İNŞ canım bool bol sperm çıkar.arkadaşlar hepinize selam olsun rabbim yar ve yardımcınız yardımcımız olsun inşallah.tatilden dolayı evde yoktum.sonra kardeşim düğünü oldu.bundan dolayı geçmişşi pek okuyamadım.bu yüzden hamile olan varsa,sperm çıkışı olanlar,tedaviye başlayanlar ve planlayanlar ne olur kusuruma bakmayın tebrik edemedim.bu arada cinsiyeti belli olanlar varsada kusuruma bakmayın.arkadaşlar size bişey sormak istiyorum.eşim haftaya kısmet olursa İstanbul da celallettin hocanın isteği ile spermiyogram yaptıracak.hoca spermiyogramı nerde yaptırtıyor.hangi laboratuvarda yada hastanede ve ne kadara yaptırılıyor.randevu almamıza gerek varmı.bana yardımcı olabilirmisiniz deneyimli arkadaşlar.herşeyi detaylı anlatırsanız memnun olurum.hepinize teşekkürler.
hayırlısıyla kızkardeşin kucağına da alır tabi ALLAHIN izniyle hemen arkasında da sana nasip olur.kızlar bu gün kız kardeşim dondurlmuş tarnsferi ile güzeller güzeli 2 bebeğini aldı göbüşüne inşşşş 9 göbüşünde ömür boyu hayatında olur dualrınıza kardeşimide katın
maşallh ne de büyük sabrın varmış.herşeye rağmen çevrende ki kötü niyetli insanlara rağmen sen hep iyi niyetliymiş.imkansız denmesine rağmen sabrın ve iyi niyetinin mükafatını göbişinde taşıyorsun.tatlı meleğini kucağına da almayı ALLAH nasip etsin.canım daha önce hep yazdım aslında.6 senelik evliyiz hemen bebek istedik hiç korunmadık evliliğimiz daha bi kaç ay olmuştu doktora gittim devlet hastanesinde en az 6 ay bekle öyle gel dedi özel doktora gittim yumurtaların biraz yavaş çalışıyor ama bu sorun olmamalı dedi eşinde bir muayene olsun dedi neyse eşimi doktora götürdüm yani beraber gittik sperm tahlili istediler verdile bir kap eline eşim tuvalete gitti bekliyorum çıktı hadi gidiyoz dedi nereye dedim ben böyle şeylere gelemem kolay şeymi o iş onca adamın içinde burda tuvalette dedi ben başladım ağlamaya gittik hemşireye dedik evden getirsek olurmu sperm tahlil örneğini hemşire en geç yarım saat içinde gelmeniz gerek çünkü ölüyor spermelr dedi tamam dedik ertesi gün evden götürdük sonuç canlı yada cansız sperm hücresi görülmedi doktor sizin çocuğunuz olmaz dedi o kadar rahattı ki içerde başka hasta vardı onun yanında sizin çocuğunuz olmaz dedi dünya başıma yıkıldı.başka hastanelere gittik hep aynı cevap sizin çocuğunuz olmaz boşuna para harcamayın..biz tabi kavgalara başladık ben ağlıyorum diye bana kızmalar yada en ufak lafıma alınmalar sen bana ne demek istiyosun tabi çocuğum olmuyo demeler beni çok bunalttı eşim..sonra istanbula başka doktora gitti eşim beni almadı yanına babasıyla gitti doktor bu sonuçla olmaz kök hücreyi bekleyin demiş göndermiş bunları ama ben umut doluyum başka doktor diye sayıklıyorum eşim asla başka doktora gitti tabi bunu duyan çocuğumuz olmayacağını duyan eltim başladı fenalıklarına hep yanımda bebeğini sevmeler hep doğumunu anlatmalar hep bebek resimlerini getirmeler eşim bi yandan onlar bi yandan beni delirttiler resmen eşimle kavga ve 3 ay ayrı durduk çok kötü günler geçirdik o kadar bunalmıştımki onlardan hadi deseler hemen boşanacaktım sonra bizi barıştırdılar eltiyide kayınpeder dizginledi sandı ama elti hamile kalmış kimseye sölemedi kaynanamlara falan hep beni gördümü karnını okşamalar gülmeler dedim noluyor ndemek bu o gene hamile kalmış bana nispet yapıyor ama 5 aylık hamileydi gece merdivenlerde ağlama sesi kanaması gelmiş kocası teli kapalı nerde olduğu belli değil eşim bana gitme o sana neler yaptı bırak ne hali varsa görsün dedi ama ben genede gitttim ambulans çağırdım hastaneye götürdüm 3 ay boyunca hep ben taşındım yanında bir tarafta kendi derdim bir tarafta o kadın doğum bölümünde hamileler yeni doğan bebekler bana senin niye yok diyen insanlar allahım bir imtihanmıydı bu..burada hep okudum kim ne kullanıyor sonra nette bir aktar ismi duydum 400e macun yapıyorumuş çok iyi geliyormuş gölcüktenmiş adam...hemen telefon adsres getirttim neoldu peki eşim baktı baktı kaşık ucuyla aldı ben bunu yemem