Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Son düzenleme:

dualarım seninle canım keşke hemen ikizmi değil mi onuda öğrenebilseydik.

bebiş için sigarayı tamamen bırakması lazım beslenmeden çok sigara alkolün daha etkili olduğunu söylüyordu bir doktor.birde çakşır otu kökü denemek istersen bize çok iyi gelmişti.

teşekkürler gülincim sen nerden duydun?

Ankalife müşterisiz kalmış galiba.yurtdışından gelenler falan varsa buna ne gerek vardı?

cnm tutatmadım kendimi inan ağladım.. Maşallah Allahım meleğini sağ salim versin sana sizleri okuyunca kendimi çok şımarık buluyorum biz daha yolun başındayız söyleniyorum ne zman olacak diyorum .. bu topik gerçekten iyiki var hem bisürü şey öğreniyoruz hem de sizleri görerek umutlanıyoruz sebat etmeyi öğreniyoruz ..

cnm nerden okudun bunu u gerçek ise o zaman hepimiz meleklerimize kavuşabiliriz Allahın izniyle

canım inşallah hikayenin sonu çok güzel bitecek ben inanıyorum Rabbim en kısa sürede sana ve bizlere de yaşatır evlat sevincini inşallah

hayırlı olsun bence hamilesin kesin geç tutunmuştur bebişin pek nazlı geliyor
bence değerin 3 gün sonra güzel bir şekilde katlanır 3 gün sonra bizlere tekrardan haber ver tamammı tebrikler

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız tedavideki arkadaşların rabbim yardımcısı olsun sakin ama sakın umudunuzu kaybetmeyin lütfen.bunu gerçekten söylüyorum laf olsun diye çoğunuz beni biliyor bende birzamanlar sizler gibiydim ne yapsan ne yedirsem eşime diye çırpınıyordum fakat eşim asla ot yemem içmem dedi sigarayadı bırakmadı aksine arttırdı ama rabbim ol deyince oluyor mucize gibi benim hamile kalmam evet mucize çok büyük şans..ve kızıma kavuşmama haftalar kaldı az kaldı rüya gibi..rabbim herkese nasip etsin hamile arkadaşlarımada sağlıklı hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum ben sizi asla unutmadım hep bakıyorum kimler hangi süreçte hep dua ediyorum mucizemle beraber

cnm keşke sende yazsan hikayeni benim gibi yolun başında çok kişi var .. ben geçmişi okumaya çalıştım ama çooookkk sayfa var: bizlere umut oluyosunuz

sağol canım inşAllah Yüce Rabbimiz cc hepimize en kısa zamanda melekler gönderirir hep beraber seviniriz

bebiş için sigarayı tamamen bırakması lazım beslenmeden çok sigara alkolün daha etkili olduğunu söylüyordu bir doktor.birde çakşır otu kökü denemek istersen bize çok iyi gelmişti.

canım benm eşimde sigarayı bırakmadı canım çakşır otu kökünü aldım toz değil ki? sen bir tatlı kaşığı yazdın ama nasıl yapıcaz azıcık ucundan kırarak demliğe de kaynar su döküp demleyeyim sonra ılıyınca aç karnına mı içecek yazar mısın:26::26::26:

ervae için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

Canım ben ervae arkadaşın besmelelerini okudum,ALLAH kabul etsin,tez zamanda muradını versin inşallah.

canım eşlerimiz bizde daha hassas oluyolar bu konuda.haklısın direk ameliyat olmasın bencede.sen karamsar olma hep olumlu ol.sabırla ve duayla elinden geleni yap İNŞ ALLAH yüzünüzü güldürecek.saraçoğlunun netten numarasını buldum aradım.biraz bekletiyolar ama sonunda konuştum.gönderdilerini kullandık.keçiboynuzu kesinllikle yasak dedi çünkü fsh yı yükseltiyormuş.daha sonra test yapın dedi yaptık ama malesef değişen bişey yoktu.ama ondan memnun kalan arkadaşlar vardı.onlardan bitanesi sonumudum diye bi arkadaştı.

 sağol canım benim,senin minişlerde Bi ilerleme varmı?amniyon sıvısına tekrar baktılar mı,diğer yavru nasılmış?kontrollerini hakan hocamı yapıyor canım?

canım iyiler hamdolsn.hareketliler bu cimcimeler çok yaramaz olcaklar.kontrolleri hakan hoca yapıyor sağolsun çok ilgili.bi dahaki kontrolde sıvının durumu belli olur ama netten biraz araştırdım da bu haftalarda olabiliyormuş tekrar düzelebilirmiş.yada ben çok evhamlıyım bilmiyorum.sen bol bol dinlen canım.İNŞ.trasferde akunpunkturu ve dua etmeyi unutma.transferden sonra seni burda görmeyecez tamammı.telefon bile yasak.

nurusima,1demetumut,flzask,pıtırcık,gozdemm,aycan21,cemrem,pembe85,doğadandeva,yeşil034 ve yazamadığım diğer arkadaşlar...
canlarııımm hepinize ayrı ayrı yazamadım.iyi dilekleriniz için çoook teşekkürler.inşallaaaaaaah cumaya değerim yükselir...Allah razı olsun sizden güzel ve içten dualarınız için...Allah'a emanet olun.sizleri seviyorum...:)

Cnm merkezi sormussun.ankara centrumda tedavi gördük cnm.recai pabuccu'da...opyrum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…