Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı olsun canım ınsallah mutlulugun bakı kalır allah bızede bu mutlulugu yasatır ınsallah

çooook sevindimmm Allahım nazarladan korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn , yanlış hatırlamıyorsam eşinde inmemeiş testis vardı gelince hikayesini mutlaka anlatsın kii bizlere de umut olsunnn

ben çok merak ettim nasıl olmuş bende anlatmasını bekliyorum. :)

kızlarrrrrrrr gulzadan güzel hayırlı haberler var gelip kendisi sizlerle paylaşacaktır ama ben dayadamadım çok mutlu oldum,şükürler olsun bir aile daha azodan kurtuldu

Harika bir haber bu. Allah tamamına erdirsin.

Kizlaaar iyi dilek ve dualarıniz icin binlerce teşekkürler.tel.den girdigim için tek tek herkese yazamadim.kusuruma bakmayin.Allah hepinizden razi olsun.iyi ki varsiniz...:)

40 gun icinde yasadiklarim cok uzdu benii.
esimin anneannesini kaybetti songunun de ellerimizde ruhunu teslim etti mekani cennet olsu.
anneanne olum yataginda gorumcem hamilelik derdinde.
ahh ahh allah yukarida goruyor her seyiii.2 hamileligi icin cok hirs yapiyor .
sozde bize cok uzuluyor ama gozume baka baka canimi yaka yaka caba harciyor.anlamadim hangisi dogru ?
allah herkese versin.gozum yok.ama yaptiklari sabir sadece
bebgini kalp atisini herkese yayinlamislar kayinvalidemle ama pazartesi kontrolde bebek olmus icinde .kurtaj oldu.subatta kimyasal gebelik yasadi.oda husran ama herkese naklen yayin nispet yapar gibi.bu aksam 41 yasin vardi anneannanenin herkes te biliyor daha hamile ama iste falan filan kurtaj oldumm benn.buyuk yenge sadece kulagima senin hakkin sendeydi sira ded.onlarin anne kiz yaptiklarini gormus .komsum aynisini yapti onun yaninda
komsumun akrabasi abisinin cocugu yok diye bile bile kurtaj oldu dedi gorumceme bakarak.yani cani yanan birisi varken ablasi hamilelihini sonlardir dedi bizimkinin gozlerine bakarak.ama ne oldu kesinlikle yanlis anlamayin beni.rabbim ilk once bzim gibi olmayana sonra var olan cocugu olupta isteyene versin
gozum olmaz rabbim veriyor rabbim aliyor.bu hirsi anlamiyorum 37 yasinda doktor 45 ne kadar dogurturum demis.birdr bana anlatiyorr sozum ona biz icin cok uzuluyor cok cekiniyormus bana hamileyim demekten .ayni apt oturuyoruzz rabbim sabir versin bana boyle dengesizle yasiyorummm.omu dogru ben mi yanlisim aklahiimm.

pıtırcık ilgin icin cok tsk ederim.Cok uzuldum. cevap yazmadi diye kimse senin ve buradaki herkesin rabbim dualarini kabul etsin.senden cevap bekum liste icin gunluk kactane cekecegiz besmeleyi ben adet olarak fazla okuyabilirim.

canım benim görmemişlerdir arkadaşlar.
değilse yazarlar tatlım.
bu arada ben sana sayıyı ve kime çekeceğini yarın bildiririm.
senden de Allah razı olsun.dualarını eksik etme .inş hepimiz kavuşalım bebişlerimize canımmmm.

bu arada azo sebebiniz neydi canım sizin?

evet tatlım binlerce kez şükür...
inş keseyide görürsün kalp atışlarını da duyarsın.
sorunsuz bir hamilelik geçirir alıverirsin kucağına bebişini.amin.
canım bol bol ayağını sürü. bizlerde inş gelelim arkandan.
dualarım seninle ve bebişinle....
Allah a emanet olun.

