haklısın cnm ya bende şaka yapıyorum hani bazen hamiş olup gidiyorlar ya onlar gibi olmayın diye diyorum bendecanım ya pek giremiyorum zaten nete girsem de uzun süre kalamıyorum
hemen sırtlarım bellerim kopuyo
kimseyi göremezsem de burda hemen çıkıyorum zaten
ben de özledim sizleri canım ya
hamişlik çok şükür iyi gidiyo canım evet az kaldı doğuma 7 aylık oluyoruz hemen hemen
doğum belli değil canım ama inşallah normal doğum olur hayırlısıyla
ismi de belli canım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir sağsalim
sen nasılsın canım tedaviniz ne durumda neler yapıyosunuz?
hoşgeldin cnm gitiniz mi dr. a en son gidicem diyordunmerhaba kızlar selam vereyim dedim :)
sanki sen büyütmüyosun
Merhaba adaşım hoşgeldinnnnn
merhaba canım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ?
hoşgeldin cnm gitiniz mi dr. a en son gidicem diyordun
kızlar şuan hem yemek yiyorum hem dizimi seyrediyorum hemde size laf yetiştiriyorum beee
vayyyyy bravo bana
yaparız tabii bide arada bebiş olsaydı göbişte ohhh ne ala olurdu daaaabiz bi kaç işi aynı anda yaparız cnmmmmm..
afiyet olsun tatlım .hangi diziyi izliyosun
hoşbulduk canım nasılsın?
sağol bol mide bulantılı ve baş ağrılı ama gerisi güzel :) senin nasıl gidiyor asıl kocaman olmus senin bebiş.
hoşbulduk evet canım gittik büyümüşüz biraz daha ikili testimiz de iyi çıktı şükür yeniden gitmeyi heyecanla bekliyorum. sizinki de ii canım mikro enjeksiyonda yerinde hareketliler de kullanılıyor insallah en kısa zamanda cogalırlar.
yaparız tabii bide arada bebiş olsaydı göbişte ohhh ne ala olurdu daaaa
beni affeti seyrediyorum
inşlhhh cnm inşlhhh sırayla bütün arkadaşlarım ve ben o günleri görelimmmOda olucak kuzum inşallah
biz geçen sene bu zamanlar yazışırken biliyomuyduk şimdi bu durumda olucağımızı .
Rabbim nasip eder inş.cnm sanada burdaki isteyen herkesede:26:
biz bebişleri büyütürken sizinde hamileliğinizi konuşuruz inşallah ararsın beni sorarsınnnn artık ..
engin tecrübelerimle seni bilgilendiriim
iyiyimm cnm bende yemek yapıcamda tamda kızlar burda kalkamıyorumm
sen nasılsınnnnmide bulantıları ve baş ağrısı devam hala az kaldı geçicek onlardaaaaa
merhaba canım bizimde azo sebebimiz testis kaynaklı. eşim 14 yaşında ameliyat olmuş ama maalesef başarılı bir ameliyat olmamış. umudumuz diğer testis. eşimin azo olduğunu öğreneli bir buçuk yıl oldu. bulunduğumuz şehir sebebiyle ilk bir yıl bir şey yapamadık :26: artık yeter bir yerden başlamak lazım deyip internette tüp bebek merkezi araştırması yapmaya başlamıştım. çünkü gittiğimiz her doktor bize tüp bebekten,teseden başka bir yol göstermedi.araştırma yaparken burayı keşfettim. öncelikle yalnız olmadığımı sonrada tüp bebeğin, tesenin son durak olması gerektiğini öğrendim. acele etmemeye karar verdik, buradaki arkadaşlar sayesinde çok şey öğrendim onların vesilesiyle Celalettin Peru ile tanıştık ve tedaviye başladık. Dört aydır tedavideyiz ve bu hafta ilk defa spermiogram yaptıracağız bakalım hayırlısı :18: :18: :18: Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin, herkesin gönlüne göre versin
inşlhhh güzelimm:) boşver bugün yapma :) sabırla bekliyorum geçmesini .
cemrem az kaldı senin göbüşünde dolacak. Yalnız ben şimdiden yarım dünya oldum 9. ayda yuvarlanır giderim herhalde :)
inşlhhh cnm inşlhhh sırayla bütün arkadaşlarım ve ben o günleri görelimmm
ayyy aramazmıyım kız hele de ben oooo artık sen bıkarsın benden kızzzz
:) boşver bugün yapma :) sabırla bekliyorum geçmesini .
cemrem az kaldı senin göbüşünde dolacak. Yalnız ben şimdiden yarım dünya oldum 9. ayda yuvarlanır giderim herhalde :)
ben bıkmam cnm sizdennnn
kim yapıcakkkk yemeğiii
sen rahatsın tabi
inşlhhh güzelimmaman sağlıklı ol dA YARIM DÜNYA OL ben bi dünya olmaya razıyım kızzzz
gerçi zaten iri kıyımım iiçe dünya gibi olurum ben
bebeğime feda olsun o hallerim yeter ki o hayırlısıyla gelsin kucağıma.........
:) benim tuzum kuru haklısın
hehehh inşallah canım. ben bol bol soruyorum Filize şu nasıl bu nasıl sunu ne zaman yaptın bu boyle mı olacaktı ama hala bıkmadı cevap veriyor telefonlarıma :) hatta 2. 3. kez de soruyorum unutkanlık var biraz bende :)
evet cnm ne yapalım bizden daha tecrübeli olana sorucaz artık:) benim tuzum kuru haklısın
hehehh inşallah canım. ben bol bol soruyorum Filize şu nasıl bu nasıl sunu ne zaman yaptın bu boyle mı olacaktı ama hala bıkmadı cevap veriyor telefonlarıma :) hatta 2. 3. kez de soruyorum unutkanlık var biraz bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?