- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
merhaba canım hocaya telefon açmadık mail atmıştık o da tedaviye devam demişti. cuma veya cumartesi ersel beyi arayacağız çünkü o beni bir hafta sonra arayın ne yapacağınızı söylerim demişti. artık onunla görüştükten sonra tekrar hocaya döneriz. iğne işi korkutuyor beni. buradaki arkadaşlar yazıyor bulmak zor oluyor diye. hele de biz bu kadar uzaktayken nasıl buluruz diye endişeleniyorum. siz hangi şehirdesiniz inşallah böyle sorunlar yaşamazsınız.
merhaba kızlar eşimin test sonucu geldi
malesef sperm bulunamamış ve 2 milyon yuvarlak hücre çıkmış gene
laborant eşime demiş sizde çıkış var yeni olduğu için arada çıkmaya bilir demiş anlıcanız gene 0 gördük...
bakalım artık eşim 20 gün sonra tekrar test verir o zaman ne olur bilmem
yarında raporum çıkıyo eşimle alıp umut tüp bebeğe gidicez istanbul hastanesinden vazgeçtik
umut hem bana yakın hemde eşimde umuda geri döndü ne yapalım bakalım bundan sonra inşlh diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız....
laborant eşime demiş sizde çıkış var yeni olduğu için arada çıkmaya bilir demiş anlıcanız gene 0 gördük...
yarında raporum çıkıyo eşimle alıp umut tüp bebeğe gidicez istanbul hastanesinden vazgeçtik
umut hem bana yakın hemde eşimde umuda geri döndü ne yapalım bakalım bundan sonra inşlh diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız....
canım ne yaptın hocayla görüştünmü tedaviniz nasıl devam edecek bize prengly iğne başladı bugün eczane ilaçları gönderecek siz naptınız..
canım sizin de hormonlar yüksek çıkmıştı dimi hoca o yüzden mi iğneye başlattı,ersel bey ne dedi hormonlar hakkında bizde celaleddin hocaya mail attık bu ay sonu gelin demiş ozamana ilaçlarımızda bitecek sizi kontrole çağırmadımı hoca kusura bakma çok soru sordum
inşlhhh aaa o zaman beni bekletmeyin kız çabuk sizde çıkında bende arkandan geleyim
dr. sizde devam edicek telaş yapmayın dedi laborantta diğer testlerde muhakkaka çıkar demiş
cnm sertoli cell menide ve Testis dokusunda olması gereken (sperm üretim hücreleri) olmaması durumudur
ama bizde artık hücre de var sperm de her ne kadar bugün spermler bizden saklandıysa da var...
herkese hayırlı gecelerrr
kızlar eşim yarın test verecek bakalım ne çıkacak:18::18:
hepimizin gönlündeki muratlarımız olsun inşlhh hayırlısıylaa
herkese ii gecelerrrr
Pitircik canim esma ve kader icin okudum Rabbim gonullerinin muradini tez zamanda versin insallah...canim test sonucunde beklentimiz hep olumlu seyler oldugu icin o yuzden bi hayal kirikligi olmustu ama simdi iyiyim Raabim ne dilerse o olur koskoca evreni yaratan Allah mercimek kadar embriyoyumu (haşa) yaratamayacak...elbet vakti saati var..artik bu yuzden eşimi de uzmucem o herseyin en iyisine layik bunlari hic haketmiyor.....
esin ve senin icin 500ya safi okudumm allahim iyi guzel sonuclar versin bir an once hamileligi nasip etsin.esinede sifalar versin. burda halaylar cekelim.
DURUDENİZDERYA İÇİN YASİN LİSTESİ
PITIRCIK_43…………………… 5……..= OKUDU (4 ADET OKUYACAK)
UCUBIRARADA ………………. 3 …….=OKUDU
CEMREM29 ……………………… 5 …….=OKUDU
KADER60 ………………………… 1 …….=OKUDU
PAPATYAYARİM ……………….. 1
İLKBAHAR İLKBAHAR ……… 2…….=OKUDU
ECRİN23 ……………………………1
NURUSİMA81…………………..1
Ese44 ……………………………….1
Yeşi0l34 ……………………………1
Seval0817…………………………. 5
Eda09 …………………………….. 2 ……=OKUDU
Esmerimyarim ………………… 1
Aruna ……………………………… 3
Enfall ……………………………….. 1
Sayes ……………………………… 1 ………….=okudu
arkadaşlar 3 adet yasin eksiğimiz kaldı
okumak isteyen varsa yazarsa sevinirim.
en geç cumartesiye kadar okursak yasinlerimizi de
cumartesi Allah ın izniyle bağışlarız.
arkadışımız için inş şifa olur.Allah kabul etsin.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?