Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ecrin_bebek,eda9 ve derya6 için besmeleyi şerifleri okudum.
Rabbim kabül ve makbül buyursun inşallah.
Rabbim en kısa zamanda bol ve kaliteli tohumcuklar nasip etsin inşallah.

cnm ben DERYA06 arkadaşın besmelelerini okudum allah c.c kabul etsin
tez zamanda sağlıklı kaliteli sperm çıkışlarını görsünler ve çifter çifter evlatları olsun inşlh amin...

arkadaşlar inbibin b testinin sonucu kaç olmalı lütfen bilenler bana bilgi versinler

cnm bu inhibin b değerine çok takılma
bazılarınkisi yüksek bazılarınkiside düşük çıkabiliyor ama tedaviyle bu değer yükseliyor
zaten celalettin hocada bunun net bişey gösterdiğini söylemiyor
yani henüz bu testin kesinliği kanıtlanmamış
nurusimalarda 2 çıkmıştı celalettin hoca boşuna ameliyat olacaksın dedi eşine ama çok şükür eşinde bir sürü sperm bulundu
bizim değer ise 55 celalettin hocada da 10 aydır tedavideyiz henüz daha sperm göremedik ama inşlh bundan sonra görebiliriz
elindeki test kağıdında referans aralığına bakarak değerinin düşük yada yüksek yada sınırlar içersinde olduğunu görebilirsin cnm...

Ya kızlar yazmadan edmicem.....buraya kendi yaşadıklarımı yazıp,celalettin hocayı tavsiye ettikten sonra çok pişman oldum....ya vebal alıyosam,ya insanlar iyi sonuç alamzsa diye....içim hep rahattı aslında...sonuçta iyi niyetle yazılmış bi tavsiyeydi...celalettin hoca iyi bir hekim olmanın yanısıra çok iyi bir insan...onu tanımak gerçekten bir şans...şimdi siz iyi sonuçlar aldıkça herkesten çok seviniyorum..o kadar mutlu oluyorum ki.....bi arkadaşım daha benim gibi kurtuldu diye.....hepiniz kurltulursunuz inşallah,mis kokulu yavrularınıza kavuşursunuz...dualarımdasınız

pıtırcık ben ecrinbebek'in besmelesini okudum Rabbim kabul etsin gönlündekileri nasip etsin

ıyıkı vesile oldun canım ınsallah hepımız kavusuruz evlatlarımıza.. eladına kavusanlarada Allah uzun ömurler hayırlı ömurler nasıp etsın ınsallah

gözünüz aydın. inşallah bu gelişme büyüyerek katlanır ve bu illetten kurtulanlardan olursunuz.

Vebal almıyorsun canım, dua alıyorsun emin ol. Yıllardır aradığımızı sayende/sayenizde bulduk inşallah. hem doktor kontrolünde hem de bitkiselleri kullanarak bu yolda daha çabuk ve etkili ilerleyeceğimizi düşünüyordum hep. ama ikisi bir arada formülü bulamamıştım açıkçası. Kaş yapayım derken göz çıkarırız diye korkuyordum. Çok şükür ki Celalettin hocayı bizlerle tanıştırdın. Teşekkürler..

gözünüz aydın tam halaylık bir haber hemen halayımı çekeyim darısı hepimize inşallah

canim iyikide paylasmissin.Sen vesile olmussun ne guzel sonuclar senin elinde degilki iyi yada kotu bu is bunyeye gore degisiyor.Senin elinde olsa herkesin sonuclari guzek olur du.Yaradanim ol dedikten sonra gerisi bos.hocaya ve ersel beyede inanmayanlar gonullerindeBkine gore versin ne diyelimm.Biz inandik ve basladik inanki 14yildir icimdeki aciyi hafiflettiler.Sonuc almadik henuz ama bizim icin ugrasan birilerinin varligini yasamak guzel bir duygu sonucumuz ne olursa olsun hic farketmez.Simdiden senden celalettin bey ve ersel beyden allah razi olsun.

arkadaşlar ben biraz yeniyim yani yeni değil topikte eskiyim ama çoktan beridirki girmediğim için yeni gibi oldum neyse arkadaşlar celaleddin beyde tedavi görüpte sonuç alan arkadaşlarım bana biraz tedavi sürecinizden bahsederseniz çok sevinirim birde hala tedavi asamasında olan arkadaşlarım kaç aydır tedavi görmektesiniz biraz birbirimize bilgi verelim bizde sekiz aydır celaaaaaleddin beyde tedavi görüyoruz şükür RABBİM e memnunuz benim eşim de troitde var onun için biraz daha zor işimiz ama inşlh üstesinden gelicez bekliyorum sizleri beni habersiz bırakmayın

Canim gozun aydin insallah yakinda hamile haberinide verirsin

kız bu ne güzel bir müjdeli haber böyle.ne kadar mutlu ettin bizleri.seni düşünemiyorum artık.
şükürler olsun topiğimiz de güzel gelişmeler yine başladı.Cemrem in de dediği gibi bayram sonrası halayları bol bol çekeceğiz inşallah.
çoooook tebrikler canım.

arkadaşım merhaba,yazını görünce ilk ben yazayım dedim çünkü bu topikte en vahim vakalardan biri biziz,Çoğu arkadaşa umut oluruz diye düşünyorum.Canım bizde 6 aydır celalettin hocada tedavideyiz,bizim sorunumuz eşimin 6 yaşında tek testisi alınmış diğeride yerine tam olarak indirelememiş,5,5 yıl önce falan mikro tese olduk sonuç sertoli cell only çıkmıştı ama şimdi celalettin hocayla tedaviye başladıktan sonra sperm testinde 820.000 immatür gem hücre çıktı,Bizdede aynı zamanda prolaktin yüksekliği ve hipofiz bezinde adenom var bunlara rağmen ALLAHA şükür tedavimiz iyi gidiyor en kısa zamanda spermleride görürüz inşallah,Siz sperm testi yaptırdınızmı hiç tedaviden sonra.

canım merhaba,
ne pişmanlığından,hakkından bahsediyorsun sen ya.senin vesile olduğun güzellikleri hangi birimiz tarif edebiliriz ki.gönül isterki hepimiz bu illetten kurtulalım ama rabbim bilir.sen vesile oldun,aracı oldun gerisi allahtan inş.hem bilmezmisin '' hayra vesile olan hayrı yapan gibidir''hadisini.kuzum sen 1 kişinin dahi azo dan kurtulmasına vesile olduysan ne mutlu sana.seni bizlere tanıştıran rabbime şükürler olsun.
rabbim bunun karşılığını kat kat varsin sana inş.

ESMA kardeşş.. inan çok sevindim senin adına çok ta duygulandımm.. sevıinc gözyaşları sanırım.. inşallah devamı gelırde hep yüzün güler..rabbim isteyen herkeze bu mutlulugu yasatsın.. burdakılerıde ön ayak olursun.. ayaklarını iyice sürtt.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…