Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım yaaaaaaaa..
seni çok iyi anlıyorum.
bende öyle. 3 yıl önce bebek henüz istemiyoruz. demiştim.
şimdi :2::2:
hayırlısı bakalımmmm.....inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize bu hasret biter artık...

canım bu arada seni listeye ekledim haberin olsun.

esma için 1160
bengusuu için 1160
adet besmele okuyacaksın tatlım.

Güzel yürekli insanlar,ALLAH hepinizden razı olsun,ağzınıza sağlık,ALLAH hepimizin muradını en kısa zamanda nasib etsin AMİNNNNN

canım ben kendi besmelemi okudum .senden ve besmelemi okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun.dualanız size kat kat dönsün mevlam hakımızda hayırlı ise rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün

tamam tatlım arkadasımızın besmelesini ben okuyacam insallah yarın hepsini cekerim 2120 tane

seval 0817 ozelde mesajlarim 50 tane olmadigi icin gonderemedim.2micro tese direk ve bile bile yaptilar para ugruna ilkinde benide hazirladilar
bosuna hormon verdiler vucuduma fsh 3 kati fazlasiydi ama daha yuksek opanlarda buldum dedi doktor bizde inandik
baska yolu yok dedi ve bu iste en iyi hastanelerden biriydi tuzak hepsii. 2 micrida hic hormon bskilnadan direk micro oldu esim bunda ben
hazirlanmadim ama beni 2 micro cok yipratti cok uzuldum 1 yil oldu ama hala kendime gelemedim bu arada burayi buldum ocak ayindan bu yana hep okudum esime anlattim siz ve siyah beyaz ornek oldu esime tabii ki diger arkadaslarda ve 12 agustosta celalettin beye gitti ben de gidecektim
calistigim icin is yerinde ani bir gelisme olunca ben gidemedimm.hoca tahliller istemis fsh yuksek inhibin dusuk prengly 5000
haftada iki defa ve ersel beyin gnk safirex ve hprex iciyor safirex bitti .hprex kaldi onu bitirince sertoli ve leydig ge gecicez.insaallah bizde sizin gibi hucre ve sonra sperm cikisi baslar rabbimin izniyle.cikis olmadan sakin micro olmayin hoca hemen cikis olunca sayi artmasini bekleyin demis.dogal yoldan olr demis.siz daha yeni ve zamaniniz var sonuna kadar devam edinn.bizde oyle yapacagiz.prengyl bitince hoca menagina baslicaz demis esime.hayirlisi hakkimuzda kasimda gidecek tekrar.siyah beyaz bizim testesteron normal fsh yuksek 32 lerde.

canım bizin sorunda benzer yalnız eşimin yaşi 6 imiş o tedaviyi gördüğünde.bu arada bizim fsh12 18di basladığimizda ama testes. düşük 1.70 falan.biz de şuan iğne kullnyoz ovitrlle.ve ayrıca kendim netten hazırlattım kürler ve arısütübalpolen propolis karışımı 8 aydır böyle... ekim de kontrol var dr tesenin tarihine karışmıyor biz kara vericez ben en az 1 yıl tedaviden snra diyorm allahn iznyle..ve şu detaylı sperm testini yaptrmak istiyorm dr siz de hücre var dedi ama test yapmadan neye dayanarak bilmiyorm ...hayırlısı inş iyi olacak bekledğimize değecek...insallah... allaha emanet olun...

''ve günün birinde kendini DUANI yaşarken bulacaksın''

ALLAH HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN.

ayrıca olumlu ya da olumsuz burdan herseyi paylaşalım canım...

