Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ÇOK ŞÜKÜR RABBİME BİR DOST DAHA EVLADINA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI RABBİM SAĞLIKLA DEVAMINI YAŞAMAYI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ

gulzacim allah hayirliyisla istediklerini gonlune gore versin kese kalp atisi hayirlisi ile kucagina saglikla kucagina almayi nasipetsin. anali babali buyutursunn yavrunuu .hic korkma ve endiselenmee rhat bira k kalbini ve dusuncelerinii rabbim kalbine gore versin hepsinii dkt gidecegin zaman yaz dua edeyim yasin salavat ne istersen okurum.

böylerine dencek birşey yok Allahından bulsunlar.
Elleri ayaklarına dolansın ama hepimiz bunun gibi şeyler yaşıyoruz malesef canım ya.
üzülme rabbim tez zamanda sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yaptıklarından utansınlar.

ne güzel ne mutlu kız kardeşin olması.cimcimeyle eğlen dur boşver diğerlerini.
en kısa zamanda sana da nasip edecek bizede inşh.

güzel anne ne güzel yazmışsın gene...

buna kesinlikle katılıyorum kimseye söylemeye gelmez millet sizin mutsuzluğunuzla mutlu oluyor sanki.hiş hoş değil

ne güzel bir yazı bu yaa yeter süper
çaldım ben bunu

uzun uğraşmalar olmuş
inşh artık sefa kısmı başlıyor inançla umutla bizler konuşarak geçicek bu süreç mucizelerin gelecek seninde.
sen güçlü kadın eşin kahraman bebeişte mucize olcak

çal çal bende çalmıştım

oh oh.
topiğe bir girdim haberlerin engüzeliyle karşılaştım.şükürler olsun.
Gulza canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin rabbim.başlarda korkmuşsun galiba.haklısın da rabbim mucizeni vermiş ne güzel.rabbim mutluluğnuzu daim etsin İnşallah.
darısıda bizlere olsun inşallah.
Kızlar sıra kimde.teker teker kurtulacağız inşallah.

Tebrik ederim arkadaşım,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin,darısı tüm isteyenlere....

bu arada celalettin perudan da sonunda randevu alabildik pazartesi gidicez Allahın izniylee.....
cnm yuvarlak hücreyle en kısa zamanda inşl spermleride görürsünüz çok sevindim randevu alabildiğine kusura bakam özelden yazmışsın ama netim yoktu yazamadım :26:

cnm aramıza hoşgeldin bi kiş daha geldi inşlh sende bebğinin habereriyle buraları şenlendirirsin
cnm kimler kimler bizlerde çıkmaz derken mevlam mucizelerini gösteriyo
ben mesela eşim sercoll cell hastası evlendiğimden beri hiç hücre sperm görmedik 2 ameliyat oldu sonuç kocaman 0
celallettin bey de tedaviye başladı eşim varikosel ameliyatı oldu ve tedavinin 6.cı ayınd 6 tane sperm çıkışı oldu normal yolla anlıcan sen güvenini kaybetme celalettin hoca da sonu güzel olacak inşlhh 15.ci yılına bebeğinle gireceksin allahın izniyle
cnm hemen canını sıkma sizin hormonlar yavaş yavaş iniyor demekki olsun biz zaten bekliyoruz inşlh hormonlar düzene girdikçe hücreler ve spermler çıkar güzelim
kız bu nasıl bi haber böyle eee adetin yeni bitmiş nasıl 2 günde değerler böle çıkar ayy hadi inşlh hamişsindir gi,t gene test yaptır kızzz
he bu arada adetin azmı oldu yani üstüne görme gibi olabilir mi inşlhhhhhhhh senin halayını da çekelim yahuuu
cnm germ hücresi spermi evrelerinden biri sırayla hücreler geelişip sperme dönüşüyor hadi sizinde hücreler başlamış devamı spermler olsun
kızlarrrrrrrr gulzadan güzel hayırlı haberler var gelip kendisi sizlerle paylaşacaktır ama ben dayadamadım çok mutlu oldum,şükürler olsun bir aile daha azodan kurtuldu
ne güzel bi haber rrrr zaten bekliyordum ben silik çizgi çıkınca kendini azda olsa göstermiş minik bebiş
çiçekcim cnm inşlh sperm sonucunda kıpırdanmalar devam ediyordur bolca spermler görürsünn:26:
yuvarlak hücre spermden önceki evrelerden biri hadi inşlh bi dahakine spermin kendileri gözükür....
gülzaaaaaa gulzaaaaaaaaa hayırlı olsun güzelim 9 ay annesiyle büyüsün kucağına almak nasip olsun sağlıkla
hade halaya geç kaldım ama olsunn

