canım agzı olan konuşuyor.bana söylenen lafları yazsam sayfalar sürer hep iyi niyetlerinden .canının sıkılmasında çok haklısn ama derdi veren Rabbim dermanınıda verir.47xxy li arkadaşlar vardı ve çocukları oldu.mesala burda gelinçik vardı konunuz aynındı tahminim ama şimdı maşallah ikizleri var.eşinle birbirinize destek olun aşılmayaçak engel yok.canım sizin sorun ney bizimkisi 47xxy aman aslında hepsi bahane mevlam istese vermezmi alın yazısı ama gelde gönlüne anlat herkezin kucağı dolu bende eli kolu sallayark dolaşıyorumbayramlar gelir gözümün yaşıyla geçer içim yanıyo bayramda annemlerin salona bi girdim bütün amca kızları gelmiş hepsinin kucağı dolu biri diyoki kızımı oğluna alıcan biri diyoki elbisesini nerden aldın konuşucak hiçbirsey bulamadım geçtim bir köseye sesizsesiz oturdum mevlamdan hayırlısını diliyorum sersede hayıra çevirir insallah
cnm aleyküm selam öncelikle heemn canının sıkılması umudunun yitirmen normal hangimiz olumsuz sonuçlar alınca umudumuzu yitirmedik ki ağlamak ki yok başka çaremiz kalamdı bitti dedik her seferinde o an ki acının tesiriyle ama aradan biraz zaman geçince olsun yola devamdeneyelim gene ne çıkarsa bahtımıza diyoruzben hiç iyi değilim dün celaleddin hocada kontrolümüz vardı büyük umutlarla gittik ama malesef yine hüsrana uğradık bundan üç ay önce çok güzeldi lokosit artmamıştı hormonlarımız çok iyiydi şimdi lokosit artmış hormonlar çıkmış ney hayalliyoduk neler çıktı doktor isterseniz amliyata gidin isterseniz devam edin dedi eşim gittiği yere kadar tedavi diyo yarabbi sana isyan olmasın ama yoruldum yoruldum insallah sonumuzu hayır olur ama ben iyice umudumu kaybettim
ayy çok sevindimmmm bak gene de güzel haberler almışsınız darısı devamına olsun inşlhhhhBugün eşim sperm testini verdi sonuçlar olumlu yönde ilerliyor. Temmuz ayındaki sonuçlara göre hücreler artmiş. Ayrıca hoca bize iğne vermemişdi.Sadece bitkisellerle güzel sonuç demiş. İğneye başlamadan bitkisellerle devam edeceğiz. Ersel beyin sıvı kürüyle.
Gülerim yarın eşim gelince sonuçları ayrıntılı yazarım listeye eklersin cnm. AEO
teşekkür ederim cnm bayağıdır yoktun demekki işten güçten girip yazamadıncemrem buzdolabın güzel görünüyor.hayrını görürsün inşallah.bu testle birlikte biran önce tedavine başlayabilirsin veolursun inşallah.
cemrem teşekkürler canım haftaya kontrol var bakalm ne diyeyecek.enson çiger gelistirici verdı.erkendogum kaçınılmaz dedi artık hayırlısı bunca yıldan bunca özlemden sonra onları bize bagışlasın Allahım inş.en yakın zamanda sizlere sorunsuz hamilelik hayırlı cocuklar nasip etsin.ben hep yatak odasında yatıyorum.iğnelerle ilaçlarla dualarla bekliyorz.telden nete giriyorum arada.yavaş yavaş eşyaları yeniliyorsun inş.güle güle mutlu mesut kullan birde bebişlerin hemen gelip hepsini eskitsin.okulundada başarılar hedefin çok güzel.Allah ikisini birden nasip etsin güzelim.nasılsın cnm bebişlerin nasıllar dr. son durum da neler dedi
hayırlısıyla bi vaktine kadar uslu dursa senin yaramazlar
rabbim kucağına almayı nasip:13: etsin
ayyyyyy canım 4 fazla yazılmış.41 meryem suresi olacak.441 degil.canım h.geldin artık pek gelmiyorsun.canım yeni tedavine başlamadan önce eger imkanın varsa(kuran kurslarına dagıtabilirsin) 1001 yasini şerif ve 41 fetih+yasin,441 meryem suresi ve haşr suresi dagıt ve oku.inş bu sefer gönlüne göre olur.karnın dolu olsun.
hadi sorunsuz bi kontrol olsun ne yapıcan cnm bebişler için off yatmakta sıkar seni erken doğum kaçınılmaz sa da bari doğuma yakın zmanlarda olsun inşlh dualarımız hep seninle evet eşyalar tek tek gidiyo yenileniyo ama bi bebğim gelmedi zamanı değil daha demek inşlh güzelim glsinler hemen eskitsinlercemrem teşekkürler canım haftaya kontrol var bakalm ne diyeyecek.enson çiger gelistirici verdı.erkendogum kaçınılmaz dedi artık hayırlısı bunca yıldan bunca özlemden sonra onları bize bagışlasın Allahım inş.en yakın zamanda sizlere sorunsuz hamilelik hayırlı cocuklar nasip etsin.ben hep yatak odasında yatıyorum.iğnelerle ilaçlarla dualarla bekliyorz.telden nete giriyorum arada.yavaş yavaş eşyaları yeniliyorsun inş.güle güle mutlu mesut kullan birde bebişlerin hemen gelip hepsini eskitsin.okulundada başarılar hedefin çok güzel.Allah ikisini birden nasip etsin güzelim.
