merhaba canım sizinde tedaviniz hayırlı uğurlu olsun.biz dört aydır tedavideyiz yirmi gündürde beklemedeyiz kısmet olursa bu cuma spermiogram yaptıracağız:18: :18: :18: inan her gece rüyamda spermiogram sonucu görüyorum artık şimdiye kadar sadece ilaçlar bitince hormon tahlili yaptırdık o da normal çıkmıştı zaten tedaviye başlamadan öncede normaldi :26: bakalım artık hayırlısı olsun...
esma canım gözün aydın olsun,bebeginin önce nasibi geldi yakındada kendi gelecek inş.eşinide senide tebrik ederim.Allah buradaki tüm kardeşlerimi böyle sevindırsın,sizin tohumlarda katlanarak çogalsın inş.maşallah
cnm tebrik ederimmm.. arta arta gelsinler inşallah...
kızlar bizim ilaçlarımızı da bugün aldı eşim inşallah bize de şifa olur... cemrem gözdem Allah ikinizden de razı olsun gönlünüzdekini versin bizi yönlendirdiğiniz içinnn
Esma canım gözünaydın allah devamını getirsin insallah cok güzel bir gelisme darısı bizlere olur insaallah
canım çok tebrik ediyorum, harika bir haber bu. Allah tamamına erdirir inşallah. katlanarak devam etsin süpermenler. darısı bizlere inşallah.:64.
esma tebrik edrim arkadaşım.milyonlarıda görmek nasip olsun.darısı hepimize olur inşallah.
sana da günaydın cnm inşlh bu hafta hep güzel haberler alalımmmGünaydınnnnnnn herkese
Güzel haberler alıcağız bi gün olması dileğiyleeeee
canım moralini bozma inşallah herley yoluna girecek zaman lazım sadeceolmadı 3 aydır gttiğimiz tedavinin sonucu testesteronda herhangi bi değişiklik yok en alt sınırda yine ovtrelleye devam dedi haftada3 e ckardı bi de klomen ...dr testesron yukselmeden hiç birsey yapamayız dedi anlayacağnz cok mutsuzum bugün....
Günaydınnnnnnn herkese
Güzel haberler alıcağımız bi gün olması dileğiyleeeee
Günaydın herkese,
Benim eşimde bu pazartesi günü Celalettin hocaya gitti ilk defa. Biz de dün itibariyle yeni bir tedaviye başlamış bulunuyoruz. Rabbim hayırlı kılsın inşallah. Ultrason sonucunda bir miktar varikosel tespit edildi. Daha önceki muayenelerinde tespit edilmemişti. Ancak Hoca tedavimize engel olacak kadar önemli bir durum yok demiş. Testesteron da düşük çıktı, önceki tahlillerde hep normal çıkıyordu.. geleliiiimmm spermiyogramaaa.. hiç sperme yok ancak 680.000 immatür germ hücre320.000 lökosit bulunmuş.(2. m.tesede de bol miktarda olgunlaşmamış sperm bulunmuştu) şimdiye kadar o kadar test yaptırdık ancak bu kadar ayrıntılı bir analiz görmemiştim daha önce. Hoca gerçekten çok ayrıntılı sonuçlara göre hareket ediyor, tebrik ediyorum... :129:İlaç olarak iki ayrı antibiyotik (adlarını tam hatırlamıyorum), Pregnyl 5000 (haftada 2), menagon (haftada 3) iğne vermiş. Bitkiseller daha sonra gönderilecek. Eşim bir kutu elinde gelince şaşırdım doğrusu. İçi iğne ve enjektörle dolu ve rapor çıkartıldığından bu ilaçlar için hiçbir ücret ödememiş. Tekrar tebrik ediyorum, :129::129::129:bu kadar kısa zamanda rapor başka nerede çıkartılabilir ki:) Kaan Hoca'nın hiç böyle dertleri olmamıştı, rapor uzun sürer falan gibi laflar etmişti. o ovitrelleye ne paralar harcamışız zamanında.. evet tahlildi, bağıştı 450 TL yine gitti, ama sonuç iyi olsun hiç önemli değil hep böyle düşündük biz. Şimdi tek düşündüren İstanbul'a her seferinde gitmek zorunda kalışımız, keşke burda (Ankara) da ayarladıkları bir yer olsa orada tahlillerini yapıp Hocaya maille göndersek.. Sadece tahlil için onca yol çekmese ve işten izin almak zorunda kalmasa eşim.. Bu arada hoca çok iyi organizasyon kurmuş, bir ekip lideri gibi her şeyi ayarlamış, İstanbul'u bilmeyen eşim ordan oraya zorlanmadan gitti ve işini halletti.
