Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese günaydınlar Allahın selamı üzerinize olsun .Allah en yakın zamanda HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİYLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN.ŞİFA KAPILARINI AÇSIN......azminiz ve sabrınız bol olsun

Herkese günaydınlar Allahın selamı üzerinize olsun .Allah en yakın zamanda HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİYLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN.ŞİFA KAPILARINI AÇSIN......azminiz ve sabrınız bol olsun

aminnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşş

herkese hayırlı pazarlarrr

bugün heppp neşeli mutlu veeeee umut dolu olallım...

merhaba kardeşim mesajını okuyunca 1.5 yıl önceye götürdün beni.gözlerim dolu hıçkırıklarım boğazıma düğümlenmiş dünya başıma yıkılmış. kime nasıl anlatılır bu durum. öyle büyük bir çaresizlikki sanki herşey bitmiş dünyanın sonu gelmiş gibi. ama hala hayat devam ediyor boğazımdaki düğümler her geçen gün büyüyor. canım benim eşimde lenfomadan kemoterapi radyoterapi görmüş çocukken. biz de 2 kere tese olduk. birincide birkaç kalitesiz bulundu işe yaramaz 6 ay sonra tekrar deneyip hemen tüpbebek yapalım dedi doktor 6 ay sonra tüpbebek için beni hazırladılar iğneler yapıldı yumurtalar büyütüldü yumurta toplanmadan eşim 2. ameliyata alındı.ben ameliyat odasında sperm beklerken önüme kocaman bir sıfır geliyor tüm çaba emek boşa gidiyor.eşime aileme hiçbirşey söyleyemiyorum arkadaşların hepsihih ya bebeği var ya hamile beni ne kadar dinleyip anlayabilirler diye onlarada bişey diyemiyorum ancak içimden kendi kendimi yiyorum.önceden hep neden diye sorguluyordum ama Allahın herşeye kadir olduğunu hayırlısıysa zaten nasip edeceğini düşünüyorum kendi kendime umut veriyorum. rüyalarımda gördüğüm Eymenimi rabbimin inşallah birgün vereceğine inanıyorum. şu an ankara da kaan aydos la yeniden tedaviye başladık. iğneler ilaçlar verdi herhangi bir çıkış olursa hemen tüpbebek yaparız dedi.kaan hocaya başladıktan sonra bu siteye üye oldum buradaki arkadaşların çoğu cemalettin peruyu öneriyor.
arkadaşım umudunu kaybetme dualarınla ve tüm kalbinle Rabbimden iste vermeyecek olsa istemeyi yaratmazdı. sana tavsiyem iyi bir doktor seçip yeniden tedaviye başlaman. ama sakın 2. tese hakkınızı hemen kullanmayın.iğne ilaç tedavileriyle hücre çıkışları olmasını bekleyin. en son aşamaya kadar 2. ameliyat hakkınızı saklayın bizim hatamıza düşmeyin.ben bu siteye girdikten sonra çok şey öğrendim.kemoterapi radyoterapiden sonra sonuç sıfırken sperm bulunanlar 1. tesede bulunamayıp 2. de bulunanlar çok örnekler var. inancını ve umudunu kaybetme. bu arada bende sınıf öğretmeniyim konyalıyım. teseleri istanbulda yaptırdım. yine görüşelim inşallah..

cnm ben alev99 arkadaşın besmelelerini okudum
misafir yoğunluğundan dolayı geciktirdim kusura bakmayın
alevciğim en kısa zamanda size hayırlı salih ve saliha evlatlar olacak
sağlıklı ve kaliteli spermleriniz çıksın inşlh ...amin...

kızlar kim sperm testi yaptıracaktı
topikten mi değilmi hocadan mesaj geldi bi arkadaşın çıkışları başlamış
inşlh darısı bizlere olur...

cnm ben okudum balımın muardını Rabbim versin inşallah
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.GÜZEL ALLAH ım hiç birimizi evlatsızlıkla terbiye etmesin inş.hem salih hem saliha evlatlar versin inş.hepimize.

