- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
merhaba kızlar eşimin test sonucu geldi
malesef sperm bulunamamış ve 2 milyon yuvarlak hücre çıkmış gene
laborant eşime demiş sizde çıkış var yeni olduğu için arada çıkmaya bilir demiş anlıcanız gene 0 gördük...
bakalım artık eşim 20 gün sonra tekrar test verir o zaman ne olur bilmem
yarında raporum çıkıyo eşimle alıp umut tüp bebeğe gidicez istanbul hastanesinden vazgeçtik
umut hem bana yakın hemde eşimde umuda geri döndü ne yapalım bakalım bundan sonra inşlh diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız....
cnm biz celallettin peru da tedavideyiz çıkış oldu şükürcemrem merhABA;
Sizden böyle hayırlı bir haber duymak çok güzel benim eşim de sertoly cell sendromu kaan hoca ile tedaviye başlıcaz kısmetse moral oldunuz bebeğinii mutlulukla büyütürsünüz güzel günlerini görürsünüz inşallah... tedavi boyunca bize tavsiyeleriniz var mı aacaba ?
laborant eşime demiş sizde çıkış var yeni olduğu için arada çıkmaya bilir demiş anlıcanız gene 0 gördük...
Bakalım artık eşim 20 gün sonra tekrar test verir o zaman ne olur bilmem
yarında raporum çıkıyo eşimle alıp umut tüp bebeğe gidicez istanbul hastanesinden vazgeçtik
umut hem bana yakın hemde eşimde umuda geri döndü ne yapalım bakalım bundan sonra inşlh diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız....
üzülmeden olmuyo tabbii de ne yapalım beklemekten başka çaremiz mi varcnm benim üzüldüm bende
sıkma canını ne olur bi sefer gördünüzya
yine görünecek o spermler belki henüz vakti değilmiştir
bizde cuma günü yaptıracağız
sperm beklentim yok lökosit ve eritrositi merak ediyorum bende
Yeşilcim cnmamiin inallah.hepimiz tek tek guzel haberler vercez ins.burdan.dilerim hepimiz bebislerimize kkavusuruz.çıksın sağlıklı spermler ,gelsin bebisler...Allah cooook büyük...
aynen öyle cnm şimdi biraz üzgünüm doğal olarak ama geçicek geçmemiş ne var dünyada :26:Canım Allahın bir ol demesi yeterli belki sizin için sebep umut tüp bebektir. sebebine sarılmak lazım. Allah çeşit çeşit sebepler yaratmış. umut bize vesile olamadı inşallah kaan hoca da bizim sebebimiz olur. en azından yuvarlak hücre çıkışı olmuş elhmdülillah. kaan hoca bize yuvarlak hücre çıksa bile onunla tüp bebek deneriz dedi. herşeyin hayırlısı....
evet laborant öyle demiş eşime bilmem cnm biraz moral bozuluyo ama olsun bu günüme hamdolsun gördüm ya gene gelir elbet nazlı mızmız spermcikler...cemrem inan bende çok üzüldüm canımama laborantın dediği muhakkak doğrudur sakın kaygı etme
üretim var ki diğer testlerde çıkış oldu inşallah başka testler de yine çıkacak canım buna inanıyorum ben.
umut tüp bebek için tekrardan kararını vermişsin hayırlısı canım inşallah umut tüp bebek sana yeni umutlar heycanlar verir canım
Allah büyük ben olacağına canı gönülden sonuna kadar inanıyorum canım arkadaşım
canım çok üzldüm ama sabretmekten başka çaremiz yok inşallah bidahakine bol bol çıkar spermcikler hakkında hayırlısı olsun..merhaba kızlar eşimin test sonucu geldi
sağol cnm sabrımızın sonu selamet olur inşl:26:canım çok üzldüm ama sabretmekten başka çaremiz yok inşallah bidahakine bol bol çıkar spermcikler hakkında hayırlısı olsun..
inşlhhh aaa o zaman beni bekletmeyin kız çabuk sizde çıkında bende arkandan geleyimCanım insallah yirmi gun sonunda spermler bolbol gelecekler dualarim seninle canim benim bence sen bni beklion bizim kirkimiz kariscak unutma:) bizde test vetcez cok tedirgin olmaya basladik bile.. peki nie spermlerde cikis durmus bisi dedi mi doktor
Buarada canim sertolicell tam olarak nedir
evet laborant öyle demiş eşime bilmem cnm biraz moral bozuluyo ama olsun bu günüme hamdolsun gördüm ya gene gelir elbet nazlı mızmız spermcikler...
ya öyle oldu içimden hep orası geliyo gene kürkçü dükkanına döndüminşlhhh yeni umutlar ve meleğimi gönderir çünki meleğim artık gelsin onu o kadar sarmak istiyorum kii kucağıma alıp o süt kokusunu içime çekmek istiyorum ,
mevlam nasip ederse...
güzel gönüllü arkadaşım inşlhh dediğin gibi olurcumartesi de senden güzel haberler alalım tatlım
dediğn gibi nazlı spermler gelecek gene elleri mahkumillaki insanın morali bozuluyordur canım ama sen sonuçta nazlı spermleri gördün inşallah bidaha göreceksin
ahhh canım benim yaaa o içindeki bebek hasreti inşallah dindireceksin bebeğini kucağına da alırsın
bende senin gibi bazen içim acıyo kavruluyor ama sabır bitanem
bu arada kürkçü dükkanına da hoşgeldin
merhaba canım hocaya telefon açmadık mail atmıştık o da tedaviye devam demişti. cuma veya cumartesi ersel beyi arayacağız çünkü o beni bir hafta sonra arayın ne yapacağınızı söylerim demişti. artık onunla görüştükten sonra tekrar hocaya döneriz. iğne işi korkutuyor beni. buradaki arkadaşlar yazıyor bulmak zor oluyor diye. hele de biz bu kadar uzaktayken nasıl buluruz diye endişeleniyorum. siz hangi şehirdesiniz inşallah böyle sorunlar yaşamazsınız.canım ne yaptın hocayla görüştünmü tedaviniz nasıl devam edecek bize prengly iğne başladı bugün eczane ilaçları gönderecek siz naptınız..
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah 20 gün sonra ceee der sizin nazlı spermler.merhaba kızlar eşimin test sonucu geldi
merhaba canım hocaya telefon açmadık mail atmıştık o da tedaviye devam demişti. cuma veya cumartesi ersel beyi arayacağız çünkü o beni bir hafta sonra arayın ne yapacağınızı söylerim demişti. artık onunla görüştükten sonra tekrar hocaya döneriz. iğne işi korkutuyor beni. buradaki arkadaşlar yazıyor bulmak zor oluyor diye. hele de biz bu kadar uzaktayken nasıl buluruz diye endişeleniyorum. siz hangi şehirdesiniz inşallah böyle sorunlar yaşamazsınız.
inşlhhh aaa o zaman beni bekletmeyin kız çabuk sizde çıkında bende arkandan geleyim
dr. sizde devam edicek telaş yapmayın dedi laborantta diğer testlerde muhakkaka çıkar demiş
cnm sertoli cell menide ve Testis dokusunda olması gereken (sperm üretim hücreleri) olmaması durumudur
ama bizde artık hücre de var sperm de her ne kadar bugün spermler bizden saklandıysa da var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?