merhaba kızlar,
benim eşiminde geçen hafta Celalettin Hocayla randevüsü vardı işleri sebebiyle gidemedi.bu cuma gidecekti ama hastane randevülerine bakıyorum perşembe ,cuma kapalı gözüküyor.
hastaneyi aradım bilgi alamadım.
sizin bilginiz var mı acaba?Celalettin Hoca nın Cuma günü hastanede muayenesi yok mu acaba?
MAVİMENEKŞE İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
25 eylül çarşamba dan ------------------------- 27 eylül cuma saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000
2--- pıtırcık_43 .. 2000
3-- tülay20 2000 ..=okudu
4cemrem29 2000 ..=okudu
5denizbulutu 2000 ..=okudu
6zambak06 . 2000
7aruna 2000
8alev99 . 2000
9ecrin23 . .. 2000
10cicek00 . 2000 ..=okudu
11balım1905 . 2000
12ervae . 2000
13huzuryolu 2000
14bengusuu . 2000
15esma 2000
16hasretim01 .. 2000
17her şeygüzelolcak 2000
18ilkbahar_ilkbahar .. 2000
19ese44 ... 2000 ..=okudu
20kader60 2000 ..=okudu
21doğadandeva . 2000
22lamyay 2000
23mavimenekşe .. 2000
24seval0817 2000 ..=okudu
25papatyainci .. 2000
26pembe85 .. 2000 .=okudu
27yeşil034 2000
28-- ecrin_bebek .. 2000
29eda09 2000
30derya06 .. 2000
31edebal 2000 ..=okudu
32sağanak . 2000
33esmerimyarim 2000 ..=okudu
34-- ucubirarada 2000
35papatyayarim 2000
A.slm canım.
Celalettin Hoca cuma günü Hastanede olmuyor.
Ona göre gidin.
Beklemedeyiz canim 2 kez teseden sonra hemen hucre cikmasi mucize olurdu zaten.yalniz kaan hoca neden boyle tutarsiz konusmus size anlayamadim.kok hucreye kaldi bnm umudum su an tedavide olan hastalarin sonucuna gore basvururuz artik kok hucre tadavisine allah hepimizn yardimcisi olsun
Canim inanki konusmalarin bana terapi gibi geliyo gercekten coooook sagolbir an once sifamizi buluruz insallah evliligin en guzel meyvesi bir bebegin olmasi ve bizde bunu burada en cok isteyenlerdeniz rabbim dualarimizi kabul etsin insallah bizde bir gun burada cicek arkadasimiz gibi guzel haberler vermek nasip olur....
afedersiniz bişey sorucam bir ürologun yazısındada okumuştum fish testi diye nedir bu fish testi biz henüz bunuda yaptırmadık sperm örneği mi veriyoruz kanmı? bide nerde yapılıyo açıklayıcı yazarsan sevinirim. Bilen arkadaşlar tabii sizlerde yazabilirsiniz
Beklemedeyiz canim 2 kez teseden sonra hemen hucre cikmasi mucize olurdu zaten.yalniz kaan hoca neden boyle tutarsiz konusmus size anlayamadim.kok hucreye kaldi bnm umudum su an tedavide olan hastalarin sonucuna gore basvururuz artik kok hucre tadavisine allah hepimizn yardimcisi olsun
canım bısey sorucam sızdemı kaan hocanın hastasısınız bırde ıkı kez neye gore tese oldunuz hadı ılkınde bı hataya dusuyor ınsan onu bızde yaptık ama ıkıncıye testlerde ne cıktıda tese oldunuz merak ettım sımdı ya bu doktorlar neden bu kadar acımasız rabbım ıylerle karsılastırsın pes etcem yoksa artık...
