hadi inşlh cnm tatlım seni arıcaktım olmadı merak etmiştim sonuçları ama sen yazmışsın zaten bakalım bende bugün verdim dr. hiççç zorluk çıkarmadı 1 aya kadar benim de sonuçlarım çıkar :18::18:Cemrem canim evet randevu aldim bakalim suleyman bey miyomu sotun etmez ve tedaviye baslamak isterse bende hemen rapor isimi hallederim ve tedavime baslarim sonucu bu defa hayirli olur insallah
. Nurusima insallah yeni tedavinde kavursun bebegine,rabbim yardimcin olsun,bende biliyosun once pozitif sonucu aldim sonra hayal kirikligi,boylesi daha kotu aslinda simdi korkuyorum yine aynisi olur mu diye,ama bende eylul yada ekimin ortalarinda yeniden tedavime baslamak istiyorum,sadece bi kere deneme icin kalmis dondurulmus spermlerle,bahceci fulya guvenc beyde tedavi olmustum yine onda olurum herhalde,facebookunu verir misin lutfen madem kader ortagiyiz daha cok konusuruz,tekrar tedavinde Allah yardimcin olsun bebegin siki siki tutunsun hayirlisiyls insallah...Cemrem canim evet randevu aldim bakalim suleyman bey miyomu sotun etmez ve tedaviye baslamak isterse bende hemen rapor isimi hallederim ve tedavime baslarim sonucu bu defa hayirli olur insallah
inşlh geliceksiniz cnm beim bende tüp ebbek deemesi olmadan yaptırmak istiyordum genetik testleri biraz yalan söyledim yoksa yapmazlar dedi herkes olsun ne yapayım bari önceden önlem alırım ne çıkarsa testin sonucunda inşlh temiz çıkar bekel 1 ay boyunca ufffffffffffff:26:biz henüz tüp bebek aşamasına gelmedik ama bende önümüzdeki aylarda genetik test yaptırmayı düşünüyorum
burada üniversite hastanesi yapıyor bende oraya gideceğim
Malesef İstanbulda değiliz.Ama İlerleyen günlerde Celalettin Peru ya gitmeyi düşünüyoruz. İzni bi bitsin bizde işleri bi hale yola koyalım nasipse inş. gitcez. Birazda cebimizi doldurmamız gerek tabi.
sorma cnm bi de bana sor .. biz 3 sene istemedik zaten 1 yıldır da denedik olmadı artık her görenin tek sorusu çoçuk çocuk çocuk bıktım istemiyoken cevap vermek kolay oluyodu da zu sıkıntıdan sonra boğazım düğümleniyo resmen, biz 2o gün kadar kimseye bişey söylemedik şimdi de sadece anneler biliyo , 1 yıl daha kimseye söylemeyi düşünmüyoruz
sağol cnm koskoca 2 ayı devirdim malum sorunlar yüzünden ama olsun rapor çıktı allaha şükürCanim demek raporun cikti hadi hayirli olsun sonucu bebisli olsun insallah dualarim seninle.genetiklerinide halletissin araya biraz pembe yalan girmese halledemezdin zaten onlarda mecbur birakiyorlar ne yapacaksin .canim demek serdar hocaya karar verdin senin adina cok sevindim serdar bey cok iyi bir doktor ve ilgili insallah memnun kalirsin canim sakin raporunun suresini gecirme malum3 gunluk zaman asimi var daha oncede soylemistim .tekrar hayirli olsun tatlim.
herkese hayırlı günler kızlarrrrrrr bu aralar neler yaptığımdan bahsedeyim sizlereee
kızlar ben o 6 tane sperm çıktıktan sonra ramazan gelmeden zeynep kamilde tüp bebek raporu çıkarmak istedim ve gittim bütün tetkikler yapıldı bende nodül çıktı dr. senin gebeliğin riskli dedi bana ne korktum anlatammbenim bi endokrine gitmemi söylediler hemen endokrine gittin sonuçlarımı ve ultrasonlarımı gösterdim dr. bana nodül yüzde 99 herkeste çıkabileceğini söyledi ve korkmamamı gebelik olursa sorun olmayacağını söyledi içim rahatladı
ardından vajinada mikrop çıktı 15 gün ilaç kulandım ve nihayet heyete girdi rapor ve aradım biraz önce raporum çıkmışşş pazartesi gidip alıcam raporumu inşlhhhhhhhhh
ve inşlh ordan da istanbul cerrahi hastanesineeeeeee
ben umut tüp bebekte tedavi olmaktan vazgeçtim nurusimalara gittiğimizde aşkbebek oranın ii olduğunu söylemişşti bende netten araştırdım aradım konuştum orda tedavi olan bi arkadaşla konuştum çok memnun olduklarını söylediler bizde eşimle tüp bebek tedavimizin ilkini orda yapmaya karar verdik nasipse...:18:
aradım ordaki bayan bana raporun geçtiğini ve raporla 2500 tl olduğunu yıllk dondurma işlemininde yılda 400 tl olduğunu söyledi ve benim raporuma ilaç yazamm için adetliyken gitmemi iletti benim adetim de bugün yarın olacak adet olunca o bayanı arayıp dr. beyle hem görüşme hemde ilaçlarımı yazdıracağımyazılan ilaçları da benimm burda tanıdık eczacı saklıcak rapor 6 aylık olduğu için bu önümdeki 6 aya kadar bi kere denicem tüp bebek bakalım
eşime de orda bi test ver dedim ama bakalım daha yanaşmıyo inşlh verir:26:
sperm testi 1 gün sonra çıkıyormuş ayy inşlh bende tüp bebek tedavisi dönemlerini görürüm:26:ve hepimizde.......
