Herkese günaydınlar Allahın selamı üzerinize olsun .Allah en yakın zamanda HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİYLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN.ŞİFA KAPILARINI AÇSIN......azminiz ve sabrınız bol olsun
herkese hayırlı pazarlarrr
bugün heppp neşeli mutlu veeeee umut dolu olallım...
merhaba arkadaşalar
1 yıllık evliyim. eşim 15 yıl önce lenf kanseri hastalığına yakalanmış 3 yıllık tedavi sürecinden sonra hastalığını yenmiş. 12 yıldır hastalığı remisyonda. ancak tedavi sürecinde aldığı kemoterapiler sperm hücrelerini öldürmüş. evlenmeden önce eşim bana bu durumu anlattığında eşim için çok üzüldüm ve eşimden sperm testi yaptırmasını istedim ama sonuç ne yazıkki olumsuzdu. doktora beraber gittiğimizse doktor bize artık tıbbın çok geliştiğini bu konuyla ilgili birçok çalışma olduğunu ilaçların çoğaldığını hiçbir şey olamsa bile tese ameliyatı ile bulunan canlı spermlerle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. nasıl içim ferahladı anlatamam size. bunun üzerine evlendik. geciken her adet bir umuttu benim için sonu hüsranla biten bir umut . her ay stres aynı heyecan sonu hep gözyaşı aldığım her hamile haberinde içim eziliyor ama ben de birgün hamile olduğumu herkese söylecem diyip kendimi teselli ediyordum taki 10 temmuza kadar. 9 temmuzda antep teki eurofertiltüp bebek merkezine gittik ama benigörün bi valiz yapmışım tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye. ........... doktorumuza durumumuzu anlattık doktorun suratı düştü ben anladım bişey var doktor durumunuz biraz umutsuz isterseniz tese yapalım ama çok zor dedi ne olur yapalım belki bi umut işte eşimi hemen tese ameliyatına aldırlar ameliyat bi saat sürdü o bisat boyunca çıkmayacğını hiç düşünmedim hemşire gelecek gözünüz aydın diyecek hemen tedaviye başlayıp tüp bebek uygulayacaz ama ne yazıkki hiçte öyle olmadı sonuç kağıdında hatırladığım tek bir kelime görülememiştir. o dakka herşeyden herkesten nefret etim dünyam başıma yıklıdı nefesim kesildi ağlayaamadımmm bile ağlarsam ordaki herkes bana acıyacak diye korktum boğazımda kocaman bir düğüm nasıl olur dedim nasıl olur oğlum olursa adını ali koyacaktım kız olursa masal masal gibi olsun hayatı diye şimdi hepsi herşey yalandı. o günden beri yaşamıyorum sanki. öğretmenim ben anasınıf öğretmeni. okullar açılacak artık ama ben hiç okula gitmek istemiyorum .hergün çocuk görmek anne sesini duymak annelerin çocuklarına özenle sevgi dolu bakışları onların sarılmaları düşüncesi bile öldürüyor yaşamak şöyle dursunn çok çaresiz çok kimsesizim bu durumu sadece abim ve bir arkadaşım biliyor kiimseye bişey anlatamamak çaresizlik çok kötü hergün isyandayım neden diyorum hangi günahın bedeli bu ne yapmış olabilirim ki diyorummm ben öğrencilerimi o kadar çok severim ki size anlatamaammmm hep kendi çocuğuma vercek sevgim kalmayacak diye korkardım şimdi hiçbir çocuğun bana anne demeyecek olması ölüyorummmm resmen ne yapacam nerden başlayacam bilmiyorum sitenizde bu konuyu görünce yazmak istedim yalnız değilsin dedim sonra neden dedim kimlere çocuk veriyorsun yarabbim biz ne yaptık dedim ne yaptık dedim
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.GÜZEL ALLAH ım hiç birimizi evlatsızlıkla terbiye etmesin inş.hem salih hem saliha evlatlar versin inş.hepimize.cnm ben okudum balımın muardını Rabbim versin inşallah
biz adanadayız,aktara eşimin hormon sonuçlarını ve spermiyogramdaki sıfırı gösterdik oda bal polen arı sütü çörek otu bişeyler karıştırdı verdi.ama benimki pek kullanmadı midem ağrıyor bulanıyor falan dedi yemedi,arada zorla Bi kaşık yedirmeye çalışıyorum.sende aktardan aldığın karışımı yedirmekten vazgeç canım.çakşır otu kökü cinsel isteğide artırır,bir iki gün içinde fark edilir Bi değişiklik oluyor.ama erkek kök olmalı çok dikkat etmen lazım.kraker gibi elinde parçalanabiliyor,tadıda çok acı olmayacak.dişisi acı zehir gibi oluyor.bir şeker kaşığı kadar bir bardağa atar kaynar suyla demlenmeye bırakırsın sabah,sonra ılınınca eşin içer. Sonra akşam bir daha yaparsın yine içirmeye çalışırsın.