dedi ve yemedi çöpe gitti 400...ben birsürü ot buluyordum bulduğumla kalıyordum asla bişey yediremedim sadece az olarak arı sütü polen yedi o kadar..hadi doktora dediğimde hep engellendim eşim zaten istemiyordu aileside hep köstek oldu daha yaşınız genç ne acele ediyosunuz olur hemen ne acele bilmem kimin şu kadars ene sonra oldu olur...hep kendiliğimden kalacam sanıyolardı hamile..cahillik işte...biz her doktor dediğimzde kayınpeder bana başladı bağırmaya istanbula gitmek kolaymı..ne acele ediyosunuz...onların zaten 2 torunu vardı farketmezdi..sonra fakulteye gittik ordaki doktor bu durumda olmaz ama gene de bir tüp bebek merkezine gidin dedi umut tüp bebği önerdi ve ben hemen randevu aldım sabahsı istanbula gitçez o gece de kavga ettik eşim hiç istemiyordu afra tafra surat bağırmalar gitmemk için neden arıyordu bende sen ne yaparsan yap o doktora gidilecek dedim ve gittik tahillier falan sebebimiz 47 xxy çıktı..doktor olur yada olmaz demedi..bende de pko vardı...eşim 3 ay hap kullandı aradık emre beyi adet olunca kadın doğuma gidicen dedi ben hep acaba hangisine diye düşünür oldum rüyamda bir kadın kucağında bebeği vardı bana süleyman beye git dedi çok etkilendim süleyman beye randevu aldım dedim adet oldum sekreter bana doktor bey hemen tedaviye başalmıyorki niye adet olmayı beklediniz dedi neyse gittik evet hemen tedaviye başlamadı bir dahaki adet döneminde dedi dedim ben her ay adet olamıyorum 2 3 ay da geliyor o da adet söktürücü kullan gel bekleme dedi ama rabbim çok büyük birdahaki ay günümde adet oldum ağlamaklı aradım randevu alcam dedim dediler emre bey yok eşiniz tese olcak ama emre bey yetişemez birdahaki aya bırakalım dedim başka yolu yokmu sonra gelin görüşelim dediler eşimle tabi kavga işte birdahaki ey gitsek nolur boşun agidiyoruz falan filan otobüslerde çocuk gibi bana resmen işkence yaptı yok canım sıkıldı yok oram tutuldu yok karnım acıktı oful oful arabalarda bişey desem dinlemiyor arabadayız falan başlıyor bağrınmaya çünkü bana öfkeli doktora götürüyorum diye çünkü umudu yok doktor olamadı diyecek ve ben onu dönmemek üzere bırakıcam ayrılacam onun düşüncesi o..annemlere yakın aile dostlarımıza hep sadecik beni bırakacak bebek olmazsa diye yakındı..korkusu buydu..neyse gittik süleyman bey ayarladı iğnelerimi 3.günü başladım adetimin..her muayenede mükkemmel yumurtalar çok nadie bu kadar güzel yumurta görüyorum diyordu fakat tese ve opu günü geldi..bende o gün okadar umutsuzdum ki bize yanınızda bir yakın getirin ikinzide narkozlu olacaksınız demelerine rağmen kimseyi alamdım yanımıza..çünkü sperm çıkmayackatı biliyordum ama 10 15 dak sonra hemşire gelip gözünüz aydın sperm bulundu diyeince ağlamaklı oldum bütün merkezi öpesim sarılasım geldi beni hazırladılar opuya aldılar ve benden o kadar güzel denmesine rağmen sadece 1 yumurta bulundu..şok olmuştum hemşire moralini bozma yeterki kaliteli yumurta olsun dedi ama biz moral bozuk biçimde annemelre gittik dedim olmadı anne olmayacak..ama ertesi günü aradılar müjde yumurtanız döllenmeye başladı ve diğer günde transfer için çağırdılar..transferden sonra kanamam oldu eşime bişey demedim o kadar umutluydu ki..ben hep umutlnama bebk yok dedim olmadı dedim..12 gün sonra annemle hastaneye gittim eşim iş yerindeydi ve doktorun rahat bi şekilde bilgisayara bakıp evet hamilelik gözüküyor deyince başladık ağlamaya annemle doktor bana saçmasapan sorular soruyor hangi ilaçları kullanıyosun falan o an adımı sorsa sölemeyecek durumdaydım..eşimi aradım müjde baba oluyosund edim başladı ağlamaya..o günü ömrümce unutamam...çok uzun oldu kusura bakmayın ve özür dilerim size yardımcı olacak bi hikayem yok yani şunu kullandık iyi geldi diyecek bir tarifim yok ama ben çok dua ettim hatim ettim hep devamlı dua ettim rabbime yalvardım..oda bize kızımızı verdi meleğimizi verdi göbişime..inşalalh kısa bi zaman sonrada kucağımıza alıcaz..ha bu arada elti şimdi gene başladı fenalıklara sebebmi ben hamileyim diye..
