Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende 7 kilo aldım ama sen benden 1 ay öndesin hemdee..
ben biraz hızlı kilo almaya başladım sanki ..
olsun sonra veririz artıkkkkk
aslında bi göbek çıktı yani biraz da kalça :)
7 kilo deyince çok geliyo ama kilolu durmuyorum yani
eminim sen de öylesindir
amaaannnn bebişlerimize feda olsun
sağlıklı bi şekilde doğsunlar da kiloları vermek kolay.

canımmmmmmmm gözünüz aydın ne güzel bi haber maşallah
artarak devam etsin inşallah spermcikler
darısı diğer arkadaşlara olsun.

canım gözünüz aydın kalp atışını da duymuşsunuz bebeğinizin
inşallah gebeliğinin sonuna kadar hep güzel haberlerini alırsın yavrunuzun.

saol canımm aminn İNŞALLAH o günleride görürüz
inşallah ne güzel dualar ALAHIM hepimize yaşatsın bu duyguları

İNŞALLAH sizdende güzel haberler alırız
bizim azo sebebimiz azfc delasyonu genetik
eşim 2011 de mikro tese oldu sperm bulundu haraketsiz
şimdide mayıstan beri celalettin beyde tedavideydik ALLAHIMA şükür sonuç verdi tedavimiz

saol canımm çokk güzel bir duygu
RABBİM çok büyük amin İNŞALLAH sizlerdende güzel haberlergelecek

canım benimde öyle bi göbek var ..kalça zaten biraz vardıı birazcık daha çıktı
olsun ya takmıyorummm şimdi 73 üm 80 'e kadar yolu var yeterki bebişler iyi olsun..
eşimde diyo doğumdan sonra bebekle uğraşmaktan verirsin.

esmacım canım gözün aydın inşallahhh katlanarak artar spermciklerrrr çok mutlu oldum canım adınıza benim çalıştığım hastanede yaptırmışsınız testi:::)))

olmadı 3 aydır gttiğimiz tedavinin sonucu testesteronda herhangi bi değişiklik yok en alt sınırda yine ovtrelleye devam dedi haftada3 e ckardı bi de klomen ...dr testesron yukselmeden hiç birsey yapamayız dedi anlayacağnz cok mutsuzum bugün....

Son düzenleme:

canım senin adına çok sevindim kendi durumumuda kısaca söyle anlatayım eşim beş yıl önce tese oldu hiç bir şey çıkmadı dört yıl sonra m tese oldu yine bir değişiklik yok ama gelişme vardı sperm öncesi hücre görüldü bu durum iyiye işaretti bir müddet daha zafer hocada ilaç tedavisine devam ettk ama ben celaleddin hocayı burdak arkadaşlarımdan biliyodum ve çok istiyodum tedaviye celaleddin hocada devam etmeyi ve başladık sekiz ay oldu bu ay sperm testi verdik hoca çıkmaz ama yinede değerlere bakalım dedi yarın eşim gitcek değerlendirme yapıcaklar pergnil iğne ve menegon kullanıyor ve ersel beyin ilaçlarını bakalım hayırlısı

canım gerçekten sabırsızlıkla bekledim sonucu yazmadı. Allah büyüktür. o ol derse olamayacak şey yoktur. sakın umudunu kaybetme. bizler sebebine sarılarak istedikçe Rabbim lutfedecektir. bu topiğe müjdeli haberler yazacağımız günlerde gelecek Allahın izniyle...

Canım ne güzel sizde tedaviye başlamadan önce sperm öncüsü hücreler varmış bence kısa zamanda spermlerde çıkar ,anladığım kadarıyla testtin sonucu daha belli değil, yarın inşallah güzel haberlerle döner eşin senin halayınıda çekeriz.Bizde pregnyl,menagon ve ersel beyin ilaçlarını kullanıyoruz birde lökosit için antibiyotik kullanmaya başlayacağız

Canım merhaba,zannedersem celalettin hocada tedavi görmüyorsunuz çünkü celalettin hoca bizlerin durumundakilere ovitrella ve klomeni tavsiye etmiyor pregnyl daha etkiliymiş siz hangi doktorda tedavidesiniz

Canimmm allah mutlulugunuzu daim etsin ins.bir an once hamis haberlerinide werrsn

gözünüz aydın. inşallah bu gelişme büyüyerek katlanır ve bu illetten kurtulanlardan olursunuz.

aminnn İNŞALLAHH daha önce hiç sperm yoktu şimdi 1 tane de olsa rabbiM NASİP ETTİİ BİNLERCE ŞÜKÜR

ayyy canım benimm mutluluğuma ortak oldunuz ALLAHIM sizden razı olsun
hepimize yaşatsın annelik duygusunu
İNŞALLAH canımm bol bol güzel haberler gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…