canım ınan zaman kaybından baska bır sey deıl ben esımı ıkna edemedım ıstanbula suan ıkna olmus durumda ama bayramdan sonra dıyor kaan hocanın adını bıle duymak ıstemıyorum artık testlerımızı özelde yaptırıp ona gore bı yol cızıcez artık bızde cok bıle zaman kaybettık körü körüne tese olmaktan Rabbım 4 kez kurtardı bızı sızede dogru yolu gosterır ınsalh Allah bu yolda hepımızın yardımcısı olsun cok zor sosyal hayat denen hıc bır seyım kalmadı evden dısarı cıkmıyorum devamlı hastayım cok acı cekıyorum dua bıle edemıyorum artıkEvet canim kaan hocann hastasiyiz birinci tesemizi belki tikaniklik vardr diye hic ilac kullanmadan olduk 2.teseyide 7 ay sonra yapti niye bu kadar erken yapti anlamadik bizmde hic bir bilgimiz yoktu tabi hoca ne derse onu yaptik ama hocaya guvenm azalmadi degil bu konuyla ilgli..celalettin hocaya gitmeyi istiyorum ama esim biraz daha kaan hocada tedavi olalim diyor
sevgılı arkadaşlar merhaba esım azosperm hastasıyıdı ve Allah yüzümüze baktı kı tesede cok sayıda sağlıklı hücre bulundu ve ben Allah ızın verdı eylül 16.uzun protokol tup bebek tedavısıne başladık sımdılık her sey yolunda 28 eylülde adet oldum normalde okuduğum kadarıyla adetın 2.veya 3.gunu dıger ıgnelere gecılıyor fakat benım tedavım bayrama denk geldıgı ıcın maalesef dıger ıgnelre gecemıoruz lucrınle baskılamaya devam bayram sonrası 21 ekımde asıl donem başlayacak lütfen dua edın dualrınızı bekliyorum kısının kışı adına yaptığı dua her zaman makbuldür ALLAH HEPImızın yardımcısı olsun dılerım tum arkadaşlar bır gun bu heyecanı yasasınlar
biz hiç böyle kapsamlı test yaptıramadık nerde kaç tl ye yaptırdınız söyleyebilirmisiniz bizde yaptırmak istiyoruz.
canım ınan zaman kaybından baska bır sey deıl ben esımı ıkna edemedım ıstanbula suan ıkna olmus durumda ama bayramdan sonra dıyor kaan hocanın adını bıle duymak ıstemıyorum artık testlerımızı özelde yaptırıp ona gore bı yol cızıcez artık bızde cok bıle zaman kaybettık körü körüne tese olmaktan Rabbım 4 kez kurtardı bızı sızede dogru yolu gosterır ınsalh Allah bu yolda hepımızın yardımcısı olsun cok zor sosyal hayat denen hıc bır seyım kalmadı evden dısarı cıkmıyorum devamlı hastayım cok acı cekıyorum dua bıle edemıyorum artık
Merhaba,
Inşallah Allah gönlünüze göre verir, bebeğinize kavuşursunuz. En azından sağlıklı spermler çıkmış . Kendinizi şanslı hissedin ve sonuç olumsuz olsa bile üzülmeyin.
Sizin azosperm nedeninin nedir ve nasıl tedavi oldunuz? Paylaşabilir misiniz?[/QU
azospermi nedenimiz esimin 25 yasında gecırdıgı kabakulak orsıtı ıltıhaplanamsı ve spermelerın buna bağlı olarak menı yoluyla çıkmaması esımde uretımın olduğu fakat ıltıhabın testısı cok hırpaladığı sonucu cıktı ama ALLAH COK BUYUK VE YUZUMUZE BAKTI bız kaan aydosun hastasısydık cok ıyı bır hoca her dedıgını yaptık bıtkısel bazı ılaclarda verdı bıze cok sukur kı Allahın ızınıyle zorlu surecın ılk kısmını hallettık.esımle yürekten ınanıyor ve dua edıyoruz bılıyorz kı bız bu temmuzda bebegımıze kavuşacağız Allaha ınandıktan sonra hıcbır sey ımkansız degıl sızının problemınız nedır bılmıyorum ama hepınız ıcın dua edıyorum bol ve sağlıklı spermler ve evlatlar dılıyorum
Evet canim haklisin nasipte varsa nasip oluyor,ya iste insanoglu hemen olsun istiyo,bide ben aceleciyimdir Rabim beni bunla imtihan ediyo ...ne guzel cidden sizinki birden degisti ne guzel .....
Benimde abimin ilk esiyle problemli bir evliligi vardi cocuklarida olmamisti,6yil evliyken ayrilmislardi,9ay once tekrardan evlenmisti,yine olurmu olmazmi diye uzuluyolardi,cuma gunu yengem doktora gitmis bi problem varmi diye,dr bakmis mujde hamilesin demis....yani hic beklemedikleri andan Rabbim verdi onlara,ins bizlerinde mujdelerimiz gelir ....
kızlar bugün doktorum aradı genetik test yaptırmıştım 3.tüp bebek tedavisi için
çok şükür testim temiz çıktı genetik problem olmadığını söyledi çooookk mutlu oldum
adım adım tüp bebek tedavisine gidiyorum inşallah bayramdan sonra başlarım tedavime
çiçekcim çok sevindim canım maşallah Allah artırsın spermcikleri inşallah
darısı sperm göremeyen diğer arkadaşlara olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?