Kızlar bugün rüyamda çok güzel bi bebeğim olmuştu. Allahım tez zamanda nasip eyle. Amin.
İNŞ canım bool bol sperm çıkar.
hayırlısıyla kızkardeşin kucağına da alır tabi ALLAHIN izniyle hemen arkasında da sana nasip olur.
maşallh ne de büyük sabrın varmış.herşeye rağmen çevrende ki kötü niyetli insanlara rağmen sen hep iyi niyetliymiş.imkansız denmesine rağmen sabrın ve iyi niyetinin mükafatını göbişinde taşıyorsun.tatlı meleğini kucağına da almayı ALLAH nasip etsin.
amin canım o rüyayı okadar çok gördüm ki.halen de görüyorum.galiba doğuma kadar görecem.ALLAHın izniyle rüyan gerçekleşir de miniğin önce göbeğindesonrada kucağında olur.
sağol pıtırcık çok tşk ederim.
bekleme bu süreç ve hayatla ilgili bazı şeyler yormuştu beni.
herkeseyle konuşulamayınca böyle oldu..
çok şükür sizler varsınız....
bu arada ERVAE arkadaşın besmelelerini okudum.
hep beraber güzel günlere inşh.
bu arada celalettin perudan da sonunda randevu alabildik pazartesi gidicez Allahın izniylee.....
yeterrrrrrr canım rabbim önce kardeşinin bir ay sonrada inşallah senin yüzünü güldürsün bir anda kocaman bir aile olursunuz.çapkın yiğenine de söyle belki benim damadım olursun belli olmazdualarım seninle canım rabbim iki kızkardeşede ikiz versin inşallah artık bir araya gelince çocuktan başınız şişer amin.
Bizim bir tanıdığın 20 sene çocuğu olmamış duasının kabul olacağına inandığı bir teyze gelmiş evine teyze bana dua et bebeğim olsun demiş.kadında inşallah rabbim sana bir sürü evlat versin evinin her yanı darmadığın olsun şimdi evin ne kadar temiz ve düzenliyse bebeklerin olunca başını kaşıyacak zamanın olmasın demiş.gerçektende allah'ın mucizesi kadın o sene üçüz çocuk doğurmuş ve evi tamda o teyzenin dua ettiği gibi darmadağın olmuş
HUZURYOLU İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: Şu anda hamile arkadaşımız.
Bebişinin annesine sımsıkı tutunması ve sağlıklı sıhhatlı evladını kucağına almak
.
2 eylül pazartesi den -------- 4 aylül Çarşamba saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2120
2--- pıtırcık_43 .. 2160
3-- tülay20 2120
4cemrem29 2120 ..=okudu
5denizbulutu 2120
6zambak06 . 2120
7aruna 2120
8alev99 . 2120
9ecrin23 . .. 2120
10cicek00 . 2120 ..=okudu
11balım1905 . 2120
12ervae . 2120
13huzuryolu 2120
14bengusuu . 2120
15esma 2120
16hasretim01 .. 2120
17her şeygüzelolcak 2120
18ilkbahar_ilkbahar .. 2120
19kader60 2120 ..=okudu
20ese44 ... 2120
21lamyay 2120 ..=okudu
22mavimenekşe .. 2120 =okudu
23seval0817 2120
24papatyainci .. 2120
25pembe85 .. 2120 ..=okudu
26yeşil034 2120
27-- ecrin_bebek .. 2120
28eda09 2120
29derya06 .. 2120..... =okudu
30doğadandeva . 2120
31edebal 2120
32sağanak . 2120
33esmerimyarim 2120 =okudu
İNŞ canım bool bol sperm çıkar.
hayırlısıyla kızkardeşin kucağına da alır tabi ALLAHIN izniyle hemen arkasında da sana nasip olur.
maşallh ne de büyük sabrın varmış.herşeye rağmen çevrende ki kötü niyetli insanlara rağmen sen hep iyi niyetliymiş.imkansız denmesine rağmen sabrın ve iyi niyetinin mükafatını göbişinde taşıyorsun.tatlı meleğini kucağına da almayı ALLAH nasip etsin.
amin canım o rüyayı okadar çok gördüm ki.halen de görüyorum.galiba doğuma kadar görecem.ALLAHın izniyle rüyan gerçekleşir de miniğin önce göbeğindesonrada kucağında olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?