ESMA kardeşş.. inan çok sevindim senin adına çok ta duygulandımm.. sevıinc gözyaşları sanırım.. inşallah devamı gelırde hep yüzün güler..rabbim isteyen herkeze bu mutlulugu yasatsın.. burdakılerıde ön ayak olursun.. ayaklarını iyice sürtt.. :)
aslında bi göbek çıktı yani biraz da kalça :)
7 kilo deyince çok geliyo ama kilolu durmuyorum yani
eminim sen de öylesindir
amaaannnn bebişlerimize feda olsun
sağlıklı bi şekilde doğsunlar da kiloları vermek kolay.
canımmmmmmmm gözünüz aydın ne güzel bi haber maşallah
artarak devam etsin inşallah spermcikler
darısı diğer arkadaşlara olsun.
Kızlaaaaaaaarrr eşimde sperm çıktııııı
Selçuklu tıp fakültesine yaptırdık testi eşim yeni almış sonucu
2 tane sperm görülmüş
çok detaylı konuşmadık ama size haber vermek istedim
Selam canım gözün aydın pıt pıtları duymuşsun maaşallah.
bundan sonra hep iyi haberlerini alırsın inşallah bebişininn..
esmacımmm çook sevindim inan...bool bool devamı da gelsin inşallah...
2 tane sperm görülmüş
gulzacığım hoşgeldin canım bende senin miniği merak ediyordum aferin ona maşallah maşallah daha tamamına erdirsin sorunsuz bir gebelik sorunsuz bir doğum sağlıklı sıhhatli bebeşin gelsin konsun kollarına inş.pıt pıtlara çok sevindim nerede devam ediyorsun reco damıbende değiştirmek için bir takım girişimlerde bulundum Allah tekrar muhtaç etmez inş.bizde bir nemze ta iyiyiz şükürler olsun ama hareketlerim çok sınırlandı çok şiştim
2 tane sperm görülmüş
canım biz bugün Devlette başladık.Ankara üniv.cebeci kanpüsü prof cem atabekoglu mesaiden sonra bakıyor 61 tl ücreti var.bir sorun cıkmazsa devam edecez memnun kaldık.yarın tam kan sayımı ve şeker yüklemesi yapılacak.biz digeryeri bitırdık gibi inş.bir sorun cıkmaz.maddi manevi artık zor geliyordu.sizin içinde ne hayırlısı ise o olsun inş.netten cem beyi bi araştır.slm cnm...merak ediyodum seni de...iyi olmana çook sevindim cnm benim.yok reco'ya gitmedik.dün gata'ya gittik.rutin kontrolleri gata'da yaptırmaya karar verdik.ama ben yine de kararsızım.gata'ya gitsem de yine de özelde bi yere arada bir gitmek istiyorum.belki bizimkine de gidebiliriz arada bir.muayene parası bizi korkutuyo açıkçası.zaten çok masraf oldu.iyice batmamak için şimdilik bıraktık.ama arada bir istiyorum yine görünmeyi cnm.bakalım ilerleyen aylarda belli olur artık iyice.sen ne dersin cnm? gata yeterli olur mu ki,siz kimi buldunuz ?
cnm bizimde sebebimiz aynı 5 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.. yeni öğrendik sayılır bizde celalettin hocaya gittik tedaviye başlamak üzereyiz Rabbim hepimize yardım eder inşallah.. siz tedaviye başlayalı çok olmuş sonuçları ile ilgili bilgi veririmsin ? spermiyogram sonucunu çok merak ediorum inşallah bol bol çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?