ha bu arada unutmadan bugün genetik test için dr. gittim dr. hanım ban aneden geldiğimi sorunca bende tüp bebek denedim tutunmadı bende kanda pıhtılaşmaya bakılsın dedim( arunacımın dediği gibi beyaz yalan söyledim)kaç kere denedin dedi bende 1 kere dedim tmm dedi eşimede kromozon testti istedi eşim beni var dicekti susutu dedi ne olur ne olmaz kadın bide vazgeçer kafasını bulandırmayım dedi garibim boşu oşuna genetik test için kan verdi 20 gün sonra arıcam bakalım orda sonuç ne çıkacakkk
benden haberler böyle kızlar çok yazdım ama herşeyi size ayrıntılı anlatmassam çatlarımbakalım kaderimizde neler var bundan sonra.....:26::26:
çok sağol cnm inşlh nasip olur oralara gelmek bana da sizlerde.................Hayırlı olsun raporun. İnşallah tüp bebek denemen de başarılı geçer ve bebeğine kavuşursun :)
canim raporun cikinca serdar beye gideceksin ilaclarini yazacak ve sende eczanende bekletirsin insallah en yakin zamanda tedaviye baslarsin zaren raporun gecerlilik suresi6ay .bu sure icerisinde transferinin olmasi lazim esinde ara sira test cersin ve cikanlari dondurtun hayirlisiyla tupbebek yaparsiniz insallah. Evet tatlim cumartesi gunu randevum var.bugun aradim ve doktorumu degistirmemin bir sakincasi varmi dedim yok dediler muayene farkida istemediler normalde muayene ucreti 150tl veriliyor.ben daha once ulun beyde muayene ucreti verdigim icin herhalde bu sefer istemediler.gidince test sonuclarimida gotururum bakalim ne diyecek suleyman bey.canim pihtilasma icin igne kullaniliyor onuda transfer gunu kullanmaya basliyorsunsağol cnm koskoca 2 ayı devirdim malum sorunlar yüzünden ama olsun rapor çıktı allaha şükür
evet yalan söylemeden olmuyo bu test çünkihemşire bayanla konuştum ahtta cep numarasını bile verdi bana haberleşelim diye işte pazartesi alıcam raporu çarşamba günü bitene kadar ilaçları eczaneye onaylatıp saklatıcam bakalım bana ne zaman ansip olucak tüp bebek denemesi
cnm sen cumartesi konuşup bi daha ki ay başlarsın o zaman tüp bebeğe he....
