Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İNŞ canım bool bol sperm çıkar.
hayırlısıyla kızkardeşin kucağına da alır tabi ALLAHIN izniyle hemen arkasında da sana nasip olur.
maşallh ne de büyük sabrın varmış.herşeye rağmen çevrende ki kötü niyetli insanlara rağmen sen hep iyi niyetliymiş.imkansız denmesine rağmen sabrın ve iyi niyetinin mükafatını göbişinde taşıyorsun.tatlı meleğini kucağına da almayı ALLAH nasip etsin.
Kızlar bugün rüyamda çok güzel bi bebeğim olmuştu. Allahım tez zamanda nasip eyle. Amin.

amin canım o rüyayı okadar çok gördüm ki.halen de görüyorum.galiba doğuma kadar görecem.ALLAHın izniyle rüyan gerçekleşir de miniğin önce göbeğinde sonrada kucağında olur.

teşekür ederim canımmmm

canım bu dert öyle bir dert ki yaşamayana anlatsanda anlamıyor.
o yüzden insan derdini paylaşacak seni gerçek anlayacak birine ihtiyaç duyuyor.
bulamaayınca böyle seni anlayanı insan boğulup ağlıyor .çareyi ancak kendi kendimize ağlamakta buluyoruz.
o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
dediğin gibi iyki topik var.iyki hepiniz varsınız.o yüzden
derdini bizlere anlat anacım her zaman bizler buradayız.

KADER60 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: arkadaşımız bu ay tedaviye başlayacak. inş tedavileri olumlu sonuçlanır ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olur.evleri şenlenir….

5 eylül Perşembe-------------7 eylül Cumartesi saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160
3-- tülay20 …………………………… 2120
4—cemrem29 …………………………… 2120
5—denizbulutu …………………………… 2120
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120
11—balım1905 ……………………………. 2120
12—ervae ……………………………. 2120
13—huzuryolu …………………………… 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
19—kader60 ……………………………… 2120
20—ese44 ……………………………... 2120
21—lamyay ……………………………… 2120
22—mavimenekşe ……………………….. 2120
23—seval0817 …………………………… 2120
24—papatyainci ………………………….. 2120
25—pembe85 …………………………….. 2120
26—yeşil034 ……………………………… 2120
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120
28—eda09 ………………………………… 2120
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120
31—edebal………………………………… 2120
32—sağanak ………………………………. 2120
33—esmerimyarim ………………………… 2120

BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.

Harekese hayırlı geceler.
Kader 60 ın listesini biraz geç yayınladım arkadaşlar .
Kusura bakmayın .
Misafir vardı.
Ancak girebildim.

Herkes iyidir umarım.....?

yeterrrrrrr canım Rabbim önce kardeşinin bir ay sonrada inşallah senin yüzünü güldürsün bir anda kocaman bir aile olursunuz.çapkın yiğenine de söyle belki benim damadım olursun belli olmazdualarım seninle canım Rabbim iki kızkardeşede ikiz versin inşallah artık bir araya gelince çocuktan başınız şişer amin.
bizim bir tanıdığın 20 sene çocuğu olmamış duasının kabul olacağına inandığı bir teyze gelmiş evine teyze bana dua et bebeğim olsun demiş.kadında inşallah Rabbim sana bir sürü evlat versin evinin her yanı darmadığın olsun şimdi evin ne kadar temiz ve düzenliyse bebeklerin olunca başını kaşıyacak zamanın olmasın demiş.gerçektende Allah'ın mucizesi kadın o sene üçüz çocuk doğurmuş ve evi tamda o teyzenin dua ettiği gibi darmadağın olmuş

bizden bahsedeyim 14 yillik evliyiz 2defa microtese olduk.Esim onuc yasinda hodgin lenfoma gecirmis ve kemoterapi almis.buna bagli bizim problemi
miz.sizlerin sayesinde en azindan tedavi yolunu oneren cellattin beye tedaviye basladik.rabbim yuzumu guldurur.haftada2 defa prengly 5000 igne vuru
luyor.Ersel beyin gonderdigi haplari iciyor.kasimda ilk kontrolunuz var.rabbim iyi sonuclar versin hepimize inanki her anim aklim dua ile hepimize dua edidiyorum.rabbim yasadiklarimizin mukafatini verecek hepimizeeiyiki bu form varr inaninki bizi bizden baska kimse anlayamazzz

dua listenize beni de eklerseniz cok sevinirim.neler yapmam gerekli yazarsaniz sevinirim..cep ten yaziyorum hatalarim icin kusura bakmayin.

Canim kafam karisti biraz beni aydinlatirmisin? Kader arkadasimizi önemi aldik simdi yoksa anlamadimki hani ona göre besmeleleri cekim kusuruma bakma cok yogunum fazla giremiyorum öyle virsez oldumu bana özelden yazarmisin.

Son düzenleme:
Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.

canım amin rabbm hepimize başımız kaşıyacak zaman kalmyacak şekilde sağlıklı hayırlı evlatlar versin kız çapkın yeğenim seve seve damat olur valla face profilime bak orada göreceksin yakışıklının resimlerini hemen kız yapacaksın yeğenime sen

huzuryolunu kardeşimizin besmelesini okudum.
Rabbim tez zamanda hayırlısnı versin inşallah.

okudum canım. Allah cc arkadaşımıza sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almasını nasip etsin inşAllah.

Amin canım inşallah. Seninde tüm isteyenlere rabbim hayırlısıyla tez zamanda versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…