süppperrrrr bir haber buuuuuuuuuuu
şükürler olsun bir kişi daha kurtuldu.......
GULZA canımmmmm gözün aydınnnnnn. güzel bir hamilelik geçirirsin ve kucağına kolayca alıverirsin inş bebişini.amin
darısı hepimize olsun inşşşşşşş
hayırlı olsun canım cok sevındım allah bu duyguları bızede yasatsın ınsallah
Allah hayırlısıyla güzel sonulandırsın canım. Sağlıklı sıhhatli bebeklerin olsun. Amin.
bu güzel haber için sana çoooooooooookkk tşkler güzel anne
yeni güzel anne
aman sabahlar olmasın
güçlü kadın ve kahraman babadan bir mucize daha geliyor yaşasınnnnn
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME BİR DOST DAHA EVLADINA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI RABBİM SAĞLIKLA DEVAMINI YAŞAMAYI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ
gulzacim allah hayirliyisla istediklerini gonlune gore versin kese kalp atisi hayirlisi ile kucagina saglikla kucagina almayi nasipetsin. anali babali buyutursunn yavrunuu .hic korkma ve endiselenmee rhat bira k kalbini ve dusuncelerinii rabbim kalbine gore versin hepsinii dkt gidecegin zaman yaz dua edeyim yasin salavat ne istersen okurum.
oh oh.
topiğe bir girdim haberlerin engüzeliyle karşılaştım.şükürler olsun.
Gulza canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin rabbim.başlarda korkmuşsun galiba.haklısın da rabbim mucizeni vermiş ne güzel.rabbim mutluluğnuzu daim etsin İnşallah.
darısıda bizlere olsun inşallah.
Kızlar sıra kimde.teker teker kurtulacağız inşallah.
Tebrik ederim arkadaşım,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin,darısı tüm isteyenlere....
cnm yuvarlak hücreyle en kısa zamanda inşl spermleride görürsünüz çok sevindim randevu alabildiğine kusura bakam özelden yazmışsın ama netim yoktu yazamadım :26:
cnm aramıza hoşgeldin bi kiş daha geldi inşlh sende bebğinin habereriyle buraları şenlendirirsin
cnm kimler kimler bizlerde çıkmaz derken mevlam mucizelerini gösteriyo
ben mesela eşim sercoll cell hastası evlendiğimden beri hiç hücre sperm görmedik 2 ameliyat oldu sonuç kocaman 0
celallettin bey de tedaviye başladı eşim varikosel ameliyatı oldu ve tedavinin 6.cı ayınd 6 tane sperm çıkışı oldu normal yolla anlıcan sen güvenini kaybetme celalettin hoca da sonu güzel olacak inşlhh 15.ci yılına bebeğinle gireceksin allahın izniyle
cnm hemen canını sıkma sizin hormonlar yavaş yavaş iniyor demekki olsun biz zaten bekliyoruz inşlh hormonlar düzene girdikçe hücreler ve spermler çıkar güzelim
kız bu nasıl bi haber böyle eee adetin yeni bitmiş nasıl 2 günde değerler böle çıkar ayy hadi inşlh hamişsindir gi,t gene test yaptır kızzz
he bu arada adetin azmı oldu yani üstüne görme gibi olabilir mi inşlhhhhhhhh senin halayını da çekelim yahuuu
cnm germ hücresi spermi evrelerinden biri sırayla hücreler geelişip sperme dönüşüyor hadi sizinde hücreler başlamış devamı spermler olsun
ne güzel bi haber rrrr zaten bekliyordum ben silik çizgi çıkınca kendini azda olsa göstermiş minik bebiş
çiçekcim cnm inşlh sperm sonucunda kıpırdanmalar devam ediyordur bolca spermler görürsünn:26:
yuvarlak hücre spermden önceki evrelerden biri hadi inşlh bi dahakine spermin kendileri gözükür....