eşinin annanesine mevlam rahmet eylesin cnm
yaa anlamıypruz zaten bizimle uğraşmaya bayılırlar güzelim sallama onları desemde olmuyo
eee yaradan büyük kimin ne yaptığını bizden ii biliyo
unutma çekilen çileler elbet mükafatını alır
sende inşlhh en kısa zamanda ona dönüp ben hamileyim dersin
yok cnm kıskanma değil o içimizin yangını kavuruken bide hamile haberleri bizi çokkk yıkıyo
ya cnm rabbim sabırlar versin sana bana ve burdaki bütün arkadaşlarıma..
inşllhhh bizlerde sevinenlerden olacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

Gozun aydin canim cok sevindim nazar:

Son düzenleme:

canım aynı sebebten kısrlık sebebi sen in eşin ve benim eşim. sewalimziin topikte eşi de aynı sorundan ve benim korkumda hep sertoli cell mi acaba tedavisi zor diye araştrdım interntten ama kemotrpi ve radyoterpi buna sebeb olabiliyormuş.dr bize böyle birsey demedi ama sanırım böyle birseyin varlığı microteseden sonra ortaya çıkıyor?? arkadaşım bana da gördüğün tedavileri ve başlardaki hormon fsh lh testeron sevilerini yazarsan sewinirim... sevalim beni bilgilendrecektr ama onu da rahatsz etmek istemedim..opyrm bu arada celalettn hoca doğru karar sanırım...ben de şimdi drmuzun gidişatını takip ediyorum.ekim de kontrol var.. tese en az bir 5 ay dahadüşünmüyorz.tedavi de 8.aydayız.. siz neler yaptnz allah hepimize yardm etsin zor bişe çok hem de... allaha emanet olun..

canım benim çok sevindim hayırlı olsun darısı burda umutla bekleyen herkese inş.rabbim sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip eder inş.

Arkadaslar pregnyl bulamiyoruz
Celalettin hocanin onerdigi bir eczane vardi sanirim istanbulda oradan bulunabilir diye okumustum burdan
Biliyorsaniz oranin adresini tel nosunu alabilirmiyim

Cok sevindim canım senin adina. Bizlere de umut oluyorsun :)) İnşallah kalp atislarini duyar ve sağlıkla kucagina alirsin.

merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki aydır Ersel Beyin bitkisellerini kullanıyorduk. bugün hormon tahlili yaptırdık. Celalettin Beye mail attık, geri dönüş bekliyoruz. birde sizlerle paylaşmak istedim. E2(estradiol) baya yüksek çıkmış. :18: :18: bunun ne olduğunu bilen var mı? ben hiç birşey anlamadım...
E2: 130 20-75
FSH: 5.39 1.27-19.26
LH: 1.35 1.24-8.62
PROLAKTİN: 6.49 2.64-13.13
FT4: 0.67 0.61-1.12
TOTAL TESTESTERON:6.51 1.75-7.81
TSH:0.90 0.34-5.6

canım öncekine göre nasıl şimdiki sonuçlarınız bizimkinde pek bi değişiklik yok hocayı aradım hormon başlatacağım dedi siz görüştünüzmü sizdemi sadece bitkiselleri kullanıyordunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…