cnmmm çoook teşekkürler...evet inmemiş testis...eşim 11 ve 12 yaşlarında ameliyat olmuş.,indirilmiş.tabii olmadı çocuk falan.egede micro tese oldu 4 tüp bulundu ve donduruldu.2 kez orda tüp bebek denedik,tek emb.kondu.fakat tutmadı.bu sırada Ankara'ya tayinimiz çıktı.iiyi ki de çıkmış.fiyat falan araştırmaya diye Centrum Klinik'ten randevu aldık ve kendimizi 2 gün sonra tedaviye başlamış bulduk.eşimi önce microteseye aldılar.çok şükür çok rahat bi ameliyat geçitdi ve alınan parçalarda sperm bulundu.hareketli bile gözlenmiş.2 hafta kadar (ameliyat öncesi) bol bol keç,boynuzu pekmezi ve doktorun verdiği vitaminleri kullandı.testislerin gayet iyi durumda.ilerde normal çıkış bile olur demiş.çook şükür .sonra 4 embriyomuzu pgt'ye yolladık 3ü sağlıklı çıktı.transfer oldular 12 günlük zorlu ve heyecanlı bekleyiş...sonunda ilk kez pıozitifi gördük çok şükür cnm...daha sırada kese ve kalp atışı var.inşallah o günleri de görürüz...çoook öpüyorum cnm...:) yazarsan yine bişey gördükçe cvplarım cnm...çook öpt...:)
kızlar dün testimi tekrarladım.değerim 208 olmuş,cuma 77'ydi....yarın bi daha yaptırıcam, ayın 18'ine kese için gün verdiler...inşallah hayırlısıyla keseyi görmek ve kalp atışlarını da duymak nasip olur...dualarınızı esirgemeyin canlarım...
kızlar dün testimi tekrarladım.değerim 208 olmuş,cuma 77'ydi....yarın bi daha yaptırıcam, ayın 18'ine kese için gün verdiler...inşallah hayırlısıyla keseyi görmek ve kalp atışlarını da duymak nasip olur...dualarınızı esirgemeyin canlarım...
nasıl yani e arkadaşlar azpsperm için tedavideler biz de randevu alacaktık tatilden dönmesini bekliyouz:44:
Evet canim bizim spermler nazli ceeeee yapip kaciyolar vardir bundada bi hayir dun cok kotuydum ama bugun iyiyim tek care biraz sabır kotu dusunme canim sende insallah guzel sonuclar alirsiniz....Cnm gunaydin dun gitmissiniz dr.a ah cnmne desem miral olmuyo biliyorum cnm bizim gibi azolularda cikis baslayyinca aralarda cikis olur bazendd olmazmis ben laborantla konustum bana ole diyolar yani sik sik sperm testti vermesi gerekirmis eslerimizin cunki yeni basladigi icin spermler cikisa bazen yokolurmus anlikmis bu bakalim benim esimde persrmbe gjnu vericek test bende korkuyorum cikmazsa diye de demekki bizde de cikmicak bu gidisle:18: cnm inanki o aglamalar hic bitmiyor ki sanki cikinca hersey bitiyomu asil indan sinra basliyo cnm bizler ne kadar sprm cikarsa ciksin bebeklerimizi kucagimiza almadan rahat olamayiz.:26:
cnm ya çoook mutlu oldum hepimizin duaları seninle Allahım sağlılka kucağına almayı nasip etsin.. özle olmazsa boyutları normalmiydi testislerin ben şuan buna takmış durumdayım da bizim birisi ileri derecede küçük diğeri normale yakın küçükmüşne kadar etkiler bilmiyorum
yupyyyyy....
canım bu sevincin hiiiiççç bitmesin inş.
keseyide gör ,kalp atışlarını da duy inşşşşşş
dualrım seninle canımmmm.miniğin inş sağlıklıca kucağına gelir veeee evini şenlendirir.amin.
hayırlı olsun arkadasım herşey gönlüne göre ilerler inş.[/QUOT
Ecrincim amiiin .güzel dileklrrin icin.Evt.normal boyutta cnm.boyut ne kadar etkili bilmiyorum cnm.bi doktora sormakta fayda var .ins.sorunsuz ilerler işleriniz.
Pitircik ve ilkbahar canlarim çoook sağolun.Allah hepimize yasatsin bu duygulari inşallah.
hepinizden Allah razı olsun ....öpüyorum...:)
cnm acil şifalar versin rabbim. bir ben birde eşim 2 tane okuruz.
Allah şifa versin kardeşim 1 yasin de ben okurum bugün.
durudenizderya icin 3 yasini okudum.
pitircik ameliyat olacak hasta icinde 3 yasin okuyorum.1000 adet ya safi okuyorum.
dua listesinde sira hangi kimde yayinladin yeni listeyi ?
canım 1 yasin okudum.
ucubirarada arkadaşımız var oda 3 yasin okumuş
Allah tez zamanda şifasını versin inş.
herkese hayırlı gecelerrr
kızlar eşim yarın test verecek bakalım ne çıkacak:18::18:
hepimizin gönlündeki muratlarımız olsun inşlhh hayırlısıylaa
herkese ii gecelerrrr
canım mutluluğun hep böyle daim olsun inşallahkızlar dün testimi tekrarladım.değerim 208 olmuş,cuma 77'ydi....yarın bi daha yaptırıcam, ayın 18'ine kese için gün verdiler...inşallah hayırlısıyla keseyi görmek ve kalp atışlarını da duymak nasip olur...dualarınızı esirgemeyin canlarım...
herkese hayırlı gecelerrr
kızlar eşim yarın test verecek bakalım ne çıkacak:18::18:
hepimizin gönlündeki muratlarımız olsun inşlhh hayırlısıylaa
herkese ii gecelerrrr
sanada günaydın canımgünaydınlarrrçok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?