canım cevabın için teşekkür ederim. çakşır otu kökünü de deneyecem bakalım ne olucak. çok bunaldım eşim inatçı doktora gitmek istemiyor ikna etmeye çalışıyorum. Allah cc seni de güzel sonuçlarla karşılaştırsın. inşAllah hamilelik haberini alırız bizlere bir umut daha olurrr

kızlar kim sperm testi yaptıracaktı
topikten mi değilmi hocadan mesaj geldi bi arkadaşın çıkışları başlamış
inşlh darısı bizlere olur...
merhaba arkadaşım uzun zamandır giremiyordum işlerimizin yoğunluğundan.biz ramazandaki regl dönemimde başlayacaktık.k.hoca ile.fakat eşim özel dorukta mikro tese yapacak.ramazan bayramı ve kurban bayramı regl dönemlerim bayrama denk geldiği için sanırım kasımda başlayacağız tam belli değil nasip.siz ne yaptınız tedaviniz nasıl gidiyor?biz k.beyden memnunuzda istanbulu düşündük birara istanbulda özel bir tüp bbek merkezinden doktorla konuştum.anlattım.bana dereden geçerken at değiştirilmez dedi.yani k.hocayla devam allahın izniyle.buyılda oradayız aksilik olmazsa.kafamız çok karışık.hayırlısı bakalım seni çok merak ettim.eşinde varmı gelişmeler?a.e.ol

herkese hayırlı pazarlarrr

bugün heppp neşeli mutlu veeeee umut dolu olallım...

pazarım kötü geçiyor napıcam bilemiyom cemrem sakıncası yoksa bana özelden cep telfnunu yazabilirmsn birkaç sorum olacak özel mesaj yazamıyom :18::18::18:

cnm ben okudum Allah kabul etsin iş ok yoğun başladı yetiştiremiyorum kusura bakma ama 2 ,3 sonra yoğunlul bitiyor herşey düzene gircek inşallah hakkınızı helal edin

okudum canım Allah cc kardeşimize acil şifalar versin

merhaba reyhancım demek tedaviye başlayamadınız hayırlısı olsun
cnm sana bahsettiğim celalettin peruya gitseydiniz birde
eşin zaten ameliyat olalı daha 1 yılı çok geçmedi
ne gibi tedaviler uyguladınızki yeniden tese oluyor eşin
ama hakkınızda hayırlısı olsun inşlh emekleriniz yer bulur...

merhaba birazumut ve diğer arkadaşım.öncelikle derdi veren allah dermanının verie inş.size bir şey anlatmak istedim.tanudığım bir arkadaşım bir ablam var.eşi kanser tedavisi görürken çocuklarının olmadığını yıllar önce doktora söylüyor ağlayarak.sonra eşini tese yapıyorlar ve tesede çıkıyor rabbim gösterecekya.şuan dördüzleri var eşi hala kanser tedaviis görüyor ve ilerledi hastalığı.2 kız 2 erkek çocuk şuanda ilkokul 1 e gidiyorlar çocuklar çok sıkıntılı yanlız hepsinde sorun çıkıyor kimi gözünden kimi konuşmadan işte.rabbim vermiş onlara ve en önemlisi bayan 3 aylıkken apandisti patlamış.doktorlar almamız gerek diyo keisnlikle müsade etmiyor ve açık ameliyat oluyor ve şuandada çok şükür hepsi hayatta.ve bayan maşallah küçücük çocukları öyle güzel eğitiyorki kuranı kerim öğretmiş onlara aynı anda küçücükken.rabbim bu şekilde onu imtihan etmiş.nekadar ağır bir durum allah herkese hayırlı evlatlarla sevindirsin ama önce sağlık sağlık sağlık..a.e.ol herşey gönlünce olur inş.allahım yar ve yardımcımız olsun hastanızada acil şifalar inş.

canım misafir yoğunluğun hala bitmemiş
iş ev yoruyorlar seni yaaaaa

canım kimmiş çıkış başlayan arkadaş. haberin varmı?
şükürler olsun ki bir kişi daha kurtuldu. darısı bizlere olsun inş

ALEV99 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

27 ağustos salı dan-------------------- 29 ağustos Perşembe saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2500 …… =okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2150…..=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2050 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2050…..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2050 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2050 …..=okudu
7—aruna …………………………… 2050……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2050 …..=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2050 …..=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2050 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2050 ….=okudu
12—ervae ……………………………. 2500 …….=okudu
13—ese44 ……………………………... 2050 ……=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2050
15—esma ……………………………… 2050…….=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2050 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2500 ……=okudu
18—huzuryolu …………………………… 2050……=okudu
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2050…..=okudu
20—kader60 ……………………………… 2050…..=okudu
21—lamyay ……………………………… 2500……=okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2050…...=okudu
23—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2050 ……=okudu
25—pembe85 …………………………….. 2050 …..=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2050 ……=okudu
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2050 …..=okudu
28—eda09 ………………………………… 2050……=okudu
29—derya06……………………………….. 2050 ….=okudu
30—doğadandeva…………………………. 2050 ….=okudu
31—edebal………………………………… 2050 …..=okudu
32—sağanak ………………………………. 2050
33—esmerimyam ………………………… 2050 …..=okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…