Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

MERHABA kader arkadaşlarım durumlar nasıl tedavileriniz nasıl gidiyor, bir gelişme varmı, ben pek fazla giremiyorum topiğe ama inanın buradaki herkes ve özellikle siz hep aklımdasınız. bizim haftaya hormon tahlilleri var çok yüksektilerya inşallah iğnelerin bi faydası olmuştur düşmüşlerdir.Allah cc hepimize yardım etsin inşallah güzel haberlerinizi alma dileğiyle iyi geceler...

canım hoşbulduk bende çok özledim sizleri.ne kadar takip etsemde yazmak sohbete katılmak gibisi yok.ahhhh ne kaynatırdık bee yaa...

ben hiç unutmadım canım sizleri dediğim gibi gözüm üzerinizde.gözüm olmasa kulaklarım ajanlarım varrr

kızlar size yazarken facede yeterin mesajını paylaşmıştım. ben kaybettim diye mesaj aldım bir anneden.kızlarımdan bir gün sonra doğan,1 ay sonra başka şehre sevk edilen 7 aydır başka bir ilde hastanede yatan,ailenin sadece haftada bir gün 5 dk görebildiği
bizimde telefondan haberini aldığımız kızlarımın küvöz arkadaşının pazartesi günü vefat ettiğini şu an öğrendim.içim yanıyor

Son düzenleme:
seni seniii ajanların da tanıdık hani
evet cnm unutma bizi biz de seniiii
ayyyy kıyamam cnm yazını okurken tüylerim diken diken oldu yaa gözlerim doldu
rabbim sabır versin o anneye babaya acıları çokkk büyük çokkkkk
ne desek olmuyo inşlhh rabbim yeni bi bebekle acılarını biraz da olsa dindirir...:26:
nasıl kızlar yaramaz mı ne anneleri gibi mi yoksa babalarına mı benziyolar:44:

ajanlarım bir numara canım benim.unutmak mı aslaaaaa

cemrem anneyle telefonda görüştüm ağlaştık ne denbilir dilim tutuldu.çok çekti yavrum 8 aydır
Allahı sabır versin.her hastane fotoğrefımızda var resmi.bakamıycam artık onlara
rabbim sizlere böyle imtihanlar vermesin.çok zor oralarda bırakıp evde yastığına baş koymak.
canım kızlar aynı baba.ben taşıyıcı annelik yapmışım resmen.ne çok uslu ne de yaramazlar.bu yıl çalışmama kararı aldım.bakıcı işi zor geldi.3 gün dayanamadım gelen kadına.şimdi mama saatleri çıkıyorum ve bütün teyzeleri için ve senin için öpücem canım.Allaha emanet olun sizi çok seviyorum.

evet ne desek avutamayız o anneyi babayı sabır dilemekten başka çaremiz yok..
ayy baksennn baba ne seviyordur bide kendine benziyo ya iki kat sever
sağlıkları yerinde olsunda kime benzerse benzesin
tmm cnm git doyur kızlarını allaha emanet olun süt kokularını çek içine...

evet bugünlük bu kadar herkese ii gecelerrrrrrr
yarın yine aynı saatte aynı topikte buluşmak üzere..

İYİ UYKULARRRR.....

cnm ben okudum Alllah kabaul etsinn

cnm ben çalışıyodum gidemedim eşimle dr ilk muayenesinde etkiler demiş ama inmemiş testiste bulunma olasılığı da yüksek demiş... bilmiyorum ki canım Allah hepimizin yardımcısı olsun düşün düşün çıkamıyosun işin içindenn

kaan hoca ile son yazışmamızda eşime M-Sure, menogon 75, ve endol önerdi. bununla hiç spermi olmayan, mikrotese de kısa sürede sperm elde etme olasılığının yüksek olduğunu söyledi. ve spermleri uyarıcı madde içerikli olduğunu söyledi. m-sure TR' de satıldığını söyledi. ama bulamadım. TR de m sure adresi bilen var mı? veya alıp kullanan var mı? eski forum sayfalarında daha önce kullanan varmış fakat nereden nasıl temin edeceğimiz konusunda bilgimiz yok. lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba canım, benim eşiminde testislerinden biri inmemiş ve küçük. 14 yaşında ameliyat olmuş ama işe yaramamış. bize ultrasyon çeken doktora sormuştuk, artık o testis iptal mi, iş göremez mi demiştik. o da alakası yok, testisin küçüklüğü ile sperm pek alakalı değil, hatta testisi çekirdek kadar olanlardan bile sperm bulunabiliyor demişti.

Pazar pazar herkesler uyuyor. ilk defa topiği ben açayım o zaman.

HERKESE GÜNAYDIN. İNŞALLAH HERKES GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ GEÇİRİR.

canımmmmm
seni burada görmek ne güzel
dualarında bizi unutmadığın için Allah razı olsun.
duaların yeter tatlım kızlara iyi bak sen burayı düşünme.
kızlar büyümüştür epey... ne tatlılardır şimdi bıcır bırcırlardır......
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatlı büyütsün.amin. darısı isteyen herkese ve bana olsun inş....
bende çok istiyorum ikiz. bakımı zor diyorlar ama olsun razıyım ben.
hayırlısından versin RAbbim herkese .amin.

canım kızları ve seni kocaman öpüyorum
Allah a emanet olun......

arkadaşım besmeleyi şeriflerlerinize bende katılmak istiyorum..

neden olmasın.
esma ve bengusuu için okunacak besmelede ben 2160 adet okuyordum.
ozaman paylaşalım ikimiz onu.
böylelikle listeye dahil olmuş olursun.sayı da karışmamış olur.

esma için .......... 1160 adet
bengusuu için ......1160 adet
besmele okuyacaksın tatlım.

Son düzenleme:
ESMA İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

7 eylül Cumartesiden-----------------------9 eylül Pazartesi saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1000
3-- tülay20 …………………………… 2120
4—cemrem29 …………………………… 2120
5—denizbulutu …………………………… 2120
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120
8—alev99 ……………………………. 2120 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120
11—balım1905 ……………………………. 2120
12—ervae ……………………………. 2120
13—huzuryolu …………………………… 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
19—ese44 ……………………………... 2120
20—lamyay ……………………………… 2120
21—mavimenekşe ……………………….. 2120
22—seval0817 …………………………… 2120
23—papatyainci ………………………….. 2120
24—pembe85 …………………………….. 2120
25—yeşil034 ……………………………… 2120
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2120
27—eda09 ………………………………… 2120
28—derya06……………………………….. 2120
29—doğadandeva…………………………. 2120
30—edebal………………………………… 2120
31—sağanak ………………………………. 2120
32—esmerimyarim ………………………… 2120
33-- ucubirarada …………………………… 2120
34-- papatyayarim ………………………….. 1160

amin canım amin Allah kimseyi evlatla sınamasın.
RAbbim sabır versin bu anneye de .
ne desek boş şimdi. Allah yardımcıları olsun.amin.
tez zamanda sağlıklı sıhhatli yeniden evlat nasip etsin inş ta bu annecik yeniden hayata tutunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…