bu kan pıhtılaşması için tüp bebek tedavisinden ne kadar zaman önce ilaç kullanılmalıymış
yoksa tedavi zaanı başlasan sorun olurmuymuş bilgin var mı:26:
evet öyle yapıcam serdar beyle görüşüp herşeyi konuşup kısmetse tüp bebek olacağım zamanı beklicemcanim raporun cikinca serdar beye gideceksin ilaclarini yazacak ve sende eczanende bekletirsin insallah en yakin zamanda tedaviye baslarsin zaren raporun gecerlilik suresi6ay .bu sure icerisinde transferinin olmasi lazim esinde ara sira test cersin ve cikanlari dondurtun hayirlisiyla tupbebek yaparsiniz insallah. Evet tatlim cumartesi gunu randevum var.bugun aradim ve doktorumu degistirmemin bir sakincasi varmi dedim yok dediler muayene farkida istemediler normalde muayene ucreti 150tl veriliyor.ben daha once ulun beyde muayene ucreti verdigim icin herhalde bu sefer istemediler.gidince test sonuclarimida gotururum bakalim ne diyecek suleyman bey.canim pihtilasma icin igne kullaniliyor onuda transfer gunu kullanmaya basliyorsun
herkese hayırlı günler kızlarrrrrrr bu aralar neler yaptığımdan bahsedeyim sizlereee
kızlar ben o 6 tane sperm çıktıktan sonra ramazan gelmeden zeynep kamilde tüp bebek raporu çıkarmak istedim ve gittim bütün tetkikler yapıldı bende nodül çıktı dr. senin gebeliğin riskli dedi bana ne korktum anlatammbenim bi endokrine gitmemi söylediler hemen endokrine gittin sonuçlarımı ve ultrasonlarımı gösterdim dr. bana nodül yüzde 99 herkeste çıkabileceğini söyledi ve korkmamamı gebelik olursa sorun olmayacağını söyledi içim rahatladı
ardından vajinada mikrop çıktı 15 gün ilaç kulandım ve nihayet heyete girdi rapor ve aradım biraz önce raporum çıkmışşş pazartesi gidip alıcam raporumu inşlhhhhhhhhh
ve inşlh ordan da istanbul cerrahi hastanesineeeeeee
ben umut tüp bebekte tedavi olmaktan vazgeçtim nurusimalara gittiğimizde aşkbebek oranın ii olduğunu söylemişşti bende netten araştırdım aradım konuştum orda tedavi olan bi arkadaşla konuştum çok memnun olduklarını söylediler bizde eşimle tüp bebek tedavimizin ilkini orda yapmaya karar verdik nasipse...:18:
aradım ordaki bayan bana raporun geçtiğini ve raporla 2500 tl olduğunu yıllk dondurma işlemininde yılda 400 tl olduğunu söyledi ve benim raporuma ilaç yazamm için adetliyken gitmemi iletti benim adetim de bugün yarın olacak adet olunca o bayanı arayıp dr. beyle hem görüşme hemde ilaçlarımı yazdıracağımyazılan ilaçları da benimm burda tanıdık eczacı saklıcak rapor 6 aylık olduğu için bu önümdeki 6 aya kadar bi kere denicem tüp bebek bakalım
eşime de orda bi test ver dedim ama bakalım daha yanaşmıyo inşlh verir:26:
sperm testi 1 gün sonra çıkıyormuş ayy inşlh bende tüp bebek tedavisi dönemlerini görürüm:26:ve hepimizde.......
ha bu arada unutmadan bugün genetik test için dr. gittim dr. hanım ban aneden geldiğimi sorunca bende tüp bebek denedim tutunmadı bende kanda pıhtılaşmaya bakılsın dedim( arunacımın dediği gibi beyaz yalan söyledim)kaç kere denedin dedi bende 1 kere dedim tmm dedi eşimede kromozon testti istedi eşim beni var dicekti susutu dedi ne olur ne olmaz kadın bide vazgeçer kafasını bulandırmayım dedi garibim boşu oşuna genetik test için kan verdi 20 gün sonra arıcam bakalım orda sonuç ne çıkacakkk
benden haberler böyle kızlar çok yazdım ama herşeyi size ayrıntılı anlatmassam çatlarımbakalım kaderimizde neler var bundan sonra.....:26::26:
sağol inşlhhhh cnm inan ki bende ikiz istiyorum hepppphayırlı olsun balım sonu güzel bebişli olsun emeklerin karşılığını bulsun inşşşş kocaman göbüşün gübüşünde ikizlerin olsun inşş
sağol inşlhhhh cnm inan ki bende ikiz istiyorum hepppp
hepimizin göbişi şisin çifter çifter olsun hepimiz o meleklerimize kavuşalım allahın izniylee
selam cnm ay kıyamam güzelim ne aşısı oldun sennnSelam kızlarrrr
sabahtan bu yana size yazıcam bi türlü yazamadım hiç halim yokk..
sabah aşı oldum kolum ağrıyoo
nurusima cnm doktorunu değiştirmişsin gözünaydın cnm .
cemrem sende hastaneyi, değiştirmeye karar vermişsin ikiniz içinde hayrlısı olsun canlarım..:26::26:
benden bu kadar kızlarrr öpüldünüzzzz
selam cnm ay kıyamam güzelim ne aşısı oldun sennn
ahh ağrısı da kötüdür onun şimdi
dinlen cnm sen geçmiş olsun inşlh ağrısı bi an önce geçer
sağol güzelim inşlh değişiklikler hayatımıza da değişiklikler getirsin
anladım demek yeni yeni vucuduna dağılıyor ki sana bu denli ağrı yaptı hemencik geçsin inşlhhsağol cnmm tetanoz aşısı oldum. sabah pek ağrı yoktu ama şimdi ağrımaya başladı
inşallah cnmm hayatındagibi vede gibi değişiklikler olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?