arkadaşım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahkızlar slm. Bugün gerçek test gunumdu.değerim 77.38 çıktı.pazt.bi daha tekrarlicam.ona göre kese için gun vericekler.cooook mutluyum.insallah allahın izniyle devamı gel.bu uğurda raşan herkesi rabbim sevindirsin.inşallah değerimartmaya dvm eder.keseyigorürüz ve kalp atışıın da duyariz.yüce rabbim burdaki tüdm
arkadaşlarimi ve diğer tum isteyenleri sevindirsin insallah.çoook öpüyorum kızlar.iyi geceler...:)
cnm hoşgeldinnnn ayy özlemişiz kız seni
olsun cnm yazmasanda aklın duaların bizimle o bile yeter bize çünki bazen kzııyorum burda dertleşip bebekleri olunca bizi unutanlar varo yüzden sizleri görünce çokk mutlu oluyorum cnm
amanda aman minik hanımların mevlüdü olmuş rabbim kem gözlerden korusun onları
bizide dualarına kattığn için çokk sağol be güzelim evet gelen çokkk kimileri geliyo kimileri gidiyo inşl herkeslerde evlat sahibi olur:26::26:
cnm kızları benim için öppp teyzesi kocaman öpüyo onlarıı
seni seniii ajanların da tanıdık hanicanım hoşbulduk bende çok özledim sizleri.ne kadar takip etsemde yazmak sohbete katılmak gibisi yok.ahhhh ne kaynatırdık bee yaa...
ben hiç unutmadım canım sizleri dediğim gibi gözüm üzerinizde.gözüm olmasa kulaklarımajanlarım varrr
kızlar size yazarken facede yeterin mesajını paylaşmıştım. ben kaybettim diye mesaj aldım bir anneden.kızlarımdan bir gün sonra doğan,1 ay sonra başka şehre sevk edilen 7 aydır başka bir ilde hastanede yatan,ailenin sadece haftada bir gün 5 dk görebildiği
bizimde telefondan haberini aldığımız kızlarımın küvöz arkadaşının pazartesi günü vefat ettiğini öğrendim.içim yanıyor
seni seniii ajanların da tanıdık hani
evet cnm unutma bizi biz de seniiii
ayyyy kıyamam cnm yazını okurken tüylerim diken diken oldu yaa gözlerim doldu
rabbim sabır versin o anneye babaya acıları çokkk büyük çokkkkk
ne desek olmuyo inşlhh rabbim yeni bi bebekle acılarını biraz da olsa dindirir...:26:
nasıl kızlar yaramaz mı ne anneleri gibi mi yoksa babalarına mı benziyolar:44:
evet ne desek avutamayız o anneyi babayı sabır dilemekten başka çaremiz yok..ajanlarım bir numara canım benim.unutmak mı aslaaaaa
cemrem anneyle telefonda görüştüm ağlaştık ne denbilir dilim tutuldu.çok çekti yavrum 8 aydır
Allahı sabır versin.her hastane fotoğrefımızda var resmi.bakamıycam artık onlara
rabbim sizlere böyle imtihanlar vermesin.çok zor oralarda bırakıp evde yastığına baş koymak.
canım kızlar aynı baba.ben taşıyıcı annelik yapmışım resmen.ne çok uslu ne de yaramazlar.bu yıl çalışmama kararı aldım.bakıcı işi zor geldi.3 gün dayanamadım gelen kadına.şimdi mama saatleri çıkıyorum ve bütün teyzeleri için ve senin için öpücem canım.Allaha emanet olun sizi çok seviyorum.
HUZURYOLU İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: Şu anda hamile arkadaşımız.
Bebişinin annesine sımsıkı tutunması ve sağlıklı sıhhatlı evladını kucağına almak
.
2 eylül pazartesi den -------- 4 aylül Çarşamba saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2120 .=okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2160 .=okudu
3-- tülay20 2120 ..=okudu
4cemrem29 2120 ..=okudu
5denizbulutu 2120 ..=okudu
6zambak06 . 2120
7aruna 2120
8alev99 . 2120
9ecrin23 . .. 2120
10cicek00 . 2120 ..=okudu
11balım1905 . 2120 ..=okudu
12ervae . 2120 ..=okudu
13huzuryolu 2120
14bengusuu . 2120
15esma 2120
16hasretim01 .. 2120 =okudu
17her şeygüzelolcak 2120 =okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2120 =okudu
19kader60 2120 ..=okudu
20ese44 ... 2120 ..=okudu
21lamyay 2120 ..=okudu
22mavimenekşe .. 2120 =okudu
23seval0817 2120 ..=okudu
24papatyainci .. 2120 ..=okudu
25pembe85 .. 2120 ..=okudu
26yeşil034 2120 ..=okudu
27-- ecrin_bebek .. 2120
28eda09 2120 ..=okudu
29derya06 .. 2120 .=okudu
30doğadandeva . 2120 ..=okudu
31edebal 2120 ..=okudu
32sağanak . 2120
33esmerimyarim 2120 =okudu
ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA HIZLI OKUYUP BİLDİRİRSEK DAHA İYİ OLACAK.
HASSASİYETİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.
Canim merhaba,
biz de dun esimin ultrasonunu doktora gosterdik. Biri kanal icinde ve digerinden küçük. Ben de doktora ayni soruyu sordum ve testis boyutu normal bile olsa hücrelerin yapısı bozuk olabilir yani birebir iliskisi yok dedi. Ancak yine de sizin doktorunuz asil yorumu yapacak. Ben benimle paylaşılani ileteyim dedim.
İçini ferah tut canım. Allah hayirlisini versin hepimiz icin.
kızlar eşinde inmemiş testis oolanlar , inmemiş testis olup ta hamile kalanlar ya da konuyla ilgili bilgisi olanlar lütfen yazabilirmi... benm eşimin ultrason sonuçlarında testisin biri için ileri derce küçük diğeri için de küçük diyortestis boyutu ile sperm üretme arsında doğrusal bir ilişki mi var yani küçük ise üretim yok mu demek oluyor
canım arkadaşlarım merhaba.sizleri fırsat buldukça takip ediyorum.nete giremediğim zamanlarda da flzaskcım ya da baharımdan haberlerinizi alıyorum.elimden geldiğince gün içerisinde bir kezde olsa sayfalara hızlıca göz atıyorum.yazmıyorum ama çünkü yazamıyorum.kızmayın yanlış anlamayın ama içim yandığı için,sizinle beraber üzüldüğüm için tıkanıp kalıyorum ve yazamıyoruummmm.inanın boğazımda yumruk dua edip çıkıyorum sessizce siteye giriş yapmadan.kopmam ve kopamam sizlerden asla.
pıtırcığım mesajını çok geç fark ettim dediğim gibi giriş yapmadan takip ettiğim için.iyiyiz ve sizlere duacıyız canım.senin,cemrem ve denizbulutun bayram sonrası yaptırdığı testleri takip ettim ama dediğim gibi yazamadım canım arkadaşlarım.
kızlar,bugün kızlarım için Kuran okuttum evimde.60 kişi rahat vardı.duaya geçildiğinde resmen boğazım düğümlendi.sizlerden bahstmek istedim ama ağlamaktan korktum insanların içinde.hiç biri bizi anlayamazdı çünki.ben içim yana yana dua ettim sizlere.hocada ev sahibinin dileklerine dedi herkes amin diyince duama ortak olmuş oldu.
akşam flzaskcımlada konuştuk.hergün bu sayfaya gelen yeni birileri olunca omzumdaki yük ağırlaşıyor sanki.rabbim daha niceleri var bilmediğimiz biliyorum ama bu son olsun burdakilerde kurtulsun diyorum.sizler meleklerinize kavuşacak ve bu dert dünyadan silinecek gibi inanmak istiyorum.
hamile haberini aln arkadaşlarım.sağlıcakla doğurun Allah tamamına erdirsin.tedaviye başlayacak olanlarında göbişleri dolsun.
bu arada yetercim paylaştığın mesaj çok hoşuma gitti.çaldım ve facede paylaştım.hiç yazışmadık seninle ama yaşadıklarını ve seni çok iyi biliyorum.sende herkes olduğu gibi dualarımdasın.
arkadaşım besmeleyi şeriflerlerinize bende katılmak istiyorum..
ajanlarım bir numara canım benim.unutmak mı aslaaaaa
cemrem anneyle telefonda görüştüm ağlaştık ne denbilir dilim tutuldu.çok çekti yavrum 8 aydır
Allahı sabır versin.her hastane fotoğrefımızda var resmi.bakamıycam artık onlara
rabbim sizlere böyle imtihanlar vermesin.çok zor oralarda bırakıp evde yastığına baş koymak.
canım kızlar aynı baba.ben taşıyıcı annelik yapmışım resmen.ne çok uslu ne de yaramazlar.bu yıl çalışmama kararı aldım.bakıcı işi zor geldi.3 gün dayanamadım gelen kadına.şimdi mama saatleri çıkıyorum ve bütün teyzeleri için ve senin için öpücem canım.Allaha emanet olun sizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?