Canım merhaba , özelden gönderdiğin mesajını yeni gördüm kusura bakma(Buradan cevap vermek zorundayım , 50 mesajı dolduramadığım için özel mesaj gönderemiyorum).Eşimin bir testisi kasıklarında diğeri yerindeydi.3 sene önce ameliyat olarak inmemiş olan testisini aldırdı.Tabi bizim ki de azo malesef. Biz daha yeni başladık 1-2 ay oldu Celalettin hoca ile.Başladığımız gün yapılan test sonucunda germ hücresi var.sperm yok malesef. Eşim pazartesi - perşembe pregnyl 5000 vuruluyor. Ersel hocadan hap ve tozlar aldık.Haplar bitti şimdi sertoly ve leydig isimli tozları kullanıyor birde haftada 2 iğne.Hoca tam 30 iğne verdi. ve tozlar ve iğneler bittikten sonra (yaklaşık 3 ay) muayene için gel demiş eşime.Size nacizane tavsiyem canım, herşeyden önce eşin bezmialem hastanesinde görev yapan Celalettin PERU hoca dan randevu alıp , muayene olsun.Sonra hoca sizin ne yapacağınıza karar verir ve yol gösterir zaten.Bizim yolumuz uzun ve güzel bir yol.Sabrı öğreniyoruz canım.Lütfen diğerlerinden önce Celalettin peru ile görüşsün.O çok farklı bir doktor diyor eşim.Benim mesajlarımdan okuyabilirsin canım celalettin hocaya nasıl ulaşabileceğinize(profilimdeki mesajlardan) ve celalettin hocanın nasıl biri olduğunu.Yine haberleşelim.(özelden bana mail adresini gönderebilirsen , oradan da yazışabiliriz.)Tekrar kusura bakma canım mesajını yeni gördüm.Allah eşine de şifa versin.ve lütfen ihmal etmeyin bir an önce başlayın tedaviye.selamlar.
canım celalettin hocada muayene olmak kaç gün sürüyor ist değilim gelsem kaç gün de sonuca ulaşırım
PAPATYAYARİM İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
17 ekim PERŞEMBE dEn ------------------------- 19 ekim CUMARTESİ saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1962
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …….=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2005 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 …….=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000
21—doğadandeva…………………………. 2000
22—lamyay ……………………………… 2000 ……..=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000 …….=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000
26—pembe85 …………………………….. 2033 …..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 ……=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000
35—yase2 …………………………………… 2000
YASE2 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
17 ekim perşembeden ------------------------- 19 ekim cumartesi saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……..=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ……=pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……………..PITIRCIK_43 okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 …..=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000
21—doğadandeva…………………………. 2000
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000
26—pembe85 …………………………….. 2000 ……=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …..=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000
35—yase2 …………………………………… 2000
canim yasini tamamladik ama düsündügün icin allah razi olsun.burasi gercekten bambaska bir yer herkes birbirine karsiliksiz dua ediyor bu dualar hürmetine rabbim herkesin gönlündekini versin
arkadasler lemyelid handi dua oluyor onu kacartane okuyacagiz
evet canım ama şimdide sizler yoksunuz yine eskisi hibi herkes burda olsada sayfalarca sohbet etsek keşke
çok şükür daha iyiyim canım...
okuldan çok kocişten geçiyor tatlım çok kötü hastaydı ee sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor...
en son bayramdan önce kızdım yeter artık dikkat et kendine iyileş biz iyileşiyoruz senden yine bulaşıyor diye
oysa ne yapsın garibim elinde mi sanki...
ama şükür oda daha iyi inş tekrarlamaz atarız tamamen üzerimizden...
evet teyzesi drda öyle söyledi gelişimi gayet iyi
aminnnn canım allah razı olsun...
sen nasılsın bakalım
arkadaşlar banada bir fikir söyleyin.eşim 2 defa mikro tese oldu sperm bulundu.ama 3.mikro tesede sperm bulunmadı 6 ay geçti üzerinden ne yapayım sizce tekrar denesekmi.mikro teseyi emre beyemi gitsem kaan beyemi kafam çok karışık
merhaba cnm nasıl kapalı gözüküyo yani randevu sistemimi kapalı :26:Arkadaşlar Merhaba,
Önümüzdeki Çarşamba yada Perşembe günü için Celalettin Bey den ilk kez randevu almak istiyoruz ama;
İnternet başvuru sisteminde sürekli kapalı görünüyor...
Nasıl yapsak ki?
cnm antibiyotik sonuçta etkili bi ilaç benim bildiğim bi, kere kullanıllıyor eğer bi daha gerekirse hoca verir zaten ama bi kutu bitince gene alıp kullanmayın...hocaya sormadan ...antibiyotik kullanan arkadaşlar birer kutu kullandıktan sonra devammı ediyoruz yoksa yeterli geliyomu lütfen cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?