demet mrhblr h.geldin daha önce karşılaşmamıstık.2 defa çıkmasına ragmen 3.de niye çıkmamış çok ilginç.operasyolar birbirıne yakın tarihlerdemi olmuştu.eşinde üretim var demekki.benim eşim senin bahsettign doktorlara gidemedi.ama burada o doktorların hastaları vardı galiba onlar fikir verirse daha iyi olur .umudunu yitirme mutlaka yine çıkararkadaşlar banada bir fikir söyleyin.eşim 2 defa mikro tese oldu sperm bulundu.ama 3.mikro tesede sperm bulunmadı 6 ay geçti üzerinden ne yapayım sizce tekrar denesekmi.mikro teseyi emre beyemi gitsem kaan beyemi kafam çok karışık
ben hiç iyi değilim dün celaleddin hocada kontrolümüz vardı büyük umutlarla gittik ama malesef yine hüsrana uğradık bundan üç ay önce çok güzeldi lokosit artmamıştı hormonlarımız çok iyiydi şimdi lokosit artmış hormonlar çıkmış ney hayalliyoduk neler çıktı doktor isterseniz amliyata gidin isterseniz devam edin dedi eşim gittiği yere kadar tedavi diyo yarabbi sana isyan olmasın ama yoruldum yoruldum insallah sonumuzu hayır olur ama ben iyice umudumu kaybettim
canim moralini bozma bu yolda devam ettigimiz süre icerisinde hepimiz bunlari yasayacagiz tedavi süreci gercekten cok zor biz 8 senedir istiyoruz ama ilk defa bizde celalettin hocada tedavi görüyüruz diger doktorla tedavi falan uygulamadi simdi düsünüyorum bende acaba bos biseyin pesindenmi kosuyoruz tedaviye baslamasamiydik diye cünkü biliyorumki ihtimaller cok düsük yinede takdir ilahi
teşekkür ederim tatlımoo seni aramızda görmek ne mutlu bize şekerimmmmmm
dikiş kursu nasıl gidiyo artık senden süper elbise etek modelleri bekleriz koyarsıntopiğe bakarız tatlım
canım insana gerçekten iyi geliyor kurlar en azından yeni şeyler öğreniyoruz .hafız olman çok güzel inşallah unutmamışsındır.tekrar etmekte fayda var tabiki .canım immatür hücre çıkmasıda hayra alamet inşallah en yakın zamanda milyonlarca spermi görürüsünüz ve sonucu bebişli olur inşallah.Allah razı olsun bende seni öpüyorum.Allah'a emanet ol.amin canım Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün en yakın zamandaevet canım inzivaya çekildim bir süredir.ama inanın hep aklımdasınız ve dualarımdasınız en az kendim kadar size dua ediyorum .
Allah razı olsun kalp kalbe karşıdır derler bimukabele
canım olumsuz tüpbebek tedavisi sonrası çok sıkıntılar yaşadım şimdi biraz kafa dağıtmak için dikiş kursuna gidiyorumonun haricinde kısmetse kasım ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah.
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz varmı güzel gelişmeler hayatınızda
ayyy canım senin adına çok sevindim bende geçen sene gittim kurs çok matraktı bu senede yazıldım hocamız illaki gel diyor ama bu yıl kurs gitmeyi tercih ettim ben hafızım on yıl önce mezun oldum hiç ezbere tekrar etmedim korkuyorum unutmaktan onun için bu yıl tekrar edicem inşlh arada gidicem mesela buugün gittim arkadaşlar ve hocamı özlemişim çok güzel geçti hayatımda değişen tek şey immatür germ hücreler başka bişey yok hamd olsun bunada şükür seni öptüm MEVLAMA emanet ol inşlh senin içinde sevinicez burada pek yakındır ben öyle hissediyorum
Bugün eşim sperm testini verdi sonuçlar olumlu yönde ilerliyor. Temmuz ayındaki sonuçlara göre hücreler artmiş. Ayrıca hoca bize iğne vermemişdi.Sadece bitkisellerle güzel sonuç demiş. İğneye başlamadan bitkisellerle devam edeceğiz. Ersel beyin sıvı kürüyle.
Gülerim yarın eşim gelince sonuçları ayrıntılı yazarım listeye eklersin cnm. AEO
canım sizin sorun ney bizimkisi 47xxy aman aslında hepsi bahane mevlam istese vermezmi alın yazısı ama gelde gönlüne anlat herkezin kucağı dolu bende eli kolu sallayark dolaşıyorumbayramlar gelir gözümün yaşıyla geçer içim yanıyo bayramda annemlerin salona bi girdim bütün amca kızları gelmiş hepsinin kucağı dolu biri diyoki kızımı oğluna alıcan biri diyoki elbisesini nerden aldın konuşucak hiçbirsey bulamadım geçtim bir köseye sesizsesiz oturdum mevlamdan hayırlısını diliyorum sersede hayıra çevirir insallah
canlarım ben sizin msjlarınıza cvp yazdım.siz bayram telaşı yola falan çıktınız görmediniz.canlarım Rabbim en yakın zamanda gönül muradınızı nasip etsin.karnımdaki günahsızlarla teyzelerimize hep dua ediyoruz.Allah imtihanınızı kolay eylesin.mutlulukların en güzeligle sevinmeyi nasip etsin.Allaha emanet olun
Arkadaşlar ben istanbulda değilim acaba celalettin hocaya nasıl muayene olacam illa istanbula mı gelmem gerek eşimin sorunu hala inmemiş testisler sadece tüp bebek diyorlar başka yol var mı ????
canım gözün aydın olsun.maşallah olumlu gelişmeler varmış.inş daha güzel ve hayırlı haberler verirsin.en yakın zamanda karnın dolu olsun.Bugün eşim sperm testini verdi sonuçlar olumlu yönde ilerliyor. Temmuz ayındaki sonuçlara göre hücreler artmiş. Ayrıca hoca bize iğne vermemişdi.Sadece bitkisellerle güzel sonuç demiş. İğneye başlamadan bitkisellerle devam edeceğiz. Ersel beyin sıvı kürüyle.
Gülerim yarın eşim gelince sonuçları ayrıntılı yazarım listeye eklersin cnm. AEO
canımbenim o senin kalbinin güzelligi,oh oh mis gibi temizlik ama en zor işin mutfak kalmış Allah saglıklı sıhatli oturmayı nasip etsin.benim evi aylardır yakınlarım temizliyor kendi yaptıgın gibi olmuyor...canım sana kolay gelsin özeldende görüşürüz.gönlü güzel arkadaşım.msj gördüm ama cevap yazamadım.malum bayramdan sonra kış temizliği duvar cam kapı perde derken pert oldum inan.mutfakta biterse rahatlarım inşallah.okuyorum ama yazamıyorum.sonra acısını çıkartırım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?