Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pıtırcığıımm çook sağol cnm...amin cnmm inşallah...:)

bu güzel haber için sana çoooooooooookkk tşkler güzel anne

yeni güzel anne
aman sabahlar olmasın

güçlü kadın ve kahraman babadan bir mucize daha geliyor yaşasınnnnn

cnmmm çook teşekkürler...hepimiz çok güçlü kadınlarız,eşlerimiz de bizim kahramanlarımız...Allah hepinizden razı olsun...:)

amiinn cnm inşalllah onları da bi atlatsak hayırlısıyla...18 eylül'de kese için gün verdiler...dualarını esirgemezsen çoook sevinirim .Allah razı olsun cnm...:)

çoook sağol cnm...aminnnn.inşallah Allah'ın izniyle hepimiz tek tek kurtulucaz bu illetten.bizler çook özel ve güçlü insanlarız...

cemremmm çook sağol bitanem...:)

canım ben kader,bengusu ve esma nın besmelelerini okudum ALLAH kabul etsin çifter çifter evlatları olsun inşallah.

cnmmm aminnnn.darısı burdaki tüm arkadaşlarıma inşallah Allah'ın izniyle...:)

okuyan herkesten ALLAH razı olsun herbiriniz evladına tez zamnda kavuşsun inşallah

yeşilciimm çook sağol cnm...inşallah hepimiz tek tek kurtulucaz...

canımmmmkonuştuk ama burdan da yazayım dedim. iyi haberlerini bekliyoruz inşallah ALLAH'ın izniyle....çok öpüyorum seni...

kızlar dün testimi tekrarladım.değerim 208 olmuş,cuma 77'ydi....yarın bi daha yaptırıcam, ayın 18'ine kese için gün verdiler...inşallah hayırlısıyla keseyi görmek ve kalp atışlarını da duymak nasip olur...dualarınızı esirgemeyin canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…