aslında bi göbek çıktı yani biraz da kalça :)canım bende 7 kilo aldım ama sen benden 1 ay öndesin hemdee..
ben biraz hızlı kilo almaya başladım sanki ..
olsun sonra veririz artıkkkkk
Kızlaaaaaaaarrr eşimde sperm çıktııııı
Selçuklu tıp fakültesine yaptırdık testi eşim yeni almış sonucu
2 tane sperm görülmüş
çok detaylı konuşmadık ama size haber vermek istedim
Çok ama çok sevindim...Darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma....
hayirlisi olsun sonucnuz canim ne guzel bir haber bu boyle insaallah milyonlari gorursunuz sonuclarinizda.Cikis baslamis devami gelir insallah.Dogal yoldan hamile kalirsin insaallah rabbim yuzunuzu hep guldursun bundan sonra seneye evladinla bereber bayram yaparsin insaallh.bayram baslamistir topikteeeeeee.Darisi bizlerin basina.
Çok güzel bir haber, çok sevindim :) Darısı bizim eşlerimizin başına.
Ben ara ara girip takip ediyorum. Sizin azosperm nedeni nedir ve nasıl bir tedavi uyguladınız? Paylaşırsanız yeni gelenler için yol göstermek adına çok iyi olacağını düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler:)
canııııııııııııııııım cok sevindimben buna halay cekerim masallah rabbim dahada artırsın oh oh ayyy valla sevindirik oldum bak mevlam teker teker yolunu acmaya basladı sükürler olsun darısı bizlere insallah
esma çok sevindim ben eskilerden pek yazmıyorum ama takip ediyorum çok sevindim canım darısı herkesin başına
aslında bi göbek çıktı yani biraz da kalça :)
7 kilo deyince çok geliyo ama kilolu durmuyorum yani
eminim sen de öylesindir
amaaannnn bebişlerimize feda olsun
sağlıklı bi şekilde doğsunlar da kiloları vermek kolay.
canımmmmmmmm gözünüz aydın ne güzel bi haber maşallah
artarak devam etsin inşallah spermcikler
darısı diğer arkadaşlara olsun.
arkadaşım merhaba,yazını görünce ilk ben yazayım dedim çünkü bu topikte en vahim vakalardan biri biziz,Çoğu arkadaşa umut oluruz diye düşünyorum.Canım bizde 6 aydır celalettin hocada tedavideyiz,bizim sorunumuz eşimin 6 yaşında tek testisi alınmış diğeride yerine tam olarak indirelememiş,5,5 yıl önce falan mikro tese olduk sonuç sertoli cell only çıkmıştı ama şimdi celalettin hocayla tedaviye başladıktan sonra sperm testinde 820.000 immatür gem hücre çıktı,Bizdede aynı zamanda prolaktin yüksekliği ve hipofiz bezinde adenom var bunlara rağmen ALLAHA şükür tedavimiz iyi gidiyor en kısa zamanda spermleride görürüz inşallah,Siz sperm testi yaptırdınızmı hiç tedaviden sonra.
olmadı 3 aydır gttiğimiz tedavinin sonucu testesteronda herhangi bi değişiklik yok en alt sınırda yine ovtrelleye devam dedi haftada3 e ckardı bi de klomen ...dr testesron yukselmeden hiç birsey yapamayız dedi anlayacağnz cok mutsuzum bugün....
canım senin adına çok sevindim kendi durumumuda kısaca söyle anlatayım eşim beş yıl önce tese oldu hiç bir şey çıkmadı dört yıl sonra m tese oldu yine bir değişiklik yok ama gelişme vardı sperm öncesi hücre görüldü bu durum iyiye işaretti bir müddet daha zafer hocada ilaç tedavisine devam ettk ama ben celaleddin hocayı burdak arkadaşlarımdan biliyodum ve çok istiyodum tedaviye celaleddin hocada devam etmeyi ve başladık sekiz ay oldu bu ay sperm testi verdik hoca çıkmaz ama yinede değerlere bakalım dedi yarın eşim gitcek değerlendirme yapıcaklar pergnil iğne ve menegon kullanıyor ve ersel beyin ilaçlarını bakalım hayırlısı
olmadı 3 aydır gttiğimiz tedavinin sonucu testesteronda herhangi bi değişiklik yok en alt sınırda yine ovtrelleye devam dedi haftada3 e ckardı bi de klomen ...dr testesron yukselmeden hiç birsey yapamayız dedi anlayacağnz cok mutsuzum bugün....
Kızlaaaaaaaarrr eşimde sperm çıktııııı
Selçuklu tıp fakültesine yaptırdık testi eşim yeni almış sonucu
2 tane sperm görülmüş
çok detaylı konuşmadık ama size haber vermek istedim
gözünüz aydın tam halaylık bir haber hemen halayımı çekeyim darısı hepimize inşallah
gözünüz aydın. inşallah bu gelişme büyüyerek katlanır ve bu illetten kurtulanlardan olursunuz.
Canim gozun aydin insallah yakinda hamile haberinide verirsin
kız bu ne güzel bir müjdeli haber böyle.ne kadar mutlu ettin bizleri.seni düşünemiyorum artık.
şükürler olsun topiğimiz de güzel gelişmeler yine başladı.Cemrem in de dediği gibi bayram sonrası halayları bol bol çekeceğiz inşallah.
çoooook tebrikler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?