034 ……………………………… 2050
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2050
28—eda09 ………………………………… 2050
29—derya06……………………………….. 2050
30—doğadandeva…………………………. 2050
31—edebal………………………………… 2050
32—sağanak ………………………………. 2050
33—esmerimyam ………………………… 2050
BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Canim esimde genetik sorun var.yani azosperm sebebbi genetik47xxy.evet cok kolay bir test kandan bakiliyor.fakat perosdur geregi 3 dudugun olmasi lazim ben tupbebek oncesi yaptirmak istedim fakat yapmadilar.ama istersen ozelde yaptirabilirsin geneyik test yaklasik1500tl mthfr faktor5 ve faktor2 yaklasik850tl tedavi oncesi isteye bagli yaptirabilirsin
canım ne güzel ifade etmişsin onlara son bize mucize diye heyecanlanmak ağlamak çok doğal sıkma kendini boşalt geçen yıl flaskcığım tesesinin sonucunu alırken sevinçten nasıl ağlamıştık aklıma geldi şimdi prensesi onunlaseninde öyle olacak
canım inşallah tedaviye başladığında hayırlı bir şekilde sonuçlanacak ben buna inanıyorum üzülme ne olur.
hepimiz bazen umut dolu oluyoruz bazen çok hassas ve kırılgananne olmak bizlere bazen çok uzak görünse de Rabbim ol dedikten
sonra hiç birşey buna mani olamayacak
Merhaba,
Sizin de azosperm nedeniniz inmemiş testis mi? şu an tedavide ne durumdasınız? Nerede tedavi oluyorsunuz?
Bize de yol gösterin. Benim eşim 12 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş. Biri tekrar kanallara kaçmış, diğeri yerinde. Ameliyatta sperm bulunup bulunmayacağı konusunda endişe ediyoruz. Allah inşallah hepimizin yardımcısı olur.
Celaleddin Peru hoca bayan rahatsızlığıyla ilgileniyormuş?
Erkeklerle ilgilenmiyormuş.Onun için ürolog dediler.
çok pahalıymış gerçekten , peki hangi dr.dan randevu almak gerekiyor bu tahlil için bir de sonucunda olumsuz ne çıkabilir çıkarsa tedavisi varmı cnm çok sordum ama kusura bakma cahilliğime ver:44:
cnm bizde de inmemiş testis var eşim 5 yaşında ameliyat olmuş dr. biri yok gibi diğeri de küçük dedibizden de istedi yarın öbür gün çektiricez ultrasonu bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?