ERVAE İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
.
31 ağustos cumartesi DEN ----- 2 eylül pazartesi saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160
3-- tülay20 …………………………… 2120
4—cemrem29 …………………………… 2120
5—denizbulutu …………………………… 2120
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120
11—balım1905 ……………………………. 2120
12—ervae ……………………………. 2120
13—ese44 ……………………………... 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120
18—huzuryolu …………………………… 2120 ……=okudu
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
20—kader60 ……………………………… 2120
21—lamyay ……………………………… 2120
22—mavimenekşe ……………………….. 2120
23—seval0817 …………………………… 2120
24—papatyainci ………………………….. 2120
25—pembe85 …………………………….. 2120
26—yeşil034 ……………………………… 2120
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120
28—eda09 ………………………………… 2120
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120
31—edebal………………………………… 2120
32—sağanak ………………………………. 2120
33—esmerimyam ………………………… 2120
BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Arkadaşlar slm...cuma 12.günüm test günüm.bu sabah idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.bi de kan yaalım dedik.18.5 çıktı.çok düşük dimi kızlar.hastanemizi aradık.bu onemli degil.12.gun onemli dediler.bunu değerlendirmekk yanlış dediler.sizce ge tutunma olabilir mi? Bu kadar düşükken Idrarda silik de olsa. Çıkar mi kafam çok karisti.keşke yaptirmasaymisim...
sağol canım inşAllah Yüce Rabbimiz cc hepimize en kısa zamanda melekler gönderirir hep beraber seviniriz
nurusima,1demetumut,flzask,pıtırcık,gozdemm,aycan21,cemrem,pembe85,doğadandeva,yeşil034 ve yazamadığım diğer arkadaşlar...
canlarııımm hepinize ayrı ayrı yazamadım.iyi dilekleriniz için çoook teşekkürler.inşallaaaaaaah cumaya değerim yükselir...Allah razı olsun sizden güzel ve içten dualarınız için...Allah'a emanet olun.sizleri seviyorum...:)
göz yaşlarıyla okudum
çok güzel gerçek bir olay....Yarrabbim çekirdek ailenize huzur sağlık versin bundan sonra...
tüm arkadaşlarıma ve bana da yaşamayı nasip etsin.
bugünde kendim bir duygusalım...üzerine denk geldi göz yaşlarımı bırakmaya
ard arda bir sürü hamile haberi aldım.
bana hadi artık yeter artık yaptığın tembellik diyorlar.
gerçeği kimse bilmiyor.
ne olcak ben bile bilmiyorum.
bu aralar biraz üzülüyorum eşime belli edemiyorum.
haftasonu yakın bir tanıdığımızın 20 günlük kucağımıza alınca
birbirimize baktık o anııı size anlatamam
evet evet ben hafta sonunda beri yani bebeği kucağıma alduğımdan beri bir tuhafım.
ardardada bu benden sonra evlenen ama benden önce hamile kalan haberleri beni yordu çokkk.
elbette herşeyin hayırlısı diyorum ama bu ara biraz üzüntülüyüm.
işte evde canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
Kızlar bugün rüyamda çok güzel bi bebeğim olmuştu. Allahım tez zamanda nasip eyle. Amin.
Arkadaşlar yıllardır beklenen bu haber geldi benim eşimde azospermia 5 yıldır bebek özlemi çekiyoruz. Dr. kök hücre tedavisi son şansınız dedi yıllardır bekliyordum. Artık bakanlık onay vermiş sizlerde bilgi edinebilirsiniz.Hastalar türkiyeye akın etmeye başlamış ALLAHım sen yar ve yardımcımız ol.
ANKALİFE TÜP BEBEK MERKEZİ
BUGRA ADİL BUYRUKÇU facebokk...
Değerli Arkadaşlarım,
Erkek kısırlığında kök hücre tedavisi uygulaması için Sağlık Bakanlığı, Ankalife Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezine izin verdi.
2012 yılında kök hücrelerden sperm elde edilmesi ile ilgili çalışmamız sonucunda kök hücre kongresinde birincilik ödülü almıştık. bu çalışmalarımızın hepsini derleyerek insanlar üzerinde nasıl bir tedavi protokolü geliştirilebileceğini planladık ve Sağlık Bakanlığına başvurduk. Projemizi olumlu bulan bakanlık; insanlar üzerinde kök hücre tedavisini uygulamamıza izin verdi.
Özellikle erkek kısırlığı için oldukça önemli olan bu gelişme, çocuk sahibi olmayan hastalar için büyük bir umut ışığı oldu.
Dünyada ilk defa uygulanan bir yöntem olduğu için, oldukça fazla sayıda hasta Türkiye'ye gelmeye başladı.
canım benm eşimde sigarayı bırakmadıcanım çakşır otu kökünü aldım toz değil ki? sen bir tatlı kaşığı yazdın ama nasıl yapıcaz azıcık ucundan kırarak demliğe de kaynar su döküp demleyeyim sonra ılıyınca aç karnına mı içecek yazar mısın:26::26::26:
canım iyiler hamdolsn.hareketliler bu cimcimeler çok yaramaz olcaklar.kontrolleri hakan hoca yapıyor sağolsun çok ilgili.bi dahaki kontrolde sıvının durumu belli olur ama netten biraz araştırdım da bu haftalarda olabiliyormuş tekrar düzelebilirmiş.yada ben çok evhamlıyım bilmiyorum.sen bol bol dinlen canım.İNŞ.trasferde akunpunkturu ve dua etmeyi unutma.transferden sonra seni burda görmeyecez tamammı.telefon bile yasak.
evet cnm rapor haftaya kaldı oyun oynuyolar sanki gel al diyrlar gidince de imza at heyete girecek diyolar ya sabır çekip bekliyprum heyettende bi sorun çıkmazsa:26::26:
ah güzelim ne güzel yazmışsın inşllhh hepimizden gelsin o haberler hepimizdennn.............
cnm bence değerin yüksek hem idrar tetsttinde çift çıkmış niye canını sıkıyorsun kız inşlh hamişsin işte
değerin her geçen gün katlansın inşlhh habersiz koma bizi sakın:26:
kimse benle ilgilenmemiş oysa ben kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?