Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benım ınsaallah guzel haberler vereceksın. ben de umut un adını cok duydum tup bebege sonbaharda gıdecegım seneye. oyle dusunuyorum ozaman ben de umut dusunecegım.

bence sonrakı tahlıl daha ıyı cıkacak canım.

dua ve sevgılerımleeeeeeee

cnm biz celallettin peru da tedavideyiz çıkış oldu şükür
biz kaan hoca da tedavi görmüştük olumlu sonuç alamadık inşlhh siz alırsınız
cnm benim daha bebeğim yok olur inşlhh allah söyletti demek
eşin en önemlisi moral cnm moralinizi hep yüksek tutun tedavinin gidişatını bile etkiliyo moral
eşim celallettin hocanın verdiği kürleri kullandı onun dışındabişey kullanmadı benim tavsiyem ne kullanırsanız zamanında ve harfiyen uyun demek olur hadi inşlh güzel haberler sizden de gelir cnm

cnm benim üzüldüm bende
sıkma canını ne olur bi sefer gördünüzya
yine görünecek o spermler belki henüz vakti değilmiştir
bizde cuma günü yaptıracağız
sperm beklentim yok lökosit ve eritrositi merak ediyorum bende

üzülmeden olmuyo tabbii de ne yapalım beklemekten başka çaremiz mi var
inşlh bakalım araştırdım yeni çıkışlarda bi görünüp bi kaybolma oluyormuş bizde yeni olduğumuz için herhalde bu sefer göremedik şükür gene dediğin gibi gördük ya darısı sizlere olsun cnm ya iann ki bi kişide bile çıksa hepimizde çıkmış gbi oluyoruz
ah cnm inşlh eritrosit ve lokosit bitmiştir ve sperm olmasa bile hucreler kıpırdanmalar olmuştur

Canım Allahın bir ol demesi yeterli belki sizin için sebep umut tüp bebektir. sebebine sarılmak lazım. Allah çeşit çeşit sebepler yaratmış. umut bize vesile olamadı inşallah kaan hoca da bizim sebebimiz olur. en azından yuvarlak hücre çıkışı olmuş elhmdülillah. kaan hoca bize yuvarlak hücre çıksa bile onunla tüp bebek deneriz dedi. herşeyin hayırlısı....

Yeşilcim cnmamiin inallah.hepimiz tek tek guzel haberler vercez ins.burdan.dilerim hepimiz bebislerimize kkavusuruz.çıksın sağlıklı spermler ,gelsin bebisler...Allah cooook büyük...

amin canım inşallah dediklerin olur hepimiz anne olmayı hak ediyoruz inşallah Rabbim de böyle uygun görmüştür
artık senin biraz daha dikkat edip ve bol bol dinlenip keyif yapma zamanın hamileliğin keyfini çıakr artık

aynen öyle cnm şimdi biraz üzgünüm doğal olarak ama geçicek geçmemiş ne var dünyada :26:
inşlh cnm sebeblerimiz he hayırlarla gelsin hepimizin hayatınainşlh cnm yuvarlak hücre ardından spermler görün inşlh güzelim desteğin için sağol

cemrem inan bende çok üzüldüm canım ama laborantın dediği muhakkak doğrudur sakın kaygı etme
üretim var ki diğer testlerde çıkış oldu inşallah başka testler de yine çıkacak canım buna inanıyorum ben.
umut tüp bebek için tekrardan kararını vermişsin hayırlısı canım inşallah umut tüp bebek sana yeni umutlar heycanlar verir canım
Allah büyük ben olacağına canı gönülden sonuna kadar inanıyorum canım arkadaşım

evet laborant öyle demiş eşime bilmem cnm biraz moral bozuluyo ama olsun bu günüme hamdolsun gördüm ya gene gelir elbet nazlı mızmız spermcikler...
ya öyle oldu içimden hep orası geliyo gene kürkçü dükkanına döndüm inşlhhh yeni umutlar ve meleğimi gönderir çünki meleğim artık gelsin onu o kadar sarmak istiyorum kii kucağıma alıp o süt kokusunu içime çekmek istiyorum ,
mevlam nasip ederse...
güzel gönüllü arkadaşım inşlhh dediğin gibi olurcumartesi de senden güzel haberler alalım tatlım

canım çok üzldüm ama sabretmekten başka çaremiz yok inşallah bidahakine bol bol çıkar spermcikler hakkında hayırlısı olsun..

Canım insallah yirmi gun sonunda spermler bolbol gelecekler dualarim seninle canim benim bence sen bni beklion bizim kirkimiz kariscak unutma:) bizde test vetcez cok tedirgin olmaya basladik bile.. peki nie spermlerde cikis durmus bisi dedi mi doktor
Buarada canim sertolicell tam olarak nedir

inşlhhh aaa o zaman beni bekletmeyin kız çabuk sizde çıkında bende arkandan geleyim
dr. sizde devam edicek telaş yapmayın dedi laborantta diğer testlerde muhakkaka çıkar demiş
cnm sertoli cell menide ve Testis dokusunda olması gereken (sperm üretim hücreleri) olmaması durumudur
ama bizde artık hücre de var sperm de her ne kadar bugün spermler bizden saklandıysa da var...

illaki insanın morali bozuluyordur canım ama sen sonuçta nazlı spermleri gördün inşallah bidaha göreceksin
ahhh canım benim yaaa o içindeki bebek hasreti inşallah dindireceksin bebeğini kucağına da alırsın
bende senin gibi bazen içim acıyo kavruluyor ama sabır bitanem
bu arada kürkçü dükkanına da hoşgeldin

canım ne yaptın hocayla görüştünmü tedaviniz nasıl devam edecek bize prengly iğne başladı bugün eczane ilaçları gönderecek siz naptınız..

dediğn gibi nazlı spermler gelecek gene elleri mahkum
bazen dayanmak zor geliyo da sonra halime gene şükredip avutuyorum kendimi...
aminnn cümlemizin hasreti dinsin
evetttt hoşbuldummmmm

canım ne yaptın hocayla görüştünmü tedaviniz nasıl devam edecek bize prengly iğne başladı bugün eczane ilaçları gönderecek siz naptınız..
merhaba canım hocaya telefon açmadık mail atmıştık o da tedaviye devam demişti. cuma veya cumartesi ersel beyi arayacağız çünkü o beni bir hafta sonra arayın ne yapacağınızı söylerim demişti. artık onunla görüştükten sonra tekrar hocaya döneriz. iğne işi korkutuyor beni. buradaki arkadaşlar yazıyor bulmak zor oluyor diye. hele de biz bu kadar uzaktayken nasıl buluruz diye endişeleniyorum. siz hangi şehirdesiniz inşallah böyle sorunlar yaşamazsınız.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah 20 gün sonra ceee der sizin nazlı spermler.

canım bizde uzaktayız nevşehirdeyiz hoca ilaçları yazdı ve rapor çıkardı istanbuldan bi eczanenin telini verdi görüştük ilaçları göndercekler bize bakalım onlarıda kullanalım inşallah faydası olr

yine sabırla beklemek düştü desene.. yuvarlak hücre var ya dediğin gibi olgunlaşıp sperme dönüşürler ve inşallah 20 gün sonra kendilerini gösterirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…