Baya uzattım ancak düşünenler için referans olsun, akıllarında soru işareti kalmasın istiyorum. Bir de burda paylaşmak hoşuma gidiyor galiba. Eşimin Ersel beyle ilgili düşünceleri de hep olumlu.. Elini masaya vurup çıkartacaz diyormuş sperm için Hadi inşallah en kısa zamanda... 2 ay ile 2 yıl arasında değişiyormuş olumlu sonuç alma süresi. bizimki en kısası sürelisinden olsun inşallah:26:
yeni tedaviniz hayırlı olsun bu tedavinin sonunda bebişlerin çifter gelsin inşallahGünaydın herkese,
Benim eşimde bu pazartesi günü Celalettin hocaya gitti ilk defa. Biz de dün itibariyle yeni bir tedaviye başlamış bulunuyoruz. Rabbim hayırlı kılsın inşallah. Ultrason sonucunda bir miktar varikosel tespit edildi. Daha önceki muayenelerinde tespit edilmemişti. Ancak Hoca tedavimize engel olacak kadar önemli bir durum yok demiş. Testesteron da düşük çıktı, önceki tahlillerde hep normal çıkıyordu.. geleliiiimmm spermiyogramaaa.. hiç sperme yok ancak 680.000 immatür germ hücre320.000 lökosit bulunmuş.(2. m.tesede de bol miktarda olgunlaşmamış sperm bulunmuştu) şimdiye kadar o kadar test yaptırdık ancak bu kadar ayrıntılı bir analiz görmemiştim daha önce. Hoca gerçekten çok ayrıntılı sonuçlara göre hareket ediyor, tebrik ediyorum... :129:İlaç olarak iki ayrı antibiyotik (adlarını tam hatırlamıyorum), Pregnyl 5000 (haftada 2), menagon (haftada 3) iğne vermiş. Bitkiseller daha sonra gönderilecek. Eşim bir kutu elinde gelince şaşırdım doğrusu. İçi iğne ve enjektörle dolu ve rapor çıkartıldığından bu ilaçlar için hiçbir ücret ödememiş. Tekrar tebrik ediyorum, :129::129::129:bu kadar kısa zamanda rapor başka nerede çıkartılabilir ki:) Kaan Hoca'nın hiç böyle dertleri olmamıştı, rapor uzun sürer falan gibi laflar etmişti. o ovitrelleye ne paralar harcamışız zamanında.. evet tahlildi, bağıştı 450 TL yine gitti, ama sonuç iyi olsun hiç önemli değil hep böyle düşündük biz. Şimdi tek düşündüren İstanbul'a her seferinde gitmek zorunda kalışımız, keşke burda (Ankara) da ayarladıkları bir yer olsa orada tahlillerini yapıp Hocaya maille göndersek.. Sadece tahlil için onca yol çekmese ve işten izin almak zorunda kalmasa eşim.. Bu arada hoca çok iyi organizasyon kurmuş, bir ekip lideri gibi her şeyi ayarlamış, İstanbul'u bilmeyen eşim ordan oraya zorlanmadan gitti ve işini halletti.
Baya uzattım ancak düşünenler için referans olsun, akıllarında soru işareti kalmasın istiyorum. Bir de burda paylaşmak hoşuma gidiyor galiba. Eşimin Ersel beyle ilgili düşünceleri de hep olumlu.. Elini masaya vurup çıkartacaz diyormuş sperm için Hadi inşallah en kısa zamanda... 2 ay ile 2 yıl arasında değişiyormuş olumlu sonuç alma süresi. bizimki en kısası sürelisinden olsun inşallah:26:
MERHABA ARKADAŞLAR.BENİM EŞİMEDE AZOSPERM TEŞHİSİ KOYMUŞLARDI MİKRO TESE AMELİYATI OLDU VE CANLI HÜCRELER BULUNUP DONDURULDU.ŞUAN TÜPBEBEK TEDAVİSİ GÖRÜYORUZ İNŞALLAH ÇÖZÜNDÜKLERİNDE HALA SAĞLIKLI OLURLAR.ÇOK CANINIZI SIKMAYIN ÖZELLİKLE EŞİNİZ İÇİN STRES YAPMAMASI ÇOK ÖNEMLİ BENİM EŞİMDE BULUNMAMASINDAN ÇOK KORKUYODU ÇOK ŞÜKÜR BULUNDU.rABBİM HAYIRLISINI VERSİN İÇİNİZİ FERAH TUTUN BULUNMASA BİZİMKİSİ BULUNMAZDI.EŞİM 7 YAŞINDA TEK TARAFLI İNMEMİŞ TESTİS AMELİYATI OLMUŞ.20 YAŞINDA TESTİS TÜMÖRÜ AMELİYATI OLMUŞ 2 DEFA.KEMOTERAPİ GÖRMÜŞ.ÇOK ŞÜKÜR RABBİME.DUA EDİN BOL BOL İYİ DÜŞÜNÜN GÖNLÜNÜZÜ FERAH TUTUN.
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız canım.
arkadaşlar cellalettin bey gerçekten çok farklı.herşeyle çok güzel alakadar.düşünebiliyormusunuz bir doktor size yorulmadan rapor çıkarıyor ve ilacınızı takip ediyor.bugün eczacı eşimi aramış ve tekrar ilaç gönderilecek.allah razı olsun kendisinden.gerçekten arkadaşlar başka doktorlarla uğraşmayın.böyle kıymetli değerler her zaman bulunmuyor.androloglar halt etmiş yanında.bizzat yaşayarak öğrendim.bizi kıymetli insanla tanışmamıza vesile olanlardanda allah razı olsun.[sayın gözdem ve eşi]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?