Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım orası pahalı bir merkez aslında pozitif alan çokama olumsuzyazılarda çok

canım dualrım seninle

canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinde hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuşursun.
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

dualarımız seninle hakkında hayırlısı olsun

mersin tüp bebek merkezini arayıp konuşmadım fiyatını ama bu defa farklı bir merkezde spermiyogram yaptıralım istiyorum kouşalım öğle karar verelim sağol cevabın için

ben mersinliyim canım orada tüp bebk fiyatı 5900 tl oradan düşün yani geçenyıl ben görüşmütüm düzen lab var oraylada görüşebilirisn

Bizdede aynı sorun canım. 12-13 yaşlarında ameliyat ama geri gitmiş denmedi. Biz sorunu yeni öğrendik sayılır ve henüz bi tedaviye başlayamadık. Bu gün bi tüp bebek merkezine gitti tekrar ama hastanede rezillik diz boyuymuş. Dahada moralimiz bozuldu. Örnek verme odası pis ve çok düzensizmiş hastane zaten ilgisiz sonuçları almak konusunda bile tereddütlerimiz var. Biz bide oranın yıkama usulu bizde var demesinden tercih etmiştik. Ama malesef onu aşılamada kullanıyorlarmış. Ve normal test yapacaklarmış. Yani anlayacağın abalak söbelek bişey olduk. Eşim şu an iş durumundan başka yerde ben başka yerde ve iş yoğunluğum çok fazla bu ara. Hayırlısını versin Rabbim hepimiz için.

Celaleddin Peru hoca bayan rahatsızlığıyla ilgileniyormuş?
Erkeklerle ilgilenmiyormuş.Onun için ürolog dediler.

Seninle iletişim halinde olalım canım o halde, durumlarımız çok benzer. İnşallah Allah bize de bir bebek nasip eder.

olur cnm . inşallah . biz öğreneli daha 2 ay oldu hormon testinde fsh çok az yüksek çıktı 13 gibi diğerleri normal genetik test temiz çıktı henüz başka bişey yaptırmadık ultrason ve tekrar sperm testi istedi emre bey boyamalı bi teknik varmış 2 milyon yuvarlak hücre çıkmıştı ne olduğuna bakacak biz de böyle , sen ne zzman öğrendin neler yaptınız

ayy cnm sağol yazdığın için ne kadar detaylıymış yanlış anlamadıysam zeynep kamilden genetik için alırsam hepsini hallettirebiliyorum .. bakalım nasıl yol alıcaz önce celalettin peruya gidelim de tüp bebek kısmına ne zaman geçeriz bilmiyorum inşallah her şer yolunda gider hepimiz için

Biz de öğreneli 1,5 ay oldu. 3 aylık evliyiz, cicim aylarını biraz hızlı geçtik bu nedenle
Biz de özel hastaneye gittik önce. Daha test bile istemeden ameliyat önerdiler. Canım bence ilk önce üniversite ya da araştırma hastanesine gidin. Bizim testler yapılmaya başlandı. Hormon testi, genetik y delegasyonu testi yapıldı. Kromozom sayımı için kan alınacak önümüzdeki hafta ve bu arada da eşim ultrason çektirecek inşallah (kaçıyor , hep benim üstelememle yapıyor, umudunu yitirmiş durumda ) Tüm testler tamamlandıktan sonra İstanbul'a gidelim diye planlıyorum ben, hayırlısı.
Allah size de kolaylık versin. Tüm testleri yapmadan, tedavi olup olmayacağını öğrenmeden ameliyat olmayın, benim burada okuduğum tecrübelerden edindiğim budur.

cnm ya ne kadar erken öğrenmişsiniiz siz aslında çabuk yol almanız için hemen öğrenmeniz iyi ama evliliğin ilk günleri için de çok ağır Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben biraz detay az önce yazmıştım :) FSH değerimiz 13-14 civarıydı sanırım bizim de. Testesteron düşük çıktı çok az ama doktor tedavi gerektirecek kadar düşük değerler değil dedi. Dediğim gibi kromozom sayımı ve ultrason yapılacak. Sonrasında da spermiyogram yapılacak. Çok komik değil mi, Ege spermiyorgram için 3 ay sonrası tarih verdi :) sonrasında Emre Bey'le görüşmeyi düşünüyorum ama izmirde olduğumuz için nasıl yaparız bilemiyorum. Ama tecrübeli bir androlog tarafından ameliyat olmasını istiyorum açıkçası eğer tedaviye gerek duyulmazsa.

cnm ya ne kadar erken öğrenmişsiniiz siz aslında çabuk yol almanız için hemen öğrenmeniz iyi ama evliliğin ilk günleri için de çok ağır Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çabuk yol almak için iyi oldu aslında ama yeni evlilere sorulan klasik çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz sorusuna cevap verirken ikimizde bir garip oluyoruz. Ben aileme bile söyleyemedim henüz, çok üzülecekler diye. Alışacağız zamanla, inşallah da çocuklarımızı kucağımıza alacağız çabalarımızın sonucunda. Allah yokluğunu aratmasın derler ya başlına gelince anlıyorsun neden böyle söylediklerini. allah sabır versin hepimize, sonrada minik bebişler :)

Malesef İstanbulda değiliz. Ama İlerleyen günlerde Celalettin Peru ya gitmeyi düşünüyoruz. İzni bi bitsin bizde işleri bi hale yola koyalım nasipse inş. gitcez. Birazda cebimizi doldurmamız gerek tabi.

cnm hadi inşlh güzel haberler alırızzzz sizden cnm şüphe ettiğin yere gitme bence de akılın bi daha orda kalır
inan ki bilgim olsa keşke ama cnm tüp bebek merkeziyle konuş belki senin dediğin gibi ayrıntılı incelerler:26::26:
nurusimacımmm cnm başlıyorsun demek süperrrrrrrrrrrrrrrr
cumartesi günü güzel şeyler duyarsın umarım süleyman beyden

Cemrem canim evet randevu aldim bakalim suleyman bey miyomu sotun etmez ve tedaviye baslamak isterse bende hemen rapor isimi hallederim ve tedavime baslarim sonucu bu defa hayirli olur insallah

sorma cnm bi de bana sor .. biz 3 sene istemedik zaten 1 yıldır da denedik olmadı artık her görenin tek sorusu çoçuk çocuk çocuk bıktım istemiyoken cevap vermek kolay oluyodu da zu sıkıntıdan sonra boğazım düğümleniyo resmen, biz 2o gün kadar kimseye bişey söylemedik şimdi de sadece anneler biliyo , 1 yıl daha kimseye söylemeyi düşünmüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…