Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba canım, moralini bozma bence. Keske yuvarlak hücre çıksa bizde diyenler vardir eminim. O yuzden kendini sansli saymalisin bence ve spermler cikana kadar sabira devam:) ki daha once cikmis yani bence iyi dusun iyi olsun. Insallah 20 gun sonra goreceksiniz spermleri:)

Şimdilik 1 tane okudum..

esma için okudum

hasretim 01besmelesini okudum.rabbim esine bol spermler ve hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.anali babali buyutmeyi nasip etsin.

okudum canım esmacıma Allah cc sağlıklı kendisi gibi tatlı bebiş nasip etsin inşAllah

okudum canm bengusu Allah cc kısa zamanda sağlıklı bebiş nasip etsin sana inşAllah

durudenizderya Allah cc acil şifalar versin. İnşallah korkulacak bişey yoktur:26:bende bir yasin okudum Allah cc bebişlerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşAllah

geçmişi şimdi okuyabildim.

duruderyadeniz canım benim çok geçmiş olsun.dilerim meleklerin seninle.gelip geçici birşeydir inşh.
umarım güzel haberlerle gelirsin.
yasin okunuyormuş bende 1 tane okuyabilirim eksik kaldıysa...

cemrem; hayırlısı olsun hücre var çok şükür inşh çıkışta olacak 20 gün sonra için dualarımızdasın.

diğer arkadaşlar çok selamlar hepinize.....

kızlar hepinize çokkk teşekkür ederim ayrı ayrı
bana moral ve destek oldunuz evet üzüldüm ağladım ama geçti
çoğunuzun dediği gibi çıkışı gördüm ya 2 kere gene olacak nasılsa kendini gösterdiler bize biz onları bırakırmıyız heheyyyyy,
burası iiki var burasını ii ki keşfetmişim hepinizi çokkk seviyorum arayanlar burdan yazanlar ve dua edenler hepinizin gönlündeki muratlar katbe katı size gelsinnn durmak yokkk devam ediyoruz bunlar bizleri yıldıramazzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar evli değilim forum takip kısmını tıkladığımda konunuzu görüyordum hep.bilgim yok azospermi ile ilgili ama eğer spermin yeterli olmaması durumu ise benim babamın da yeterli değilmiş ve bu yıllar önce teknolojinin durumunu yaşımdan çıkartırsınız kürler de var ender saraç mı soyismi müftüoğlu olan mı ney onlardan birinin onlarında deneyebilirsiniz.ama lütfen canınızı hiç sıkmayın Allah isteyen herkese nasip eder inş.bugün kendimden utandım da ölmüş dedelerime ninelerime bile dua okumuyorum diye forum takipte konunuz çıkınca belki moral olur diye yazmak istedim.bu arada yaşım 22 :) görüyorsunuz ya tee kaçlı yıllar.inş olurmhepinizin bebişleri en içten şekilde söylüyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin

canım kusura bakma ya bizde yatılı misafir çook.benimde halm malum.arkadaşların besmelesini ALLAHIN izniyle yarın okuyup haber veririm canım hakkını helal et.

CEMREMCİMMM canım üzülme.Yirmi gün sonra müjde verceksn ben inanıyorum.moralini bozma emi.ALLAH yardımcın olsun.
DURUDENİZDERYA kaçgündür yoğunluktan topiğe bakamadım canım çoooook geçmiş olsun RABBİM sana ve meleklerine şifa versin İNŞ.

pıtırcık merhaba canım durudenizderya için bende okudum yasin şerifi Rabbim evlatlarını ona bağışlasın aynı zamanda kendisine güç kuvvet nasip eylesin

cemrem canım vaktin zamanın var demek Allah sesini bu dualarını çok seviyor demekki
benim içimde garip bir his var sana karşı sanki hamileyim dedin diyeceksin gibi
üzülme canm şafağın sökmesi yakındır inşallah...

s.a canlar öncelikle pıtırcık başta olmak üzere allah hepinizden razı olsun.dularınız bin bin katıyla sizlere dönsün cok teşekürler.şimdilik bebekler iyi ama biraz daha hast.yatacakmısız .heran tekrarlayabilirmis,biraz zor günler geciriyorz.iyiki varsınız...dualarınızı hissediyoruz

cemrem lütfen üzülme bu yol uzun ve zor dikenli bir yol,dönünce hepinize yazacagm Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…