Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım özelden yaz diye söylemiştim bende.
seni anlıyorum ama
olurya bir problem çıkar ,zamanın olmaz,yada acil işlerin olur.okuyamazsın..
insanoğoluyuz tatlım herşey başımıza gelir.
okudu yazsam ve es keza okuyamazsan vebali ikimizede geçer tatlım.
anlıyorum seni ben ama tel bırak dedim defalarca bütün arkadaşlara ve sana .
ha anlarım belki telini vermek istemezsin o zaman özelden okudum yazarsan daha garanti olur.
beni de anla.dua işi önemli vebal gerektiren bir iş tatlım.o yüzden beni de anla.......

Son düzenleme:
arkadaşlar beni anlayacağınızı umarak yazıyorum.
besmele için canlar.... haber verirseniz okuyunca sevinirim.
ben değişiklikleri elimden geldiğince özelden bana at diyen arkadaşlara atıyorum.
ama okuyup okumadıklarını bilemem.
beni okudu bil hep deyip te ben buna göre okuda yazamam arkadaşlar.bunu da belirttim defalarca.
insanız başımıza herşey gelir .garanti birşey yok .
ben defalarca yazdım tel numaranızı verin ararım diye.
o yüzden sizden ricam okuyunca haber verirseniz herkesin içi rahat olur.
benim içimde dua okunan arkadışımızında içi de rahat olur.
anlayışınız için teşekkür ederim.bana bu konuda hak verirsiniz umarım....
bu arada inş dualarımız kabul olur canlarımmmmm

ayy canım çok teşekkür ederim.hakan hocayı araştırdık baya ve çok olumlu şeyler duyduk.tespitleri çok yerinde.bildiğim kadarıyla amerikada uygulanan bazı yöntemlerden yararlanıyor.ayın 14ünde kontrolümüz var.İNŞ karşılaşırız.

bu günün ilk günaydın ı benden olsunnnnn
bu gün mutluluk bizimle olsunnnn

okudum canım arkadaşımıza Allah cc kısa zamanda tatlı bebiş nasip etsin canım

okudum canım arkadaşımıza Allah cc sağlıklı evlat kısa zamanda nasip etsin inşAllah. canım işlerim yoğun fazla kk giremiyom gec yazdım kusura bakma listeleri takip ediyorum. Herkese selamlar

okudum canım arkadaşımıza Allah cc sağlıklı evlat kısa zamanda nasip etsin inşAllah. canım işlerim yoğun fazla kk giremiyom gec yazdım kusura bakma listeleri takip ediyorum. Herkese selamlar
dryacım nasıslın cnm benimle konuşmak istemişşsin ama bi daha topiğe girmedin önemli bişey yoktur umarım:26:

canım seni cepten arıyacam şimdi çıkıyom işe geç kaldım görşrz öptm

ptırcık ben huzuryolunun besmelesini okudum Rabbim niyetini kabul etsin

sanada günaydın canım inşallah herzaman mutluluk bizimle olsun

ah pıtırıcğım ah niyetim çok halis Allah biliyor ya evim şenlensin bebeğimle berketlesin eşim baba olsun istiyorum : (((((
(pek ağlamaklıyımda bugün ) (((
eylülde ortasına yada sonlarına kntrolümüz olacak bol spermler görp bebeklerimiz kucağımıza almak istiyorum
Allahım sen duy ne olur : (((
Allah razı olsun dua eden arkadaşlardan ve hepinizden

günaydın dostlar yeni gün yeniliklerle süprizlerle gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze

Merhaba canım, evet dediğin gibi pek hatırlayamadım seni. hemen not ediyorum seni, gelişmelerini takip etmek için. inşallah hep güzel ve olumlu haberler verirsin. :16. Canım bir şeyi merak ettim Mart ayında tedaviye başlamanıza rağmen neden şimdi sertoli ve laydinge başladınız. tedavi süreciniz nasıl ilerliyor. azo sebebiniz neydi.çok soru sordum galiba :44: :44:

canım şöyle anlatayım benim eşim geçen yıl mtese oldu sperm falan çıkmadı ama şöyle bir durum vardı spermin olgunlaşmamış hali varmış yani sperm üretimi oluyomuş ama küçükken geçirmiş olduğu bir çok hastalık sebebi yüzünden spermlerimiz gelişemiyomuş spermin gelişme evreleriyle alakalı bir sorunumuz var yani neyse biz ameliyat eden dr bir süre daha ddevam ettik tabi mteseden 3 ay öncede ilaç tedavisi gördü eşim daha sonra mtese oldu neyse bir süre böyle devam ederken burda kızlardan celaleddin hocayı duyuyordum eşime ısrar ve rica ile celaleddin beye gitmeye ikna ettim gittik raporlarımızı istedi ve her şeyi çok beğendi ameliyat raporunu hormon testlerini ve dış muayeneyide ve birde benim eşimde troit var ilk üç ay biz troitleri normale bindirmek için ilaç kullandık daha sonrasında sperm üretimi için ilaç kullanmaya başladık iki ay oldu iğnelere başlıyalı salı günü gidicek bakalım ne olmuş dr sperm testi yapmayız iki ay daha iğne kullanman lazım demiş ama ben yinede istiyorum sperm testi vermesini bakalım kafam çok karışım olay bundan ibaret arkadaşım RABBİM herkese sabır ve sabrınında mükafatını versin.....

günaydın canımmmmm biraz geç oldu ama
okuldan yeni geldim soluğu topikte aldım
amin amin amin.mutluluk her zaman hepimizle olsun .
bol bebişli günler olsunnnnnnnnnnnnn

canım çok halis niyetin inş en kısa zamanda gerçeklerşir ve evin bebiş sesleriyle şenlenir.
öyle bir şenlenir ki evinden bereket akar inşşşşşş
bu ayki kontrolünüzde sayamayacak kadar sperm çıkar inş .
inş RAbbim sesimizi duyacak tatlım.

slm ben burdaki herkese dua ediyorum sizde bana dua edin yaklaşık 3 aydır celalettin beyde tedavi oluyoruz eşim haftada 3 defa menegon 2 defa pregliyn vurduruyor pazartesi istanbula gidiyoruz tahlil vermeye hepinizin dualarını bekliyorum selametle kalın

Canım huzuryolun nun besmelelerini okudum. Allah kabul etsin. Hayırlı evlatları olsun tez zamanda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…