- 24 Mayıs 2013
- 327
- 303
- 158
canım öncekine göre nasıl şimdiki sonuçlarınız bizimkinde pek bi değişiklik yok hocayı aradım hormon başlatacağım dedi siz görüştünüzmü sizdemi sadece bitkiselleri kullanıyordunuz.
pitircik bizim sebebimiz esimin hodgin lenfoma geciriyor.kanser tedavisi gormus 15 16 yaslarinda 6 ay
sadece kemoterapi olmus radyoterapi olmamis.
gulzacim allah hayirliyisla istediklerini gonlune gore versin kese kalp atisi hayirlisi ile kucagina saglikla kucagina almayi nasipetsin. anali babali buyutursunn yavrunuu .hic korkma ve endiselenmee rhat bira k kalbini ve dusuncelerinii rabbim kalbine gore versin hepsinii dkt gidecegin zaman yaz dua edeyim yasin salavat ne istersen okurum.
Kızlar slm. bugün gerçek test gunumdu.değerim 77.38 çıktı.pazt.bi daha tekrarlicam.ona göre kese için gun vericekler.cooook mutluyum.insallah allahın izniyle devamı gel.bu uğurda raşan herkesi rabbim sevindirsin.inşallah değerimartmaya dvm eder.keseyigorürüz ve kalp atışıın da duyariz.yüce rabbim burdaki tüdm
arkadaşlarimi ve diğer tum isteyenleri sevindirsin insallah.çoook öpüyorum kızlar.iyi geceler...:)
cnm hoşgeldinnnn ayy özlemişiz kız senicanım arkadaşlarım merhaba.sizleri fırsat buldukça takip ediyorum.nete giremediğim zamanlarda da flzaskcım ya da baharımdan haberlerinizi alıyorum.elimden geldiğince gün içerisinde bir kezde olsa sayfalara hızlıca göz atıyorum.yazmıyorum ama çünkü yazamıyorum.kızmayın yanlış anlamayın ama içim yandığı için,sizinle beraber üzüldüğüm için tıkanıp kalıyorum ve yazamıyoruummmm.inanın boğazımda yumruk dua edip çıkıyorum sessizce siteye giriş yapmadan.kopmam ve kopamam sizlerden asla.
pıtırcığım mesajını çok geç fark ettim dediğim gibi giriş yapmadan takip ettiğim için.iyiyiz ve sizlere duacıyız canım.senin,cemrem ve denizbulutun bayram sonrası yaptırdığı testleri takip ettim ama dediğim gibi yazamadım canım arkadaşlarım.
kızlar,bugün kızlarım için Kuran okuttum evimde.60 kişi rahat vardı.duaya geçildiğinde resmen boğazım düğümlendi.sizlerden bahstmek istedim ama ağlamaktan korktum insanların içinde.hiç biri bizi anlayamazdı çünki.ben içim yana yana dua ettim sizlere.hocada ev sahibinin dileklerine dedi herkes amin diyince duama ortak olmuş oldu.
akşam flzaskcımlada konuştuk.hergün bu sayfaya gelen yeni birileri olunca omzumdaki yük ağırlaşıyor sanki.rabbim daha niceleri var bilmediğimiz biliyorum ama bu son olsun burdakilerde kurtulsun diyorum.sizler meleklerinize kavuşacak ve bu dert dünyadan silinecek gibi inanmak istiyorum.
hamile haberini aln arkadaşlarım.sağlıcakla doğurun Allah tamamına erdirsin.tedaviye başlayacak olanlarında göbişleri dolsun.
bu arada yetercim paylaştığın mesaj çok hoşuma gitti.çaldım ve facede paylaştım.hiç yazışmadık seninle ama yaşadıklarını ve seni çok iyi biliyorum.sende herkes olduğu gibi dualarımdasın.
Canim merhaba,kızlar eşinde inmemiş testis oolanlar , inmemiş testis olup ta hamile kalanlar ya da konuyla ilgili bilgisi olanlar lütfen yazabilirmi... benm eşimin ultrason sonuçlarında testisin biri için ileri derce küçük diğeri için de küçük diyortestis boyutu ile sperm üretme arsında doğrusal bir ilişki mi var yani küçük ise üretim yok mu demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?