gülzaaaaaa gulzaaaaaaaaa hayırlı olsun güzelim 9 ay annesiyle büyüsün kucağına almak nasip olsun sağlıkla
hade halaya geç kaldım ama olsunn
eşinin annanesine mevlam rahmet eylesin cnm
yaa anlamıypruz zaten bizimle uğraşmaya bayılırlar güzelim sallama onları desemde olmuyo
eee yaradan büyük kimin ne yaptığını bizden ii biliyo
unutma çekilen çileler elbet mükafatını alır
sende inşlhh en kısa zamanda ona dönüp ben hamileyim dersin
yok cnm kıskanma değil o içimizin yangını kavuruken bide hamile haberleri bizi çokkk yıkıyo
ya cnm rabbim sabırlar versin sana bana ve burdaki bütün arkadaşlarıma..
inşllhhh bizlerde sevinenlerden olacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
Gozun aydin canim cok sevindim nazar:
canım benim çok sevindim hayırlı olsun darısı burda umutla bekleyen herkese inş.rabbim sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip eder inş.
Cok sevindim canım senin adina. Bizlere de umut oluyorsun :)) İnşallah kalp atislarini duyar ve sağlıkla kucagina alirsin.
canım Allah cc keseyi de görmek nasip etsin sağlıklı hamilelik süreci geçirirsin inşAllah. Allahım cc bağışlasın bebişini sana çok sevindimdarısı bizlerin tüm arkadaşlarımızın başına
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
ERVAE İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
.
31 ağustos cumartesi DEN ----- 2 eylül pazartesi saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2120 .=okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2160 ..=okudu
3-- tülay20 2120 ..=okudu
4cemrem29 2120 ..=okudu
5denizbulutu 2120 ..=okudu
6zambak06 . 2120 ..=okudu
7aruna 2120 =okudu
8alev99 . 2120 ..=okudu
9ecrin23 . .. 2120 ..=okudu
10cicek00 . 2120 ..=okudu
11balım1905 . 2120 .=okudu
12ervae . 2120 ..=okudu
13ese44 ... 2120 ..=okudu
14bengusuu . 2120 ..=okudu
15esma 2120 ..=okudu
16hasretim01 .. 2120 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2120 ..=okudu
18huzuryolu 2120 =okudu
19ilkbahar_ilkbahar .. 2120 =okudu
20kader60 2120 ..=okudu
21lamyay 2120 ..=okudu
22mavimenekşe .. 2120 .=okudu
23seval0817 2120 .=okudu
24papatyainci .. 2120 ..=okudu
25pembe85 .. 2120 ..=okudu
26yeşil034 2120 ..=okudu
27-- ecrin_bebek .. 2120 ..=okudu
28eda09 2120 ..=okudu
29derya06 .. 2120 .=okudu
30doğadandeva . 2120 ..=okudu
31edebal 2120 ..=okudu
32sağanak . 2120 ..=okudu
33esmerimyarim 2120 ..=okudu
ervea tatlım besmelelerin tamamlandı.
RAbbim çekilen besmeleler hürmetine gönlünden ne geçiriyorsan gerçekleştirsin.amin.
çifter çifter hayırlı evlatlarla kucağını doldursun.amin.
Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
Ondan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allahım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz ERVAE nikli arkadaşımızın tez zamanda
Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.amin.
CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM
İNŞALLAH SORUNSUZ GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN VE BEBEĞİNİ KUCAĞINA DA ALIRSIN
DARISI BİZLERE İNŞALLAH
CANIM SENİ O KADAR İYİ ANLIYORUM Kİ İNANKİ BENDE GÖRÜMCEMLE BENZER ŞEYLER YAŞAMIŞTIM İNŞALLAH SENDE EN
KISA ZAMANDA GÜZEL ŞEYLER YAŞARSIN
RABBİM BİZLERİ DE SEVİNDİRSİN İNŞALLAH ONLARI DA RABBİME HAVALE EDİYORUM
hayırlı uğurlu olsun gulza :) Allahım onu orda korusun büyütsün ve sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..darısı tüm isteyenlereeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?