Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm tebrik ederim katlanarak çoğalsın inşlh spermleriniz
darısı tüp bebek aşamalarına ve kucağınızda bebeklerinizi görmeye olsun
sonrada bizlerede olsun....

çok şükür RABBİM e
ALLAH razı lsun canımm İNŞALLAH herşey düzelir RABBİM hepimize meleklerini nasip eder
inşallah böyle bir haberi vermek aklımın ucundan geçmezdi oda olur İNŞALLAHHH

kızlar immatür sperm görülmüş haraketsiz demek mi oluyor?

inşllhh cnm herkesler bu sevinci yaşasın inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet ya size bayram erken geldi ii de oldu bundan sonra daha bi huzuzrlu olur eşin gerçi çkınca da olmuyo ya kafa ona takılıyo gene çıkar mı çıkmaz mı diye
amannn boşver bu günleri görüyoruz ya buna hamdetsek yetmez güzelim
ayyy cnmm devamı milyonları bulsun inşlhhhh bak sen mevlam ummadığımız anda nasıl nasip ediyo bu günleri:26::26:
sırada kiler artık onlardan bekliyoruz inşlhhhh
eşimi radım söledim hemen dayanamam ben zaten çok sevindi devamı gelir inşlh dediii

saol canımmmm aminn İNŞALLAHHH
o aşamalarıda görürüz İNŞALLAHH bu günleri gördüm yaaa çok tuhaf bir duygu ilk defa sperm var yazıyor rüya gibi
ALLAHIM herkese nasip etsin bu duyguyu

kızlar artık sıra sizlerde inşlhh pıtırcık ve diğer arkadaşlardaaaaaaaaaaaaaaaa
arkasından gelin esmanın çabukkkkkk
kızlar immatür sperm görülmüş haraketsiz demek mi oluyor?
cnm immamtüür germ hücresi spermin oluşumunda ki evre yani bundan sonrası spermin kendisine yaklaşılmış demek oluyo olsun imammatürde olsun yeterki hareketlilik başalasın

kızlar ben çıkıyorum daha eşime yemek yapıp götürücem adam dicek nerde kaldın a.e.o gene yazışırız ohh güzel haberler bundan sonra sallıcak buralarıııııııııııııııııııı

Ay inşallah canım ya
Her şey nasip işte
Ben gelmek isterim ama spermcikler gelmek istermi bilemem
Ayyyyyyyy gelmek istersinler artık ya şu nazlı spermcikler yaa

inşallahhhhhhhhhh hemde ne bayram oldu evet daha huzurlu olurr bazen çok canının yandığını görüyorum ALLAHIM kimseye yaşatmasın çok zor zamanlardı birazda olsa düzelecek umudu var artık
yok canım ben takılmıyacağım celalettin beye tedaviye okadar çok inanarak başladım kii çok güvendimm
onunla tedaviye başlayalı içim çok rahattı bukadar erken beklemiyordum bile
biz başka yerde bi test daha verdik onda çıkmadı makroymuş çok detaylı incelemiyorlar burda daha detaylı inceliyorlarmış
ben çıkmaz diyordum ama sperm çıktı
yavaş yavaş herşey yoluna girecek inanıyorum RABBİM herkese nasip etsin
ayyyy canım yaa amin İNŞALLAHH daha sağlıklı haraketli spermler gelir

ayağımı sürüdüm herkes arkamdan gelecek
canımm ne olduğunu tam bilmiyorum ama immatür sperm yazıyormuşş İNŞALLAH iyi bişeydir
tamam canım görüşürüz enişteyi aç bırakma

topiği bir açtım ki ohhh herkes sevinç de
maşallah canım çok sevindim inşallah devamı da fazla fazla gelir
Rabbim sevincini daim etsin

ayağımı sürüdüm herkes arkamdan gelecek
canımm ne olduğunu tam bilmiyorum ama immatür sperm yazıyormuşş İNŞALLAH iyi bişeydir
tamam canım görüşürüz enişteyi aç bırakma

Canım cok sewindim insallah çoğalarak gelir su spermler:) sizre celalettin hocada tedawifeydnz dimi kac aydir tedawidesiniz ve sorun neydi ayy cok soru sordum ama bizde test yapicaz korku var

topiği bir açtım ki ohhh herkes sevinç de
maşallah canım çok sevindim inşallah devamı da fazla fazla gelir
Rabbim sevincini daim etsin

saol canımm sperm yazıyor kağıtta inanamıyorum hala
eşimde 4 milyon lokosit varmış akşam celalettin beye msj atacak bakalım neler diyecek
aminn inşallahhhhh hepimiz yaşayalım bu güzel duyguları

Canım cok sewindim insallah çoğalarak gelir su spermler:) sizre celalettin hocada tedawifeydnz dimi kac aydir tedawidesiniz ve sorun neydi ayy cok soru sordum ama bizde test yapicaz korku var

saol canım inşallahhh evet bizde celalettin beyde tedavideyiz biz ilk aşamaları yeni bitirdik geylani baharat ve ermiş aktarın verdiklerini
bizde azfc delasyonu var şimdi detaylı yazamıyorum akşam yazarım canım

hayırlı olsun canım, devamı gelir inş

hayirlisi olsun sonucnuz canim ne guzel bir haber bu boyle insaallah milyonlari gorursunuz sonuclarinizda.Cikis baslamis devami gelir insallah.Dogal yoldan hamile kalirsin insaallah rabbim yuzunuzu hep guldursun bundan sonra seneye evladinla bereber bayram yaparsin insaallh.bayram baslamistir topikteeeeeee.Darisi bizlerin basina.

Çok güzel bir haber, çok sevindim :) Darısı bizim eşlerimizin başına.
Ben ara ara girip takip ediyorum. Sizin azosperm nedeni nedir ve nasıl bir tedavi uyguladınız? Paylaşırsanız yeni gelenler için yol göstermek adına çok iyi olacağını düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler:)

canııııııııııııııııım cok sevindim ben buna halay cekerim masallah rabbim dahada artırsın oh oh ayyy valla sevindirik oldum bak mevlam teker teker yolunu acmaya basladı sükürler olsun darısı bizlere insallah

esma çok sevindim ben eskilerden pek yazmıyorum ama takip ediyorum çok sevindim canım darısı herkesin başına

canım ben buralardayım sükür iyiyz canım esimi hala ikna turlarındayım daha test verdiremedim onun cabası pesindeyim arkadaslarda ne güzel cıkışlar başladı acep bizde de basladı mı diye düşünmeye basladım bu arada bayrama gene memlekete gidiyoruz cuma günü nasipse yola cıkacaz eşimi razı edersem evliyaları ziyaret etmek istiyorum hepimize dua edecem insallah gidelim bizden böyle tatlım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…