ama tedavi için mutlaka Bi doktora gitmeniz lazım,eşini ikna edemizmisin?
merhaba arkadaşım uzun zamandır giremiyordum işlerimizin yoğunluğundan.biz ramazandaki regl dönemimde başlayacaktık.k.hoca ile.fakat eşim özel dorukta mikro tese yapacak.ramazan bayramı ve kurban bayramı regl dönemlerim bayrama denk geldiği için sanırım kasımda başlayacağız tam belli değil nasip.siz ne yaptınız tedaviniz nasıl gidiyor?biz k.beyden memnunuzda istanbulu düşündük birara istanbulda özel bir tüp bbek merkezinden doktorla konuştum.anlattım.bana dereden geçerken at değiştirilmez dedi.yani k.hocayla devam allahın izniyle.buyılda oradayız aksilik olmazsa.kafamız çok karışık.hayırlısı bakalım seni çok merak ettim.eşinde varmı gelişmeler?a.e.olkızlar kim sperm testi yaptıracaktı
topikten mi değilmi hocadan mesaj geldi bi arkadaşın çıkışları başlamış
inşlh darısı bizlere olur...
herkese hayırlı pazarlarrr
bugün heppp neşeli mutlu veeeee umut dolu olallım...
denizbulut ------bengusuu ----ecrin_bebek ----- eda09-----derya06 ----- sağanak tan haber bekliyoruz
ALEV99 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
27 ağustos salı dan-------------------- 29 ağustos Perşembe saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2500 =okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2150 ..=okudu
3-- tülay20 2050 ..=okudu
4cemrem29 2050 ..=okudu
5denizbulutu 2050
6zambak06 . 2050 ..=okudu
7aruna 2050 =okudu
8alev99 . 2050 ..=okudu
9ecrin23 . .. 2050 ..=okudu
10cicek00 . 2050 ..=okudu
11balım1905 . 2050 .=okudu
12ervae . 2500 .=okudu
13ese44 ... 2050 =okudu
14bengusuu . 2050
15esma 2050 .=okudu
16hasretim01 .. 2050 =okudu
17her şeygüzelolcak 2500 =okudu
18huzuryolu 2050 =okudu
19ilkbahar_ilkbahar .. 2050 ..=okudu
20kader60 2050 ..=okudu
21lamyay 2500 =okudu
22mavimenekşe .. 2050 ...=okudu
23seval0817 2500 =okudu
24papatyainci .. 2050 =okudu
25pembe85 .. 2050 ..=okudu
26yeşil034 2050 =okudu
27-- ecrin_bebek .. 2050
28eda09 2050
29derya06 .. 2050
30doğadandeva . 2050 .=okudu
31edebal 2050 ..=okudu
32sağanak . 2050
33esmerimyam 2050 ..=okudu
denizbulut ------bengusuu ----ecrin_bebek ----- eda09-----derya06 ----- sağanak tan haber bekliyoruz
ALEV99 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
27 ağustos salı dan-------------------- 29 ağustos Perşembe saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2500 =okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2150 ..=okudu
3-- tülay20 2050 ..=okudu
4cemrem29 2050 ..=okudu
5denizbulutu 2050
6zambak06 . 2050 ..=okudu
7aruna 2050 =okudu
8alev99 . 2050 ..=okudu
9ecrin23 . .. 2050 ..=okudu
10cicek00 . 2050 ..=okudu
11balım1905 . 2050 .=okudu
12ervae . 2500 .=okudu
13ese44 ... 2050 =okudu
14bengusuu . 2050
15esma 2050 .=okudu
16hasretim01 .. 2050 =okudu
17her şeygüzelolcak 2500 =okudu
18huzuryolu 2050 =okudu
19ilkbahar_ilkbahar .. 2050 ..=okudu
20kader60 2050 ..=okudu
21lamyay 2500 =okudu
22mavimenekşe .. 2050 ...=okudu
23seval0817 2500 =okudu
24papatyainci .. 2050 =okudu
