merhaba kızlar
eşim haftaya tahlil verecek
spermiyogramı eylülün ikinci haftası yaptırsın istiyorum son tahlili haziranın son haftası yaptırmıştı
gaziantepte sanko tür bebek merkezinde yaptırıyoruz ancak ben pek baktıklarını düşünmüyorum yuvarlak hücre vs farklı şeylere bakmıyorlar
ama hep orada yaptırıyoruz
eurofertil muayene+ spermiyogram yaparız diyor oda çok pahalı ve ben güvenemiyorum
mersine gidecek o hafta mersin tür bebekte yaptırsın diye düşündüm ama olumlu yazan yok tür bebek merkezi forumlarında
şaştım kaldım :18::18::18::18::18:
Arkadaslar bugun tupbebek merkezimi.aradim doktorumu degistirmek istedigmi soyledim kabul ettiler hic bir sorun olmaz dediler sonucta biz bir ekibiz dediler.cok memnun oldum.cumartesi gunu suleman beyden randevu aldim.insallah guzel haberlerle gelirim.suleyman bey miyomumu sorun gormez ve biran evvel tedavime baslarim dualarinizi eksik etmeyin
Arkadaslar bugun tupbebek merkezimi.aradim doktorumu degistirmek istedigmi soyledim kabul ettiler hic bir sorun olmaz dediler sonucta biz bir ekibiz dediler.cok memnun oldum.cumartesi gunu suleman beyden randevu aldim.insallah guzel haberlerle gelirim.suleyman bey miyomumu sorun gormez ve biran evvel tedavime baslarim dualarinizi eksik etmeyin
canım orası pahalı bir merkez aslında pozitif alan çokama olumsuzyazılarda çok
mersin tüp bebek merkezini arayıp konuşmadım fiyatını ama bu defa farklı bir merkezde spermiyogram yaptıralım istiyorum kouşalım öğle karar verelim sağol cevabın için
Merhaba,
Sizin de azosperm nedeniniz inmemiş testis mi? şu an tedavide ne durumdasınız? Nerede tedavi oluyorsunuz?
Bize de yol gösterin. Benim eşim 12 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş. Biri tekrar kanallara kaçmış, diğeri yerinde. Ameliyatta sperm bulunup bulunmayacağı konusunda endişe ediyoruz. Allah inşallah hepimizin yardımcısı olur.
Celaleddin Peru hoca bayan rahatsızlığıyla ilgileniyormuş?
Erkeklerle ilgilenmiyormuş.Onun için ürolog dediler.
Seninle iletişim halinde olalım canım o halde, durumlarımız çok benzer. İnşallah Allah bize de bir bebek nasip eder.
Canim zeynep kamilde yaptirirsan genetikten randevu al.ama capa cok zor.karyotip icin genetikten.faktor5icin . ic hastaliklarindan.faktor2icin cocuk hemotolojisinden mthfr icin infertilite bolumunden randevu alman lazim.tabiki alanilirsen ve bir gune bir randevu alabiliyorsun .ne tur sorun cikar dersen benim mthfr de 1gende pihtilasma cikti.bazilarinda daha fazla gende sorun olabiliyor.ama sukur tedavisi var.transferden sonra gebelik boyunca kan sulandirici igne kullaniyorsun.pihtilasmanin bebege ne zarari var dersen bazen kan pihtisi bebege uladiyor ve kac aylik gebe olursan ol bebegin kalbinin durmasina sebep oluyormus.genetik olarak bir cok sikinti olabilir ama oyle bir sikintili durum oluncada embriyoya pgt uygulaniyor2500eure fiyati var.boylelikle saglikli bebegi transfer ediyorlar tabiki her sikinti sonucu tedavi daha masrafli ve zor hale geliyor .
Bizdede aynı sorun canım. 12-13 yaşlarında ameliyat ama geri gitmiş denmedi. Biz sorunu yeni öğrendik sayılır ve henüz bi tedaviye başlayamadık. Bu gün bi tüp bebek merkezine gitti tekrar ama hastanede rezillik diz boyuymuş. Dahada moralimiz bozuldu. Örnek verme odası pis ve çok düzensizmiş hastane zaten ilgisiz sonuçları almak konusunda bile tereddütlerimiz var. Biz bide oranın yıkama usulu bizde var demesinden tercih etmiştik. Ama malesef onu aşılamada kullanıyorlarmış. Ve normal test yapacaklarmış. Yani anlayacağın abalak söbelek bişey olduk. Eşim şu an iş durumundan başka yerde ben başka yerde ve iş yoğunluğum çok fazla bu ara. Hayırlısını versin Rabbim hepimiz için.
