PAPATYAİNCİ İÇİN besmele okuyoruz
ARUNA ------ CİCEK00 ------BENGUSUU DAN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
30 eylül pazartesi den ------------------------- 2 ekim çarşamba saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . .. 2000 ..=okudu
2--- pıtırcık_43 . 2000
3-- tülay20 .. 2000 ..=okudu
4cemrem29 .. 2000 ..=okudu
5denizbulutu .. 2000 ..=okudu
6zambak06 . 2000 ..=okudu
7aruna . 2000
8alev99 . . 2000 ..=okudu
9ecrin23 . .... 2000 ..=okudu
10cicek00 . 2000
11balım1905 . 2000 =okudu
12ervae . .. 2000 ..=okudu
13huzuryolu .. 2000 ..=okudu
14bengusuu . .. 2000
15esma . 2000 =okudu
16hasretim01 2000 =okudu
17her şeygüzelolcak 2000 =okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. . . 2000 =okudu
19ese44 ... .. 2000 .=okudu
20kader60 2000 .=okudu
21doğadandeva . . 2000 =okudu
22lamyay . 2000 =okudu
23mavimenekşe .. . 2000 =okudu
24seval0817 .. 2000 ..=okudu
25papatyainci . 2000 ..=okudu
26pembe85 .. 2000 ..=okudu
27yeşil034 . 2000 =okudu
28-- ecrin_bebek .. . 2000 =okudu
29eda09 2000 .=okudu
30derya06 .. 2000 =okudu
31edebal 2000 =okudu
32esmerimyarim 2000 =okudu
33-- ucubirarada 2000 =okudu
34papatyayarim 2000 =okudu
35yase2 . 2000 =okudu
hoşgeldin maşallahhhh pıt pıtları duymak ne büyük bi mutlulukturkızlar slm,nasılsınız bakalım..inşallah tedavileriniz çook iyi çoook çook iyi gidiyodur.ben her zaman giremiyorum.şimdi kendi evimdeyim 1 haftalığına da rahat girebiliyorum.memlekette olunca tel.dan çok zor oluyo girmek.çok olmasa da yine de takip etmeye çalışıyorum.merak ediyorum sizleri.aslında okuduğunuz yasinler de katılmak istiyorum ama tam takip edemediğimden katılamıyorum.evime kesin dönüş yapınca katılırım inş.bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk rabbime şükürler olsun.(ALLAH'IM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ.sizlere de versin en kısa sürede ) minicik pıtpıtlar...:) bikaç kan testleri istediler.yarın onları yaptırıcam.kızlar facebookda bi grup açılmış.azospermi ve erken yum.yetmezliğiyle ilgili.orada da bi dolu bizim konulardan yazışıyolar.az önce gördüm.bi arkadaş" kadınlar kulübündeki arkadaşlar bilgilerini burda da paylaşabilir mi" diye rica etmiş.ben de okuyunca size yazıyım dedim.belki takip edenler vardır ama etmeyenler için grubun tam adı" azoospermia ve erken yumurta yetmezliği sorunları bilgi paylaşım".linki de veriyim :https://www...................../118495431585781/ siz hepiniz azospermi konusunda çok bilgilisiniz.belki yardımlarınız dokunur ordakilere de takip edebilirseniz.....şimdilik bu kadar tekrar görüşmek üzere...hepinizi çook öptüm.Allah'a emanet olun canlar...:)
hoşgeldin maşallahhhh pıt pıtları duymak ne büyük bi mutluluktur
aminnn darısı bana ve diğer arkadaşlara olsun bizlerde yazalım yazıları inşlhhhhhhhhhhhh
cnm facem yok olsaydı katılmak isterdim...
bu günlerin tadını çıkar cnm ne güzel sonuna kadar böyle gitsin
gulzacığım hoşgeldin canım bende senin miniği merak ediyordum aferin ona maşallah maşallah daha tamamına erdirsin sorunsuz bir gebelik sorunsuz bir doğum sağlıklı sıhhatli bebeşin gelsin konsun kollarına inş.pıt pıtlara çok sevindim nerede devam ediyorsun reco damıkızlar slm,nasılsınız bakalım..inşallah tedavileriniz çook iyi çoook çook iyi gidiyodur.ben her zaman giremiyorum.şimdi kendi evimdeyim 1 haftalığına da rahat girebiliyorum.memlekette olunca tel.dan çok zor oluyo girmek.çok olmasa da yine de takip etmeye çalışıyorum.merak ediyorum sizleri.aslında okuduğunuz yasinler de katılmak istiyorum ama tam takip edemediğimden katılamıyorum.evime kesin dönüş yapınca katılırım inş.bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk rabbime şükürler olsun.(ALLAH'IM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ.sizlere de versin en kısa sürede ) minicik pıtpıtlar...:) bikaç kan testleri istediler.yarın onları yaptırıcam.kızlar facebookda bi grup açılmış.azospermi ve erken yum.yetmezliğiyle ilgili.orada da bi dolu bizim konulardan yazışıyolar.az önce gördüm.bi arkadaş" kadınlar kulübündeki arkadaşlar bilgilerini burda da paylaşabilir mi" diye rica etmiş.ben de okuyunca size yazıyım dedim.belki takip edenler vardır ama etmeyenler için grubun tam adı" azoospermia ve erken yumurta yetmezliği sorunları bilgi paylaşım".linki de veriyim :https://www...................../118495431585781/ siz hepiniz azospermi konusunda çok bilgilisiniz.belki yardımlarınız dokunur ordakilere de takip edebilirseniz.....şimdilik bu kadar tekrar görüşmek üzere...hepinizi çook öptüm.Allah'a emanet olun canlar...:)
