selam arkadaşlar bi çıkmazım içindeyimeşimi bir türlü tedaviye ikna edemiyorum ne dediysem ne yaptıysam ikna olmadı birdaha yıkılmak istemiyorum diyor başka birşey demiyor evlatlık bebek almak istiyor yıkılırsam tekrar hayata bağlanamam diyor bende bir kez daha denemek istiyorum sonrasında keşke dememek için çünkü sadece birkez gittik doktora belki bu sefer olur diyorum ve çokta umutluyum o kadar güzel haberler okuyorumki burdan imkansız olanların bile çıkış olduğunu duydukça içim kıpırdıyor sanki bir gün bende yazacakmışım gibi geliyor tamam bir ara bende istiyordum buraya üye olmadan önce ama burda olanları güzel haberleri duyunca ertelemiştim :18: birazda korkmuştum doğrusu ya sonrasında beni terk edip gerçek ailesine bulmak isterse diye çünkü bende olsam aynısını yapardım ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım birkez daha diyorum son birkez belki ve keşke dememek için ama olmuyor işte olmuyor nuh diyor peygamber demiyo onuda anlıyorum yıkılmak üzülmek istimiyor çocuk hasreti artık tak dedi arkadaşlarımızın ve hatta bizden daha küçüklerin bile çocuğu var ne yapacağımı bilemiyorum lütfen bana bi akıl verin deliricem valla
200 adet hucre degerlendirmesinden % 80 i diploid % 10 u kaotik % 5 i anöploid % 5 i nullizomik gozlenmis haploid hucreye rastlanmamistir..tup bebek icin haploid hucre cikmasi lazmmis arkadaslar yani 200 hucre derken buradada konustugumuz gibi sperm oncesi cikan hucreler mi oluyo kiiii
Yazdigimla ilgili bilgisi olan var mi arkadaslar :-(
sağol canım teşekkür ederim ...
teşekkür ederim biz tedaviye başlamak istiyoruz da inş hocada ister :)
pH : 8.9
Fruktoz : 260 mg/dl ( Normali : 200 - 600)
Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:
Sperm : - Round Cell : 7-8 EPİTEL ( nadir ) *Eritrosit : ( -) Aglütinasyon ve tipi: (-)
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 500 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 55 000 /cc Lökosit Oranı : % 11
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 445 000 /cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 89
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
yarın hocayı arayacağız baklım ne diyecek o kadar çok sadece 0 ı gördük ki şimdi grem hücre 445 000 yazınca umutlansam mı iyi mi kötümü diye düşünüyorum...
biz hiç böyle kapsamlı test yaptıramadık nerde kaç tl ye yaptırdınız söyleyebilirmisiniz bizde yaptırmak istiyoruz.
İstanbul da Celalettin Hocanın önerdiği laboratuvarda yapılıyor
Fiyatı 100 tl civarı.
Adres olarak da fatih de ANDROMER.
Canım 200 adet hücre incelemesi büyük bir ihtimal germ hücrelerdir.
Burda hiploid hücre çıkmamış ve bu hücreler ile tüp bebek yapılma şansı da düşüktür.
Kaan bay hiploid hücrenin çıkmasını bekliyor ve bu hücreler ile tüp bebek yapılabiliyor ama o da %15 bir ihtimal
Yazdigimla ilgili bilgisi olan var mi arkadaslar :-(
evet cnm orada yazan 200 hucre sperm öncesı hucreler oluyor yaklasık 10 ay önce bızde fısh testı yaptırmıstık 200 hücrede %90 habloid hücre gorulmustu kaan hoca sperm bulma sansımız cok yuksek tup bebege baslayabılırız demıstı subat ayından bu yana 4 kez tedavıye baslamaya yeltendık fakat hep önumuze bı sorun cıktı bundada vardır bı hayır dedık ve suan beklemedeyız bıtkıseller falan kullanıyoruz gecenlerde kaan hocaya bu durumda sperm bulunma sansının yuzdesını sorduk bu seferde düsük tabıkıde dedı moralım bozuldu yanı %90 habloid le bıle dusukse sız bıraz daha beklemede kalın derım canım
İstanbul da Celalettin Hocanın önerdiği laboratuvarda yapılıyor
Fiyatı 100 tl civarı.
Adres olarak da fatih de ANDROMER.
evet cnm orada yazan 200 hucre sperm öncesı hucreler oluyor yaklasık 10 ay önce bızde fısh testı yaptırmıstık 200 hücrede %90 habloid hücre gorulmustu kaan hoca sperm bulma sansımız cok yuksek tup bebege baslayabılırız demıstı subat ayından bu yana 4 kez tedavıye baslamaya yeltendık fakat hep önumuze bı sorun cıktı bundada vardır bı hayır dedık ve suan beklemedeyız bıtkıseller falan kullanıyoruz gecenlerde kaan hocaya bu durumda sperm bulunma sansının yuzdesını sorduk bu seferde düsük tabıkıde dedı moralım bozuldu yanı %90 habloid le bıle dusukse sız bıraz daha beklemede kalın derım canım
Tulaycim yaa haploid hucre sansi cikmasi % 15 gibi kucuk bir ihtimal yani cocuk hayali kurmam bile su durumda imkansiz gibi ama rabbimden umit kesilmez mucizemzi i bir an once werr insallah
Selam kızlar. Biz perşembe günü Celalettin beye gittik. Bizim malesef çok sevindirici haberimiz yokama sanırım iki kişinin daha çıkışları çok yakınmış hoca onları çağıracağım dedi. İşlerim bu ara çok yoğun sonra detaylara geçerim. Herkese hayırlı günler.
canim lamyay ve mavimenekse icin okudum allah kabul etsincanım sağanak nikli arkadaş listeden çıktı...
onun okuyacağı besmelelri sen oku tatlım.
listeye böylelikle dahil etmiş olurum.
sayı da karışmamış olur.
aşağıya kime okuyacağını ve sayıları yazıyorum.
en kısa zamanda tamamlarsan sevinirim.
listeden de nikini takip edersin canımcım....
lamyay için .................... 2000 adet
mavimenekşe için ............ 2000 adet
seval0817 için ................ 2000 adet
bismillahirrahmanirrahim.. çekeceksin canım....
Allah kabul etsin... duaların kat kat sana dönsün...
arkadaşların niyetleri: hayırlı evlat sahibi olmak......
afedersiniz bişey sorucam bir ürologun yazısındada okumuştum fish testi diye nedir bu fish testi biz henüz bunuda yaptırmadık sperm örneği mi veriyoruz kanmı? bide nerde yapılıyo açıklayıcı yazarsan sevinirim. Bilen arkadaşlar tabii sizlerde yazabilirsiniz
Rabbimizden elbette umut kesilmez.
Her şerde bir hayır olduğunu sakın aklından çıkarma.
Rabbim beterinden korusun inşallah.
Unutma bizler ve eşlerimiz Yüce Rabbimiz tarafından seçilmiş insanlarız.
Bunun farkına var ve olumlu düşün.
Bu fani dünyada olmasa bile gerçek dünyada güzel nimetlerin seni bekliyor.
Yeterki sabır etmesini bilelim.Eşlerimiz tedavi olmaya devam etsinler tabiki de
Bize verdiği diğer nimetlerin şükrünü edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?