Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım ben YASE2 arkadaşın besmelelerini okudum
allah kabul etsin tez zamanda gönlündeki muradı gerçek olsun inşlh amin...

Canim okuyunca yazdiklarini senin icin yasin pasan icin 1000 ya safi okudum.goz
yasalarimla beraberr.allahim anali babali buyutmeyi nasip etsiin.haberlerinizi
bekliyoruz.cok heyecanlandim inanki korku umit heyecan ilk kavusma ilk kokusunu duyma
allahim sen hepimize yasatsin.kendine ve pasana iyi bak.allaha emanet olun.tum ailenin gozu aydin olsuunnn.bun lari yazarken belkide melegin kucagindadir belkidee.

canım ya maşallah oğluna iyi beslenmiş :) inşallah şimdi de kucağındadır
kilosundan dolayı herhalde suni sancı verip doğum yaptıracaklar
inşallah herşey yolunda gitmiştir canım darısı bizlerin başına olsun
evlat sahibi olmak isteyen diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin güzel Allahım bunları yaşamayı.

selamün aleyküm güzel gönüllü kardeşlerim inşallah herkes iyidir
ben de iyiyim bebeğim de iyi şükürler olsun
bayağı oldu giremedim topiğe hepinizi çok özledim
inşallah bu 2-3 haftalık dönemde güzel gelişmeler olmuştur topikte.

Canım merhaba, ne yaptınız başlayabildiniz mi?

Canım merhaba, evet eşler ilk başta evliliğimiz biter düşüncesiyle gitmek istemiyorlar doktora çok haklısın kesinlikle.Bu azo illeti bizi eşlerimize daha da çok bağladı.

Canım merhaba kurs nasıl gidiyor.Aslında bende has yapmayı düşünüyorum ama vaktim yok malesef ya.

canımmmm çokkk sevindimmmm tebrik ederimmm
ALLAHIMA binlerce şükür bir kişi daha azodan kurtulduu
RABBİM kucağına aldığın kokusunu içine doya doya çektiğin günleride göstersin İNŞALLAHHH
darısı bizim başımıza İNŞALLAHH

enfalimm kuzun büyümüşde dünyaya mı geliyormuşş MAŞALLAH kuzuma kocaman olmuş
şimdi kucağındadır emziriyorsundur belkiii paşayııİNŞALLAHH hayırlı sağlıklı bi evlat olurrr
dualarında bizede yer verdiğin için çok saoll ALLAHIM senden razı olsun
resimdeki gibi topalak bi oğlun olur İNŞALLAH

sukurler olsun bır sorun cıkmadan yase 2 arkadasımında besmelesını tamamladım allah kabul etsın dualarımızı inşallah vesıle olan herkesten allah razı olsun

baharcım cemremcim ben bu adetle çoook istiyorum ama eşim ilaçlarımı içeyim belki daha iyi olur bak hocada daha erken diyor boşu boşuna o iğneleri yemeni istemiyorum diyor 15 tatilde anlaştık gibi hoca en yakın yaz demiş beni kandırmaya çalışıyor 15 tatilde kaplıcalara gidelim mi diyor hayırlısı

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm inan ki hiç durmak istemiyoruz biz kadınlar bazen öyle annelik duygusu ağır basıyor ki şuan hamile kalayım şişip hemen doğurup kucağıma alayım diyorum ama olmuyooooo bende eylülde başlıcaktım güya bak kısmet olmadı çıktı sperm ama kaliteli değil az yani sebebi oluyo evet aslında 15 tatil ii bence de niye hem o zamana dek ilaçlarınnız tesiri gösterir ve tedavii çok kaliteli olur

bana gelince ben şimdi dietisyene gittim kilomu vermek için kendi çapımda olmuyo bari şu önümdeki aylar bana --- kilolar getirsin diyorum kendimce ama eşim bu ay içi testti bi versin gidişata göre belki değişir fikrimm:44:hakkımıza hayırlısı olsun be güzelim ne yapalım zamanı gelmemiş herhalde bu aralar

cnm tebrik ederim ende hep gitmek istiyorum sanki cesaet edemiyorum geçenlerde demet akalını izledim o bile kilo verdim artık benimkinin yanınıda ne kilosu varsa sonra hamiş kaldım diyor iki başarısız tüp denemesinden sonra kromozon bozukluğuna yaşına rağmen doğal yoldan gelmiş bebişi Rabbim hayırlısıyla hepimize versin

sağol cnm ne yapıyım ya ben hep kendimce 3 veya 5 kilo verip sora gene geri alıyorum o yüzden artık dur dedim kendime zaten menümde güzel dr. herşeyden ye ama ölçüyü öğren dedi bakalım kilomu yazdım 15 gün sonra randevuya gidicem tartılıcam kaç kilo vermiş olucam zaten ben tüp bebek öncesi istiyordum hep bari iğneler ilaçlar şişirse bile fazla almam başladık bi yola bakalım zaman neler göstericek:44: cnm senin dietisyene ihtiyacın yoktur benim gibi tombiş değilsindir sen

canım inşallah kolay bi doğum olmuştur dünden beri hep aklımdasın dualarımdasın.
inşallah bebişindende sendende güzel haberler alırız canım benim...

cemrem kuzummm güzel haberlerini alıyorum arkadaşlardan
biranönce tüp bebeğe başlayıp hamiş haberini almayı bekliyorum kuzum benim
spermleri görmüşsünüz gözünaydın canım benim ben pek giremiyorum kusura bakma anca yazabildim.
öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…