ah canım benimmmm. aynı şeyleri emin olki defalarca hepimiz yaşadık.
dengesizleri Allah a havale ediyorum.
üstelik aynı şeyleri kendileri yaşayıpta yaşadıklarını unutanlar onlara hele hiiiiç sözüm yok.
onun için tatlım Allah a havale et.
bu vesileyle aslında bizlerle birlikte çevremizdekilerde imtihan oluyor farkında değiller.
inş bizler bu imtihandan başarıyla çıkarız tatlım.
Allah inş en kısa zamanda şifa versin. ve görümcene inat ikiz ikiz evlat versin Rabbim.amin...

pitircik bizim sebebimiz esimin hodgin lenfoma geciriyor.kanser tedavisi gormus 15 16 yaslarinda 6 ay
sadece kemoterapi olmus radyoterapi olmamis.

allahıma sığnıp sabir ediyorumm rabbimin ilahi adaletiii.bu yasadiklarimizin mukafatini alacagiz heerher dakika rabbimleyimm.iyiki bu derdi vermis ona yadaha yakin olalim diye manevi hayatim cok guclendiiu.bizim yakarislarimizi duyuyor bizim sesimizi seviyormus.ondan hemen kabul etmezmis dualrimizi hayirli zamani vakti var diyoruumm.sadece su dis etkenleer olmasa hayatimizda canimizi yakmasalar.kusura bakmayin yazi ve kelimeler icin cepten yaziyorum ozurdilerim eksik dusuk cumlelerim icin iyiki bu form var bizi bizden baskasi anlayamazz en yakinlarimiz olsalarda yasayan bilir icimizdeki atesii .
bugun kiz kardesim geliyor bir kizi var evim senlenecekk allahim bizim evlerimizde senlerdirsinn aminnnn.

öcelikle Allahın selamı hepinizin üzerine olsun.ucubıarada canım hoş geldin inş.en yakın zamanda Rabbim eşine şifa verir sizde bebklerinize kavuşursunuz .biliyormusun yazdıklarını hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz buradaki herkes bilir sanada yazayım sende bil benim eltimin bir tanesinin hiç çoçuğu olmadı evlatlık aldı(onu kendi oğlu diye bana yutturmaya çalışıyor ayrıca)diğer eltime gelince onunda 10 yıl çoçuğu olmadı neyse ikisi bir oldu benim çoçuğum olmuyor diye zil takıp oynayacaklardı belkide oynamışlardır beni her gördükleri yerde falanın çoçuğu olmuş duydun mu,filanın çoçuğu olmuş duydun mu derlerdi yok ben duymadım derdim aptal gibi ,desem ya kendinizi ne çabuk unuttunuz diye .....ama biliyormusun canım Allah herkesin gönlüne göre veriyor bana hala hayırlı olsun demediler ,eşleriyle araları hiç iyi değil hiç mutlu değilller çünkü kalpleri çok kötü niyetleri bozuk ,lütfen eltini hiç önemseme yaptığı herşeyle seni cennete dahada yakınlaştıryor kendiside ahirette yanacağı odunu kömürü topluyor dünyadan.Allaha havale et zamanı gelince bebeğin gelecektir hiç moralini bozup onun gibileri sevindirme Allah en güzel cevabı verecektir ona. biraz daha şımarsın.sen kendini yıpratma sakın ALLAHTAN UMUDUNU KESME CANIM.

Allah hayırlısıyla güzel sonulandırsın canım. Sağlıklı sıhhatli bebeklerin olsun. Amin.

