Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol canımm iyice sürttüm İNŞALLAH sizlerdende güzel haberler alacağız
sevinç gözyaşları bunlar kötü günler geride kaldı şimdi umut zamanı

saol canımmm İNŞALLAH artar nazlı spermcikler
amin İNŞALLAH

cnm bizde tedavimizden bahsedelim eşim aralık ayında gitti celallettin beye o zaman fsh bayağı yüksekti 30 lardaydı anlıcan ve varikosle çıktı eşimde ocak ayında ameliyat oldu ardından pregly iğneye ve bitkisel macunlara başladı.
ve tedavini ardından 3 ay sonra ilk defa test yaptı sonuç 1 milyon yuvarlak hücre çıktı ardından celallettin hoca pregly ve menegon verdi bide bitkisellere devam dedi
onun ardından 3 ay sonra yapılan testte 6 tane sperm görüldü
ve şimdi fsh 4 lerde lh testesteron e 2 ii durumdave en son geçen hafat yapılan sperm testtinde 3 tane daha çıktı çıkıyo hamdolsun ama dondurulacak kadar kaliteli çıkmıyo olsun 7 senedir beklediğim şeyi buldum önce allahın sonra celalettin hocanın ve son olarakta hocayı bize tanıtan vesile olan gözdem den allahım razı olsun
bu günleri görmek imkansızdı dr.lar eşime kuru bi ağaçsın demişti mevlam yeşerti hamdolsun bizim hikaye bu cnm inşlhh sizdede güzel gelişmeler olur.....

esmacımmm çook sevindim inan...bool bool devamı da gelsin inşallah...

canim hayirli vakti vardir elbette .ne olur cok uzme kendini.guclu olmalisin ne olur.benim kuzenimin esi 2 yil tedavi oldu.2 yilin sonunda cevap
vermis tedaviye simdi 4 yasinda kizlari var.banada ornek oluyor o yuzden kendimi bende 2 yila kadar hazirladim sonuc icin.
siz celalettin beye gitmiyorsunuz galiba.bize ilk alti ay sonra olmazsa 1yil dedi.bizde sabirla beklemedeyiz.
bitkisel bir seyler kullaniyormusunuz.hormonlariniz nasil.micro tese olmadiysaniz sanslisin en azindan.bize celalettin bey fsh
yuksek diye prengl 5000 verdi hafta iki gun vuruluyor esim.birde ersel beyin kurleri var.su an sertoli ve leydingteyiz.sizin dktr neler soyledi.

slm cnm...merak ediyodum seni de...iyi olmana çook sevindim cnm benim.yok reco'ya gitmedik.dün gata'ya gittik.rutin kontrolleri gata'da yaptırmaya karar verdik.ama ben yine de kararsızım.gata'ya gitsem de yine de özelde bi yere arada bir gitmek istiyorum.belki bizimkine de gidebiliriz arada bir.muayene parası bizi korkutuyo açıkçası.zaten çok masraf oldu.iyice batmamak için şimdilik bıraktık.ama arada bir istiyorum yine görünmeyi cnm.bakalım ilerleyen aylarda belli olur artık iyice.sen ne dersin cnm? gata yeterli olur mu ki,siz kimi buldunuz ?

canım çok tebrik ediyorum, harika bir haber bu. Allah tamamına erdirir inşallah. katlanarak devam etsin süpermenler. darısı bizlere inşallah. :64.

canım biz bugün Devlette başladık.Ankara üniv.cebeci kanpüsü prof cem atabekoglu mesaiden sonra bakıyor 61 tl ücreti var.bir sorun cıkmazsa devam edecez memnun kaldık.yarın tam kan sayımı ve şeker yüklemesi yapılacak.biz digeryeri bitırdık gibi inş.bir sorun cıkmaz.maddi manevi artık zor geliyordu.sizin içinde ne hayırlısı ise o olsun inş.netten cem beyi bi araştır.

esma tebrik edrim arkadaşım.milyonlarıda görmek nasip olsun.darısı hepimize olur inşallah.

canım arkadaşım sen nasılsın.bebkler iyidir umarım.yeni doktor iyi gelir inşallah.

merhaba canım sizinde tedaviniz hayırlı uğurlu olsun. biz dört aydır tedavideyiz yirmi gündürde beklemedeyiz kısmet olursa bu cuma spermiogram yaptıracağız:18: :18: :18: inan her gece rüyamda spermiogram sonucu görüyorum artık şimdiye kadar sadece ilaçlar bitince hormon tahlili yaptırdık o da normal çıkmıştı zaten tedaviye başlamadan öncede normaldi :26: bakalım artık hayırlısı olsun...

esma canım gözün aydın olsun,bebeginin önce nasibi geldi yakındada kendi gelecek inş.eşinide senide tebrik ederim.Allah buradaki tüm kardeşlerimi böyle sevindırsın,sizin tohumlarda katlanarak çogalsın inş.maşallah

canım tedaviye başlayalı henüz 3 ay olmuş lütfen üzülme,zamanla herşey yoluna girecektir inş.biz 3 yıl ege unıve git gel mahvolduk...canım bu uzun ve meşakatli bırr yol.burada nelere şahit olduk.hepiniz bu günleri atlacaksınız inş.eşine çok destek ol,kendinide yıpratma canım.herzaman dualarımda olacaksın.

Arkadaslar esime ari sutu bal polen karisimindan almak istiyorum okudum baya bir faydalari var aramizda kullananlar var mi birde hepsini ayri ayrimi almaliyim yoksa onerebileceginiz bir marka var mi.??? Azospermi oldugumuzu ogrendigimizden bu yana esim hic bir bifkisel bisey yemedi nohut kuru denemistim tadi cok kotu diye icmiyor simdide ari sutu bal poleni deneyelim dedim fayda verrmi acabaa ??? Rabbim bir an once meleklerimize kavusmayi nasip etsin yalniz birakmasin bizleri (amiiiiinnn)

cnm tebrik ederimmm.. arta arta gelsinler inşallah...

kızlar bizim ilaçlarımızı da bugün aldı eşim inşallah bize de şifa olur... cemrem gözdem Allah ikinizden de razı olsun gönlünüzdekini versin bizi yönlendirdiğiniz içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…