Bizdede aynı sorun canım. 12-13 yaşlarında ameliyat ama geri gitmiş denmedi. Biz sorunu yeni öğrendik sayılır ve henüz bi tedaviye başlayamadık. Bu gün bi tüp bebek merkezine gitti tekrar ama hastanede rezillik diz boyuymuş. Dahada moralimiz bozuldu. Örnek verme odası pis ve çok düzensizmiş hastane zaten ilgisiz sonuçları almak konusunda bile tereddütlerimiz var. Biz bide oranın yıkama usulu bizde var demesinden tercih etmiştik. Ama malesef onu aşılamada kullanıyorlarmış. Ve normal test yapacaklarmış. Yani anlayacağın abalak söbelek bişey olduk. Eşim şu an iş durumundan başka yerde ben başka yerde ve iş yoğunluğum çok fazla bu ara.
cnm istenbuldaysanız umut tüp bebeğe gidin orası iyi.. ben de yukarda yazdım bizde de inmemiş testis var bizede geri gitmiş demedi ama boyutları ufak
Biz de öğreneli 1,5 ay oldu. 3 aylık evliyiz, cicim aylarını biraz hızlı geçtik bu nedenle
Biz de özel hastaneye gittik önce. Daha test bile istemeden ameliyat önerdiler. Canım bence ilk önce üniversite ya da araştırma hastanesine gidin. Bizim testler yapılmaya başlandı. Hormon testi, genetik y delegasyonu testi yapıldı. Kromozom sayımı için kan alınacak önümüzdeki hafta ve bu arada da eşim ultrason çektirecek inşallah (kaçıyor , hep benim üstelememle yapıyor, umudunu yitirmiş durumda) Tüm testler tamamlandıktan sonra İstanbul'a gidelim diye planlıyorum ben, hayırlısı.
Allah size de kolaylık versin. Tüm testleri yapmadan, tedavi olup olmayacağını öğrenmeden ameliyat olmayın, benim burada okuduğum tecrübelerden edindiğim budur.
Biz de öğreneli 1,5 ay oldu. 3 aylık evliyiz, cicim aylarını biraz hızlı geçtik bu nedenle
Biz de özel hastaneye gittik önce. Daha test bile istemeden ameliyat önerdiler. Canım bence ilk önce üniversite ya da araştırma hastanesine gidin. Bizim testler yapılmaya başlandı. Hormon testi, genetik y delegasyonu testi yapıldı. Kromozom sayımı için kan alınacak önümüzdeki hafta ve bu arada da eşim ultrason çektirecek inşallah (kaçıyor , hep benim üstelememle yapıyor, umudunu yitirmiş durumda) Tüm testler tamamlandıktan sonra İstanbul'a gidelim diye planlıyorum ben, hayırlısı.
Allah size de kolaylık versin. Tüm testleri yapmadan, tedavi olup olmayacağını öğrenmeden ameliyat olmayın, benim burada okuduğum tecrübelerden edindiğim budur.
olur cnm . inşallah . biz öğreneli daha 2 ay oldu hormon testinde fsh çok az yüksek çıktı 13 gibi diğerleri normal genetik test temiz çıktı henüz başka bişey yaptırmadık ultrason ve tekrar sperm testi istedi emre bey boyamalı bi teknik varmış 2 milyon yuvarlak hücre çıkmıştı ne olduğuna bakacak biz de böyle , sen ne zzman öğrendin neler yaptınız
cnm ya ne kadar erken öğrenmişsiniiz siz aslında çabuk yol almanız için hemen öğrenmeniz iyi ama evliliğin ilk günleri için de çok ağırAllah hepimizin yardımcısı olsun
cnm hadi inşlh güzel haberler alırızzzz sizden cnm şüphe ettiğin yere gitme bence de akılın bi daha orda kalırmerhaba kızlar
eşim haftaya tahlil verecek
spermiyogramı eylülün ikinci haftası yaptırsın istiyorum son tahlili haziranın son haftası yaptırmıştı
gaziantepte sanko tür bebek merkezinde yaptırıyoruz ancak ben pek baktıklarını düşünmüyorum yuvarlak hücre vs farklı şeylere bakmıyorlar
ama hep orada yaptırıyoruz
eurofertil muayene+ spermiyogram yaparız diyor oda çok pahalı ve ben güvenemiyorum
mersine gidecek o hafta mersin tür bebekte yaptırsın diye düşündüm ama olumlu yazan yok tür bebek merkezi forumlarında
şaştım kaldım :18::18::18::18::18:
nurusimacımmm cnm başlıyorsun demek süperrrrrrrrrrrrrrrrArkadaslar bugun tupbebek merkezimi.aradim doktorumu degistirmek istedigmi soyledim kabul ettiler hic bir sorun olmaz dediler sonucta biz bir ekibiz dediler.cok memnun oldum.cumartesi gunu suleman beyden randevu aldim.insallah guzel haberlerle gelirim.suleyman bey miyomumu sorun gormez ve biran evvel tedavime baslarim dualarinizi eksik etmeyin
canım dualrım seninle
canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinde hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuşursun.
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
dualarımız seninle hakkında hayırlısı olsun
Çabuk yol almak için iyi oldu aslında ama yeni evlilere sorulan klasik çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz sorusuna cevap verirken ikimizde bir garip oluyoruz. Ben aileme bile söyleyemedim henüz, çok üzülecekler diye. Alışacağız zamanla, inşallah da çocuklarımızı kucağımıza alacağız çabalarımızın sonucunda. Allah yokluğunu aratmasın derler ya başlına gelince anlıyorsun neden böyle söylediklerini. allah sabır versin hepimize, sonrada minik bebişler :)
Malesef İstanbulda değiliz.Ama İlerleyen günlerde Celalettin Peru ya gitmeyi düşünüyoruz. İzni bi bitsin bizde işleri bi hale yola koyalım nasipse inş. gitcez. Birazda cebimizi doldurmamız gerek tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?