Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar slm,nasılsınız bakalım..inşallah tedavileriniz çook iyi çoook çook iyi gidiyodur.ben her zaman giremiyorum.şimdi kendi evimdeyim 1 haftalığına da rahat girebiliyorum.memlekette olunca tel.dan çok zor oluyo girmek.çok olmasa da yine de takip etmeye çalışıyorum.merak ediyorum sizleri.aslında okuduğunuz yasinler de katılmak istiyorum ama tam takip edemediğimden katılamıyorum.evime kesin dönüş yapınca katılırım inş.bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk rabbime şükürler olsun.(ALLAH'IM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ.sizlere de versin en kısa sürede ) minicik pıtpıtlar...:) bikaç kan testleri istediler.yarın onları yaptırıcam.kızlar facebookda bi grup açılmış.azospermi ve erken yum.yetmezliğiyle ilgili.orada da bi dolu bizim konulardan yazışıyolar.az önce gördüm.bi arkadaş" kadınlar kulübündeki arkadaşlar bilgilerini burda da paylaşabilir mi" diye rica etmiş.ben de okuyunca size yazıyım dedim.belki takip edenler vardır ama etmeyenler için grubun tam adı" azoospermia ve erken yumurta yetmezliği sorunları bilgi paylaşım".linki de veriyim :https://www...................../118495431585781/ siz hepiniz azospermi konusunda çok bilgilisiniz.belki yardımlarınız dokunur ordakilere de takip edebilirseniz.....şimdilik bu kadar tekrar görüşmek üzere...hepinizi çook öptüm.Allah'a emanet olun canlar...:)

Canım ben okudugumu yazmıstım ... Gozunden kacmıs sanırım canım okudum ben

hoşgeldin maşallahhhh pıt pıtları duymak ne büyük bi mutluluktur
aminnn darısı bana ve diğer arkadaşlara olsun bizlerde yazalım yazıları inşlhhhhhhhhhhhh
cnm facem yok olsaydı katılmak isterdim...
bu günlerin tadını çıkar cnm ne güzel sonuna kadar böyle gitsin

cemremm olacak olacak Allah'ın izniyle.o öyle büyük ki...istese taşa can verir rabbim,ne mucizeler oldu burda ve diğer tüp bebekle ilgili topiklerde.sen benden daha iyi biliyosundur....ümidini hiçbir zaman yitirme ve isyan etme cnm...şükür ve sabır bizim sınavımızdaki en yüce değerler.belki diyeceksin ki " yaa çok klişe sözler.herkes söylüyo,biliyoruz işte ".ama inan ki bu böyle,yaşayınca anlıyosun.biz hep eşimle ilk günden itibaren hastaneye giderken hep şunun için şükrederdik." biz bu hastaneye çok güzel bişey için geliyoruz.var olan bi hastalık için değil.olmayan bişeyi elde etmek için . böyle düşünmek çok rahatlatıyodu bizi belki de psikolojik olarak da.....inşalah bu sınavımızdan yüzümüz ak çıkmayı nasip etsin rabbim hepimize.dualarım hepimiz için tatlım( inş.burdaki ve diğer tüm bebek isteyen arkadaşlarım hepimiz şişelim,kilo alalım ve uykusuz gecelerimiz olsun,sokakta boş boş gezenlere camdan iç geçirerek bakalım,ama olsun bebeğimiz yanımızda olsun.hepsine değer ...öpüyorum seni cnm.

Son düzenleme:
gulzacığım hoşgeldin canım bende senin miniği merak ediyordum aferin ona maşallah maşallah daha tamamına erdirsin sorunsuz bir gebelik sorunsuz bir doğum sağlıklı sıhhatli bebeşin gelsin konsun kollarına inş.pıt pıtlara çok sevindim nerede devam ediyorsun reco damıbende değiştirmek için bir takım girişimlerde bulundum Allah tekrar muhtaç etmez inş.bizde bir nemze ta iyiyiz şükürler olsun ama hareketlerim çok sınırlandı çok şiştim

maşallah maşallah hamişler bir araya gelmiş sohbet ederlermiş azosperm topiğinde hamişlerimiz kat kat çoğalsın inşallah. Muhabbetlerimiz bebişlerimizin gelişimi üzerine olsun. herkese hayırlı ve güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum

bizden haberleri daha sonra vereceğim inşallah.. henüz ben bile tam olarak bilmiyorum. Eşim gece 4 gibi geldi.. ayrıntılı konuşamadık o yüzden..