kızlar şu oynayan surat ağız burun onları nasıl yapıyorsunuz ? bende istiyorum

kızlar ne yaptınız opunuz oldu mu herşey yolunda gitmiştir inş.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ,tedavide olana diğer arkadaşlar hepinizin rabbim mandi manevi yardımcısı olsun .dilim döndükce isimleriniz aklıma düştükce hep dualrımdasınız

kızlar şu oynayan surat ağız burun onları nasıl yapıyorsunuz ? bende istiyorum
dogadandeva günaydın canım eklentileri mesajı yazınca altında bir sürü surat ifadesi var oradan yapıyoruz ,mesaj panosunun altında ifadeleri göremiyorsan profil ayarlarına bir bak oradan ayarlaman gerekiyor olabilir.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben henüz yeni evliyim böyle şeyler yaşamadım ama okuyunca hiçte uzak durmuyor. Yavaştan sormalar filan başladı. Henüz kimseyede söylemedik. Çok korkuyorum bu gibi olaylardan. Allah yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah ikiz ikiz üçüz üçüz evlatların olur. Her zorlukla beraber muklaka kolaylık vardır.

kimseyede söylemeyin saklaya bildiğiniz kadar saklayın bence ben tecrübesizlik yaptım söyledim ,ben üzülürken söylediğim kişiler mutlu oldu ,yakınlarım tabiki üzüldü ama kötü kalbi insan çok başkasının üzüntüsüyle sevinen insanlar için çok büyük malzeme olduk .

Bir lütuftur imtihan... O seni olgunlaştırmak için Allahın lutfettiği bir ikramdır. Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle... Bazen de can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir . Kimi zaman dostlarla , Kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle boğuşursun. Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır. Bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.GÜNAYDIN ARKADAŞALAR

bizde kimselere soylemedik sadece anne ve babalar biliyor ama kayinvalidem gorumcemle paylasmis tabii bir uzun yillar var tabiiki.oglunu ben uzulurum diye gonderemezmis .halbuki bizim esimle mutlulugumuz yetiyoor bize.bize acimasina sinir oluyorumm.
acima acinacak duruma dustuuun haberi yokkk.ben ve esim cevreye karsi hep guclu durduk bu konuda hic sogutmadik kendimizi cevre inat ettik guclu durarak belki arkamizdan laf ettiler ama yuzumuze cok imkan vermiyoruz ne varki en yakini abisine yengesine aci veriyorr.kusurta bakmayin cok doluyumm goz yaslari icindr cevaplarinizi okuyorumm cok mutlu hissettiriyirsunuz huzun ve beni anlayanlarla beraber olmakk cok guzel geliyor insana huzur veriyor sizin umutlarnizla celaletin beye gittik rabbim hepimizin yuzunu guldursunnn.bu matem den cikmayilimm cok yeni ve aciydi yasadiklariimm.cok zor bir vakayiz aslinda ama sizin sayenizde hamilelik
haberleri hucre cikislari umut oldu bize .sertoli cell inhibin 5 lerde ama ersel bey ve celalettin bey umut oldularrr.uzun 2 yi dal surebilir ama derdimize frrman ariyoruz yasiniz genuc ise hic beklemeden gidin.bize iki dfa micro olduk.husranla snuclandi.ilk defa kemoterapalmis bir hastaya tedavi yoluna
ugrasan bir dktr ile bu yola bas koyduk.sanki omuzlarim dan yuk gittu daha bir sonu almadik ama guven ve huzurluyuz simdiklik.hocaya ve ersel bey
umut veee inancimiz sonsuz cikis olana dek birakmayacagiz bu sefer.diger iki hsatane bizi bile bile kullandilar resmen esimin sebebi belli beni haxirladikar sonra yok deyip parayi aldilar zor toparlad ik kendimizii madden ve manenn

İNŞALLAH bu sefer hayırlısıyla bebişlerin olur bol bol. Bizde Celalettin beye önümüzdeki haftalarda :114::114:gideceğiz İNŞALLAH.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr gulzadan güzel hayırlı haberler var gelip kendisi sizlerle paylaşacaktır ama ben dayadamadım çok mutlu oldum,şükürler olsun bir aile daha azodan kurtuldu
bu güzel haber için sana çoooooooooookkk tşkler güzel anne

yeni güzel anne
aman sabahlar olmasın

güçlü kadın ve kahraman babadan bir mucize daha geliyor yaşasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…