canım okudum ama bilgisayarı bile açacak vaktim olmadı haftasonu kardeşime eşya baktık kısmet olursa iki hafta olursa evleniyor huzuryolu maşallah arkadaşım duanı okudum cnm salı günü celalettin hocadayız bakalım neler olacak

cnm inşlh bu sene sana bebişini getirir....
cnm hayırlı olsun:123: kardeşinin yuvası hep neşe ve tabiki bol bol çocuk sesleriyle dolsun senin bizim çektiğimizi o yaşamasın inşlhh
cnm salı celalettin beyden inşlh bol bol umut dolu sözlerle ayrılırsın

slm arkadaşlar uzun zamandır topiği takip edememiştim umarım herkes iyidir
eftelyahsn canım seni hatırlıyorum sizinle bikaç gün arayla tedaviye başlamıştık galiba geçmişi okuyunca yazını yeni gördüm
bizde yeni tahlil yaptırdık sonuç çok farklı değil ersel bey aynen devam bu ilçlar bitince arayın gnk vereyim dedi,bizde sadece ersel beyin ilaçlarını kullanıyoruz siz kontrole ne zaman gideceksiniz bize hoca 3 ay sonra demişti 2 ayı geçti tedaviye başlayalı
bizim hormon sonuçlarımız;
fsh 16,29
lh 8.30
total testesteron 5,07
prolaktin 9,25 arkadaşlar bizim fsh 14 den 16 ya çıkmış düşmemiş buna üzülüyorum niye düşmüyo ki allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah herkese hayırlı geceler...

CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM
İNŞALLAH SORUNSUZ GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN VE BEBEĞİNİ KUCAĞINA DA ALIRSIN
DARISI BİZLERE İNŞALLAH

CANIM SENİ O KADAR İYİ ANLIYORUM Kİ İNANKİ BENDE GÖRÜMCEMLE BENZER ŞEYLER YAŞAMIŞTIM İNŞALLAH SENDE EN
KISA ZAMANDA GÜZEL ŞEYLER YAŞARSIN
RABBİM BİZLERİ DE SEVİNDİRSİN İNŞALLAH ONLARI DA RABBİME HAVALE EDİYORUM

canım çok sağol dualarına da katmışsın bizleri allah razı olsun senden
Benim tedavim kurbandan sonraya kaldı genetik test yaptırdım sonucunu bekliyorum 15-20 güne çıkar dediler
ondan sonra doktorumla görüşüp tedaviye başlayacağım kısmetse

allah kızlarına ve sana sağlık sıhhat versin
çok fazla tanımıyorum seni ama mesajın çok içten geldi inşallah bizlerde sizler gibi birgün kurtuluruz
ve bebeklerimizin mevlütlerini okuturuz
bu arada bebeğini kaybeden anne içinde allah sabır versin şimdi onun içi yangın yeri gibidir

sağol canım düşündüğün için ben genetik test sonucumu bekliyorum ondan sonra doktorla görüşüp tedaviye başlayacağım muhtemelen kurban bayramından sonra başlarım inşallah sizde güzel haberler alırsınız

''ve günün birinde kendini DUANI yaşarken bulacaksın''

ALLAH HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN.
.inşallah bizler de bir gün dualarımızı yaşarız o günleri görmek de nasip olsun.

canım kardeşin için mutluluklar

sanada hayırlı haftalar canım bebiş nasıl dikkat et yeğinimize ve kendine

canım öncekine göre nasıl şimdiki sonuçlarınız bizimkinde pek bi değişiklik yok hocayı aradım hormon başlatacağım dedi siz görüştünüzmü sizdemi sadece bitkiselleri kullanıyordunuz.

slm canım sizinle de aynı zamanlarda tedaviye başlamıştık ve durumumuz aynıydı fsh yüksek testesteron düşük sizdede bi değişiklik yok galiba bizim testesteron çok az yükselmiş ama fsh da yükselmiş düşmemiş celaleddin hocaya sonuçları mail attım bekliyorum sizde son durum ne...

hoşgeldin ne zamandır yoktun evet
tatlım olsun hormonlr düşsünde yavaş olsa da lur bari spermler temkinli ve daha kaliteli olur cnm çünki sperm olsa kalitesi az olsa gene olmuyo inşlhh 3 ayın sonunda bolca kıpırdanmalar olur
günaydın güzelim erkenci hamiş seni gene erken kalkmışsın
bu hafta çokkk güzel olsun hepimiz için ya:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…