canım okudum ALLAH kabul etsinDERYA06 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
06 ekim pazar dan ------------------------- 8 ekim salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000 =okudu
2--- pıtırcık_43 .. 1989 .=okudu
3-- tülay20 2000 .=okudu
4cemrem29 2000 =okudu
5denizbulutu 2000 =okudu
6zambak06 . 2000 =okudu
7aruna 2000 =okudu
8alev99 . 2000 .=okudu
9ecrin23 . .. 2000 =okudu
10cicek00 . 2000 .=okudu
11balım1905 . 2000 ..=okudu
12ervae . 2000 .=okudu
13huzuryolu 2000 . Pıtırcık_43 okudu
14bengusuu . 2000 ..=okudu
15esma 2000
16hasretim01 .. 2000 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2000 ..=okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2011 ..=okudu
19ese44 ... 2000 ..=okudu
20kader60 2000 =okudu
21doğadandeva . 2000 =okudu
22lamyay 2000 .=okudu
23mavimenekşe .. 2000 .=okudu
24seval0817 2000 ..=okudu
25papatyainci .. 2000 .=okudu
26pembe85 .. 2000 ..=okudu
27yeşil034 2000 ..=okudu
28-- ecrin_bebek .. 2000 .=okudu
29eda09 2000
30derya06 .. 2000 ..=okudu
31edebal 2000 ..=okudu
32esmerimyarim 2000 .=okudu
33-- ucubirarada 2000 ..=okudu
34papatyayarim 2000 .=okudu
35yase2 2000 .=okudu
seninde bayramın mübarek olsun canım.
canım ben en son okuyorum.
eksik fazla okuyan olur diye bekliyorum....
sorun olmaz yani okurum eksik.....
nasılsın bu arada?
bebişler nasıl?
pembe s.a canım nasılsın ikiz gebelik nasıl gidiyor ben çok zorlanıyorum canım ya sende durumlar nasıl ayrıca ne sağıma ne soluma yatamıyorum sen nasıl yatıyorsun kızşelerin kıpır kıpır yapıyor muiyiler canım.büyüdüler artık teyzesi.yürüyemez hale geldim ama olsun sağlıklı olsunlarda yeter ki.sen nasılsn canım nasıl gidiyo.ALLAH sanada ikiz versin İNŞ sende balon gibi ol.senin de senin gibi maviş maviş pıtırcık kızların olursa nede tatlı olur yaaaaa.
haklısın flzciğim ya kimseler yok bayram boyu baktım baktım baktım haaa ayrıca sende yoktunGünaydınnnn kızlar iyi pazarlarrrrrr..
buralar çok sessiz kaldıı..artıkkk dönüşler başlamıştır.
Hadi gelinde canlansın topiğimizzzzzzzz
merhaba canım.
hg aramıza...
keşke böyle bir ortamda tanışmasaydık ama kaderrr...
canım için rahat olsun..
bizde celalettin hocada tedavideyiz.
hücreleriniz var demek canım o değerler. darısı sperm çıkışlarına inş...
mutlu haberlerini alır ve seviniriz inş....
bize imkansız demişlerdi...ama önce Rabbimin sayesinde sonra celalettin hoca sayesinde şükür hücre çıkışları başladı.
2 teseden sonra hücre görmek bile bizi sevindirdi.
inş hepimiz bu illetten kurtulanlardan oluruz....amin.
bu arada azo sebebiniz neydi?
pembe s.a canım nasılsın ikiz gebelik nasıl gidiyor ben çok zorlanıyorum canım ya sende durumlar nasıl ayrıca ne sağıma ne soluma yatamıyorum sen nasıl yatıyorsun kızşelerin kıpır kıpır yapıyor mu
haklısın flzciğim ya kimseler yok bayram boyu baktım baktım baktım haaa ayrıca sende yoktunkızışın nasıl annesi
teşekkürler canım ya ben işte doktorumu değiştirdim bu doktordor devlet hast.prof biraz daha az inceliyor yaşadıkların normal dedi ikiz olduğu için erken doğum kesin dedi birde çiğer geliştirici vurdular oda kortizo içeriyormuş beni biraz zorladı yarında aşı var işte ilaçlarla iğnelerle devam canım bebişler 3 hafta sonra kontrol var bakacaz bakalım nasılsılar yani herzamn risk var yaşıyorlarmı birşey mi oldu hareketlerini dinleyip duruyorum 6 aydır kalbim ağzımda 2 aya falan bende birşeyler olur gibime geliyor filiz ikiz olup 40 haftayı gören yok ha birde doğumdan çok korkuyorum:18:maşllah senin kızış bir kiloyu geçmiş inş.sağlıklı sıhhatli şöyle üç üçbuçuk falan doğar inş.Bende burdaydım cnm..bakıp bakıp çıktım..