gulzacığım hoşgeldin canım bende senin miniği merak ediyordum aferin ona maşallah maşallah daha tamamına erdirsin sorunsuz bir gebelik sorunsuz bir doğum sağlıklı sıhhatli bebeşin gelsin konsun kollarına inş.pıt pıtlara çok sevindim nerede devam ediyorsun reco damıbende değiştirmek için bir takım girişimlerde bulundum Allah tekrar muhtaç etmez inş.bizde bir nemze ta iyiyiz şükürler olsun ama hareketlerim çok sınırlandı çok şiştim
aminnn cnm aminnnn haklısın zaten hmdolsun i,syan etmiyorum ama ilk aylarda niye ben dedim haşa elimde olmadan ama zaman ilerledikçe insan bazı şeyleri yerine koyuyocemremm olacak olacak Allah'ın izniyle.o öyle büyük ki...istese taşa can verir rabbim,ne mucizeler oldu burda ve diğer tüp bebekle ilgili topiklerde.sen benden daha iyi biliyosundur....ümidini hiçbir zaman yitirme ve isyan etme cnm...şükür ve sabır bizim sınavımızdaki en yüce değerler.belki diyeceksin ki " yaa çok klişe sözler.herkes söylüyo,biliyoruz işte ".ama inan ki bu böyle,yaşayınca anlıyosun.biz hep eşimle ilk günden itibaren hastaneye giderken hep şunun için şükrederdik." biz bu hastaneye çok güzel bişey için geliyoruz.var olan bi hastalık için değil.olmayan bişeyi elde etmek için . böyle düşünmek çok rahatlatıyodu bizi belki de psikolojik olarak da.....inşalah bu sınavımızdan yüzümüz ak çıkmayı nasip etsin rabbim hepimize.dualarım hepimiz için tatlım( inş.burdaki ve diğer tüm bebek isteyen arkadaşlarım hepimiz şişelim,kilo alalım ve uykusuz gecelerimiz olsun,sokakta boş boş gezenlere camdan iç geçirerek bakalım,ama olsun bebeğimiz yanımızda olsun.hepsine değer...öpüyorum seni cnm.
hadi bakalım cnm güzel haberlerinizi bekliyoruz burdaaaaaaaaabizden haberleri daha sonra vereceğim inşallah.. henüz ben bile tam olarak bilmiyorum. Eşim gece 4 gibi geldi.. ayrıntılı konuşamadık o yüzden..
kızlar slm,nasılsınız bakalım..inşallah tedavileriniz çook iyi çoook çook iyi gidiyodur.ben her zaman giremiyorum.şimdi kendi evimdeyim 1 haftalığına da rahat girebiliyorum.memlekette olunca tel.dan çok zor oluyo girmek.çok olmasa da yine de takip etmeye çalışıyorum.merak ediyorum sizleri.aslında okuduğunuz yasinler de katılmak istiyorum ama tam takip edemediğimden katılamıyorum.evime kesin dönüş yapınca katılırım inş.bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk rabbime şükürler olsun.(ALLAH'IM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ.sizlere de versin en kısa sürede ) minicik pıtpıtlar...:) bikaç kan testleri istediler.yarın onları yaptırıcam.kızlar facebookda bi grup açılmış.azospermi ve erken yum.yetmezliğiyle ilgili.orada da bi dolu bizim konulardan yazışıyolar.az önce gördüm.bi arkadaş" kadınlar kulübündeki arkadaşlar bilgilerini burda da paylaşabilir mi" diye rica etmiş.ben de okuyunca size yazıyım dedim.belki takip edenler vardır ama etmeyenler için grubun tam adı" azoospermia ve erken yumurta yetmezliği sorunları bilgi paylaşım".linki de veriyim :https://www...................../118495431585781/ siz hepiniz azospermi konusunda çok bilgilisiniz.belki yardımlarınız dokunur ordakilere de takip edebilirseniz.....şimdilik bu kadar tekrar görüşmek üzere...hepinizi çook öptüm.Allah'a emanet olun canlar...:)
Kızlaaaaaaaarrr eşimde sperm çıktııııı
Selçuklu tıp fakültesine yaptırdık testi eşim yeni almış sonucu
2 tane sperm görülmüş
çok detaylı konuşmadık ama size haber vermek istedim
Kızlaaaaaaaarrr eşimde sperm çıktııııı
2 tane sperm görülmüş
canımmmmmmm ne diyosunnnnnn ne güzel bi haberrrrrrrr
Ayyyyyyyyy çok sevindimm .çokkkkkkk
Gözünüz aydın tatlımmmmmmmm.
Inşallahhhhhhh dahada çoğalsınlarrrrrrrrrr
Darısı diğer bekleyenlerin başınaaa:26:
ayyyyy ne dedin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzKızlaaaaaaaarrr eşimde sperm çıktııııı
2 tane sperm görülmüş
ayyyyy ne dedin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
maşalalahhhhhhhhhhhhhhhh maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
devamkı gelir inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ooohhhhhhhhhhhhh dün ki yazım onaylandııııııııııııııııııııııııı
bayramdan sonra tekkk tekkk spermler dökülecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
elleri mahkummmmmmmmmmmm
anam ne güzel bi haber bu böle valalhiiiiiiiiiiiiiiii
kız hadi halay çekeli,m yaaaaaaaaaaaaaaa
rabbim diğer arkadaşlarıma da bundan sonra sperm çıkıp halaylarını çekmek nasip et bizlereeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?