25pembe85 .. 2050 ..=okudu
26yeşil034 2050 =okudu
27-- ecrin_bebek .. 2050
28eda09 2050
29derya06 .. 2050..... =okudu
30doğadandeva . 2050 .=okudu
31edebal 2050 ..=okudu
32sağanak . 2050
33esmerimyam 2050 ..=okudu
merhaba arkadaşım uzun zamandır giremiyordum işlerimizin yoğunluğundan.biz ramazandaki regl dönemimde başlayacaktık.k.hoca ile.fakat eşim özel dorukta mikro tese yapacak.ramazan bayramı ve kurban bayramı regl dönemlerim bayrama denk geldiği için sanırım kasımda başlayacağız tam belli değil nasip.siz ne yaptınız tedaviniz nasıl gidiyor?biz k.beyden memnunuzda istanbulu düşündük birara istanbulda özel bir tüp bbek merkezinden doktorla konuştum.anlattım.bana dereden geçerken at değiştirilmez dedi.yani k.hocayla devam allahın izniyle.buyılda oradayız aksilik olmazsa.kafamız çok karışık.hayırlısı bakalım seni çok merak ettim.eşinde varmı gelişmeler?a.e.ol
merhaba kardeşim mesajını okuyunca 1.5 yıl önceye götürdün beni.gözlerim dolu hıçkırıklarım boğazıma düğümlenmiş dünya başıma yıkılmış. kime nasıl anlatılır bu durum. öyle büyük bir çaresizlikki sanki herşey bitmiş dünyanın sonu gelmiş gibi. ama hala hayat devam ediyor boğazımdaki düğümler her geçen gün büyüyor. canım benim eşimde lenfomadan kemoterapi radyoterapi görmüş çocukken. biz de 2 kere tese olduk. birincide birkaç kalitesiz bulundu işe yaramaz 6 ay sonra tekrar deneyip hemen tüpbebek yapalım dedi doktor 6 ay sonra tüpbebek için beni hazırladılar iğneler yapıldı yumurtalar büyütüldü yumurta toplanmadan eşim 2. ameliyata alındı.ben ameliyat odasında sperm beklerken önüme kocaman bir sıfır geliyor tüm çaba emek boşa gidiyor.eşime aileme hiçbirşey söyleyemiyorum arkadaşların hepsihih ya bebeği var ya hamile beni ne kadar dinleyip anlayabilirler diye onlarada bişey diyemiyorum ancak içimden kendi kendimi yiyorum.önceden hep neden diye sorguluyordum ama Allahın herşeye kadir olduğunu hayırlısıysa zaten nasip edeceğini düşünüyorum kendi kendime umut veriyorum. rüyalarımda gördüğüm Eymenimi rabbimin inşallah birgün vereceğine inanıyorum. şu an ankara da kaan aydos la yeniden tedaviye başladık. iğneler ilaçlar verdi herhangi bir çıkış olursa hemen tüpbebek yaparız dedi.kaan hocaya başladıktan sonra bu siteye üye oldum buradaki arkadaşların çoğu cemalettin peruyu öneriyor.
arkadaşım umudunu kaybetme dualarınla ve tüm kalbinle Rabbimden iste vermeyecek olsa istemeyi yaratmazdı. sana tavsiyem iyi bir doktor seçip yeniden tedaviye başlaman. ama sakın 2. tese hakkınızı hemen kullanmayın.iğne ilaç tedavileriyle hücre çıkışları olmasını bekleyin. en son aşamaya kadar 2. ameliyat hakkınızı saklayın bizim hatamıza düşmeyin.ben bu siteye girdikten sonra çok şey öğrendim.kemoterapi radyoterapiden sonra sonuç sıfırken sperm bulunanlar 1. tesede bulunamayıp 2. de bulunanlar çok örnekler var. inancını ve umudunu kaybetme. bu arada bende sınıf öğretmeniyim konyalıyım. teseleri istanbulda yaptırdım. yine görüşelim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?