Seval ve Mavimenekşenin dualarını okudum.
Bu arada Mavimenekşe sanırım sizin eşinizle tanıştık perşembe hastanedemiydi eşiniz?
canlarım benim çok çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz içininanınki burdan başka kimseye birşey diyemiyorum aileme desem hemen itiraz edecekler haklı olarak önce tedavinize bakın diye kaynanamlara birşey desem onların zaten umurlarında bile değil ne yapıyorsunuz ne haldesiniz diye sormuyorlar bile yani kendi keyiflerindeler iyiki sizler varsınız Allah razı olsun evlatlık almak çok sorumluluk istiyor bizim bi tanıdığımız var çocuk 16 yaşına geldi ama memleketlerine gidemiyorlar biri ağzından birşey kaçırır söyler diye nerde tanıdık görseler ordan uzaklaşıyorlar ve tabi çocuk çok sevgi ve şevkatten şımarmış durumda dediği dedik ve bırakıp gidecek kapazitede biri işte bende o yüzden korkuyorum istemiyormuyum? istiyorum ama korkuyorum işte ....yoksun senin dediğini çok dedim ama böyle küçük yerlerde o kadar incelemezler diyor hem inceleseler bile sıra bize gelene kadar yaşımızı doldururuz diyor beni sinir ediyor ve benimde çocuk hasreti üstün çıkar ve çekip giderim diye korktuğundan yapıyor bir an önce evimiz şenlensin tam çocuk hasretiyle yanarken almayacağızda ne zaman alacağız diyor birazda anne babasına yardımcı olmuyorlar diye kızıyor galiba gözümüzün önünde diğer torunlarıyla gülüp eğleniyorlar takmıyorlar bile onunda ağırına gidiyor beni kendi ailem bile reddetti sende gidersen falan diyor yani bilemiyorum artık sonuna kadar direticem tedavi olalım diye artık nasip Rabbim hakkımızda neyi uygun gördüyse onu yaşayalım ne diyeyim başka sizlere tekrar tekrar teşekkür ederim rabbim bizleride tez zamanda evlat sahibi yapar inş.
SEVAL0817 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
24 eylül salı dan ------------------------- 26 eylül Perşembe saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 …..=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 …..=okudu
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000
10—cicek00 ……………………………. 2000 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ……=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 …..=okudu
15—esma ……………………………… 2000 …..=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ….=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …..=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …..=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …..=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 …..=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …..=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 …..=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 …..=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 …..=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000 …..=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …..=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …..=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 ……=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …..=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000
pitircik canim 3 yasini okudum rabbim sifa nasip etsincanım yasini uçübirarada var .
onun arkadaşının çocuğu için okuyoruz...
ameliyat olacak minik.....
seni listeye ekledim...
çarşambaya kadar okursak iyi olr...
besmeleye gelince
70 bin besmeleyi aramızda paylaşıyoruz ve hepimize niyetlerimiz için okuyoruz.
hepimizin derdi malum...
hayırlı evlat sahibi olabilmek için birbirimize karşılıksız dua ediyoruz anlıcan...
istersen besmele listesine seni de ekleyeyim.....
diğer listeye eklerim canımmmm.
canim lamyay ve mavimenekse icin okudum allah kabul etsin
herkese selamlarrrr kızla nasılsınız dün girip yazamadım dün eşim arif beyde sperm testti verdi celallettin hocaya gitti kendi ordan babamı da alıp eve geldi bende akşam okula başladım saat 4 den 8 e kadar eve geldim babam geldi yemek çay derken yazamadım
dün eşim test verdi ve sonuç 3 tane hareketsiz sperm bulundu gene:26:ama bu sefer hareketli değilmiş sonra hormon testti verdi onlarda iimiiş lh düşük çıktı celallettin bey pregly 5000 den 2500 e düşürdü ve ersel beyden bitki bekliyoruz bu arada ermişten celalettin hoca g 5 al kullan demiş şimdilik böle g 5 macunu yarın gelicek ersel beyde bakalım ne zaman göndercek ne gönderecekse.
Inşlhh bu çıkanlar artık hareketli olur şimdi eşim kasım başına kadar bu g 5 e gelecek olan erselden onları kullanacak bakalım kasımda neler olacak benden böyle yazaym haber vereyim dedim
sık giremem babam bende olunca olmuyo ama genede akşamları görüşürüz kızlarrrrrr
herkese selamlarrrr kızla nasılsınız dün girip yazamadım dün eşim arif beyde sperm testti verdi celallettin hocaya gitti kendi ordan babamı da alıp eve geldi bende akşam okula başladım saat 4 den 8 e kadar eve geldim babam geldi yemek çay derken yazamadım
dün eşim test verdi ve sonuç 3 tane hareketsiz sperm bulundu gene:26:ama bu sefer hareketli değilmiş sonra hormon testti verdi onlarda iimiiş lh düşük çıktı celallettin bey pregly 5000 den 2500 e düşürdü ve ersel beyden bitki bekliyoruz bu arada ermişten celalettin hoca g 5 al kullan demiş şimdilik böle g 5 macunu yarın gelicek ersel beyde bakalım ne zaman göndercek ne gönderecekse.
inşlhh bu çıkanlar artık hareketli olur şimdi eşim kasım başına kadar bu g 5 e gelecek olan erselden onları kullanacak bakalım kasımda neler olacak benden böyle yazaym haber vereyim dedim
sık giremem babam bende olunca olmuyo ama genede akşamları görüşürüz kızlarrrrrr
evet cnm gördükte insan görünce daha çabuk tüp bebek denemek için zamanı kolluyo da olmuyo tabii zamanı gelmemmiş ne yapalım katbe katları canlı canlı sizlere olsun güzelimcnm hareketsizde olsa spermleri görmüşsünüz ya elbet canlı ve kalitelilerinide göreceksiniz
pregniyi haftada 2 tane 2500 mü vurunacak eşin
menegonun dozunu nasıl kullanıyor eşin cnm
artık senin için tüp bebek yolu göründü darısı bizlere olsun inşlh bu sefer görünmesine çok sevindim...
sağol güzelim okul bana çokkk ii oldu biraz bari evde oturup dertlenmem azalıyorA.slm canım hoş geldin
Bu arada derslere de başlamışsın çok iyi olmuş ya.İyi dersler gülüm.
Ah şu sizin nazlı spermler insanı delirtecek ya hayırlısı böyleymiş demekki
Çıkış oldu ya en güzel sevinciniz bu olmalı.
Aslında g5 macunları daha etkili
Şifa olsun eşine inşallah
Kasımda görüşmek üzere çünkü bizde orda olacağız rabbim nasip kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?