Canım ecrinbebeğin duaları tamam Allah kabul etsin inş.

aminnn cnm aminnnn haklısın zaten hmdolsun i,syan etmiyorum ama ilk aylarda niye ben dedim haşa elimde olmadan ama zaman ilerledikçe insan bazı şeyleri yerine koyuyo
şükür dediğin gibi başka sıkıntımız yok sağlık yönünden elimiz ayağımız tuttuyo muhtaç değiliz yaradanım bide meleklerimizi verse bize ohhh haktan hep hayırlısını isterim hepde öle olucak kaderin önüne geçilmez inşlhh kaderimizde evlat sevgisini tadmak vardır......:26::26:
bizden haberleri daha sonra vereceğim inşallah.. henüz ben bile tam olarak bilmiyorum. Eşim gece 4 gibi geldi.. ayrıntılı konuşamadık o yüzden..
hadi bakalım cnm güzel haberlerinizi bekliyoruz burdaaaaaaaaa

Selam canım gözün aydın pıt pıtları duymuşsun maaşallah.
bundan sonra hep iyi haberlerini alırsın inşallah bebişininn..

Kızlaaaaaaaarrr eşimde sperm çıktııııı
Selçuklu tıp fakültesine yaptırdık testi eşim yeni almış sonucu
2 tane sperm görülmüş
çok detaylı konuşmadık ama size haber vermek istedim

Canımmmmmmm ne diyosunnnnnn ne güzel bi haberrrrrrrr
ayyyyyyyyy çok sevindimm .çokkkkkkk
gözünüz aydın tatlımmmmmmmm.
inşallahhhhhhh dahada çoğalsınlarrrrrrrrrr
darısı diğer bekleyenlerin başınaaa:26:

Amaannn Allahım ne kadar güzel bir haber bu şükürler olsun Yüce Rabbimize
Çok sevindim canım ya süpersiniz valla
Bak ne güzel işler rayına girmeye başladı.
Yakında bebiş haberlerini de alırız senden gayri.
haydi halayaaaaaaaa

yaaa bende soktayım gerçekmi buuuu inanamıyorumm
sperm çıkmış eşim söyledi bolca lökositte varmışş detayları konuşmadıkk
saoll bitanemmmm aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn
inşallah herkese nasip eder rabbim

ayyyyy ne dedin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

maşalalahhhhhhhhhhhhhhhh maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
devamkı gelir inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ooohhhhhhhhhhhhh dün ki yazım onaylandııııııııııııııııııııııııı
bayramdan sonra tekkk tekkk spermler dökülecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
elleri mahkummmmmmmmmmmm
anam ne güzel bi haber bu böle valalhiiiiiiiiiiiiiiii
kız hadi halay çekeli,m yaaaaaaaaaaaaaaa

rabbim diğer arkadaşlarıma da bundan sonra sperm çıkıp halaylarını çekmek nasip et bizlereeeeeeeeeeeeeee

canim bu sabahta 500ya safi okudum.rabbim hayirli sonuc almayi nasip etsin.rabbim safi ismi ile sifa olsun esine.hayirli haberlerini bekliyoruz.rabbim bu imtihaninizida hayirlara vesile etsin.eslerimizin ikinci imtihanlari ilkinde rabbim hayatlariylla imtihan olmuslar onlari bagislamis.simdi de yardim edecek bize yuzlerimizi guldurup yuvalarimizi dolduracak o goruyor duyuyor bizi.burada kocaman yurekli sabirli arkadaslar va r hepimiz bir beklentie yardimci oluyorlar herkes karsiliksiz dua ediyor.huznunu sevincini paylasiyorrr.iyiki varsiniz.

rabbim diğer arkadaşlarıma da bundan sonra sperm çıkıp halaylarını çekmek nasip et bizlereeeeeeeeeeeeeee

İNŞALLAH canımmmmmmmm bizdede sperm çıktııı
bayramı erken yaptık bizz ne kadar güzel bi haber artık bayram buruk geçmeyecek boynum bükük olmayacak eşim mahçup olmayacak
en çok eşimin mutlu olmasına çokk seviniyorummm ALLAHIM ne büyüksün
bayramdan önvce başladı bakalım kimlerden güzel haberler alacağız
İNŞALLAH İNŞALLAH RABBİM hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…