Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ERVAE'nin besmelelerini okudum canım. Allah kabul etsin. Hayırlı evlatlar ihsan etsin.

selam kizlar
ins iyisinizdir gecmisi okuyamadim sizi cok ozledim.
ben evime geldim cok sukur 1 aydir annemdeydim, konya cok guzeldi serin serin
artik bebegimi bekliyorum hayirlisiyla son gunlere geldik ALLAHim sizede gostersin boyle
temizlik yapmam lazim cok is var. dualarinizi bekliyorum

Selam canımm hoşgeldinizzzzzzz
bizde seni özledik merak ettik.çok şükür iyisiniz.
az kalmış cnmm artık oğluşuna kavuşmana hayırlısyla sağ sağlim alırsın bebeğini inş.
bizde görürüz inş. 37. haftaları.
bizde iyiyiz cnmm çok şükür herşey yolunda gidiyo.
aman kendini yorma cnm kolay gelsin.

aleyküm selam canım hoşgeldin bizde seni merak ediyorduk bebiş doğdumu neden gelmiyor diyorduk demek inzivaya çekilmiştiniz oh sefanız olsun anne evi kadar rahat hiç bir yer yoktur bence artık doğumdada annen senin misafirin olur.dualarımız seninle tatlım Allah bir nefeste kurtarsın hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah

flzaşk canım patiklerin çok güzel facetekinede bayıldım inşallah bunlar gibi şirinlerini meleğine de giydirmeni nasip etsin Rabbim

cnm çoook sevindimmmidrar testindeki çift çizgi çok önemli dualarımdasın cnm inşallah daha rahatlamış olacaksın halaylara devam edeceğiz
inş.cnm.bu kadar çok düşükken çıkması da bşey dimi.? ablam da gördü,o da var dedi,çünkü aynen onun da bi kez böyle olmuş.adeti 5 gün falan geçmiş.çok yeni hamileyken silik çizgi çıkmış.hatta doktor çok şaşırmış.sen nasıl bu kadar erken anladın hamile olduğunu diye.hadi biz beklenti içindeyiz de onunki sürprizdi.inş.cumaya da yükselir değerim...adet günümü de geçeli çok oldu şükür...öncedenki denemlerimde ilaçlar kesiyodu.şimdi de inş.bebektendir.

Son düzenleme:
senden de Allah razı olsun canım inşallah değerin yükselecek sende bizler için dua et herzaman dualarımız da olacaksın

amiin cnm etmez miyim e,derken özellikle forumdaki tüm arkadaşların olsun diyorum hep..inş..bizim de yüzümüz güler...:)

huzuryolu için okudum
Allah hayırlısıyla niyetini gerçekleştirsin inşallah

Canim ben huzuryolu icin okudum allah kabul etsin
Insallah bebegini sag saglim alir kucagina

kızlar bi de yazamadım ne zamandır.her zaman giremiyorum bu aralar.eşim ameliyat olurken sadece testisten uyuşturmuşlar.doktorla konuşa konuşa ameliyat olmuş.eşimin inmemiş testis olayı var ya.12 yaşında amliyat olmuştu.yani baya geç.11 ve 12 yaşında 2 kez amliyat olarak testisler indirilmiş.doktor demiş ki.geç ameliyat olmana rağmen testislerin gayet iyi durumda ,spermler de öyle demiş.hareketli bile gördük demişler parçaları aldıkça.son zamanlarda keçiboynuzu pekmezini çok yemişti.hatta tadeviye başladığımızda ona da doktor tekrar pekmeze devam dedi.tıbben kanıtlandı dedi.2 vitamin falan da kullandı tabii.doktor verdi.ameliyata kadar kullan dedi.ilerde normal çıkış bile olur senin demiş.bence kızlar pekmezin çok faydasını gördük biz.çünkü 2 yıl önce ege'de m.tese olduğunda da bulunmuştu sperm ama hareketli falan yoktu. ama hiç bu kadar iyi durumda değildi eşim.kızlar pekmezi bol bol yedirin.siz zaten daha da iyisini biliyosunuz.ben yinede paylaşmak istedim...demek ki faydası var ki doktor bile söyledi.

arkadaşlar sayfaları okurken 70,000 besmele_i şerif tesbihatını gördüm ve burda bir namaz var bu namazı kime okursakmı kılmak zorunda yani ben kardeşimin bir sıkıntısı var onun için okuycam niyetimi yapmadan önce benmi kılıcam namazı yoksa kardeşimmi lütfen bana cevap yazın herkese hoşşş günler....

Sizlerle aynı dönem tedaviye başladığımız için not almıştım sizleri, sizlere bir sorum olacaktı. biz sertoli ve laydinge geçeli bugun tam 45 gün oluyor. Ersel bey 40-45 gün gibi hormon tahlilleri yaptırmamızı istedi. Biz de artık kısmet olursa bu cumartesi yaptırmayı düşünüyoruz. Sizler yaptırdınız mı acaba. :44: sonuçları hem ersel beye hem de celalettin Beye mi göndereceğiz. Gerçi bizim hormonal bir sorunumuz yoktu, genetikte normaldi(eşimin azosperm nedeni testis kaynaklı) ama bu ilaçlardan sonraki değişmeyi merak ediyorum. :18: Şimdiden teşekkürler.

canım bizde celalettin beye gittik mart ayı gibi sertoli ve leydig kullanıyor benim eşim yeni başladı bu ikisine pazartesi celaleddin beye gidecek tekrar belki sperm testi verir eğer dr isterse ozaman haber veririm sana bir değişiklik varmı yokmu diye bu arada diyeceksin sen nerden çıktın diye ben eskilerdenim fakat pek fazla giremiyorum buraya hayırlı haberlerle görüşürüz inşlh....

evine hoşgeldin doğuma da az kalmış 27 gün gibi bişey inşallah sağlıklı hayırlı doğumlar yaparsın
sen yoğunsundur temizlik bebeğin eşyaları falan derken Allah kolaylıklar versin

canım söylediğin iyi oldu bende keçiboynuzu özü aldım eşim sabahları aç karnına ondan 2 kaşık içiyo pekmez gibi bişey
inşallah bunların faydasını görürüz

flzask hamileliği güzel ilerliyor maşallah 21.hafta olmuşsun Allah sağlık sıhat versin canım
ayrıca patiği bende çok beğendim söylemeden edemiycem

Sağol cnm çok şükürr iyi gidiyo Allah razı olsun.
inşallah cnm sende bu tedavinde hamiş olursun ve seninide böyle güzel geçirceğiz bi hamileliğin olur.

Gulza merhaba,
benim eşimde aynı şekilde inmemiş testis kaynaklı azospermi. O başarısız bir ameliyat geçirmiş, bir testis hala yukarıda. Siz nerede tedavi oldunuz? doktorunuz kim? Ege'de ameliyat oldu demişsin, İzmir civarında mısınız? keçiboynuzu FSH yükseltiyor diyorlar, sizin FSH değeriniz neydi? yol gösterirsen çok mutlu olurum :)

Evet burda saglik isleri ici ugrad dur insl sonu ii llur
Oyy ne guzel rabbim sevinfirmis onlari darisi bizlere inslh...:26:

Tatlim hosgeldin ne guzel annenle vakit gecirmissin ayy hadi allahim bi avazda kyrtarsin seni de bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…