kızım iyi teyzesii. büyüyo kendini iyice hissettiriyoo 1 kiloyu geçtik artık..
senin minikler nasıll..sen nasılsın iyimisiniz..
esracığım günaydın canım sen nasılsın cemremi bende merak ediyorum o bizi ihmal etmezdi yazardı hep,herhalde bayram telaşı var.Allahım hepimizden hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.tedaviniz ne aşamada canımgünaydın kızlar
yin alakasız biryerden daldım muhabbet ama...
cemrem nasılsın canım
flzask sen nasıl oldun canım iyimisin biraz daha
günaydın kızlar
yin alakasız biryerden daldım muhabbet ama...
cemrem nasılsın canım
flzask sen nasıl oldun canım iyimisin biraz daha
teşekkürler canım ya ben işte doktorumu değiştirdim bu doktordor devlet hast.prof biraz daha az inceliyor yaşadıkların normal dedi ikiz olduğu için erken doğum kesin dedi birde çiğer geliştirici vurdular oda kortizo içeriyormuş beni biraz zorladı yarında aşı var işte ilaçlarla iğnelerle devam canım bebişler 3 hafta sonra kontrol var bakacaz bakalım nasılsılar yani herzamn risk var yaşıyorlarmı birşey mi oldu hareketlerini dinleyip duruyorum 6 aydır kalbim ağzımda 2 aya falan bende birşeyler olur gibime geliyor filiz ikiz olup 40 haftayı gören yok ha birde doğumdan çok korkuyorum:18:maşllah senin kızış bir kiloyu geçmiş inş.sağlıklı sıhhatli şöyle üç üçbuçuk falan doğar inş.
esracığım günaydın canım sen nasılsın cemremi bende merak ediyorum o bizi ihmal etmezdi yazardı hep,herhalde bayram telaşı var.Allahım hepimizden hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.tedaviniz ne aşamada canım
demi canım doğum yapanlar korkmayalım diye söylemiyor ama bence sezeryanda olsa normalde olsa çok zor birşeydir ,birde benim bir anda kanamam olursa ağrılı ve uzun sürerse normal doğum olabilir en çok ondan korkuyorum inş.öyle birşey olmaz ayrıca benim bebişler aynı ben çok sabırsızlr çok Allahım acılarını göstermesin.buradaki tüm kardeşlerimede en güzel çoçukları nasip etsin güzel güzel hamilelikler güzel güzel melekler versin Rabbim .Tabi cnm ikiz olduğu için tekiz gebelikten farklı yaşadığın şeyler..bebişlerr kalabildikleri kadar uzun kalırlar inşallah.
genelde erken oluyo doğum ikizlerde..ama inşallah aceler etmezler senin kuzucuklarrrr...daha büyümüş iyi sağlıklı şekilde doğarlar cnmm..:26:
öyle cnm ben bile hala korkuyorum Allaha emanetler..sürekli hareketlerini kontrol ediyorum..
doktor artık günde 10 defa hareket etmesi lazım dedi.gerçi ediyoda..kızcem
doğum yaklaştıkça sorma bende korkmaya başladım valla:18::18::18:
Rabbim yardım etsin..:26:
esmacıgm tabiki olacak,bak eşinde negüzel çıkışlar başladı maşallah.Allahm en yakın zamanda cocuklarda nasip edecek inş.hamilelıkle ilgili güzel birsey yaşasam hemen dua ediyor.Allahm kardeşlerimede bu duyguları yaşat diyorum.biz 7 yıl savaştık mücadelenizi asla bırakmayın.Allah azminizin karsılıgnı mutlaka verecek.en yakın zamanda hamiş haberleri gelecek inş.hepiniz herzaman dualarımdasınz.lütfen birbırinızin ve hayatınızın kıymetini bilin.herkese merhaba
kurban bayramınız mubarek olsunnn İNŞALLAH güzel geçmiştirr
ben köye gittim ama çok keyfim yoktuuu herkesin bayramı bizim acımız oluyorr kalbimizin en çok yandığı günler RABBİM yardımcımız olsun
çok güzel geçmedi herzamanki gibiii
bugünlerde geçecek arkamızda kalacak ALLAHIN izniyle
bizde çocuklarımızla mutlu mesut kurban bayramı geçireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?